Bitcoin Forum
May 19, 2022, 03:08:29 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 132 »
  Print  
Author Topic: GMiner v2.96 100% LHR Unlock Ethash(TON Dual)/KAWPOW/Equihash/CuckooCycle  (Read 298556 times)
crazydane
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 555
Merit: 193



View Profile
February 10, 2019, 07:47:10 PM
 #741

It is pretty easy to install.  Just go here and download the latest image:

https://hiveos.farm/install

Then download and use HDD Raw Copy Tool to burn the image to USB or SSD from a windows computer.

Then you boot the rig from that image and it will ask you for a RidID and password, which you will be assigned when you create you first worker/rig after establishing an account by going here:

https://the.hiveos.farm/register/

Once that is done, you need to create a wallet, which is the BEAM address you want to mine to.

Next you create a flightsheet, where you specify the coin (BEAN), the wallet (the BEAM address you just created above), and the miner (GMiner).  When setting up the miner, you need to pick 150_5 for the algorithm, %WAL%.%WORKER_NAME% for the template, and there pool url, port and password, and you're done.

1652929709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1652929709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1652929709
Reply with quote  #2

1652929709
Report to moderator
1652929709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1652929709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1652929709
Reply with quote  #2

1652929709
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1652929709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1652929709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1652929709
Reply with quote  #2

1652929709
Report to moderator
bigjee
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 107



View Profile
February 10, 2019, 08:05:57 PM
 #742

It is pretty easy to install.  Just go here and download the latest image:

https://hiveos.farm/install

Then download and use HDD Raw Copy Tool to burn the image to USB or SSD from a windows computer.

Then you boot the rig from that image and it will ask you for a RidID and password, which you will be assigned when you create you first worker/rig after establishing an account by going here:

https://the.hiveos.farm/register/

Once that is done, you need to create a wallet, which is the BEAM address you want to mine to.

Next you create a flightsheet, where you specify the coin (BEAN), the wallet (the BEAM address you just created above), and the miner (GMiner).  When setting up the miner, you need to pick 150_5 for the algorithm, %WAL%.%WORKER_NAME% for the template, and there pool url, port and password, and you're done.


Thanks!
Ive gotten to the flightsheets now (miner isnt mining for some reason - says " no miner screens found. Starting "Claymore"
Heres what the flight sheet looks like.
Just to confirm the username is my nicehash BTC wallet. The RIG ID and Password are from HIVE OS when I generated the worker.  
The wallet address in under the BEAM wallet 1 that I just got assigned from the beam wallet.
Just wondering if yours looks the same as the screenshot below.

HaloGenius
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 247
Merit: 4


View Profile WWW
February 10, 2019, 08:23:47 PM
 #743

Heres what the flight sheet looks like.
Just to confirm the username is my nicehash BTC wallet. The RIG ID and Password are from HIVE OS when I generated the worker.  
The wallet address in under the BEAM wallet 1 that I just got assigned from the beam wallet.
Just wondering if yours looks the same as the screenshot below.
First at all it's topic `bout Gminer and not HiveOS
Second ... you have complicated everything ...
As I see you want setup Nicehash-Beam with gminer. Just 3 steps to do it (Hive has preset for Nicehash for it)
1. Create wallet for coin Nicehash-Beam (start typing and you will see it)
2) Create flight sheet (select coin - Nicehash-Beam, wallet - select which you created on step 1), pool - select nicehash and pool with near location for you, select Gminer as miner
3) Apply created Flight Sheet to worker(s)

Hive OS - mining platform #1. Register with promo code MINING4ALL and get 10$ to your balance
bigjee
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 107



View Profile
February 10, 2019, 08:52:17 PM
Last edit: February 10, 2019, 09:20:56 PM by bigjee
 #744

Heres what the flight sheet looks like.
Just to confirm the username is my nicehash BTC wallet. The RIG ID and Password are from HIVE OS when I generated the worker.  
The wallet address in under the BEAM wallet 1 that I just got assigned from the beam wallet.
Just wondering if yours looks the same as the screenshot below.
First at all it's topic `bout Gminer and not HiveOS
Second ... you have complicated everything ...
As I see you want setup Nicehash-Beam with gminer. Just 3 steps to do it (Hive has preset for Nicehash for it)
1. Create wallet for coin Nicehash-Beam (start typing and you will see it)
2) Create flight sheet (select coin - Nicehash-Beam, wallet - select which you created on step 1), pool - select nicehash and pool with near location for you, select Gminer as miner
3) Apply created Flight Sheet to worker(s)


steps 2 and 3 give the following error:
The given data is invalid. The server field is required.

Edit: Nevermind I figured it out.
Here are some further steps.
2.5) set miner to Gminer. Click config miner and enter the wallet%.worker%, server address, port etc.
4) reboot the miner after the flight sheet has been applied (better to remove all previous ones or create a new worker and apply the FS there).
husn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
February 10, 2019, 10:11:14 PM
 #745

there is intensity option?
minefarmbuy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 220


We are not retail.


View Profile WWW
February 11, 2019, 12:12:50 AM
 #746

there is intensity option?

Don't see in the config. Also, wondering about difficulty setting.

Premier asic sourcing minefarmbuy.com #mineon
Twitter:@minefarmbuy -LN Tips-
Email: info@minefarmbuy.com PGP:1A1C A4D4 CE04 F57E 1C0C 5240 592A 09BF CCB4 F0C3
TREYKOV
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
February 11, 2019, 02:16:51 AM
 #747

Friends,

I have this error when trying to connect with NICEHASH.

Error: "Write timed out" error for NiceHash on Grin29 algorithm

GXT 1070
GMiner v1.31

However, sparkpool works very well!

Any ideas?
oliverlj
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
February 11, 2019, 07:22:14 AM
 #748

Hi,

I can't mine with gminer 1-31, i got this error on ubuntu 18.04

08:13:07 Anti-hacking system detected modification of the miner memory. If you using an antivirus, add miner to antivirus exceptions
08:13:07 Miner terminated, watchdog will restart process after 10 seconds

What can i do ?
bourbonmorning
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
February 11, 2019, 12:06:11 PM
 #749

Gminer v1.31 gives about 11 sol per 1063 card

Quote
Win7, 1063 MSI + MSI Gaming, 416.94 drivers
824mv locked,
power limit 100% (working at about 66% for regular MSI and about 55% for MSI Gaming)
core +170-205 (working at about 1708-1759 mhz)
memory +500 at P0 (working at 4498 mhz)
surkoff
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
February 11, 2019, 12:34:55 PM
 #750

Tried to mine with GMiner 1.31 on f2pool coocatoo31 on 3x1070 8Gb and 3x1080 8Gb. Non ti
OS - Hive OS
I got about 2.7-2.8 gps on miner dashboard and only 2.4 gps on f2pool. Why so? Maybe someone have best experience on other pools?
minefarmbuy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 220


We are not retail.


View Profile WWW
February 11, 2019, 02:09:25 PM
 #751

Tried to mine with GMiner 1.31 on f2pool coocatoo31 on 3x1070 8Gb and 3x1080 8Gb. Non ti
OS - Hive OS
I got about 2.7-2.8 gps on miner dashboard and only 2.4 gps on f2pool. Why so? Maybe someone have best experience on other pools?

Shouldn't you be mining cuckaroo29 with those cards?

Premier asic sourcing minefarmbuy.com #mineon
Twitter:@minefarmbuy -LN Tips-
Email: info@minefarmbuy.com PGP:1A1C A4D4 CE04 F57E 1C0C 5240 592A 09BF CCB4 F0C3
surkoff
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
February 11, 2019, 02:16:32 PM
 #752

Tried to mine with GMiner 1.31 on f2pool coocatoo31 on 3x1070 8Gb and 3x1080 8Gb. Non ti
OS - Hive OS
I got about 2.7-2.8 gps on miner dashboard and only 2.4 gps on f2pool. Why so? Maybe someone have best experience on other pools?

Shouldn't you be mining cuckaroo29 with those cards?
Maybe. But why don't mine coocatoo31 if those cards with this miner can do this?
jeffo91
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 11, 2019, 05:24:15 PM
 #753

Im using Gminer 1.31 with SIMPLEMINING OS with the following options:


--algo grin31 --server grin31.f2pool.com --port 13654 --user x --pass x --api 3333

Somehow its not working. (Doesnt start mining). Can someone help me find out why?
Anton Ivar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
February 11, 2019, 07:43:17 PM
 #754

i use PC , with 3 1080Ti
how can i do, less intensity main card parameter like - i 24,14,24  or -int 24,14,24 Huh
bankomat_t666
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 0


View Profile
February 11, 2019, 08:13:03 PM
 #755

Please, how to disable anti-hacking system?
pubix
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 10


View Profile
February 11, 2019, 09:20:30 PM
 #756

What OC settings give best result with rx 480 cards?
Do I need to mod my bios like with ETH?
Cryptotourist
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 738


Homo Sapiens Bitcoinerthalensis


View Profile
February 12, 2019, 07:34:09 AM
 #757

Im using Gminer 1.31 with SIMPLEMINING OS with the following options:


--algo grin31 --server grin31.f2pool.com --port 13654 --user x --pass x --api 3333

Somehow its not working. (Doesnt start mining). Can someone help me find out why?


Remove the '--api 3333' and it should start.
Use a valid email as a username.

I have come here to chew bubblegum and kick ass ... and I'm all out of bubblegum.
cirlama
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 1


View Profile
February 12, 2019, 12:05:08 PM
 #758

What OC settings give best result with rx 480 cards?
Do I need to mod my bios like with ETH?

Nvidia and not AMD
zac123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 0


View Profile
February 12, 2019, 12:59:23 PM
 #759

when i use the launcher BEAM is not an option in the dropdown. i have W10 with GTX 1050. can i mine BEAM with 1050 or not please. thanks

zac
ayiphelmy
Copper Member
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 413
Merit: 104


View Profile
February 12, 2019, 02:18:12 PM
 #760

when i use the launcher BEAM is not an option in the dropdown. i have W10 with GTX 1050. can i mine BEAM with 1050 or not please. thanks

zac


Requirements:
 - CUDA compute compability 5.0+
 - Cuckaroo29 ~ 5.6GB VRAM
 - Cuckatoo31 ~ 7.4GB VRAM
 - Cuckoo29 ~ 5.6GB VRAM
 - Equihash 96,5 ~0.75GB VRAM
 - Equihash 144,5 ~1.75GB VRAM
 - Equihash 150,5 ~2.9GB VRAM
 - Equihash 192,7 ~2.75GB VRAM
 - Equihash 210,9 ~1GB VRAM
 - CUDA 9.0+
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... 132 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!