Bitcoin Forum
December 01, 2023, 06:52:42 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 25.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 136 »
  Print  
Author Topic: GMiner v3.42 IronFish/Radiant/Ergo+IronFish+ZIL/KAWPOW/Equihash/Cortex  (Read 305484 times)
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 4578
Merit: 3848


Leading Crypto Sports Betting & Casino Platform


View Profile WWW
February 17, 2019, 02:46:40 AM
 #821

Does this not work with 2080ti's?  My 1080ti systems seem fine.

Interesting, you wouldn't think it would have anything to do with mixing 1080ti with 2080ti?  Crashing instantly on beam and grin29.. Only Miner I have the issue with.  Anything I could try?  Using 80GB of virtual me on a 3 card unit with 2 x 2080ti and 1 1080 ti

It works with 2080ti GPUs.

I’d guess it’s an issue with your command line (post it?) or your PC needs a reboot.

..Stake.com..   ▄████████████████████████████████████▄
   ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██  ▄████▄
   ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██  ██████
   ██ ██████████ ██      ██ ██████████ ██   ▀██▀
   ██ ██      ██ ██████  ██ ██      ██ ██    ██
   ██ ██████  ██ █████  ███ ██████  ██ ████▄ ██
   ██ █████  ███ ████  ████ █████  ███ ████████
   ██ ████  ████ ██████████ ████  ████ ████▀
   ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██
   ██            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀            ██ 
   ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀
  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███  ██  ██  ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ██████████████████████████████████████████
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
█  ▄▀▄             █▀▀█▀▄▄
█  █▀█             █  ▐  ▐▌
█       ▄██▄       █  ▌  █
█     ▄██████▄     █  ▌ ▐▌
█    ██████████    █ ▐  █
█   ▐██████████▌   █ ▐ ▐▌
█    ▀▀██████▀▀    █ ▌ █
█     ▄▄▄██▄▄▄     █ ▌▐▌
█                  █▐ █
█                  █▐▐▌
█                  █▐█
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█
▄▄█████████▄▄
▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄
▄█▀       ▐█▌       ▀█▄
██         ▐█▌         ██
████▄     ▄█████▄     ▄████
████████▄███████████▄████████
███▀    █████████████    ▀███
██       ███████████       ██
▀█▄       █████████       ▄█▀
▀█▄    ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄  ▄▄▄█▀
▀███████         ███████▀
▀█████▄       ▄█████▀
▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀
..PLAY NOW..
1701413562
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1701413562

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1701413562
Reply with quote  #2

1701413562
Report to moderator
The forum strives to allow free discussion of any ideas. All policies are built around this principle. This doesn't mean you can post garbage, though: posts should actually contain ideas, and these ideas should be argued reasonably.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1701413562
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1701413562

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1701413562
Reply with quote  #2

1701413562
Report to moderator
1701413562
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1701413562

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1701413562
Reply with quote  #2

1701413562
Report to moderator
jebidia
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 1


View Profile
February 17, 2019, 02:52:36 AM
 #822

I'll give it a look, thanks
JFoxOne
Member
**
Offline Offline

Activity: 640
Merit: 56


minerstat


View Profile WWW
February 17, 2019, 05:39:37 PM
 #823

Hi dev, may I know what is the purpose of the anti-hacking protection?
We are unable to use the miner on our OS because of it.

Zminer777 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 37


View Profile
February 17, 2019, 05:59:36 PM
 #824

Hi dev, may I know what is the purpose of the anti-hacking protection?
We are unable to use the miner on our OS because of it.
Hi, to protect our kernels from other miner devs, from hackers that will tweak with devfee as well.
ayiphelmy
Copper Member
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 105


View Profile
February 17, 2019, 06:51:07 PM
 #825

To many reject share on 390, 390x, dan fury algo equihash 150_5
Newbiteck
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
February 17, 2019, 07:05:50 PM
 #826

RTX 2080 TI ~ 1.70 G/s
REAL on POOL ~ 1.30 G/S on 24 Hours

it's normal ?

http://www.noelshack.com/2019-07-7-1550430302-rtx.jpg
Zminer777 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 37


View Profile
February 17, 2019, 08:04:51 PM
 #827

RTX 2080 TI ~ 1.70 G/s
REAL on POOL ~ 1.30 G/S on 24 Hours

it's normal ?

http://www.noelshack.com/2019-07-7-1550430302-rtx.jpg
we will print fidelity for cuckoo cycle algorithms in next update.
JFoxOne
Member
**
Offline Offline

Activity: 640
Merit: 56


minerstat


View Profile WWW
February 17, 2019, 08:49:10 PM
 #828

Hi dev, may I know what is the purpose of the anti-hacking protection?
We are unable to use the miner on our OS because of it.
Hi, to protect our kernels from other miner devs, from hackers that will tweak with devfee as well.

Thank you for your answer. That's something I understand.
So there is no way to "inject" some kind of subprocess so we could display OS-related messages (on the same client's screen)?

JMDan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile WWW
February 17, 2019, 09:16:39 PM
 #829

@zminer

Would it be possible to add a way to disable NVML hooking? We don't really care about monitoring as we do it using a custom software for our 70+ rigs and it's causing trouble with nvidia-docker.
Cryptotourist
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 755


Homo Sapiens Bitcoinerthalensis


View Profile
February 18, 2019, 08:33:22 AM
 #830

Is there any way to make the watchdog restart the pc instead of restarting the miner on windows 10?

Not quite.

Also for windows users I have found very useful:
- Auto rebooting the PC every 24h-48h (not that it needs it, redundant if stable).
https://sourceforge.net/projects/windowsreboot/
- Start bat file with system on boot, with a time delay (so that the OC software kicks in first).
Bat file needs to contain a timeout command before anything else:
Quote
@echo off
timeout 20
Place a shortcut of the bat on the startup windows folder.
- Making sure the miner is always running by a secondary 'watchdog'.
https://w-shadow.com/blog/2009/03/04/restart-on-crash/
- Use API for remote viewing.

I have come here to chew bubblegum and kick ass ... and I'm all out of bubblegum.
DarkMoose
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 18, 2019, 11:29:43 AM
 #831

Dear developer! Tell me, is it planned to support Grin mining using gtx 1060 (6 gb) on windows 10?
Zminer777 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 37


View Profile
February 18, 2019, 05:30:12 PM
 #832

Dear developer! Tell me, is it planned to support Grin mining using gtx 1060 (6 gb) on windows 10?
Yes
DarkMoose
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 18, 2019, 06:20:46 PM
 #833

Dear developer! Tell me, is it planned to support Grin mining using gtx 1060 (6 gb) on windows 10?
Yes
Cпacибo! [Thanks!]
Duren
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
February 18, 2019, 07:36:57 PM
 #834

Make support Cuckaroo29s for Swap (XWP).Thanks
sharmanov
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
February 19, 2019, 01:49:22 AM
 #835

Radeon VII support 🙏 for beam and grin31
Zminer777 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 486
Merit: 37


View Profile
February 19, 2019, 09:43:45 AM
 #836

GMiner v1.33 available for download

v1.33
+improved performance for Grin29/Aeternity (compared with v1.31)
+fixed problem with low fidelity in v1.32
+display fidelity for cuckoo cycle algorithms
+display miner version on API page
+ Beam mining for AMD cards under linux still not supported, this problem will be fixed soon

Please use Windows 7 or Linux, because Windows 10 reserves a lot of memory.
On Windows 10, some algorithms may not run due to lack of memory or demonstrate worse performance, because the miner uses the implementation for less memory.

Performance on stock GPU settings:
Grin29(Cuckaroo29):
Palit GTX 1060 JetStream 6GB ~2.8 G/s
Palit GTX 1070 Ti JetStream 8GB ~4.7 G/s
MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X 8GB ~5.0 G/s
Gigabyte GTX 1080 Ti AORUS Waterforce WB Xtreme Edition 11GB ~7.3 G/s
MSI RTX 2070 Armor 8GB ~6.6 G/s
MSI RTX 2080 DUKE 8GB ~7.9 G/s

Aeternity(Cuckoo29):
Palit GTX 1060 JetStream 6GB ~3.0 G/s
Palit GTX 1070 Ti JetStream 8GB ~5.1 G/s
MSI GTX 1080 SEA HAWK EK X 8GB ~5.4 G/s
Gigabyte GTX 1080 Ti AORUS Waterforce WB Xtreme Edition 11GB ~7.7 G/s
MSI RTX 2070 Armor 8GB ~7.1 G/s
MSI RTX 2080 DUKE 8GB ~8.5 G/s

Beam(Equihash150,5):
Sapphire VEGA 56 8GB ~18 Sol/s
PowerColor RX580 Red Devil 8GB ~12 Sol/s

Telegram group: https://t.me/gminer_equihash
Telegram beta test group: https://t.me/gminer_beta

Download links:
GitHub: https://github.com/develsoftware/GMinerRelease/releases
styleshifter
Member
**
Offline Offline

Activity: 155
Merit: 14


View Profile WWW
February 19, 2019, 11:05:27 AM
 #837


Great that you're using GitHub now!
I like it more than MEGA.

Latest Crypto Miner App - Get the latest mining software from official sources & receive update notifications
https://latest-miner.web.app --- https://bitcointalk.org/?topic=5073731.0 --- https://twitter.com/styleshifter1
Divinity666
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 311
Merit: 2


View Profile
February 19, 2019, 11:33:04 AM
 #838

I've have AMD+Nvida cards in my rigs, how do I make gminer 1.33 use only nvidia? Its messing all up...
TempestEikyuu
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 1


View Profile
February 19, 2019, 12:09:40 PM
 #839

I don't have mixed cards but try "--list_devices" and then use "--devices" to specify cards to use.
Divinity666
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 311
Merit: 2


View Profile
February 19, 2019, 12:34:08 PM
 #840

I don't have mixed cards but try "--list_devices" and then use "--devices" to specify cards to use.

Tnx, I'll try. Tough judging by my other rig w\o Fury where I've been testing 1.33 so far on Beam hashrate has dropped on pools side - I even get low share difficulty (512 instead of 1024). So, again back to 1.31 I guess...
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 136 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!