Bitcoin Forum
October 18, 2019, 12:23:22 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 »
  Print  
Author Topic: GekkoScience NewPac / Terminus R606 (BM1387) Official Support Thread  (Read 36827 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (1 post by 1 user deleted.)
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 524


View Profile
July 08, 2019, 05:36:42 AM
 #921

Google may not get you an image of the back side but the authorised reseller websites can:-

https://www.419mining.com/shop/cables/gekkoscience-7-port-base-hub/

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
1571358202
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571358202

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571358202
Reply with quote  #2

1571358202
Report to moderator
1571358202
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571358202

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571358202
Reply with quote  #2

1571358202
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
WilcoWi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 23


View Profile
July 08, 2019, 11:13:14 AM
Last edit: July 08, 2019, 11:28:15 AM by frodocooper
 #922

Thats the 8 port hub, i've got the black 7 port hub, not exactly the same.
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 524


View Profile
July 08, 2019, 11:20:35 AM
Last edit: July 08, 2019, 11:28:34 AM by frodocooper
 #923

Ive got the 7port 1st gen one and its got 7sticks at 600m on a win10 pc.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
WilcoWi
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 23


View Profile
July 08, 2019, 11:38:56 AM
Last edit: July 09, 2019, 12:03:57 AM by frodocooper
 #924

thx, thats what i wanted to know  Smiley
sidehack
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2212
Merit: 1489

Curmudgeonly hardware guy


View Profile
July 08, 2019, 12:33:36 PM
 #925

Really? I'm genuinely impressed the three-port-shared regulator is able to handle that kind of juice.

Cool, quiet and up to 1TH pod miner, on sale now!
Currently in development - 200+GH USB stick; 6TH volt-adjustable S1/3/5 upgrade kit
Server PSU interface boards and cables. USB and small-scale miners. Hardware hosting, advice and odd-jobs. Supporting the home miner community since 2013 - http://www.gekkoscience.com
419mining
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 63

https://www.419mining.com


View Profile WWW
July 08, 2019, 12:35:54 PM
Last edit: July 09, 2019, 12:05:18 AM by frodocooper
Merited by frodocooper (3)
 #926

the 7 port black one and the 8 port metal one are very similar, the big difference being port 1 was split from the 5/2 group to its own 2A fuse, giving you a full 6A between the two other ports.  Then the 8th port add-on to the port 1 fuse was a freebie to give an extra power port for things like fans and raspberry pi's.


*** Checkout the latest in GekkoScience Tech  - Order NOW: use 'Gekkoship' coupon for free US shipping***
BENTEN2019
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 08, 2019, 02:27:32 PM
Last edit: July 09, 2019, 12:05:46 AM by frodocooper
 #927

Can i use this adapter for 8 port metal ? ( https://shopee.vn/12V-1.5A-AC-Power-Adapter-for-Viltrox-L116T-L116B-L132T-L132B-VL-162T-LED-Video-Lights-100-240V-Wide-Voltage-i.80744235.2390906080 ) ! Thanks
419mining
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 63

https://www.419mining.com


View Profile WWW
July 08, 2019, 03:21:44 PM
 #928


No, the GekkoScience Hub needs alot more power than the 1.5 amps that offers. The recommended is 8 amps if using a barrel type (Laptop style) or 10 amps if your using 6Pin power connector.

We carry both a 7A and 8A barrel connector version that have been approved by GekkoScience. I would recommend you use the 8A, or barring that, use a PC power supply that has a spare PCIE 6 pin Power cable free.
https://www.419mining.com/shop/power-supply/12v-power-supply-for-gekkoscience-products/

*** Checkout the latest in GekkoScience Tech  - Order NOW: use 'Gekkoship' coupon for free US shipping***
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 524


View Profile
July 08, 2019, 03:23:43 PM
 #929

Really? I'm genuinely impressed the three-port-shared regulator is able to handle that kind of juice.

You're right, I was at work in the middle of plastering a ceiling and thought I had seven sticks, but I only have six.... *facepalm*

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
BENTEN2019
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 08, 2019, 04:41:17 PM
Last edit: July 09, 2019, 12:06:35 AM by frodocooper
 #930

No, the GekkoScience Hub needs alot more power than the 1.5 amps that offers. The recommended is 8 amps if using a barrel type (Laptop style) or 10 amps if your using 6Pin power connector.

We carry both a 7A and 8A barrel connector version that have been approved by GekkoScience. I would recommend you use the 8A, or barring that, use a PC power supply that has a spare PCIE 6 pin Power cable free.
https://www.419mining.com/shop/power-supply/12v-power-supply-for-gekkoscience-products/

Thanks for help ! But i dont see website for shipping to Vietnam Sad I need to buy it !
419mining
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 63

https://www.419mining.com


View Profile WWW
July 08, 2019, 04:58:57 PM
Last edit: July 09, 2019, 12:06:50 AM by frodocooper
 #931

We offer Vietnam shipping through our eBay listing:
https://www.ebay.com/itm/254290159765

*** Checkout the latest in GekkoScience Tech  - Order NOW: use 'Gekkoship' coupon for free US shipping***
Gage-Miner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
July 09, 2019, 02:18:52 AM
 #932

Odd question...

First my parts:

2x r606
4x newpac w/ cooling fan
1x 7port gekkoscienc hub
1x  POWER SUPPLY / BREAK OUT BOARD / 6 24″ PCIE CABLES (419mining setup)

1x pi3b+ running raspian

Here is the question before the recen change to cgminer my newpacs were getting avg 110gh each

Bought r606 ran update on cgminer now they get 75gh avg... adding the r606 i got maybe comined of 1.2th

Is it possible to run multiple cgminers

1 for the newpacs and 1 for each of the r606
Or is it a waste of thought...

I am not even getting 2th with this setup

Something is not right

Thanks for any feedback
BENTEN2019
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 09, 2019, 05:51:17 AM
Last edit: July 11, 2019, 12:36:35 AM by frodocooper
 #933

No, the GekkoScience Hub needs alot more power than the 1.5 amps that offers. The recommended is 8 amps if using a barrel type (Laptop style) or 10 amps if your using 6Pin power connector.

We carry both a 7A and 8A barrel connector version that have been approved by GekkoScience. I would recommend you use the 8A, or barring that, use a PC power supply that has a spare PCIE 6 pin Power cable free.
https://www.419mining.com/shop/power-supply/12v-power-supply-for-gekkoscience-products/

Can i use this : https://shopee.vn/Adapter-b%E1%BB%99-%C4%91%E1%BB%95i-ngu%E1%BB%93n-DC-12V-8A-96W-c%E1%BB%95ng-ra-5-5x2-1-H%C3%A0ng-chu%E1%BA%A9n-i.59084662.2298530897
K21000
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 11


View Profile
July 09, 2019, 08:09:18 AM
 #934

When will mac support be ready?
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1372
Merit: 524


View Profile
July 09, 2019, 10:34:17 AM
Last edit: July 11, 2019, 12:37:12 AM by frodocooper
 #935

Odd question...

Are you running into a usb bandwith issue on the pi?

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
os2sam
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2772
Merit: 1022


Think for yourself


View Profile
July 09, 2019, 10:45:42 AM
 #936

Is it possible to run multiple cgminers
1 for the newpacs and 1 for each of the r606

Yes.

A quick search finds a message with this link which provides the command line options for that purpose.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5053833.msg48649259#msg48649259

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
419mining
Copper Member
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 63

https://www.419mining.com


View Profile WWW
July 09, 2019, 12:14:32 PM
Last edit: July 11, 2019, 12:37:35 AM by frodocooper
 #937

Are you running into a usb bandwith issue on the pi?

I agree with gt_addict, we have noticed the pi's have a hard time with excessive bandwidth. I have a few pi4's on order to see if it makes a difference. they support full USB 3.0 though, so that may be a completely different challenge.

@Gage-Miner, when you run one of your R606's individually, what is your frequency and your hash rate?

*** Checkout the latest in GekkoScience Tech  - Order NOW: use 'Gekkoship' coupon for free US shipping***
Donar76
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 09, 2019, 03:45:54 PM
Last edit: July 11, 2019, 12:37:55 AM by frodocooper
 #938

Hi, i think you will have a better experience with the Pi4B. I had problems with system lockups (stopped mining, no ssh possible) after some hours on Pi3B / Pi3B+. Connected  were a R606 (550MHz) & 3 Newpacs@350MHz. I have now set up a 1GB Pi4B and no lockup since then (5 days).
mstrozier
Member
**
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 131


View Profile
July 10, 2019, 03:38:02 AM
Last edit: July 11, 2019, 12:38:21 AM by frodocooper
 #939

I agree with gt_addict, we have noticed the pi's have a hard time with excessive bandwidth. I have a few pi4's on order to see if it makes a difference. they support full USB 3.0 though, so that may be a completely different challenge.

@Gage-Miner, when you run one of your R606's individually, what is your frequency and your hash rate?

Yeah, just tested my r606's on my linux desktop on usb 3.0 as I'm looking at picking up an Odroid XU4.  Problem with it, 1 usb 2.0 and 2 usb 3.0 ports.  On my desktop, once I plugged the r606 into a 3.0 port, they zombied out the first pass.  2nd try, they gave me read / write errors.   And when this occurred, it screwed up all usb ports so would have to reboot the box to correct  Grin

Is this an issue with the r606 themselves for usb 3.0 or is this software related?
os2sam
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2772
Merit: 1022


Think for yourself


View Profile
July 10, 2019, 10:53:36 AM
 #940

On my desktop, once I plugged the r606 into a 3.0 port, they zombied out the first pass.  2nd try, they gave me read / write errors.   And when this occurred, it screwed up all usb ports so would have to reboot the box to correct  Grin

Is this an issue with the r606 themselves for usb 3.0 or is this software related?

On my laptop the USB 3.0 ports work great with the R606's.

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!