Bitcoin Forum
May 26, 2022, 06:34:03 PM *
News: Bitcoin Pizza bake-off contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 [294] 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 ... 629 »
  Print  
Author Topic: [Awesome Miner] - Powerful Windows GUI to manage and monitor up to 200000 miners  (Read 688838 times)
akadamson
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 18


View Profile
April 27, 2018, 11:52:01 PM
 #5861

Patrike,

I replied to your messages about AB remote.

It's not pulling up the card name which makes trying to do application of OC profiles by card, by algo impossible, unless you specifically know the GPU number.  Not sure what you can do about it, but there is also a new 4.5.0 AB that was just released?

1653590043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653590043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653590043
Reply with quote  #2

1653590043
Report to moderator
1653590043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653590043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653590043
Reply with quote  #2

1653590043
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1653590043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653590043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653590043
Reply with quote  #2

1653590043
Report to moderator
1653590043
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1653590043

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1653590043
Reply with quote  #2

1653590043
Report to moderator
akadamson
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 18


View Profile
April 27, 2018, 11:52:23 PM
 #5862

The upgrade did not work the first time. It looks like the uninstall part worked but not installing the new version. I had to reinstall 4.7.4 and upgrade a second time for it to work.

In my case the automatic upgrade process worked perfectly and nothing else had to be done ....

Same and included the remote upgrade just fine too
Seanklei10
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 74
Merit: 0


View Profile
April 28, 2018, 02:24:51 AM
 #5863

Awesome Miner version 4.7.5 ( Development preview of 4.8 )

- GPU selection in the Properties for Managed Miners and Managed Profit Miners to only include specific GPU's when mining
- Antminer X3 Cryptonight ASIC supported
- Antminer T9+ chip temperature supported
- Added temperature support for DragonMint B29 ASIC miner
- The operations to start a miner, stop a miner and perform pool changes are enabled even if some of the selected miners are in a state where not available
- Display power usage on GPU tab when using Ccminer
- Profit switching information in the View Details dialog lists the configured hashrate per algorithm
- Prevent Windows from going into sleep mode while the application is running
- Improved failure messages when a miner cannot start, to show more information about mining software and algorithm used
- Improved sorting in the lists on the Balance tab
- Additional settings for specifying duration of benchmarks
- Adjustment to XMRig miner command line by forcing either Cryptonight or CryptonightV7 as the auto detection in XMRig isn't always working
- CastXMR 1.0 with Cryptonight-Lite support
- Claymore Dual Ethereum Miner 11.7
- Correction to Block Masters API integration, to use HTTP as HTTPS is no longer supported
- Correction to custom online services where multiple services uses the same algorithm
- Correction to Pool Balance total value when using specific display currencies
- Correction to display of Mining Dutch X11 profit information
- Minor corrections

The balance sorting did change, but now it just seems completely random the order it puts the totals in.

Example:

I have $437.28 -> $7.09 -> $69.03 -> $6.77 ->$761.71 -> $67.51 when i choose to sort that column.
darius510
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
April 28, 2018, 04:25:13 AM
 #5864

patrike,

I use HiveOS for monitoring RIGs and it has very useful feature - power consumption (Watt/kW) for every RIG.  Is it possible to add something like that into Awesome miner? (add some field where we can put power consumption of asic/rig), then it can be seen as sum on miners tab page.
There are two concepts for the power usage that could be of interest here.

Dynamic - for GPU's:
I've recently implemented power usage display on the GPU tab for some nVidia based mining software. It will be included in the next development release that will be made available soon. It will however be based on what the mining software reports, and from what I can see it's mainly Ccminer that correctly reports the current power usage. There are however no general power usage display feature in Awesome Miner that works on all GPU's without depending on mining software.

Static - for any miner:
Awesome Miner also has the concept of Profit Profiles, where you can specify hashrate and power usage per algorithm. These can be used to enter that your Antminer S9 has power usage of 1300W for SHA-256 for example. This information is currently only used for calculating the profit based on revenue:
Profit = Revenue - (Power Cost per KW * Power Usage)

I could make the values of Power Usage (for example the static configured 1300W) and also the Power Cost available in the user interface as well. I've also received feedback that the total power usage should be displayed on the dashboard.

In addition to the total power usage, this information could be made available for each miner in one or both these locations:
1) Summary tab for the selected miner
2) In the miner list, probably as a configurable setting for the Progress field

Please let me know your feedback on this


It would also be very useful if we could save the power readings like we can with hashrate both in the benchmark dialog as the right click menu.
Allo-4ka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 0


View Profile
April 28, 2018, 07:37:56 AM
 #5865

Another way to do it is like below, where we only add the non-zero entries to a list and the put a slash between each element in the list.

Thank you.
This is exactly what was needed
GoRdiE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 160
Merit: 0


View Profile
April 28, 2018, 09:52:59 AM
 #5866

Awesome Miner version 4.7.5 ( Development preview of 4.8 )

- GPU selection in the Properties for Managed Miners and Managed Profit Miners to only include specific GPU's when mining


glorious!!!
GoRdiE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 160
Merit: 0


View Profile
April 28, 2018, 10:23:24 AM
 #5867

@patrike

How to add in pool balance, the yiimp's compatible pools added manually in Online service?   Roll Eyes Roll Eyes
sergw
Member
**
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 12


View Profile
April 28, 2018, 11:02:42 AM
 #5868

patrike,

I use HiveOS for monitoring RIGs and it has very useful feature - power consumption (Watt/kW) for every RIG.  Is it possible to add something like that into Awesome miner? (add some field where we can put power consumption of asic/rig), then it can be seen as sum on miners tab page.
There are two concepts for the power usage that could be of interest here.

Dynamic - for GPU's:
I've recently implemented power usage display on the GPU tab for some nVidia based mining software. It will be included in the next development release that will be made available soon. It will however be based on what the mining software reports, and from what I can see it's mainly Ccminer that correctly reports the current power usage. There are however no general power usage display feature in Awesome Miner that works on all GPU's without depending on mining software.

Static - for any miner:
Awesome Miner also has the concept of Profit Profiles, where you can specify hashrate and power usage per algorithm. These can be used to enter that your Antminer S9 has power usage of 1300W for SHA-256 for example. This information is currently only used for calculating the profit based on revenue:
Profit = Revenue - (Power Cost per KW * Power Usage)

I could make the values of Power Usage (for example the static configured 1300W) and also the Power Cost available in the user interface as well. I've also received feedback that the total power usage should be displayed on the dashboard.

In addition to the total power usage, this information could be made available for each miner in one or both these locations:
1) Summary tab for the selected miner
2) In the miner list, probably as a configurable setting for the Progress field

Please let me know your feedback on this


thanks! for me it would be better to see power details in compact view mode in progress or speed  column, and the summary in the head of column, see screen:

patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2646
Merit: 1070


View Profile WWW
April 28, 2018, 08:17:37 PM
Last edit: April 28, 2018, 08:43:22 PM by patrike
 #5869

Patrike,

I replied to your messages about AB remote.

It's not pulling up the card name which makes trying to do application of OC profiles by card, by algo impossible, unless you specifically know the GPU number.  Not sure what you can do about it, but there is also a new 4.5.0 AB that was just released?


I tested on my system. With Afterburner 4.3 and got the GPU names over the MSI Afterburner interface. After upgrading to Afterburner 4.5, I get the same problem as you noticed, the output from the MSI Afterburner interface doesn't include the GPU names anymore.

Update:
I found a solution that works on my system. I didn't have the latest DLL file for the MSI Afterburner Remote Server software that I link to from the Awesome Miner help pages. Please see the bottom of this page:
http://www.awesomeminer.com/help/gpuclocking.aspx

After replacing the DLL file for MSI Afterburner Remote Server, I do get the GPU names.

Awesome Miner - Complete solution to manage and monitor mining operations of ASIC, GPU and CPU miners
Optimized Antminer firmware - Increased hashrate, improved power efficiency and more features. For S9, S9i, S9j, T9+, L3+, S17, S17 Pro, S17+, T17, T17+, S19, S19 Pro, S19j, S19j Pro, T19
Up to 200,000 miners | Notifications | Native overclocking | Profit switching | Customizable rules | API | Windows application | Mobile web
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2646
Merit: 1070


View Profile WWW
April 28, 2018, 08:19:56 PM
 #5870

The balance sorting did change, but now it just seems completely random the order it puts the totals in.

Example:

I have $437.28 -> $7.09 -> $69.03 -> $6.77 ->$761.71 -> $67.51 when i choose to sort that column.
I had implemented better sorting for many columns on the Balance tab. However, I did notice that when sorting on the 4th column for Coin balance, it still makes the sorting based on the data from 3rd column. I will correct that in the next update.

Awesome Miner - Complete solution to manage and monitor mining operations of ASIC, GPU and CPU miners
Optimized Antminer firmware - Increased hashrate, improved power efficiency and more features. For S9, S9i, S9j, T9+, L3+, S17, S17 Pro, S17+, T17, T17+, S19, S19 Pro, S19j, S19j Pro, T19
Up to 200,000 miners | Notifications | Native overclocking | Profit switching | Customizable rules | API | Windows application | Mobile web
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2646
Merit: 1070


View Profile WWW
April 28, 2018, 08:27:02 PM
 #5871

@patrike

How to add in pool balance, the yiimp's compatible pools added manually in Online service?   Roll Eyes Roll Eyes
That's unfortunately not possible today, but I agree that this should be supported.

A workaround could be to add it as a Wallet balance in Options dialog, Balance section. If you specify an API URL like this, you can probably add your addresses below:
http://api.blazepool.com/wallet/[address]
Then you can add one or a few addresses in the list below

Awesome Miner - Complete solution to manage and monitor mining operations of ASIC, GPU and CPU miners
Optimized Antminer firmware - Increased hashrate, improved power efficiency and more features. For S9, S9i, S9j, T9+, L3+, S17, S17 Pro, S17+, T17, T17+, S19, S19 Pro, S19j, S19j Pro, T19
Up to 200,000 miners | Notifications | Native overclocking | Profit switching | Customizable rules | API | Windows application | Mobile web
Lunga Chung
Member
**
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 23


View Profile
April 28, 2018, 09:31:10 PM
 #5872

Will AM officially support OverdriveNtool for OC ?
akadamson
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 18


View Profile
April 29, 2018, 12:24:39 PM
 #5873

Patrike,

I replied to your messages about AB remote.

It's not pulling up the card name which makes trying to do application of OC profiles by card, by algo impossible, unless you specifically know the GPU number.  Not sure what you can do about it, but there is also a new 4.5.0 AB that was just released?


I tested on my system. With Afterburner 4.3 and got the GPU names over the MSI Afterburner interface. After upgrading to Afterburner 4.5, I get the same problem as you noticed, the output from the MSI Afterburner interface doesn't include the GPU names anymore.

Update:
I found a solution that works on my system. I didn't have the latest DLL file for the MSI Afterburner Remote Server software that I link to from the Awesome Miner help pages. Please see the bottom of this page:
http://www.awesomeminer.com/help/gpuclocking.aspx

After replacing the DLL file for MSI Afterburner Remote Server, I do get the GPU names.

Yeah - fixed with that dll update!!!

Thanks!
akadamson
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 18


View Profile
April 29, 2018, 01:18:42 PM
 #5874

Patrike, ya might want to pick up Bminer 7.0.0 in your next update.
textb0ok
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
April 29, 2018, 04:34:39 PM
 #5875

Is anyone else having issues with trying to get LTC payouts from zpool and hashrefinery?

In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of zpool and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, zpool is showing my LTC wallet as BTC. I have tried 5 LTC wallets from coinbase 1 LTC wallet from Jaxx, and 1 LTC wallet from Exodus.... They always show as BTC in AwesomeMiner and on the zpool site.


For hash refinery I have the same problem... In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of hashrefinery and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, hashrefinery is showing my LTC wallet as XMY. Again, I tried 7 different LTC wallets, but there is no change.


When I view the miner process it does show the correct command line -p c=LTC -b 0.0.0.0:4028  ,but the payout currency is always wrong for zpool and hash refinery.


I have no problems with zergpool at all. My payout currency for zergpool works 100%. I use the same wallet for MiningPoolHub with no issues at all.
STSMiner
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 242
Merit: 102



View Profile
April 29, 2018, 07:26:15 PM
 #5876

Is anyone else having issues with trying to get LTC payouts from zpool and hashrefinery?

In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of zpool and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, zpool is showing my LTC wallet as BTC. I have tried 5 LTC wallets from coinbase 1 LTC wallet from Jaxx, and 1 LTC wallet from Exodus.... They always show as BTC in AwesomeMiner and on the zpool site.


For hash refinery I have the same problem... In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of hashrefinery and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, hashrefinery is showing my LTC wallet as XMY. Again, I tried 7 different LTC wallets, but there is no change.


When I view the miner process it does show the correct command line -p c=LTC -b 0.0.0.0:4028  ,but the payout currency is always wrong for zpool and hash refinery.


I have no problems with zergpool at all. My payout currency for zergpool works 100%. I use the same wallet for MiningPoolHub with no issues at all.

Visit the Discord for zpool and ask for your wallet address to be fixed in the support channel.

https://discord.gg/n45n6Jj
textb0ok
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
April 29, 2018, 08:10:55 PM
 #5877

Is anyone else having issues with trying to get LTC payouts from zpool and hashrefinery?

In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of zpool and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, zpool is showing my LTC wallet as BTC. I have tried 5 LTC wallets from coinbase 1 LTC wallet from Jaxx, and 1 LTC wallet from Exodus.... They always show as BTC in AwesomeMiner and on the zpool site.


For hash refinery I have the same problem... In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of hashrefinery and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, hashrefinery is showing my LTC wallet as XMY. Again, I tried 7 different LTC wallets, but there is no change.


When I view the miner process it does show the correct command line -p c=LTC -b 0.0.0.0:4028  ,but the payout currency is always wrong for zpool and hash refinery.


I have no problems with zergpool at all. My payout currency for zergpool works 100%. I use the same wallet for MiningPoolHub with no issues at all.

Visit the Discord for zpool and ask for your wallet address to be fixed in the support channel.

https://discord.gg/n45n6Jj

I tried 7 different LTC wallets... what is the "fix" that they provide?

Also, what about hash refinery? HashRefinery has my wallet showing as XMY.
moppidoo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 348
Merit: 5


View Profile
April 29, 2018, 09:53:51 PM
 #5878

Is anyone else having issues with trying to get LTC payouts from zpool and hashrefinery?

In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of zpool and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, zpool is showing my LTC wallet as BTC. I have tried 5 LTC wallets from coinbase 1 LTC wallet from Jaxx, and 1 LTC wallet from Exodus.... They always show as BTC in AwesomeMiner and on the zpool site.


For hash refinery I have the same problem... In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of hashrefinery and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, hashrefinery is showing my LTC wallet as XMY. Again, I tried 7 different LTC wallets, but there is no change.


When I view the miner process it does show the correct command line -p c=LTC -b 0.0.0.0:4028  ,but the payout currency is always wrong for zpool and hash refinery.


I have no problems with zergpool at all. My payout currency for zergpool works 100%. I use the same wallet for MiningPoolHub with no issues at all.

Visit the Discord for zpool and ask for your wallet address to be fixed in the support channel.

https://discord.gg/n45n6Jj

I tried 7 different LTC wallets... what is the "fix" that they provide?

Also, what about hash refinery? HashRefinery has my wallet showing as XMY.

It's just matching issue with pattern, they fix the ambiguous address that were incorrectly recognised to match the correct crypto in the Yiimp backend (database)
textb0ok
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
April 30, 2018, 12:56:52 AM
 #5879

Is anyone else having issues with trying to get LTC payouts from zpool and hashrefinery?

In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of zpool and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, zpool is showing my LTC wallet as BTC. I have tried 5 LTC wallets from coinbase 1 LTC wallet from Jaxx, and 1 LTC wallet from Exodus.... They always show as BTC in AwesomeMiner and on the zpool site.


For hash refinery I have the same problem... In AwesomeMiner I have done a bulk edit in Online Services for all of hashrefinery and I added c=LTC to the password box.... but when I start mining, hashrefinery is showing my LTC wallet as XMY. Again, I tried 7 different LTC wallets, but there is no change.


When I view the miner process it does show the correct command line -p c=LTC -b 0.0.0.0:4028  ,but the payout currency is always wrong for zpool and hash refinery.


I have no problems with zergpool at all. My payout currency for zergpool works 100%. I use the same wallet for MiningPoolHub with no issues at all.

Visit the Discord for zpool and ask for your wallet address to be fixed in the support channel.

https://discord.gg/n45n6Jj

I tried 7 different LTC wallets... what is the "fix" that they provide?

Also, what about hash refinery? HashRefinery has my wallet showing as XMY.

It's just matching issue with pattern, they fix the ambiguous address that were incorrectly recognised to match the correct crypto in the Yiimp backend (database)

What about Hash Refinery? I don't think they have a discord. By the way, thank you to STSMiner for pointing out zpool has a discord and providing the link.
Dihlofos
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
April 30, 2018, 04:06:26 AM
 #5880

Patrick

Why wonderful miner switches to the pool and the algorithm, which shows a high profit per day for this algorithm? Despite the fact that the pool only on this algorithm works 1-10 miners.
Naturally, they get a big reward, but time to unravel the block takes a lot.
Therefore, this automatic pool and algorithm selection is incorrect. Since the pool comes with information about the large payout, but in fact it is not.

And deal with the order of display graphics cards to be as miners.
Do other means of overclocking video cards. Afterburner not see more than eight cards.
Pages: « 1 ... 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 [294] 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 ... 629 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!