Bitcoin Forum
August 18, 2019, 04:27:30 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 162 »
  Print  
Author Topic: ANTMINER S4 Discussion and Support Thread  (Read 300595 times)
Tupsu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1003



View Profile
October 03, 2014, 11:56:34 AM
 #421

... Display is showing IP as 127.0.0.1.

Anyone know what the button above the reset button does? ....


http://en.wikipedia.org/wiki/Localhost

1566145650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566145650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566145650
Reply with quote  #2

1566145650
Report to moderator
1566145650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566145650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566145650
Reply with quote  #2

1566145650
Report to moderator
1566145650
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566145650

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566145650
Reply with quote  #2

1566145650
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
October 03, 2014, 11:58:56 AM
 #422

Ok, got it going again after 2 more hard resets. Hope I don't have a bad unit and that this isn't a sign of things to come.

This thing needs a firmware update ASAP.

... Display is showing IP as 127.0.0.1.

Anyone know what the button above the reset button does? ....


http://en.wikipedia.org/wiki/Localhost

Yes?
FlensGold
Legendary
*
Online Online

Activity: 1358
Merit: 1000


View Profile
October 03, 2014, 12:02:30 PM
 #423

Is there anyone here with a "normal" working (2TH/s @ tested at different Pools) S4?
Tupsu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1003



View Profile
October 03, 2014, 12:08:51 PM
 #424

...
Anyone know what the button above the reset button does? Edit: Nothing. It's just a hole with no button.

...

It is a beeper hole.

https://www.bitmaintech.com/files/download/Antminer%20S2%20Manual_EN.pdf  the picture on the third page

BIGBullion
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
October 03, 2014, 12:10:04 PM
 #425

I did a buy on the S4's and their hashrate locally is 2th/s or greater (awesome!) however, when connected to BTCGuild NONE of them show anywhere close to 2 Th/s.  They show more like 200 Gh/s.  I have 2 that are over 1 Th/s, but the rest between 0 - 278 GH/s.  WTF Bitmain?Huh
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
October 03, 2014, 12:11:19 PM
 #426

...
Anyone know what the button above the reset button does? Edit: Nothing. It's just a hole with no button.

...

It is a beeper hole.

https://www.bitmaintech.com/files/download/Antminer%20S2%20Manual_EN.pdf  the picture on the third page


Ah, that makes sense. Thanks.
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
October 03, 2014, 12:13:16 PM
 #427

I did a buy on the S4's and their hashrate locally is 2th/s or greater (awesome!) however, when connected to BTCGuild NONE of them show anywhere close to 2 Th/s.  They show more like 200 Gh/s.  I have 2 that are over 1 Th/s, but the rest between 0 - 278 GH/s.  WTF Bitmain?Huh

BTCGuild and Ghash are the only 2 pools which I've tested that actually work. You may need to power down the miner (not a reboot in the miner's web settings) to get it hashing properly. Any changes to the miner's settings without a hard reboot can cause the issue you're experiencing. Very frustrating.
IYFTech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500


WANTED: Active dev to fix & re-write p2pool in C


View Profile
October 03, 2014, 12:16:00 PM
 #428

Hmmmm, could someone tell me what version of cgminer these come with?

Also, if someone wouldn't mind telling me how they fair on p2pool - that would be cool. Even better, point one at my node for 10 mins using a wallet addy as your username:

stratum+tcp://iyftech.zapto.org:9332

.....just so I can see how they perform with p2pool & weather I should get one or not....

Thanks in advance  Smiley

Someone? Maybe p2pool is the only pool they work with......  Cheesy

-- Smiley  Thank you for smoking  Smiley --  If you paid VAT to dogie for items you should read this thread:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1018906.0
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
October 03, 2014, 12:20:07 PM
 #429

Hmmmm, could someone tell me what version of cgminer these come with?

Also, if someone wouldn't mind telling me how they fair on p2pool - that would be cool. Even better, point one at my node for 10 mins using a wallet addy as your username:

stratum+tcp://iyftech.zapto.org:9332

.....just so I can see how they perform with p2pool & weather I should get one or not....

Thanks in advance  Smiley

Someone? Maybe p2pool is the only pool they work with......  Cheesy

3.12.0
dkaufman
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
October 03, 2014, 12:22:23 PM
 #430

Is there anyone here with a "normal" working (2TH/s @ tested at different Pools) S4?

Mine is (if your definition of normal includes overclocked to 225Mhz...).  See my earlier posts.

[Edit: Oh, never mind - I've only tested on one pool, Slush's.]

thanks,

-dave
IYFTech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500


WANTED: Active dev to fix & re-write p2pool in C


View Profile
October 03, 2014, 12:22:35 PM
 #431

3.12.0

As I feared. Your S4's are working fine - it's just that someone is stealing your hash....... Cheesy Cheesy

Bitmain fail.

-- Smiley  Thank you for smoking  Smiley --  If you paid VAT to dogie for items you should read this thread:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1018906.0
BIGBullion
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
October 03, 2014, 12:24:53 PM
 #432

3.12.0

As I feared. Your S4's are working fine - it's just that someone is stealing your hash....... Cheesy Cheesy

Bitmain fail.


Please explain further - Having a heart attack now!!
IYFTech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500


WANTED: Active dev to fix & re-write p2pool in C


View Profile
October 03, 2014, 12:34:14 PM
Last edit: October 03, 2014, 01:45:13 PM by IYFTech
 #433

3.12.0

As I feared. Your S4's are working fine - it's just that someone is stealing your hash....... Cheesy Cheesy

Bitmain fail.


Please explain further - Having a heart attack now!!

Read back through the thread. In short, this old version of cgminer has security vulnerabilities, worst of which is the "stratum redirect" - where a third party can steal your hashes & point them at a pool of their choice. It and all other miners were patched very quickly - but Bitmain have refused to upgrade it for some (strange?) reason, despite promising to do so 7 weeks ago.

It's as phoney as your cryptocoin SEC statement...... Cheesy Cheesy

-- Smiley  Thank you for smoking  Smiley --  If you paid VAT to dogie for items you should read this thread:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1018906.0
sikke
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 250


View Profile
October 03, 2014, 12:45:05 PM
 #434

I trust bitmain will sort hings out after Chinese holiday.

WTB Bitmain S4 coupon. PM me

ChipMixer.com.|.Mixing reinvented for your privacy.|.ChipMixerwzxtzbw.onion
Tupsu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1003



View Profile
October 03, 2014, 01:11:41 PM
 #435


WTB Bitmain S4 coupon. PM me

I have some  coupons valued at $200 off your S4 order, looking for 0.1 btc ea. PM if interested.
Escrow possible but if you got enough good trust i transfer coupon first and you pay after transfer.

Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
October 03, 2014, 01:15:11 PM
 #436

3.12.0

As I feared. Your S4's are working fine - it's just that someone is stealing your hash....... Cheesy Cheesy

Bitmain fail.

Can this be prevented in any way in the mean time? Use of a proxy, or something? Why doesn't this happen with all pools?
IYFTech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500


WANTED: Active dev to fix & re-write p2pool in C


View Profile
October 03, 2014, 01:20:12 PM
 #437

3.12.0

As I feared. Your S4's are working fine - it's just that someone is stealing your hash....... Cheesy Cheesy

Bitmain fail.

Can this be prevented in any way in the mean time? Use of a proxy, or something? Why doesn't this happen with all pools?

Not that I'm aware of & it can.

I doubt that this is the problem, even though it is a very big one. The problem here is that Bitmain have shipped out units before fully testing the firmware, as they themselves stated. That's just wrong.

-- Smiley  Thank you for smoking  Smiley --  If you paid VAT to dogie for items you should read this thread:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1018906.0
Prelude
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1568
Merit: 1000



View Profile
October 03, 2014, 01:28:39 PM
 #438

Well, I'd rather have a buggy unit ASAP as opposed to having them test them and drive the difficulty up in the process before I get my miners. To be honest when it works it works very well. Happy to have it so quickly after ordering.
iglasses
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 1000


View Profile
October 03, 2014, 01:34:18 PM
 #439

3.12.0

As I feared. Your S4's are working fine - it's just that someone is stealing your hash....... Cheesy Cheesy

Bitmain fail.

Can this be prevented in any way in the mean time? Use of a proxy, or something? Why doesn't this happen with all pools?

Not that I'm aware of & it can.

I doubt that this is the problem, even though it is a very big one. The problem here is that Bitmain have shipped out units before fully testing the firmware, as they themselves stated. That's just wrong.

It will just keep getting worse until people stop buying overpriced, late equipment whose best hashes have already been thrown.  Since Bitmain announced the S4 the coin is down almost %25.  That's %25 less revenue from a device that was never going to break even with the coin at close to $500.  Today the cost of a B2 S4 is $1250 or 3.393BTC (which the way the coin is going could be even higher a few days from now).  You simply cannot mine 3.393BTC with this device.  Why on earth would you buy it?

I only have a signature because I'm allowed.
IYFTech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500


WANTED: Active dev to fix & re-write p2pool in C


View Profile
October 03, 2014, 01:34:37 PM
 #440

Well, I'd rather have a buggy unit ASAP as opposed to having them test them and drive the difficulty up in the process before I get my miners. To be honest when it works it works very well. Happy to have it so quickly after ordering.

Well, I'm happy you're happy  Smiley

Myself, for that price, I'd prefer not to be treated like a guinea pig beta tester on a miner that might work on certain pools if I'm lucky while hoping my hash power is going where it's supposed to go...... Wink

-- Smiley  Thank you for smoking  Smiley --  If you paid VAT to dogie for items you should read this thread:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=1018906.0
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... 162 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!