Bitcoin Forum
July 18, 2018, 09:36:33 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 162 »
  Print  
Author Topic: ANTMINER S4 Discussion and Support Thread  (Read 299897 times)
MyRig
Donator
Hero Member
*
Online Online

Activity: 784
Merit: 502


support@myrig.com


View Profile WWW
October 03, 2014, 11:43:41 PM
 #481

We are not affiliated with Minersource.net or Miner Hosting LLC.  

They may have used the address at 3700 Quebec St, however, 3700 Quebec st is a shopping/office center.

Every package will be signed and video recorded as they come in by the UPS, and Panera Bread is located within the same shopping center.

http://www.stapletondenver.com/directory?district=30

There are a few other bitcoin related businesses in colorado receive mails at the local UPS Store within the shopping center.

In the near future, Walk-In drop off may be offered at Denver Bitcoin Center, but, that arrangement is not yet active.

This USA address is one of the options.  You can always request RMA/Warranty via PM to Bitmain or info@bitmaintech.com or webmaster@bitmaintech.com



Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
1531906593
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531906593

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531906593
Reply with quote  #2

1531906593
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531906593
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531906593

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531906593
Reply with quote  #2

1531906593
Report to moderator
1531906593
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531906593

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531906593
Reply with quote  #2

1531906593
Report to moderator
sjc1490
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
October 03, 2014, 11:53:18 PM
 #482

We are not affiliated with Minersource.net or Miner Hosting LLC.  

They may have used the address at 3700 Quebec St, however, 3700 Quebec st is a shopping/office center.

Every package will be signed and video recorded as they come in by the UPS, and Panera Bread is located within the same shopping center.

http://www.stapletondenver.com/directory?district=30

There are a few other bitcoin related businesses in colorado receive mails at the local UPS Store within the shopping center.

In the near future, Walk-In drop off may be offered at Denver Bitcoin Center, but, that arrangement is not yet active.

This USA address is one of the options.  You can always request RMA/Warranty via PM to Bitmain or info@bitmaintech.com or webmaster@bitmaintech.com


Are you and if so affiliated with Bitmaintech the actual manufacturer of the S4? Thanks

BTC ADDRESS: 12Qwd8VKLQ4xF44ytHXBpCAKuF9VknG4X2
suchmoon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1436



View Profile
October 03, 2014, 11:59:09 PM
 #483

We are not affiliated with Minersource.net or Miner Hosting LLC.  

They may have used the address at 3700 Quebec St, however, 3700 Quebec st is a shopping/office center.

Every package will be signed and video recorded as they come in by the UPS, and Panera Bread is located within the same shopping center.

http://www.stapletondenver.com/directory?district=30

There are a few other bitcoin related businesses in colorado receive mails at the local UPS Store within the shopping center.

In the near future, Walk-In drop off may be offered at Denver Bitcoin Center, but, that arrangement is not yet active.

This USA address is one of the options.  You can always request RMA/Warranty via PM to Bitmain or info@bitmaintech.com or webmaster@bitmaintech.com




Please arrange your address and phone number to be published on bitmaintech.com website. The community is very distrustful (for many good reasons) and a noob forum account asking to ship miners without prior contact is obviously raising all sorts of red flags.

Breaking news: GAW was a scam
(Homero Garza pleads guilty)

HOWEYCOINS: SEC approved
                 Make sure to read

                 BitcoinTalk rules
          /s
sjc1490
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
October 04, 2014, 12:01:42 AM
 #484

Does anyone know what username and password could I use for SSH access to S4? The device is freezed but SSH is live.
Thx.

ssh username is root, and the password for the S4 is "admin"

I've been ssh'ed into mine.  Contemplating upgrading cgminer myself... Dare I?  The author posted an ant miner-patched version and instructions (well, for the S3 I think)...



I suck at Linux, but I'd like to ssh into a few of my miners to see what's going on behind the curtains. How would I go about seeing cgminer once I'm connected?

Edit: Gave screen -r a try and that worked. Any other tricks I should know? Tried the same on an Innosilicon A2 Terminator, but it isn't the right command.

Here is how to do the update on a S3, dir's might be a little different on a S4 don't know as I didn't order one. I did do on my S1's back when I had them and the scare started circulating and it went smooth. https://bitcointalk.org/index.php?topic=671189.msg9071790#msg9071790

BTC ADDRESS: 12Qwd8VKLQ4xF44ytHXBpCAKuF9VknG4X2
dkaufman
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
October 04, 2014, 02:44:13 AM
 #485

Here is how to do the update on a S3, dir's might be a little different on a S4 don't know as I didn't order one. I did do on my S1's back when I had them and the scare started circulating and it went smooth. https://bitcointalk.org/index.php?topic=671189.msg9071790#msg9071790

Directories are the same but alas, the architecture is different :-( when I downloaded that 4.6.0 binary it wouldn't run.  it gave the error:
Code:
  ./cgminer: line 1:
  syntax error: unexpected "("

And when I ran "file" on them both, they say:

Code:
  $ file cgminer-3.12.0 # this is the one on the S4
  cgminer-3.12.0: ELF 32-bit LSB executable, ARM, version 1 (SYSV), dynamically linked (uses shared libs), for GNU/Linux 2.6.32, stripped

  $ file cgminer-4.6.0 # this is the one you can download for the S2 and S3
  cgminer-4.6.0: ELF 32-bit MSB executable, MIPS, MIPS32 rel2 version 1 (SYSV), dynamically linked (uses shared libs), with unknown capability 0x41000000 = 0xf676e75, with unknown capability 0x10000 = 0x70403, stripped

sjc1490
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
October 04, 2014, 02:46:22 AM
 #486

Here is how to do the update on a S3, dir's might be a little different on a S4 don't know as I didn't order one. I did do on my S1's back when I had them and the scare started circulating and it went smooth. https://bitcointalk.org/index.php?topic=671189.msg9071790#msg9071790

Directories are the same but alas, the architecture is different :-( when I downloaded that 4.6.0 binary it wouldn't run.  it gave the error:
Code:
  ./cgminer: line 1:
  syntax error: unexpected "("

And when I ran "file" on them both, they say:

Code:
  $ file cgminer-3.12.0 # this is the one on the S4
  cgminer-3.12.0: ELF 32-bit LSB executable, ARM, version 1 (SYSV), dynamically linked (uses shared libs), for GNU/Linux 2.6.32, stripped

  $ file cgminer-4.6.0 # this is the one you can download for the S2 and S3
  cgminer-4.6.0: ELF 32-bit MSB executable, MIPS, MIPS32 rel2 version 1 (SYSV), dynamically linked (uses shared libs), with unknown capability 0x41000000 = 0xf676e75, with unknown capability 0x10000 = 0x70403, stripped



Might shoot CK a pm and see if he has any input.

BTC ADDRESS: 12Qwd8VKLQ4xF44ytHXBpCAKuF9VknG4X2
PatMan
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000


Watch out for the "Neg-Rep-Dogie-Police".....


View Profile WWW
October 04, 2014, 03:26:42 AM
 #487

Replied questions:

1. S4 is compatible with p2pool?
Yes


Can anyone confirm this? Anyone tried?

"When one person is deluded it is called insanity - when many people are deluded it is called religion" - Robert M. Pirsig.  I don't want your coins, I want change.
Amazon UK BTC payment service - https://bitcointalk.org/index.php?topic=301229.0 - with FREE delivery!
http://www.ae911truth.org/ - http://rethink911.org/ - http://rememberbuilding7.org/
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1050


dogiecoin.com


View Profile WWW
October 04, 2014, 04:21:52 AM
 #488

Is there a Dogie's miner setup guide for the S4?

SoonTM. Had some other units that have been waiting a while to be published that I should have done first, so I've done most of those first. Quite busy tomorrow so might be Sunday now.

R4v37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250


View Profile
October 04, 2014, 06:22:53 AM
 #489

To Factory Reset S4, please try using the reset button!!




Does anyone know what username and password could I use for SSH access to S4? The device is freezed but SSH is live.
Thx.

LET IT GOOOOOOOOOOOO
LET IT GOOOOOOOOOOOO

-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2590
Merit: 1111


Ruu \o/


View Profile WWW
October 04, 2014, 07:06:50 AM
 #490

3.12.0

As I feared. Your S4's are working fine - it's just that someone is stealing your hash....... Cheesy Cheesy

Bitmain fail.

Can this be prevented in any way in the mean time? Use of a proxy, or something? Why doesn't this happen with all pools?

Not that I'm aware of & it can.
If you put a proxy between your miner and the pool locally on your lan, and ONLY point your S4 at the proxy, you should be good to go and it will prevent it being redirected. ckproxy (linux only) which supports failover as well can do all the failover work for you if need be. Link to ckpool/ckproxy code in my sig.

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
MyRig
Donator
Hero Member
*
Online Online

Activity: 784
Merit: 502


support@myrig.com


View Profile WWW
October 04, 2014, 07:34:22 AM
 #491

P2pool works.  Cheesy  Pools were selected from http://p2pool-nodes.info/

If there is a specific pool, you want a try, please let me know!






Replied questions:

1. S4 is compatible with p2pool?
Yes


Can anyone confirm this? Anyone tried?

Antminer & DragonMint Repair  E-mail: support@myrig.com   T: @MyRig_com
Return Address: MyRig 3700 Quebec Street, Unit 100-239, Denver, Colorado 80207, USA
BITMAIN
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 741
Merit: 502


https://www.bitmain.com


View Profile WWW
October 04, 2014, 03:14:33 PM
 #492

Replied questions:

1. S4 is compatible with p2pool?
Yes
P2pool works.  Cheesy  Pools were selected from http://p2pool-nodes.info/

If there is a specific pool, you want a try, please let me know!
https://bitcointalk.org/index.php?topic=796839.msg9075999#msg9075999


2. When do we release the latest firmware?
Engineers have released one version of firmware merged cgminer 4.6.1 today, which is now being tested. And we will upload it to bitmaintech.com when it is tested running stably.
Please PM us if you have any request about current verson firmware.
Updated cgminer to v4.6.1 for S4
https://www.bitmaintech.com/support.htm?pid=00720140930114518599JXGHWWD80660

3. how to upgrade latest firmware  to S2?
 Now the latest firmware for S3 and S4 is ready to be released soon, that one for S2 is being developed. Stay tuned here.

Cloud Mining? Just Go to Hashnest.com          Best Liquidity   Lowest Price   100% Real Mining Back Up
manitu
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
October 04, 2014, 03:44:42 PM
 #493

Hi Bitmain

when I started the device everything seems to be okay. But after 4 minutes a lot of (x) appeared in ASIC status. When I do power cycle the situation is after 4 minutes the some. What should I do?  Sad

http://s28.postimg.org/uj41xpf2h/image.jpg

greaterninja
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1000


View Profile
October 04, 2014, 05:35:11 PM
 #494

Anyone upgrade their firmware / cgminer?
dkaufman
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
October 04, 2014, 05:40:48 PM
 #495


Engineers have released one version of firmware merged cgminer 4.6.1 [...]

Updated cgminer to v4.6.1 for S4

https://www.bitmaintech.com/support.htm?pid=00720140930114518599JXGHWWD80660


Tried applying this update.  It failed, saying:

  System Upgrade Failed
  cp: omitting directory 'SD'


captainpugwash
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
October 04, 2014, 05:41:17 PM
 #496

Are the S3's ever going to launch?

Dogie warned we might not like the S3 price when released, but when will it be released and how much?

The price of the S4 was just TOOOOOOOO high a BTC price tag for me. Bitmain equipment all the way but not at the price of the S4.

With the first wave of retail S4's being delivered with just a few 'technical issues' the S4 is looking even more of a NO, NO in my book.

Dogie, you have the ear of Bitmain is there any news on the S3 B10 launch other than "It's the Chinese New Year"?

I am tempted to buy a few of the 1.4T Prisma miners if the S3's don't go back on sale soon.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=791827.0
suchmoon
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1436



View Profile
October 04, 2014, 06:09:11 PM
 #497

"It's the Chinese New Year"?

It's not New Year but it is a holiday and posting in the middle of it won't get you any answers. And Bitmain rarely if ever announce prices before the product actually goes on sale, so you might need to just wait until that happens.

Breaking news: GAW was a scam
(Homero Garza pleads guilty)

HOWEYCOINS: SEC approved
                 Make sure to read

                 BitcoinTalk rules
          /s
captainpugwash
Member
**
Offline Offline

Activity: 61
Merit: 10


View Profile
October 04, 2014, 06:11:59 PM
 #498

Or just buy the Prisma miners?
Swimmer63
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1584
Merit: 1000



View Profile
October 04, 2014, 09:37:55 PM
 #499

Or just buy the Prisma miners?
+1  Ordered 5
StormTheFront
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
October 05, 2014, 12:45:02 AM
 #500

TLDR;
Mine on BTC Guild and manually set the difficulty to 2048 until the new firmware is released.

+1
Confirmed.
Thank you!

Until Bitmain gets their sh*t together and upload a proper working firmware update...... Angry use the method above. Manually set your difficulty for whatever pool you are using to 2048. You will notice a difference.

Tried applying this update.  It failed, saying:

  System Upgrade Failed
  cp: omitting directory 'SD'

Use the above method temporarily. I am disappoint too. But we won't likely see any resolution until after their Chinese holiday.
Looks like they failed to pack the firmware TAR file properly.

My power went down for 2 seconds, and my S4 units rebooted claiming they were giving 2TH/s each.... whereas the pool reported around 100GH/s, and also paid for that much.... for FIVE HOURS!
Setting my difficulty manually as suggested, resolved that in about 2minutes.
Not very impressed.

Bitmain better hurry up with that firmware. Angry
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 162 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!