Bitcoin Forum
September 25, 2016, 07:06:36 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.0 (New!) [Torrent]. Make sure you verify it.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 »
  Print  
Author Topic: python OpenCL bitcoin miner  (Read 1192523 times)
travex
Member
**
Offline Offline

Activity: 116


View Profile
March 05, 2011, 01:48:36 PM
 #621

Yeah thanks mate, VLC actually works Cheesy , but still the youtube(adobe flash) does not work @.@m quite annoying
Youtube works for me, but I haven't done anything in particular to make it work. I'm using Opera 11 and 64 bit W7. It works both with and without HW acceleration, but it seems a bit less jumpy without.

Hmm, I'm using Firefox with Win 7 64 bits thought, strange, maybe I should try Opera or IE ? Btw , do you know how do disable HW acceleration for FF ?
1474830396
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1474830396

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1474830396
Reply with quote  #2

1474830396
Report to moderator
1474830396
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1474830396

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1474830396
Reply with quote  #2

1474830396
Report to moderator
1474830396
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1474830396

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1474830396
Reply with quote  #2

1474830396
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
March 05, 2011, 03:02:14 PM
 #622

Yeah thanks mate, VLC actually works Cheesy , but still the youtube(adobe flash) does not work @.@m quite annoying
Youtube works for me, but I haven't done anything in particular to make it work. I'm using Opera 11 and 64 bit W7. It works both with and without HW acceleration, but it seems a bit less jumpy without.

Hmm, I'm using Firefox with Win 7 64 bits thought, strange, maybe I should try Opera or IE ? Btw , do you know how do disable HW acceleration for FF ?
put -f 120 in miner and downclock you card a bit... if overclocked, try getting closer to stock values.

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
JA37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
March 05, 2011, 03:43:25 PM
 #623

I got my ATI 4650 working but I only get about 23 Mhash/s. According to some tests my card should be able to to about 33Mhash/sec. I use -w32 and -f 10 as switches.
The "missing" 10Mhash, is that a result of mining in a pool, or can I do something to increase it?

Ponzi me: http://fxnet.bitlex.org/?ref=588
Thanks to the anonymous person who doubled my BTC wealth by sending 0.02 BTC to: 1BSGbFq4G8r3uckpdeQMhP55ScCJwbvNnG
nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
March 05, 2011, 04:23:53 PM
 #624

I got my ATI 4650 working but I only get about 23 Mhash/s. According to some tests my card should be able to to about 33Mhash/sec. I use -w32 and -f 10 as switches.
The "missing" 10Mhash, is that a result of mining in a pool, or can I do something to increase it?

idk what are the best setting for a 4650, but have you tried vectors? (-v)

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
JA37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
March 05, 2011, 06:33:38 PM
 #625

idk what are the best setting for a 4650, but have you tried vectors? (-v)

Yeah, tried -v. Won't go over 20Mhash/s with that. So far 23-24 is as high as I get.

Ponzi me: http://fxnet.bitlex.org/?ref=588
Thanks to the anonymous person who doubled my BTC wealth by sending 0.02 BTC to: 1BSGbFq4G8r3uckpdeQMhP55ScCJwbvNnG
sethsethseth
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 256


Not trusting third parties with my private keys


View Profile
March 06, 2011, 03:00:53 AM
 #626

I'm also finding that SDK v2.1 just isn't happening for me.  I removed all ATI related apps, used Driver Sweeper to clean up the remnants, and then went with the 12.10a hotfix + ATI Stream SDK v2.1.  When I run poclbm.exe, it gives the same error message it gives when the Stream SDK isn't installed at all.

I also tried this on a laptop with an ATI HD 5730 in it.  Same thing with poclbm not recognizing the Stream SDK v2.1.  Am I missing some step to get it working?  v2.3 works just fine for me, it's just that I'm assuming in light of people saying to run 2.1, that I would get more performance out of it.  I'm getting 290mhash/s right now by overclocking it to 920mhz.  Any higher seems to just crash it. I was a little too busy to tweak with it right now, so I haven't messed with the the memory clock or voltage much yet.

does poclbm + sdk2.1 work for anyone on windows?  I cannot find a single instance of anyone posting that this works.  It throws this error:

File "poclbm.py", line 3, in <module>
File "pyopencl\_init_.pyc", line 3, in <module>
File "pyopencl\cl.pyc", line 12, in <module>
File "pyopencl\_cl.pyc", line 10, in_load
ImportError: DLL load failed: The specified module could not be found

I really want it to work because 2.2 and 2.3 jack the cpu usage through the roof and they are slower.

SealsWithClubs poker room has  over 400 players online. Buy in from .01 to 60btc.      BTCSportsMatch lets you bet sports with vig free lines!  Best kept secret in bitcoin....          LocalBitcoins.com is very user-friendly now for bank transfers.  You don't have to live close to trade when in the same currency area.           
Electrum client is awesome. Try it. And please stop sending bitcoins to sites run by security newbies, or don't complain when you lose everything.
MessyCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
March 06, 2011, 08:08:41 AM
 #627

Hi, I've been solo-mining for about a week with an ATI 5770 getting about 150Mhash/s using poclbm. This morning when I woke up I saw "05/03/2011 05:01:13, 0000f4d2, accepted" had appeared in the console window.. It's now going on 8 hours since then with nothing showing in the bitcoin application and I am wondering if I should be expecting 50btc or otherwise would appreciate any advice to understand what the message means. Thanks a lot Smiley

The block has been accepted and everything is OK:
http://blockexplorer.com/block/0000000000f4d21aec6a2097008556d0a8341333355ccdce76a0e5a2df083d0e

It takes 120 confirmations for the block to appear in the balance. It will happen is 23 blocks or about 3 hours from now.

Unfortunately (for me) the 50BTC never appeared in my balance, and the recipient address shown in Block Explorer is not one in my address book. So, I'm attempting to understand better why I get this message but no bitcoin... I'm guessing that "accepted" (when solo mining using poclbm) does not always mean my miner was the first to submit the solution to the block? Any info on the reasons why I got an "accepted" solution but no 50BTC would be a great help. Thanks again Smiley

JA37
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile
March 06, 2011, 09:14:57 AM
 #628

Are you sure that this is "your" block?

Time?: 2010-04-04 06:12:57

Looks like a very old block to me.

Ponzi me: http://fxnet.bitlex.org/?ref=588
Thanks to the anonymous person who doubled my BTC wealth by sending 0.02 BTC to: 1BSGbFq4G8r3uckpdeQMhP55ScCJwbvNnG
Raulo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
March 06, 2011, 09:18:57 AM
 #629


Unfortunately (for me) the 50BTC never appeared in my balance, and the recipient address shown in Block Explorer is not one in my address book. So, I'm attempting to understand better why I get this message but no bitcoin... I'm guessing that "accepted" (when solo mining using poclbm) does not always mean my miner was the first to submit the solution to the block?

I'm sorry I reassured you when indeed something is not OK because this is an old block. I searched for the "000f4d2" string but there was an old block that had the same beginning. 

It is possible (albeit rare) that you found a block but within seconds somebody else also found a block and he transmitted it to more nodes (or not necesseraly more but the node that found the next block)  and "won" the race of including it in the blockchain.  It's also possible the the network connection to the outside world was down at the time and your bitcoin daemon hasn't transmitted the block you found.

I checked my logs and it appear it's a former case. My bitcoin received your block but also the competing one:
http://blockexplorer.com/block/000000000000a3f568a8da7609081b020d13a19bb77ca59df0141148330d9aa1

The competing one was the block that the next miner included and you lost the race.

Analyze the debug.log of the bicoin daemon you are running but I'm afraid you were very unlucky.

1HAoJag4C3XtAmQJAhE9FTAAJWFcrvpdLM
MessyCoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420



View Profile
March 06, 2011, 09:24:48 AM
 #630

Are you sure that this is "your" block?

Time?: 2010-04-04 06:12:57

Looks like a very old block to me.

Oh yes you're right going by that time - definitely wouldn't be my block. Now I am even more confused as Raulo (yesterday) seemed to think "it will happen is 23 blocks or about 3 hours from now". I'm not 100% sure how to use the Block Explorer so I refer back to my original question asking for any help understanding why I received the message "05/03/2011 05:01:13, 0000f4d2, accepted". Thanks

[edit] Ahh thank you Raulo for your above reply. Really appreciate it. Good to know that I probably don't have things set up incorrectly, and that I was probably just unlucky. Cheers.

jkminkov
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 529


View Profile
March 06, 2011, 10:44:02 AM
 #631


does poclbm + sdk2.1 work for anyone on windows?  I cannot find a single instance of anyone posting that this works. 

I really want it to work because 2.2 and 2.3 jack the cpu usage through the roof and they are slower.

I have HD5770 with 2.1 and 11.2 drivers(only drivers, no CCC) working with poclbm - 156Mhash/s and winxp sp3

I had sdk 2.3 initially, but deinstalled for 2.2, then for 2.1, which gave me best results in terms of speed

Bleutrade
600 dollars in one place talking - Dudes, hooray, Bitcoin against us just one, but we are growing in numbers!
molecular
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058



View Profile
March 07, 2011, 01:56:02 PM
 #632

It is possible (albeit rare) that you found a block but within seconds somebody else also found a block and he transmitted it to more nodes (or not necesseraly more but the node that found the next block)  and "won" the race of including it in the blockchain.  It's also possible the the network connection to the outside world was down at the time and your bitcoin daemon hasn't transmitted the block you found.

I checked my logs and it appear it's a former case. My bitcoin received your block but also the competing one:
http://blockexplorer.com/block/000000000000a3f568a8da7609081b020d13a19bb77ca59df0141148330d9aa1

The competing one was the block that the next miner included and you lost the race.

Analyze the debug.log of the bicoin daemon you are running but I'm afraid you were very unlucky.

Oh man, this makes me sad. This guy actually found a block (should take him 17 days to find one at 150Mh/s) and he got beaten to it Sad

PGP key molecular F9B70769 fingerprint 9CDD C0D3 20F8 279F 6BE0  3F39 FC49 2362 F9B7 0769
qed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
March 07, 2011, 03:37:37 PM
 #633

Any update about the CrossfireX issue? :-)

Mobile App (Android)

Monitor miners, exchange rates and Bitcoin network stats.
marcus_of_augustus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016



View Profile
March 08, 2011, 11:23:36 PM
 #634

I got this weird problem been trying to track down and wondering if it is the poclbm.py miner or something else. Or if anyone else has seen a similar problem.

Linux, ubuntu 10.10, 2x5970 stock clocks. Code all seemed to be running okay and then system started hanging intermittently, seemingly unpredictably. After some testing found that it was the poclbm process running on the default display adapter that was causing the issue. Now, after getting progressively worse, anytime a poclbm process is launched on the default display adapter it hangs immediately.

EDIT: I also noticed that when the process on the default display GPU was running it was churning up a lot of CPU time, ten times more than other poclbm instances on the other GPUs ... now cannot launch a poclbm process on default display GPU without a system lock-up.



sethsethseth
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 256


Not trusting third parties with my private keys


View Profile
March 09, 2011, 01:34:53 AM
 #635


does poclbm + sdk2.1 work for anyone on windows?  I cannot find a single instance of anyone posting that this works.

I really want it to work because 2.2 and 2.3 jack the cpu usage through the roof and they are slower.

I have HD5770 with 2.1 and 11.2 drivers(only drivers, no CCC) working with poclbm - 156Mhash/s and winxp sp3

I had sdk 2.3 initially, but deinstalled for 2.2, then for 2.1, which gave me best results in terms of speed

Can someone with Windows 7 64bit post that they use this please?

Also, my 2x5970 rig only works with crossfire ON fwiw

SealsWithClubs poker room has  over 400 players online. Buy in from .01 to 60btc.      BTCSportsMatch lets you bet sports with vig free lines!  Best kept secret in bitcoin....          LocalBitcoins.com is very user-friendly now for bank transfers.  You don't have to live close to trade when in the same currency area.           
Electrum client is awesome. Try it. And please stop sending bitcoins to sites run by security newbies, or don't complain when you lose everything.
nster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
March 09, 2011, 01:41:07 AM
 #636


does poclbm + sdk2.1 work for anyone on windows?  I cannot find a single instance of anyone posting that this works.

I really want it to work because 2.2 and 2.3 jack the cpu usage through the roof and they are slower.

I have HD5770 with 2.1 and 11.2 drivers(only drivers, no CCC) working with poclbm - 156Mhash/s and winxp sp3

I had sdk 2.3 initially, but deinstalled for 2.2, then for 2.1, which gave me best results in terms of speed

Can someone with Windows 7 64bit post that they use this please?

Also, my 2x5970 rig only works with crossfire ON fwiw

I use 11.2 including CCC with 2.2 Stream... works like a charm

167q1CHgVjzLCwQwQvJ3tRMUCrjfqvSznd Donations are welcome Smiley Please be kind if I helped
BitLex
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


View Profile WWW
March 09, 2011, 02:22:38 AM
 #637


Can someone with Windows 7 64bit post that they use this please?

Also, my 2x5970 rig only works with crossfire ON fwiw
i never got poclbm to work with SDK 2.1 on windows, using 2.2 never causes any cpu-usage though.

and for your 5970-issue,
the prob on windows is, that you can not deactivate the internal-crossfire on 5970s and still use both GPUs.

to make poclbm run on both GPUs (with crossfire ON), i always used 2 different miner-versions,
-poclbm_<latest> on core1
-poclbm_20101126 on core2
which worked fine 'til i got bored and plugged my 5970 to an ubuntu-box.

sethsethseth
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 256


Not trusting third parties with my private keys


View Profile
March 09, 2011, 03:30:48 AM
 #638

There is no crossfire issue for me, all versions of poclbm see all 4 gpus with crossfire on. 
For the SDK issue, I just want to see someone verify that sdk 2.1+windows 7 64bit has worked for them before I go around making another partition to do a clean install on.

SealsWithClubs poker room has  over 400 players online. Buy in from .01 to 60btc.      BTCSportsMatch lets you bet sports with vig free lines!  Best kept secret in bitcoin....          LocalBitcoins.com is very user-friendly now for bank transfers.  You don't have to live close to trade when in the same currency area.           
Electrum client is awesome. Try it. And please stop sending bitcoins to sites run by security newbies, or don't complain when you lose everything.
Garrett Burgwardt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350



View Profile
March 09, 2011, 03:59:44 AM
 #639

Just tried a clean install, 2.1, 10.11 drivers, and latest poclbm, didn't work. Updated to 2.2 and it did.
BitLex
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588


View Profile WWW
March 09, 2011, 12:17:48 PM
 #640

all versions of poclbm see all 4 gpus with crossfire on. 
all versions of poclbm SEE all GPUs on my system too,
but they don't WORK on all GPUs, the 2nd GPU only returns invalid results running the latest version.

lucky you if it works on your site, i never got it to run (with versions newer than 20101126).
 

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!