Bitcoin Forum
January 17, 2022, 08:23:00 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 [965] 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 ... 1427 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6584754 times)
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 13


View Profile
January 27, 2018, 03:19:01 PM
 #19281

I'm having trouble since today to connect to any DCR pool. Apparently there was a change in the mining algorithm and all pool now either disconnects me or rejects all my shares.

Anyone else having same problem?

I tried dcr.suprnova.cc:3252 and stratum.decredpool.org:3343
I _have_ been seeing a lot of disconnects over the past 24 hours or so.  I thought it was just my 3GB GPU (GTX1060), but it started around two days ago, now.  At first I thought it was related to Claymore 10.6 release because the start of the disconnects increase started about the same time I changed from 10.5, but it still happens with the previous version, so that's not related to the problem.
Same for me, I have many connection issues, they started also with the release of 10.6 a few days ago, I'm on nanopool. Unfortunately I also stopped dual-mining at the same time so I am not really sure if the problems might be related with this. My Hashrate did go down by more than 30% caused by the connection problems. At the moment I don't have time to check the reason so I simply switched to ethminer for the moment. ethminer has no connection issues at all.  

I’m using claymore v10.5 and coinmine.pl as DCR pool. I'm not having any problems. Try to change the pool.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
1642450980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642450980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642450980
Reply with quote  #2

1642450980
Report to moderator
1642450980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642450980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642450980
Reply with quote  #2

1642450980
Report to moderator
1642450980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642450980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642450980
Reply with quote  #2

1642450980
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1642450980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642450980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642450980
Reply with quote  #2

1642450980
Report to moderator
1642450980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642450980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642450980
Reply with quote  #2

1642450980
Report to moderator
1642450980
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642450980

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642450980
Reply with quote  #2

1642450980
Report to moderator
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 13


View Profile
January 27, 2018, 03:42:17 PM
 #19282

When monitoring memory errors in HWinfo, how do they relate to mining?

If there are many errors, does that mean I will get lower reward? Shares rejected? Drop in hash speed?

I don't know if the impact is so directly in a short time, as hours... but when I have a GPU with a lot of memory errors (more than 1 million in a few seconds) I'm able to mine just a few hours using this gpu and then the miner restart or hangs and I need to reboot.

I think this is the most related problem.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 13


View Profile
January 27, 2018, 04:27:29 PM
Merited by Call_Me_Bambi (1)
 #19283

Noob here and kind of late in the game but still want to see how things work.

I have a PC with Windows 10, Intel based with eVGA 980 TI video card.  I just downloaded 10.6 version of  Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v10.6 (Windows/Linux).

I am getting around 10.70+ Mh/s as shown on the Windows console running "ETHEREUM-ONLY MINING MODE ENABLED"

Is this normal?  If not, what can I do get the yield higher?

If things go well, I am thinking of building a rig with 4 GPUs but we will see.

Thanks,

Rick..

Try to use the configs that claymore have. As cclock, mclock.

I saw an article about your gpu and the average hashrate is 18.5 mh/s. Another tip that I saw for your card is: “I had the same problem. Go to the control panel, 3d settings, and enable "optimize compute performance".”

http://cryptomining-blog.com/tag/gtx-980-ti-ethereum/

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
Micmac14
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 05:52:45 PM
 #19284

I'm having trouble since today to connect to any DCR pool. Apparently there was a change in the mining algorithm and all pool now either disconnects me or rejects all my shares.

Anyone else having same problem?

I tried dcr.suprnova.cc:3252 and stratum.decredpool.org:3343

Change stratum to dcr-api.suprnova.cc instead of dcr.suprnova.cc
tf2addict
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 675
Merit: 100


View Profile
January 27, 2018, 07:37:17 PM
 #19285

Suggestion:  red colored text should be used ONLY for error messages.  Use yellow for warning type messages.
memphiss
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 09:47:44 PM
 #19286

hey i did find this address :

https://ethermine.org/miners/e47FB8ED4aD43Ec67f11c146662191E145346C71


What do you think ? How is this possible?
He is playing with that graph ... he can write a name there if he want's Smiley))
Ratledge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 1


View Profile
January 27, 2018, 10:27:40 PM
 #19287

Hello, nice tip... I’m using the -r 0 config in start.bat and works well... not perfectly, but works.
Well, that is the default, though - you don't need to specify "-r 0" because it will restart when a GPU error occurs or one of the watchdog threads times out.
AlexSandor
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 27, 2018, 11:31:21 PM
 #19288

Is this thread compromised then?
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 13


View Profile
January 28, 2018, 12:23:29 AM
 #19289

Hello, nice tip... I’m using the -r 0 config in start.bat and works well... not perfectly, but works.
Well, that is the default, though - you don't need to specify "-r 0" because it will restart when a GPU error occurs or one of the watchdog threads times out.

Yeah, you’re right. I was using -r 1 and then changed to 0 and I forgot that is default. Thanks.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 449
Merit: 251


View Profile WWW
January 28, 2018, 02:56:18 AM
 #19290

...how does the remote monitoring work? Should I open a port in the rig's firewall (windows) and then type 192.168.X.XX:3333 in the browser of any computer of my network?
In the miner folder there is a folder called "Remote Manger". There is a program in there.  Enable monitoring (default port is -3333 (read only)). You can also use browser to just see current output. You don't need to open firewall port if on the same network, just allow miner access first run. If opening port to the outside world, and using positive port (full control), make 110% sure you set -mpsw, there are people that run bots to find miners and overwrite config. You can easily change config remotely with full control which is quite useful, just use locally, or use password.

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  bc1qr2xwjwfmjn43zhrlp6pn7vwdjrjnv5z0anhjhn LTC:  LXDm6sR4dkyqtEWfUbPumMnVEiUFQvxSbZ Eth:  0x44cCe2cf90C8FEE4C9e4338Ae7049913D4F6fC24
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 449
Merit: 251


View Profile WWW
January 28, 2018, 03:05:53 AM
Merited by vapourminer (1)
 #19291

hi everybody,

I just join the mining community. I have 2 RX 480 8GDDR5 (1 Asus and 1 MSI) but the problem is that with one of them I reach 25Mh/s and with the other one only 18Mh/s.

Why is this happen? Anyone can help me with that issue?

thx a lot
Use GPU-Z to check memory vendor. I assume the Asus one probably has Samsung, MSI one probably Hynix. You can bios mod to get better speed by using better memory timings. Most cards should hit at least 27-28MH with custom timings, or at least 26MH with simple memory strap copy and a bit of OC. Use HwInfo64 to check memory errors.

As far as memory quality goes, Hynix < Elpida < Samsung.

Both of them have Samsung memory.


For what I see here I think everything is almost the same.

Do you now any good "How to bios update for dummies" tutorial that I can follow?


Without bios mod, going above stock generally makes use of looser timings, which may cause mining to be slower than stock, perhaps the slower miner has this issue.

Just search youtube for polaris bios mod.

In my experience, without pushing clock to high, I can get
~28MH Hynix (~1950 MHz) custom strap
~29MH Elpida (~2000 Mhz) Custom strap
~30MHz Samsung (2030MHz) Ubermix 2.3

Basically use atiflash to pull bios, edit with polarisbioseditor, flash card, run ati pixel clock patcher to remove driver gpu bios check, restart.

Links and timings here.
http://www.overclock.net/forum/67-amd-ati/1604567-polaris-bios-editing-rx5xx-rx4xx.html

Make sure to check mem errors HwInfo64

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  bc1qr2xwjwfmjn43zhrlp6pn7vwdjrjnv5z0anhjhn LTC:  LXDm6sR4dkyqtEWfUbPumMnVEiUFQvxSbZ Eth:  0x44cCe2cf90C8FEE4C9e4338Ae7049913D4F6fC24
whoismoses
Member
**
Offline Offline

Activity: 244
Merit: 59


View Profile
January 28, 2018, 03:30:56 AM
 #19292

Is anyone out there using the configuration file instead of command line options?

When using 10.6 I get these warnings on startup of the miner...

Code:
UNKNOWN OPTION -platform
UNKNOWN OPTION 1
UNKNOWN OPTION -logsmaxsize
UNKNOWN OPTION 256


The_Krypto_King
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 28, 2018, 05:42:09 AM
 #19293

Hello everybody how do I find out what the latest version of Claymore is that I can mine ETH with is this 10.6 or 10.3 and where is the official download link. Thans a lot!
whoismoses
Member
**
Offline Offline

Activity: 244
Merit: 59


View Profile
January 28, 2018, 05:46:03 AM
 #19294

Hello everybody how do I find out what the latest version of Claymore is that I can mine ETH with is this 10.6 or 10.3 and where is the official download link. Thans a lot!

It's in the first post of this thread.
Mattdk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
January 28, 2018, 05:50:11 AM
 #19295

Anyone had a problem with their GPU usage not being consistent and not at a high percentage? This is on a RX480 on stock bios, stock clocks, and tried blockchain, Adrenalin, and Crimson drivers. Hash rate is only 15 Mh/s

https://imgur.com/0w1X8Xx
The_Krypto_King
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 28, 2018, 06:04:57 AM
 #19296

Thank you kind sir didn't realize that.
aizzaku
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1147
Merit: 1006



View Profile
January 28, 2018, 06:43:56 AM
 #19297

Anyone had a problem with their GPU usage not being consistent and not at a high percentage? This is on a RX480 on stock bios, stock clocks, and tried blockchain, Adrenalin, and Crimson drivers. Hash rate is only 15 Mh/s

https://imgur.com/0w1X8Xx

open up your card, clean all the dirt, trust me there will shit ton of it. apply new thermal paste and then check again.
try to keep the card temperature atleast below 80.

you have to do this like once every two months

BlockchainGaming A PARADIGM SHIFT IN THE GAMING INDUSTRY
Website | Blog | Forum | Wiki | Events | Marketplace (coming soon)
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 132


View Profile
January 28, 2018, 06:57:20 AM
 #19298

Anyone had a problem with their GPU usage not being consistent and not at a high percentage? This is on a RX480 on stock bios, stock clocks, and tried blockchain, Adrenalin, and Crimson drivers. Hash rate is only 15 Mh/s

https://imgur.com/0w1X8Xx

open up your card, clean all the dirt, trust me there will shit ton of it. apply new thermal paste and then check again.
try to keep the card temperature atleast below 80.

you have to do this like once every two months

Ive had many of my GPUs for 2-3 years never had to do that, dont let dust build up clean them every few months , I will RMA those bitches before i waste my time re-applying thermal past lol
aizzaku
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1147
Merit: 1006



View Profile
January 28, 2018, 07:19:41 AM
 #19299

Anyone had a problem with their GPU usage not being consistent and not at a high percentage? This is on a RX480 on stock bios, stock clocks, and tried blockchain, Adrenalin, and Crimson drivers. Hash rate is only 15 Mh/s

https://imgur.com/0w1X8Xx

open up your card, clean all the dirt, trust me there will shit ton of it. apply new thermal paste and then check again.
try to keep the card temperature atleast below 80.

you have to do this like once every two months

Ive had many of my GPUs for 2-3 years never had to do that, dont let dust build up clean them every few months , I will RMA those bitches before i waste my time re-applying thermal past lol

well honestly depends on where the setup is. there are places in the world where no matter how hard you try you cant avoid dust, unless its a special air conditioned room.

secondly, i dont feel thats waste of my precious 15 mins -.-

BlockchainGaming A PARADIGM SHIFT IN THE GAMING INDUSTRY
Website | Blog | Forum | Wiki | Events | Marketplace (coming soon)
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 132


View Profile
January 28, 2018, 07:20:42 AM
 #19300

Anyone had a problem with their GPU usage not being consistent and not at a high percentage? This is on a RX480 on stock bios, stock clocks, and tried blockchain, Adrenalin, and Crimson drivers. Hash rate is only 15 Mh/s

https://imgur.com/0w1X8Xx

open up your card, clean all the dirt, trust me there will shit ton of it. apply new thermal paste and then check again.
try to keep the card temperature atleast below 80.

you have to do this like once every two months

Ive had many of my GPUs for 2-3 years never had to do that, dont let dust build up clean them every few months , I will RMA those bitches before i waste my time re-applying thermal past lol

well honestly depends on where the setup is. there are places in the world where no matter how hard you try you cant avoid dust, unless its a special air conditioned room.

secondly, i dont feel thats waste of my precious 15 mins -.-
Dust is everywhere ,  but 15 mins x 200 gpus is better to just RMA
Pages: « 1 ... 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 [965] 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 ... 1427 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!