Bitcoin Forum
August 18, 2019, 04:05:01 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 [979] 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 ... 1344 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.7 (Windows/Linux)  (Read 6368025 times)
Ahrcoin
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile WWW
January 31, 2018, 10:49:20 PM
 #19561

Excited for the new dual coins!
1566101101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566101101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566101101
Reply with quote  #2

1566101101
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1566101101
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566101101

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566101101
Reply with quote  #2

1566101101
Report to moderator
ccminer.net
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 595
Merit: 251


View Profile
January 31, 2018, 10:54:27 PM
 #19562

get this error when I try to launch the last version of the miner in ubuntu 17.10

Code:
./ethdcrminer64: error while loading shared libraries: libOpenCL.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory

Any help?

Try reinstallin your drivers, or does it work with previous versions?

yes but was a previous version both of the miner and the OS
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
February 01, 2018, 01:20:04 AM
 #19563

Quote
Is there a pool that charges less than 1%?
There are some and they have running costs. Server, software and so on. Claymore doesn't have. This has nothing to do with communism. I think a lot of people aren't aware that he makes so much money. So if you could disable developer fee and have the same hashrate, that would be ok. A lot of people wouldn't care if dev fee is the default option, so he still had enough money.

Name a pool under 1%.

Claymore has running costs, testing, adding new features, maintaining compatibility with drivers, the list goes on. Obviously you are not a software developer at all, because you are so uninformed it is absolutely stunning.

Don't use the software. You aren't worthy.


There are many pools with fees under 1%, I can't remember them all but two that come to mind are etn.spacepools.org with only 0.1% fees and miningpoolhub.com with only 0.9% fees. For choice of coins, functions and support I'd go for miningpoolhub.
bithead007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 01:24:08 AM
 #19564

Hi everybody,
first, sry for my bad english writing.

i have a mining rig, my components:

4x gigabyte rx 570 4g
2 of them with 1140 2030 and 2 with 1140 2050 @ 850mv
the rig works very well, i got 114 MH/s "28.5" eth 540w from the wall
i use 2 600w powersupplys, an celeron cpu and a gigabyte mainboard with 4gb ram.
my os is win10 pro an it is setup for mining.

yesterday i install the new claymore miner, the description tells me i can dual mine without a hashratedrop @ eth.
i try this with eth+dcr, but wenn i start mining my eth hashrate drops zu 17MH/s

has anyone try this or a idea?


Play with the -dcri setting maybe?

How did you mod the BIOS to get an RX 570 card to hash at 28.5?  I only get about 24.

Thanks, CJ
bithead007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 01:35:35 AM
 #19565

Quote
Is there a pool that charges less than 1%?
There are some and they have running costs. Server, software and so on. Claymore doesn't have. This has nothing to do with communism. I think a lot of people aren't aware that he makes so much money. So if you could disable developer fee and have the same hashrate, that would be ok. A lot of people wouldn't care if dev fee is the default option, so he still had enough money.

Name a pool under 1%.

Claymore has running costs, testing, adding new features, maintaining compatibility with drivers, the list goes on. Obviously you are not a software developer at all, because you are so uninformed it is absolutely stunning.

Don't use the software. You aren't worthy.


There are many pools with fees under 1%, I can't remember them all but two that come to mind are etn.spacepools.org with only 0.1% fees and miningpoolhub.com with only 0.9% fees. For choice of coins, functions and support I'd go for miningpoolhub.

Thanks for the pointers. Very useful outcome to an otherwise dubious post. :_)

CJ
Bael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 02:41:32 AM
 #19566

Hi

I'm having problems with a gpu msi armor rx 580 8Gb, after a few hours of mining seems to stop reading the temperature well, and probe to use another raiser and remains the same.

Will the gpu be wrong?

attached capture

regards

https://i.gyazo.com/9fe0e2910ddbf425b6ac9019812c45c8.png
xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 422
Merit: 251


View Profile WWW
February 01, 2018, 03:06:25 AM
 #19567

5 GPU's at 1000w? Probably need more power.
Check your RAM? 4gb min and add virtual ram to include 16gb or your hard rive too.

1000W is plenty for 5 GPUs Eth only. with undervolt, 6 GPUs takes ~730W at the wall, so perhaps ~670W of PSU output. You could feasibly run 7 if there were enough connectors.

Dual mining different story, 1200-1300W PSU would be recommended.


thanks, but i have 1800w look at my post. RYXES does not see that i have 1000w + 800w

my problem is 'hangs on opencl call'  and now i dont know where i have to search Wink 

Ya I saw you have 1800w, I was just correcting RYXES.

If a rig is unstable like you say, it may be risers or motherboard. Look at logs see if it is one GPU in particular and try changing riser. Can also unhook all but one, and incrementally test. In Windows can use HwInfo64 to check for mem errors and other things. I had a Biostar TB250 mobo would throw lots of PCIE errors, resulting in about 20 reboots per day. Replaced mobo, rock solid. I don't know if there is a Linux tool. My experience with Linux has been figuring out the desktop is a PITA, and VMs/Server for webdev work.

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  16wzGLYLh1ximotu3Ln7htKnbUUcwWvQUv   LTC:  LdPvSJoAwgH87TXSMBuxDefBvp2bweXApY   Eth:  0xb508131ca5d983ebe72f8af61ecfb7d1b61f6d18
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 13


View Profile
February 01, 2018, 05:53:29 AM
 #19568

I'm always get error with devfee, my rigs hang out and restart  Huh Feeling tired  Embarrassed

I had this problem once, try to specifying the option "-allpools 1“ on start.bat.


▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
uranus13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 07:48:33 AM
 #19569

I'm always get error with devfee, my rigs hang out and restart  Huh Feeling tired  Embarrassed

I had this problem once, try to specifying the option "-allpools 1“ on start.bat.


Thanks for your reply Smiley I set "allpools 1" and "allcoins 1" but rig remain stuck at devfee, I'm trying to set "nofee 1" and get terrible hashrate, 25.5mh/s with rx470  Sad

Sorry I'm not good at english
panosvo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 08:01:37 AM
Last edit: February 01, 2018, 09:54:20 AM by panosvo
 #19570

Hey guys,

I started mining early December.

The information shared here is amazing - much to learn from all the info here.

I have a 13xRx580 XFX 8gb rig which is dual mining at the moment ETH + DEC .

Modded the bios and I have a steady 388/390Mhz ETH and 11600Mhz DECfor on all cards taking out around 2500w

Since I upgraded claymore to ver 10.06 the graph became stable but check this out

https://imgur.com/a/aixWa

This is very good.

I have a setup with 13x Rx580 XFX 4gb XXX edition rig ETH+DCR. (no bios mod, just using the second bios already modded by XFX)
the problem is that I dont have a good effective hashrate
I do have reported hash about 370 and 11000 DCR
I never see effective hasrate line above reported, and after a week its 300 to 303 MH effective.
I am using the fall creator beta amd driver.


system with 4GB ram, windows 1709 64 bit, 5 PSUs 750W, 250SSD samsung (90GB virtual memory)
Am I doing something wrong?
Asgaroth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 09:02:40 AM
 #19571

@claymore
Any possibility you may consider doing a miner for x16r?
drawer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 09:19:34 AM
 #19572

i heard from someone that anyone who use claymore up do 10.5 need to update do 10.6  ,what's the cause Huh
max246
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 09:25:34 AM
 #19573

I got my miner crashing few times over the day with the message "Miner has stop working"

I cant see any errors, I do get sometimes freeze, I have no idea why, I have 4GB ram on the pc, 2 raiser , which I already swap to new one.

I got 580 OC edition, with default settings.

Anyone got the same issue?
zumili
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 09:47:28 AM
 #19574

So just in case somebody want to mine with their rig ETH only on two different pools, here is the content of my batch file (start_eth_nanopool_noobpool.bat):

Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
start "" "EthDcrMiner64.exe" -epool noobpool.com:8008 -ewal 0x0cdb48b05f63b3d3f351523eb7e757e9c640518a -epsw x -eworker rig1 -ftime 10 -mode 1 -r 1 -dcri 1,1,1 -cclock 1200,1100,1200 -cvddc 885,890,875 -mclock 2100,2100,2150 -mvddc 885,885,875 -tt 57,57,57 -fanmin 42,42,42 -tstop 78,78,78 -di 012 -altnum 2
timeout /t 10 /nobreak
start "" "EthDcrMiner64.exe" -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal 0x0cdb48b05f63b3d3f351523eb7e757e9c640518a.rig1/email -epsw x -ftime 10 -mode 1 -r 1 -dcri 1,1,1,1 -cclock 1200,1200,1200,1200 -cvddc 875,875,875,875 -mclock 2100,2100,2100,2150 -mvddc 895,908,899,875 -tt 57,57,57,57 -fanmin 42,42,42,42 -tstop 78,78,78,78 -di 3456 -altnum 2 -mport 3334

This batch-file gets started from Windows 10 Autostart.
The first 3 GPUs are used to mine on noobpool (no mining fees but high transmission fees!!) and the other 4 GPUs are used to mine on nanopool (also take care if you use this pool).
The command timeout /t 10 /nobreak waits for 10 seconds before the second instance gets opened.

Another thing you have to take care about are the risers. I bought 6 "YIKESHU" Risers (blue, 6-Pin-PCI-E on the riser)  from Amazon and there are all crap! One out of these 6 was completely defect. But the other produce massive problems during the mining. All GPUs where I used these riser, got randomly stuck during the mining. After I changed all of these "YIKESHU" riser to "Ptsaying" risers, the GPUs don't produce errors any more and I was also able to let the GPU run faster with less voltage with these new riser.
So if you got massive problems, the first thing you should do is down-clock your GPUs a bit and if this will not help, you must change your risers! Risers which also work fine in my rig are the "ELEGIANT" risers which I also got from amazon.
Asgaroth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 09:50:47 AM
 #19575

i heard from someone that anyone who use claymore up do 10.5 need to update do 10.6  ,what's the cause Huh

Have a look at the 1st post in this thread, he has a change log there and it will tell you what the changes are between 10.5 and 10.6.
drawer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 10:30:14 AM
 #19576

i heard from someone that anyone who use claymore up do 10.5 need to update do 10.6  ,what's the cause Huh

Have a look at the 1st post in this thread, he has a change log there and it will tell you what the changes are between 10.5 and 10.6.

ok i/ve read:

"Latest version is v10.6:

- fixed critical issue in remote management feature (attacker could crash miner even in read-only mode)."

its about -mport  option yes? so if somebody didn't used that option, older versions are safe ? correct ?
Jan2017
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 10:44:32 AM
 #19577

@ zumili:
thanks for the tip about the risers! I use the YIKESHU now, and my rigs are driving me crazy with their total unpredictable behavior. I will try the PTSAYING and see if this gives improvement.
willi9974
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1708
Merit: 1051


Escrow Treuhandservice


View Profile
February 01, 2018, 11:01:46 AM
 #19578

i use a ASROCK H110 BTC Pro+ Mainboard with AMD Cards and Claymore Miner on SimpleMiningOS.
How can i see which GPUx Card is which PCIE Port on the Mainboard, for debug or tuning the cards...?

sir4o
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 11:18:19 AM
 #19579

i use a ASROCK H110 BTC Pro+ Mainboard with AMD Cards and Claymore Miner on SimpleMiningOS.
How can i see which GPUx Card is which PCIE Port on the Mainboard, for debug or tuning the cards...?
Someone should remove your Legendary status!
Jbodz83
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 0


View Profile
February 01, 2018, 11:30:59 AM
 #19580

i use a ASROCK H110 BTC Pro+ Mainboard with AMD Cards and Claymore Miner on SimpleMiningOS.
How can i see which GPUx Card is which PCIE Port on the Mainboard, for debug or tuning the cards...?
Someone should remove your Legendary status!
Lol so harsh bro haaha! Grin
Pages: « 1 ... 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 [979] 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 ... 1344 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!