Bitcoin Forum
August 18, 2019, 05:50:26 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 [984] 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 ... 1344 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.7 (Windows/Linux)  (Read 6368037 times)
goodbitprofit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 10:42:06 AM

I saw "goodbitprofit" bat file in recent post.
I have questions about -etht 1000 settings and -estale 1.

For that -etht 1000 I saw in one you tube video I can not remember about what it was, but from that time I am using that command, and I am not shure for what is it. But after using it my rigs working normal.
About another -estale 1 I am not using it.

I was also tried several different setups, and finally I find this to work for me.
It seems that some setups are not working on another setups, how I see. Depending from memories, drivers, type of rasers, Windows,...

I also learn that after 3 GPU you need to play with Windows, 4Decoding,... to can fix all problems.
Maybe your Power Supply is not enough for all GPU-s what you are using. It can be maybe also problem with drivers. Or virtual Memori,..
Try first to set up 1 GPU, with all drivers. Let it work for some time, then add 2 GPU, then test, then add 2 more GPU and test,...
In one week I had 10 reinstall of windows and drivers, pain in the ass
1566107426
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1566107426

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1566107426
Reply with quote  #2

1566107426
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 474
Merit: 18


View Profile
February 04, 2018, 10:48:37 AM

I saw "goodbitprofit" bat file in recent post.
I have questions about -etht 1000 settings and -estale 1.

For that -etht 1000 I saw in one you tube video I can not remember about what it was, but from that time I am using that command, and I am not shure for what is it. But after using it my rigs working normal.
About another -estale 1 I am not using it.

I was also tried several different setups, and finally I find this to work for me.
It seems that some setups are not working on another setups, how I see. Depending from memories, drivers, type of rasers, Windows,...

try reading Readme file Wink
-etht   Time period between Ethereum HTTP requests for new job in solo mode, in milliseconds. Default value is 200ms.

It's useless for pool mining ))

goodbitprofit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 10:51:06 AM

Hi all.
I have win10 64bit,claymore v10,06 , motherboard asus v7 exp., 8gb ram,one asus strix gtx970 4gb oc. When I turn on claymore i have only 2,699 Mh/s. I am using ethermine.org. Is the graphics card so bat or badly set up? I downloaded 352.xx beta driver old but stil the same. PLS help thx


any help for me?

Maybe your bios setup is not good ?
Tray to find drivers from August 23, and Claymore 10.02
Also Virtual memory need to be at least 16 gig
Victorio
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 281
Merit: 100



View Profile
February 04, 2018, 10:57:59 AM

In my rig I have 13 RX580, my reported hash is about 370, but effective hash struggles to pass 300. I have a lot of stale shares about 8 to 11%. This is not all the time, usually about 3%, but sometimes for 8 and more hours the stale ratio is too high.
...
My power consumption is about 1700W in ETH only mode. Every 30 sec it goes to 500 to 700 W for a sec or two and then to 1700W again!
What's your ping to the pool server?
How often disconnects happen?

uranus13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 11:02:04 AM

Hi all,

I use param "-tt -65" to set static fanspeed 65% but my vga start fan only when temperature's over 60 degrees, and idling 55 degrees, I think it's not good...

So how to config static fanspeed and don't need to care about temperature?? thank you  Huh
Somebody help me plz  Embarrassed Embarrassed
panosvo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 11:05:14 AM

My ping to the pool server is 70ms. poolserver eu2.ethermine.org, same ping in eu1.

I do not have any disconnects with the pool server.
My PSU are ok every 3 cards one 750W PSU.

for driver I have used amd fall creatore beta and now 17.2.2 adrenaline.

I use the tp-link HS110 to monitor power usage and remote shutdown of power.
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 882
Merit: 282


Grow with community


View Profile
February 04, 2018, 12:22:32 PM

Hi all,

I use param "-tt -65" to set static fanspeed 65% but my vga start fan only when temperature's over 60 degrees, and idling 55 degrees, I think it's not good...

So how to config static fanspeed and don't need to care about temperature?? thank you  Huh
Somebody help me plz  Embarrassed Embarrassed

you can set -fanmin or -fanmax to set minimum/maximum speed of your fans, however ensure that the miner manages your GPU settings, if not use MSI AB or other tools. Also if your GPU is NVIDIA this command wont work.

Acrefawn
Member
**
Offline Offline

Activity: 113
Merit: 13

FarmWatchBot script Developer


View Profile WWW
February 04, 2018, 12:31:20 PM

Hello guys!
Want to remind to all of you, that if somebody has any problems with stability of EWBF, DSTM, BMINER, CLAYMORE, CC miners or needs some extra control over your rigs please read carefully my message below.

I want to introduce you a script, which can solve most of your problems. It is a result of half a year hard work with my beta testers. Now it is clean of any bugs and ready to be introduced for the wide mining community.

1) https://bitcointalk.org/index.php?topic=2071108.0
2) https://forum.z.cash/t/cmd-equihash-miner-autorun-autorestart-watchdog-for-ewbf-claymore-dstm/20640

It will definetely reduce your valuable time spent near your rigs, because this script will do all the work for you. Just start it and forget about your rigs, relax or do anything else. In case of any problem this script will restart your miner, or the rig, if necessary. It will notify you by Telegramm message about all problems and corrective actions taken. It is open source code (CMD/BAT, not an .exe or something like this), so anyone can check throug the code if needed.
Enjoy your life, let the script to monitor your rigs for you.

FarmWatchBot script Developer
berserkerloki
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 01:40:24 PM

Need a hand.

Setup
MSI A68HM-E33 V2 w/ A6 7400K AMD APU
1x Radeon RX 560 4GB
8GB DDR3
VM is set to 16GB

When I try to run Claymore 10.6, I get to create GPU buffer and then it crashes.  Any ideas on how to fix this?

Appreciate the assistance!

08:24:25:741   3cc   Check and remove old log files...
08:24:25:741   3cc   args: -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal 0xF03Ff3aF414d6b429761A51478C8C9959f1d87Fd.Beserker2Miner -epsw x -lidag 3,3 -di 01
08:24:25:741   3cc   
08:24:25:756   3cc   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
08:24:25:756   3cc        Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v10.6     
08:24:25:772   3cc   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
08:24:25:787   3cc   
08:24:25:787   3cc   b471
08:24:26:006   3cc   ETH: 1 pool is specified
08:24:26:022   3cc   Main Ethereum pool is us1.ethermine.org:4444
08:24:26:022   3cc   DCR: 0 pool is specified
08:24:26:209   3cc   OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
08:24:26:225   3cc   OpenCL initializing...
08:24:26:225   3cc   AMD Cards available: 2
08:24:26:241   3cc   GPU #0: Spectre (AMD Radeon(TM) R5 Graphics), 2559 MB available, 4 compute units (pci bus 0:1:0)
08:24:26:241   3cc   GPU #1: Baffin (Radeon RX 560 Series), 4096 MB available, 16 compute units (pci bus 1:0:0)
08:24:26:241   3cc   GPU #1 recognized as Radeon RX 460/560
08:24:26:256   3cc   POOL/SOLO version
08:24:26:256   3cc   Platform: Windows
08:24:26:397   3cc   start building OpenCL program for GPU 0...
08:24:41:136   3cc   done
08:24:41:386   3cc   start building OpenCL program for GPU 1...
08:24:41:761   3cc   done
08:24:41:995   3cc   GPU #0: set -etha as 1 (ETH algo for slow cards)
08:24:42:026   3cc   GPU #1: algorithm ASM
08:24:42:042   3cc   Total cards: 2
08:24:42:058   3cc   No NVIDIA cards in the list, NVML library will not be used.
08:24:42:104   1428   ETH: Stratum - connecting to 'us1.ethermine.org' <18.219.59.155> port 4444
08:24:42:167   1428   send: {"worker": "eth1.0", "jsonrpc": "2.0", "params": ["0xF03Ff3aF414d6b429761A51478C8C9959f1d87Fd.Beserker2Miner", "x"], "id": 2, "method": "eth_submitLogin"}
08:24:42:167   1428   ETH: Stratum - Connected (us1.ethermine.org:4444)
08:24:42:261   1428   got 39 bytes
08:24:42:276   1428   buf: {"id":2,"jsonrpc":"2.0","result":true}
08:24:42:276   1428   parse packet: 38
08:24:42:276   1428   ETH: Authorized
08:24:42:292   3cc   No pool specified for Decred! Ethereum-only mining mode is enabled
08:24:42:292   1428   send: {"worker": "", "jsonrpc": "2.0", "params": [], "id": 3, "method": "eth_getWork"}
08:24:42:370   1428   new buf size: 0
08:24:42:370   3cc   ETHEREUM-ONLY MINING MODE ENABLED (-mode 1)
08:24:42:386   3cc   ETH: eth-proxy stratum mode
08:24:42:386   3cc   Watchdog enabled
08:24:42:401   3cc   Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333
08:24:42:401   3cc   
08:24:42:433   1428   got 248 bytes
08:24:42:433   1428   buf: {"id":3,"jsonrpc":"2.0","result":["0xa1c67af7f294cce9be05301f906448da4d628993e6249a42eba46c47ffd0877d","0xb683d2a971567602a1931b76b9fb447dd5563f0e4ab5dd69250556e7c1c94783","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x4cbe39"]}
08:24:42:433   1428   parse packet: 247
08:24:42:448   1428   ETH: job changed
08:24:42:448   1428   new buf size: 0
08:24:42:464   5b8   Setting DAG epoch #167...
08:24:44:104   198c   Failed to get fan info
08:24:44:839   67c   Setting DAG epoch #167 for GPU1
08:24:44:823   5b8   Setting DAG epoch #167 for GPU0
08:24:44:839   67c   Create GPU buffer for GPU1
08:24:44:839   5b8   Create GPU buffer for GPU0
08:24:47:120   198c   Failed to get fan info
08:24:50:136   198c   Failed to get fan info
08:24:52:464   1428   ETH: checking pool connection...
08:24:52:464   1428   send: {"worker": "", "jsonrpc": "2.0", "params": [], "id": 3, "method": "eth_getWork"}
08:24:52:526   1428   got 248 bytes
08:24:52:526   1428   buf: {"id":3,"jsonrpc":"2.0","result":["0xa1c67af7f294cce9be05301f906448da4d628993e6249a42eba46c47ffd0877d","0xb683d2a971567602a1931b76b9fb447dd5563f0e4ab5dd69250556e7c1c94783","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x4cbe39"]}
08:24:52:526   1428   parse packet: 247
08:24:52:542   1428   ETH: job is the same
08:24:52:542   1428   new buf size: 0
08:24:53:151   198c   Failed to get fan info
08:24:56:167   198c   Failed to get fan info
08:24:56:167   198c   Failed to get fan info
diviak
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 02:06:51 PM

Hi all.
I have win10 64bit,claymore v10,06 , motherboard asus v7 exp., 8gb ram,one asus strix gtx970 4gb oc. When I turn on claymore i have only 2,699 Mh/s. I am using ethermine.org. Is the graphics card so bat or badly set up? I downloaded 352.xx beta driver old but stil the same. PLS help thx


any help for me?

Maybe your bios setup is not good ?
Tray to find drivers from August 23, and Claymore 10.02
Also Virtual memory need to be at least 16 gig

Thank you for your reply. I made. It's still the same. Do I need to set all my files?(config,epools,dpools,start). When do I have to set them up? Do I have to set them all?
Amstellodamois
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 03:11:12 PM

1200 & 2225 MHz
900 mV for everything
Power consumption between 850 and 950 W for the whole rig (6 cards)

Thanks. Yep I had that numbers back in June (when I was on solo mining) but I pay a lot for electricity so power consumption is a major issue for me.

My 580s average is 29.5, but they consume 135w each (1150 and 2080-2250, 850mv for everything)


Thanks for sharing. Btw, what cards do you have? Mine are Sapphire Nitro+ 580 8GB (Hynix).
I have nearly the same (Pulse, not Nitro+).
I've been doing 190 MH/s on the six cards (increased core clock a bit, mostly) for the whole night with no issue.


I have 2 nvida video cards, say I wanted to use one to edit video and one to mine, what would the code look like? I couldnt find it in the readme
Or manually disable a gpu while mining by pressing "0", for example.
I don't remember seeing that in the readme. Are there other commands (apart from -dcri)?
1337lutz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 03:14:24 PM

Need a hand.

Setup
MSI A68HM-E33 V2 w/ A6 7400K AMD APU
1x Radeon RX 560 4GB
8GB DDR3
VM is set to 16GB

When I try to run Claymore 10.6, I get to create GPU buffer and then it crashes.  Any ideas on how to fix this?

Appreciate the assistance!

08:24:25:741   3cc   Check and remove old log files...
08:24:25:741   3cc   args: -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal 0xF03Ff3aF414d6b429761A51478C8C9959f1d87Fd.Beserker2Miner -epsw x -lidag 3,3 -di 01
08:24:25:741   3cc   
08:24:25:756   3cc   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
08:24:25:756   3cc        Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v10.6     
08:24:25:772   3cc   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
08:24:25:787   3cc   
08:24:25:787   3cc   b471
08:24:26:006   3cc   ETH: 1 pool is specified
08:24:26:022   3cc   Main Ethereum pool is us1.ethermine.org:4444
08:24:26:022   3cc   DCR: 0 pool is specified
08:24:26:209   3cc   OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
08:24:26:225   3cc   OpenCL initializing...
08:24:26:225   3cc   AMD Cards available: 2
08:24:26:241   3cc   GPU #0: Spectre (AMD Radeon(TM) R5 Graphics), 2559 MB available, 4 compute units (pci bus 0:1:0)
08:24:26:241   3cc   GPU #1: Baffin (Radeon RX 560 Series), 4096 MB available, 16 compute units (pci bus 1:0:0)
08:24:26:241   3cc   GPU #1 recognized as Radeon RX 460/560
08:24:26:256   3cc   POOL/SOLO version
08:24:26:256   3cc   Platform: Windows
08:24:26:397   3cc   start building OpenCL program for GPU 0...
08:24:41:136   3cc   done
08:24:41:386   3cc   start building OpenCL program for GPU 1...
08:24:41:761   3cc   done
08:24:41:995   3cc   GPU #0: set -etha as 1 (ETH algo for slow cards)
08:24:42:026   3cc   GPU #1: algorithm ASM
08:24:42:042   3cc   Total cards: 2

08:24:26:241   3cc   GPU #0: Spectre (AMD Radeon(TM) R5 Graphics), 2559 MB available, 4 compute units (pci bus 0:1:0)

You are running this card, but what is it? Im not sure it can even run with that low amount of VRAM. Try just running the RX560.
panosvo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 03:29:01 PM

is this normal ?
All the cards are the same rx580, maximum shares 125 min 94 in one card and 99 in one more.

ETH - Total Speed: 376.782 Mh/s, Total Shares: 1473(119+115+104+116+120+121+113+104+121+94+99+122+125), Rejected: 1(0+0+0+0+0+0+0+0+1+0+0+0+0), Time: 05:04
koshol
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 03:31:22 PM
Last edit: February 05, 2018, 03:40:03 AM by koshol

EthMan 3.7 question:
- why I can't to hide any column in webserver?
- how to change the pool by EthMan?
Amstellodamois
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 03:42:00 PM

Claymore> What does the -dcri do in single mining?
I'm making nearly 0.5% more since I started fiddling with it.
Ratledge
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 1


View Profile
February 04, 2018, 03:45:06 PM
Last edit: February 04, 2018, 06:11:26 PM by Ratledge

Odd one for me, a rookie: I am trying to tune my replacement 6GB GTX1060 in my original rig, which started life as an HP Pavilion 580-023w for $495.  The 3GB graphics card was giving me fits, so I replaced it with a Gigabyte Mini ITX "OC" 6GB version.

Right out of the box it gets 14.9-15.3MH/sec but I was able to tune it to give me 20.8-21MH/sec (see graphic below) consistently for 10 hours yesterday, but can't for the life of me figure out what I did - nor can I reproduce it.  It's back to the consistent 15.4MH/sec I had right after setting the pretty normal OC values.

You can see in the graphic that the single card hit a 36MH/s effective rate in the middle of that consistent 20MH/s+ run.

I double-checked the power supply and my Kill-a-Watt meter thinking something was holding it back, but - nada.

Any ideas from the experienced miners?  I was getting 19-20MH/s from my 3GB card before I swapped them, and now it seems unable to stick with it.  It boots, but it won't stay online, the fans kick into high gear after a few seconds of the miner running and the screen blanks out.



(what's the trick to posting imbedded graphics?   hmmmm...  I hadn't tried)

P S - I found it! I retraced my steps yesterday and realized that I had accidentally saved a change in my MSI Afterburner settings trying to see if this YouTube video was right about tuning the core power to 50-55% (instead of 0).

It doesn't work for me, and it results in losing 40% MH/s.  I'm back to 21MH/sec.
tuneltn
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 03:56:37 PM

Sir, i'm having this error, although i've already set my virtual memory minimum at 16000MB and maximum at 25000MB, turn off windows update and defender, not OC anything. But it keep telling me this:
-CUDA error - cannot allocate big buffer for DAG. Check readme.txt for possible solutions.
-GPU 0, CUDA error 11 - cannot write buffer for DAG.
Would you mind suggest me someway to fix it? Thank you.
PB_SilentMiner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 10:40:03 PM

Sir, i'm having this error, although i've already set my virtual memory minimum at 16000MB and maximum at 25000MB, turn off windows update and defender, not OC anything. But it keep telling me this:
-CUDA error - cannot allocate big buffer for DAG. Check readme.txt for possible solutions.
-GPU 0, CUDA error 11 - cannot write buffer for DAG.
Would you mind suggest me someway to fix it? Thank you.

Post your setup & config.

may give a better idea of your problem so someone can answer with a potential fix
Amstellodamois
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 0


View Profile
February 04, 2018, 11:35:12 PM

And tell us what card.


Still, about -dcri in single mode?
bithead007
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
February 05, 2018, 03:59:18 AM

Quote
Re: Claymore Bugs

I have a machine running v10.5 that I just installed an RX570 and 580 card in. At start it says it sees two cards then only uses one of them. Here are the log messages what is wrong?  No conflicts in Device Manager on Win 10-64.

15:21:49:886   1404   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
15:21:49:887   1404        Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v10.5     
15:21:49:887   1404   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
15:21:49:888   1404   
15:21:49:889   1404   b457
15:21:50:091   1404   ETH: 5 pools are specified
15:21:50:092   1404   Main Ethereum pool is eth-us-west1.nanopool.org:9999
15:21:50:093   1404   DCR: 0 pool is specified
15:21:50:530   1404   OpenCL platform: NVIDIA CUDA
15:21:50:531   1404   OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
15:21:50:533   1404   OpenCL initializing...

15:21:50:533   1404   AMD Cards available: 2
15:21:50:534   1404   GPU #0: Ellesmere (Radeon RX 570 Series), 4096 MB available, 32 compute units (pci bus 1:0:0)
15:21:50:535   1404   GPU #0 recognized as Radeon RX 470/570
15:21:50:535   1404   POOL/SOLO version
15:21:50:536   1404   Platform: Windows
15:21:50:564   1404   start building OpenCL program for GPU 0...
15:21:50:755   1404   done
15:21:50:994   1404   GPU #0: algorithm ASM
15:21:50:996   1404   Total cards: 1
Pages: « 1 ... 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 [984] 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 ... 1344 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!