Bitcoin Forum
April 23, 2021, 11:40:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 198 »
  Print  
Author Topic: [XPM] [ANN] Primecoin Release - First Scientific Computing Cryptocurrency  (Read 686990 times)
Zalfrin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 401
Merit: 250



View Profile
July 09, 2013, 02:33:32 AM
 #701


21:33:39

getblockcount


21:33:39

3165
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1619178000
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1619178000

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1619178000
Reply with quote  #2

1619178000
Report to moderator
1619178000
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1619178000

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1619178000
Reply with quote  #2

1619178000
Report to moderator
1619178000
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1619178000

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1619178000
Reply with quote  #2

1619178000
Report to moderator
mustyoshi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 250



View Profile
July 09, 2013, 02:38:57 AM
 #702

Has anybody else tried messing with the nMaxSieveSize variable?
By chopping a zero off of it, I seemed to be able to get almost a 5x increase in pps. I know that reducing the sieve size would effectively reduce the amount of numbers checked for each run of the sieve and then reduce the likelyhood of finding a block, but is pps more important than search size?
Loktera
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 41
Merit: 0



View Profile
July 09, 2013, 02:48:40 AM
 #703

Bam, mature coins on the network.
8bitPunk
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10



View Profile
July 09, 2013, 02:52:49 AM
 #704

The longest known Cunningham Chain has k=17.

So far the highest found by primecoin are 9 long in blocks 116, 1592, and 2044.

The distribution is skewed towards chains of 7 primes as the difficulty started at 7. I'm expecting difficulty >8 within 4 days and >9 by the end of the month. In time we will start to see some significantly long chains, but I can't see this project delivering chains longer than 12 that match the hash of the prime blockchain for another year at least.

BTC 18bPunkuginRBm1Xz9mcgj8mWJnHDAW5Th | Ł LTCgXEdyBdoQ9WdF6JHi7Pa2EWtzbDjG76 | Ψ ATEBiTLkLpAYeW5hQknUfSvnb7Abbgegku
rethaw
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 255



View Profile
July 09, 2013, 02:55:04 AM
 #705

Bam, mature coins on the network.

Still no tx though!

Online24o0n
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


"Ignorance never settles a question."


View Profile
July 09, 2013, 02:58:48 AM
 #706

XPM - Google docs exchange -  https://bitcointalk.org/index.php?topic=252611.0

"Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason which today arm you against the present"
- Marcus Aurelius
mustyoshi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 250



View Profile
July 09, 2013, 03:00:55 AM
 #707

The longest known Cunningham Chain has k=17.

So far the highest found by primecoin are 9 long in blocks 116, 1592, and 2044.

The distribution is skewed towards chains of 7 primes as the difficulty started at 7. I'm expecting difficulty >8 within 4 days and >9 by the end of the month. In time we will start to see some significantly long chains, but I can't see this project delivering chains longer than 12 that match the hash of the prime blockchain for another year at least.
Before we can get longer chain the network pps will have to go up.

And do we know how to measure the effective pps rate of the network?
MobGod
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500



View Profile WWW
July 09, 2013, 03:08:00 AM
 #708

can anyone help me and tell me why this is so low please ?
"blocks" : 3244,
    "currentblocksize" : 1000,
    "currentblocktx" : 0,
    "errors" : "",
    "generate" : true,
    "genproclimit" : -1,
    "primespersec" : 1,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
nearmiss
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
July 09, 2013, 03:08:25 AM
 #709

hallelujah

"balance" : 20.41000000,

Profit-Switching Pool w/ Vardiff -> http://hashco.ws  Optionally keep the alts we mine or auto-trade for BTC. In addition can be paid out in any of: 365, AC, BC,  BTC, C2, CINNI, COMM, FAC, HBN, MINT, PMC, QRK, RDD, WC, XBC
drummerjdb666
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 244
Merit: 101



View Profile
July 09, 2013, 03:08:37 AM
 #710

I7 3770k/4thread.. 4.37ghz.. 70-76c darkknight 2 cpu cooler.. I don't really like running it that hot.. but hey.. it's summer w/e

First block was within an hour or two of the start of mining.. amusing that some of you with much slower cpu's have found more than this?  I want screenshots lol


drummerjdb666
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 244
Merit: 101



View Profile
July 09, 2013, 03:09:51 AM
 #711

can anyone help me and tell me why this is so low please ?
"blocks" : 3244,
    "currentblocksize" : 1000,
    "currentblocktx" : 0,
    "errors" : "",
    "generate" : true,
    "genproclimit" : -1,
    "primespersec" : 1,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false

use setgenerate true 2

or 4 for 4 cores.. use the number of physical cores you have.. without the "-"
tjb0607
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0



View Profile WWW
July 09, 2013, 03:12:06 AM
 #712

can anyone help me and tell me why this is so low please ?
"blocks" : 3244,
    "currentblocksize" : 1000,
    "currentblocktx" : 0,
    "errors" : "",
    "generate" : true,
    "genproclimit" : -1,
    "primespersec" : 1,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false

use setgenerate true 2

or 4 for 4 cores.. use the number of physical cores you have.. without the "-"

That shouldn't fix anything. -1 just means ∞, or rather, no limit.
dudeguy
Member
**
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 10



View Profile
July 09, 2013, 03:14:40 AM
 #713

How do we implement flags using the debug window? And what extra flags would you use for a i3 ivy bridge 3.4 GHz 2 cores 4 threads?
drummerjdb666
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 244
Merit: 101



View Profile
July 09, 2013, 03:15:00 AM
 #714

i thought setgenerate true  without any "x" meant it used eight cores...   maybe he just needs to wait a while before the client shows the pps?  wen i started mining through the client the first time it took twenty minutes to show up any speeds at all
inbox
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 179
Merit: 100



View Profile
July 09, 2013, 03:16:49 AM
 #715

First transaction has been made
MobGod
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 500



View Profile WWW
July 09, 2013, 03:19:21 AM
 #716

can anyone help me and tell me why this is so low please ?
"blocks" : 3244,
    "currentblocksize" : 1000,
    "currentblocktx" : 0,
    "errors" : "",
    "generate" : true,
    "genproclimit" : -1,
    "primespersec" : 1,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false

use setgenerate true 2

or 4 for 4 cores.. use the number of physical cores you have.. without the "-"
do i need to do this i have 32 cores but my pps is 1 something is not right

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
FiiNALiZE
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 868
Merit: 500

CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!


View Profile
July 09, 2013, 03:20:52 AM
 #717

can anyone help me and tell me why this is so low please ?
"blocks" : 3244,
    "currentblocksize" : 1000,
    "currentblocktx" : 0,
    "errors" : "",
    "generate" : true,
    "genproclimit" : -1,
    "primespersec" : 1,
    "pooledtx" : 0,
    "testnet" : false

use setgenerate true 2

or 4 for 4 cores.. use the number of physical cores you have.. without the "-"
do i need to do this i have 32 cores but my pps is 1 something is not right

Give it 10 minutes or so.

Mine was around 4 for the first 5 minutes and now it's stable at around 135

 
                                . ██████████.
                              .████████████████.
                           .██████████████████████.
                        -█████████████████████████████
                     .██████████████████████████████████.
                  -█████████████████████████████████████████
               -███████████████████████████████████████████████
           .-█████████████████████████████████████████████████████.
        .████████████████████████████████████████████████████████████
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       .██████████████████████████████████████████████████████████████.
       ..████████████████████████████████████████████████████████████..
       .   .██████████████████████████████████████████████████████.
       .      .████████████████████████████████████████████████.

       .       .██████████████████████████████████████████████
       .    ██████████████████████████████████████████████████████
       .█████████████████████████████████████████████████████████████.
        .███████████████████████████████████████████████████████████
           .█████████████████████████████████████████████████████
              .████████████████████████████████████████████████
                   ████████████████████████████████████████
                      ██████████████████████████████████
                          ██████████████████████████
                             ████████████████████
                               ████████████████
                                   █████████
.CryptoTalk.org.|.MAKE POSTS AND EARN BTC!.🏆
MayDee
Member
**
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 10



View Profile
July 09, 2013, 03:24:03 AM
 #718

First transaction has been made

Do you have the "Transaction ID"?
tjb0607
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0



View Profile WWW
July 09, 2013, 03:25:01 AM
 #719

i thought setgenerate true  without any "x" meant it used eight cores...   maybe he just needs to wait a while before the client shows the pps?  wen i started mining through the client the first time it took twenty minutes to show up any speeds at all


"setgenerate true" uses how many physical cores you have in your machine, not infinity, and not 8.

What I meant was infinity is the software limit. The software limit, when set to -1, will never be lower than the number of cores you have, no matter how many cores you have.
8bitPunk
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10



View Profile
July 09, 2013, 03:25:44 AM
 #720

First transaction has been made

I believe that is this block
With a transaction for 19.13 XPM

BTC 18bPunkuginRBm1Xz9mcgj8mWJnHDAW5Th | Ł LTCgXEdyBdoQ9WdF6JHi7Pa2EWtzbDjG76 | Ψ ATEBiTLkLpAYeW5hQknUfSvnb7Abbgegku
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 198 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!