Bitcoin Forum
March 21, 2019, 08:54:42 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 [171] 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 ... 288 »
  Print  
Author Topic: Gridcoin (GRC) - first coin utilizing BOINC - Official Thread  (Read 577450 times)
Gridcoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 252


View Profile WWW
October 11, 2014, 03:57:51 PM
 #3401

I think the new port is 9334!

** Proof Of Research Official Launch Date**
 
10 / 11 / 2014 : 6 PM GST;  1PM CST US

 
UnixTime: 1413032407
 
This launch will give us 9 days to work out any issues initializing our foundation, finishing the scrypt phase, giving the exchanges time to initialize the new wallet - and starting the coin exchange program by 10-20 (our one year anniversary).  On 10-20 we will be ready to go live with GRC PoR on the exchanges and start the PR phase.
 
Rob

PS Download instructions and config info will be available by Saturday.


i'm ready to begin to mine again this great coin!



I really like the pure Proof of Research!!

I've built the wallet from github without problems (yay!), but can't connect Sad Using .conf file
Code:
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
listen=1
poolmining=false
cpumining=true
email=my_boinc_projects_email
addnode=supernode.gridcoin.us
addnode=node.gridcoin.us // didn't know which supernode is valid
BTW 2 questions:
1. I don't want to mine scrypt (particularly not on cpu), should I leave cpumining=true or not??
2. I have boincs under 1 username but on a few machines - is it enough to have one wallet with the proper boinc_project_email address, or do I have to have a separate wallet on each machine?

#1:  Its OK to leave it in - the wallet ignores it and starts PoR mining on block 2051. But you have to scrypt mine from 1-2050.
#2: No you can now run just one wallet; it figures it all out by itself now.  But you do have to set "email=" in the config file to your single boinc email.


Gridcoin: scientia humana libertas
1553201682
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553201682

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553201682
Reply with quote  #2

1553201682
Report to moderator
1553201682
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553201682

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553201682
Reply with quote  #2

1553201682
Report to moderator
+
=
Equity on offer
in the world's largest
crypto enabled
marketplace
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553201682
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553201682

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553201682
Reply with quote  #2

1553201682
Report to moderator
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile
October 11, 2014, 03:59:19 PM
 #3402

The new wallet loads much faster and seems to be much more sleek and efficient, I am really liking this! This is a big improvement over the GRC classic wallet!
alicea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 500


View Profile
October 11, 2014, 10:48:35 PM
Last edit: October 11, 2014, 11:43:39 PM by alicea
 #3403


#1:  Its OK to leave it in - the wallet ignores it and starts PoR mining on block 2051. But you have to scrypt mine from 1-2050.
#2: No you can now run just one wallet; it figures it all out by itself now.  But you do have to set "email=" in the config file to your single boinc email.



Thank you!

The new wallet loads much faster and seems to be much more sleek and efficient, I am really liking this! This is a big improvement over the GRC classic wallet!

It hasn't caugth any connections since a few hours, I'm building it on my laptop and starting to experiment :/ What could be wrong with my conf file??


EDIT:
I think the new port is 9334!
is it?
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile
October 11, 2014, 11:56:34 PM
 #3404

Yes port is 9334 and make sure to have "listen=1" in your .conf file! On one of my rigs I did not have that line and the wallet would not sync without it. So make sure that line is in there!


#1:  Its OK to leave it in - the wallet ignores it and starts PoR mining on block 2051. But you have to scrypt mine from 1-2050.
#2: No you can now run just one wallet; it figures it all out by itself now.  But you do have to set "email=" in the config file to your single boinc email.



Thank you!

The new wallet loads much faster and seems to be much more sleek and efficient, I am really liking this! This is a big improvement over the GRC classic wallet!

It hasn't caugth any connections since a few hours, I'm building it on my laptop and starting to experiment :/ What could be wrong with my conf file??


EDIT:
I think the new port is 9334!
is it?
alicea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 500


View Profile
October 12, 2014, 02:22:29 AM
 #3405

Yes port is 9334 and make sure to have "listen=1" in your .conf file! On one of my rigs I did not have that line and the wallet would not sync without it. So make sure that line is in there!


sure but
Code:
rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=127.0.0.1
server=1
daemon=1
rpcport=9334
listen=1
poolmining=false
cpumining=true
email=alicea@tlen.pl
addnode=node.gridcoin.us
with all variations of rpcallowip=127.0.0.1 (.*) and server=1 daemon=1 presence or not - doesn't work - doesn't connect
Berkson22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 12, 2014, 09:25:28 AM
 #3406

I cant sync up the old classic wallets.
Tried it on two computers.
i also tried this config file:

rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=127.0.0.1
server=1
daemon=1
rpcport=9334
listen=1
UpdatingLeaderboard=false
CPUMessage=Notified
suppressminingconsole=true
CPUMessage2=Notified
addnode=137.116.167.42
addnode=137.116.167.52
addnode=191.238.60.17
addnode=191.238.51.28
addnode=191.235.137.239
addnode=191.235.138.12
addnode=23.97.147.78
addnode=23.97.148.49
addnode=138.91.246.228
addnode=138.91.247.22
addnode=node.gridcoin.us
poolmining=false
cpumining=false
gpumining=false
suppressupgrade=true


It just gives me No block source available
I tried the new research client and it works and syncs up correctly.
Now i dont know how to exchange the coins, if old classic clients cant get synced then i cant send grc ,right?
BenHur
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
October 12, 2014, 10:20:37 AM
 #3407

I cant sync up the old classic wallets.
Tried it on two computers.
i also tried this config file:

rpcuser=username
rpcpassword=password
rpcallowip=127.0.0.1
server=1
daemon=1
rpcport=9334
listen=1
UpdatingLeaderboard=false
CPUMessage=Notified
suppressminingconsole=true
CPUMessage2=Notified
addnode=137.116.167.42
addnode=137.116.167.52
addnode=191.238.60.17
addnode=191.238.51.28
addnode=191.235.137.239
addnode=191.235.138.12
addnode=23.97.147.78
addnode=23.97.148.49
addnode=138.91.246.228
addnode=138.91.247.22
addnode=node.gridcoin.us
poolmining=false
cpumining=false
gpumining=false
suppressupgrade=true


It just gives me No block source available
I tried the new research client and it works and syncs up correctly.
Now i dont know how to exchange the coins, if old classic clients cant get synced then i cant send grc ,right?


My gridcoin.conf,it works fine.


listen=1
server=1
rpcuser=benhur8sda2148ujasnhs
rpcpassword=21411
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
addnode=137.116.167.42
addnode=137.116.167.52
addnode=191.238.60.17
addnode=191.238.51.28
addnode=191.235.137.239
addnode=191.235.138.12
addnode=23.97.147.78
addnode=23.97.148.49
addnode=138.91.246.228
addnode=138.91.247.22
addnode=supernode.gridcoin.us
cpumining=true
threadlimit=1
email=xxxxx@xxxxx.com
UpdatingLeaderboard=false
suppressupgrade=true
alicea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 500


View Profile
October 12, 2014, 10:40:28 AM
Last edit: October 12, 2014, 11:56:22 AM by alicea
 #3408

I cant sync up the old classic wallets.
(...)
I tried the new research client and it works and syncs up correctly.

This gives a really useful info for me Smiley havn't seen that there're 3 repos:
https://github.com/gridcoin/Gridcoin-master
https://github.com/gridcoin/Gridcoin-Research
https://github.com/gridcoin/Gridcoin-stake

Gridcoin-Research connects and gets synced (there was a minor bug in clientmodel.cpp but I've fixed it and built the wallet. If anybody would like to use it, the wallet for 32bit Debians like Ubuntu, Mint etc could be downloaded from here http://share.mukor.net/wallets/ and 64bit version will be later).
I've been trying with Gridcoin-master before. This was the cause of problem?

Which of them should I use if I want the Proof of Research only? Gridcoin-Research? Should it be always open like during staking?

When placing a deposit address (generated on Poloniex) into the wallet - I'm receiving a message, that it's not a valid GRC address... What's up?
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile
October 12, 2014, 11:48:54 AM
 #3409

New daily Boinc credit record: 2014-10-10 13,909,235

http://boincstats.com/en/stats/-1/team/detail/118094994/bestxdays
Berkson22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 12, 2014, 12:20:22 PM
 #3410

My gridcoin.conf,it works fine.
listen=1
server=1
rpcuser=benhur8sda2148ujasnhs
rpcpassword=21411
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
addnode=137.116.167.42
addnode=137.116.167.52
addnode=191.238.60.17
addnode=191.238.51.28
addnode=191.235.137.239
addnode=191.235.138.12
addnode=23.97.147.78
addnode=23.97.148.49
addnode=138.91.246.228
addnode=138.91.247.22
addnode=supernode.gridcoin.us
cpumining=true
threadlimit=1
email=xxxxx@xxxxx.com
UpdatingLeaderboard=false
suppressupgrade=true


Nope nothing works.
I just installed classic client on third system  and i am even able to get "synchronizing with network" message
but its just gets stuck. And i have 1 active connection on that signal icon.
What is going on? 10 days ago i was able to sync and now when i have to exchange the grc nothing works?
alicea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 500


View Profile
October 12, 2014, 12:30:32 PM
 #3411

My gridcoin.conf,it works fine.
listen=1
server=1
rpcuser=benhur8sda2148ujasnhs
rpcpassword=21411
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
addnode=137.116.167.42
addnode=137.116.167.52
addnode=191.238.60.17
addnode=191.238.51.28
addnode=191.235.137.239
addnode=191.235.138.12
addnode=23.97.147.78
addnode=23.97.148.49
addnode=138.91.246.228
addnode=138.91.247.22
addnode=supernode.gridcoin.us
cpumining=true
threadlimit=1
email=xxxxx@xxxxx.com
UpdatingLeaderboard=false
suppressupgrade=true


Nope nothing works.
I just installed classic client on third system  and i am even able to get "synchronizing with network" message
but its just gets stuck. And i have 1 active connection on that signal icon.
What is going on? 10 days ago i was able to sync and now when i have to exchange the grc nothing works?

When installed Gridcoin-Research, everything is OK, got >10 connections, got synced. Now I'm compiling it on another machine and try it, too. I guess that you should install research, not classic one.
The only problem is with Poloniex who's deposit addresses seem not to be OK for Gridcoin-Research wallet. Maybe they have the classic wallet and the addressen are incompatible or so? This is the question for dev-team Smiley
Berkson22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 12, 2014, 12:35:14 PM
 #3412

When installed Gridcoin-Research, everything is OK, got >10 connections, got synced. Now I'm compiling it on another machine and try it, too. I guess that you should install research, not classic one.
The only problem is with Poloniex who's deposit addresses seem not to be OK for Gridcoin-Research wallet. Maybe they have the classic wallet and the addressen are incompatible or so? This is the question for dev-team Smiley


Not sure if i understand you.
How do i exchange the old GRC if i dont have old classic client up and running?
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile
October 12, 2014, 12:46:18 PM
 #3413

Everything works on my end and I have several rigs running both wallet simultaneously!

My gridcoin.conf,it works fine.
listen=1
server=1
rpcuser=benhur8sda2148ujasnhs
rpcpassword=21411
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
addnode=137.116.167.42
addnode=137.116.167.52
addnode=191.238.60.17
addnode=191.238.51.28
addnode=191.235.137.239
addnode=191.235.138.12
addnode=23.97.147.78
addnode=23.97.148.49
addnode=138.91.246.228
addnode=138.91.247.22
addnode=supernode.gridcoin.us
cpumining=true
threadlimit=1
email=xxxxx@xxxxx.com
UpdatingLeaderboard=false
suppressupgrade=true


Nope nothing works.
I just installed classic client on third system  and i am even able to get "synchronizing with network" message
but its just gets stuck. And i have 1 active connection on that signal icon.
What is going on? 10 days ago i was able to sync and now when i have to exchange the grc nothing works?
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 1000



View Profile
October 12, 2014, 12:48:45 PM
 #3414

Gridcoin research starts trading on the 20th of October! Subscribe to our twitter so you are up to date on all info regarding GRC! Also read https://cryptocointalk.com/topic/1331-new-coin-launch-announcement-grc-gridcoin/page-262#entry110961 for all the latest info!

My gridcoin.conf,it works fine.
listen=1
server=1
rpcuser=benhur8sda2148ujasnhs
rpcpassword=21411
rpcallowip=127.0.0.1
rpcport=9332
addnode=137.116.167.42
addnode=137.116.167.52
addnode=191.238.60.17
addnode=191.238.51.28
addnode=191.235.137.239
addnode=191.235.138.12
addnode=23.97.147.78
addnode=23.97.148.49
addnode=138.91.246.228
addnode=138.91.247.22
addnode=supernode.gridcoin.us
cpumining=true
threadlimit=1
email=xxxxx@xxxxx.com
UpdatingLeaderboard=false
suppressupgrade=true


Nope nothing works.
I just installed classic client on third system  and i am even able to get "synchronizing with network" message
but its just gets stuck. And i have 1 active connection on that signal icon.
What is going on? 10 days ago i was able to sync and now when i have to exchange the grc nothing works?

When installed Gridcoin-Research, everything is OK, got >10 connections, got synced. Now I'm compiling it on another machine and try it, too. I guess that you should install research, not classic one.
The only problem is with Poloniex who's deposit addresses seem not to be OK for Gridcoin-Research wallet. Maybe they have the classic wallet and the addressen are incompatible or so? This is the question for dev-team Smiley

Sparood
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
October 12, 2014, 12:50:55 PM
 #3415

Hi berkson,

What classic version are you on?
Please use just node.gridcoin.us

Have you tried the download blocks option?

alicea
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 500


View Profile
October 12, 2014, 01:17:23 PM
 #3416


Not sure if i understand you.
How do i exchange the old GRC if i dont have old classic client up and running?

Gridcoin research starts trading on the 20th of October! Subscribe to our twitter so you are up to date on all info regarding GRC! Also read https://cryptocointalk.com/topic/1331-new-coin-launch-announcement-grc-gridcoin/page-262#entry110961 for all the latest info!


Are the "old" GRC and "research" GRC compatible or not?
Sparood
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
October 12, 2014, 01:24:13 PM
 #3417


Not sure if i understand you.
How do i exchange the old GRC if i dont have old classic client up and running?

Gridcoin research starts trading on the 20th of October! Subscribe to our twitter so you are up to date on all info regarding GRC! Also read https://cryptocointalk.com/topic/1331-new-coin-launch-announcement-grc-gridcoin/page-262#entry110961 for all the latest info!


Are the "old" GRC and "research" GRC compatible or not?

The adresses are not compatible. Your coins have to be burned at the pool website to change them into research coins

First make sure you have both the latest classic and research version installed. Next gather all your classic coins in the wallet.
Follow the burn instructions and you will now have your research coins. These you cab start trading october 20th!


http://pool.gridcoin.us/CoinExchange.aspx

Berkson22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 12, 2014, 01:29:17 PM
 #3418

Hi berkson,

What classic version are you on?
Please use just node.gridcoin.us

Have you tried the download blocks option?

Ok now when i used only
addnode=node.gridcoin.us ONLY
i was able to sync but only with my 4th winxp computer
But this should be enough to exchange two wallets i have (i will copy wallet.dat to the client that is working)
Now when i try to use this page:
http://pool.gridcoin.us/CoinExchange.aspx
I did everything correctly and got green message but  then when i send 73.0339 grc from old classic wallet
it says "insufficient funds"
That is my second wallet thas only has the fraction of grc ,so is there a minimum i can exchange?
Also i thought it would be a good thing for testing purposes to firstly exchange only a small amount.

EDIT
************************
O yeah i cant send the very last digit, probably due to the transaction cost (did that same mistake few months back)
Sparood
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
October 12, 2014, 01:32:04 PM
 #3419

Hi berkson,

What classic version are you on?
Please use just node.gridcoin.us

Have you tried the download blocks option?

Ok now when i used only
addnode=node.gridcoin.us ONLY
i was able to sync but only with my 4th winxp computer
But this should be enough to exchange two wallets i have (i will copy wallet.dat to the client that is working)
Now when i try to use this page:
http://pool.gridcoin.us/CoinExchange.aspx
I did everything correctly and got green message but  then when i send 73.0339 grc from old classic wallet
it says "insufficient funds"
That is my second wallet thas only has the fraction of grc ,so is there a minimum i can exchange?
Also i thought it would be a good thing for testing purposes to firstly exchange only a small amount.

Please make sure to keep backups of your wallet.dat

Are there enough funds in your wallet? I would also advise a small amount first. As far as I know there is no minimum. You could try a couple grc.

Berkson22
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 12, 2014, 01:46:39 PM
 #3420

Sorry i just edited my post ,was my mistake for sending the last grc digit:)

BTW does exchange works or what is this guy talking about:
https://cryptocointalk.com/topic/1331-new-coin-launch-announcement-grc-gridcoin/page-316

aceypilot :"I was told the payment server is hung-up, and Rob will repair it when he has a chance. "

Pages: « 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 [171] 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 ... 288 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!