Bitcoin Forum
November 24, 2017, 01:34:50 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 [147] 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 ... 275 »
  Print  
Author Topic: Gridcoin (GRC) - first coin utilizing BOINC - Official Thread  (Read 555990 times)
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
April 20, 2014, 12:56:41 PM
 #2921

Try that, that should work!

It seems Rob has updated the gridcoin.us back to 2.1.0.7. I downloaded it and was able to sync.

However, I kept getting "wallet.dat corrupt, salvage failed" errors.

I tried all my backup wallets and all with the same error.

Also tried "gridcoin_qt -salvagewallet -rescan -reindex" with no luck.

Anybody has better idea on how to recover the wallet.

I was running 2.1.0.4 earlier. Could that be a problem?

Does anybody have the 2.1.0.4 version so that I could try whether I can recover the wallet?

Your help will be greatly appreciated.

Have you tried to rebulit the bolck chain?
You can delete the files in "C:\Users\your PC user name\AppData\Roaming\Gridcoin" ,only  leave gridcoin.conf  and wallet.dat.Then run the wallet software  Run as Administrator,the wallet software will restat and update.WHen the update done,it will download the blocks chain.

Hope it works. Smiley
1511530490
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511530490

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511530490
Reply with quote  #2

1511530490
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511530490
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511530490

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511530490
Reply with quote  #2

1511530490
Report to moderator
1511530490
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511530490

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511530490
Reply with quote  #2

1511530490
Report to moderator
johnatx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
April 20, 2014, 02:15:09 PM
 #2922

BenHur and Traderman, thanks for the reply and help.

Yes, I tried rebuilding the blockchain after blowing away the Roaming directory, reinstalling the client etc. but it did not help.

I went all the way back to early march and found one wallet which can be recognized by the client without the "salvage failed" error.

However, after syncing up, it did not retrieve all the coins I had from Friday. There is a difference of 7K coins lost.

I suspect that I was in a hard fork somewhere and kept mining without realizing the fork. I just don't understand why the 7K coins were accepted by the network just fine. Yet when I sync again, it just disappeared.

Now I started mining again but found out that my hash rate dropped to ~100KH. Many times the miner is disabled automatically.
I suspect that this is caused by the Scrypt-Sleep algorithm but am not sure.
My Leaderboard Posistion is ~100. 100KH is just too slow and I don't know how many days will it take to solve a block.

Can you guys comment on the new Hash rate? Should I accept this hash rate or there is something I need to tweak to improve it.

Try that, that should work!

It seems Rob has updated the gridcoin.us back to 2.1.0.7. I downloaded it and was able to sync.

However, I kept getting "wallet.dat corrupt, salvage failed" errors.

I tried all my backup wallets and all with the same error.

Also tried "gridcoin_qt -salvagewallet -rescan -reindex" with no luck.

Anybody has better idea on how to recover the wallet.

I was running 2.1.0.4 earlier. Could that be a problem?

Does anybody have the 2.1.0.4 version so that I could try whether I can recover the wallet?

Your help will be greatly appreciated.

Have you tried to rebulit the bolck chain?
You can delete the files in "C:\Users\your PC user name\AppData\Roaming\Gridcoin" ,only  leave gridcoin.conf  and wallet.dat.Then run the wallet software  Run as Administrator,the wallet software will restat and update.WHen the update done,it will download the blocks chain.

Hope it works. Smiley
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
April 20, 2014, 03:33:42 PM
 #2923

Are you mining with with guiminer external to Gridcoin, or internal miner?

BenHur and Traderman, thanks for the reply and help.

Yes, I tried rebuilding the blockchain after blowing away the Roaming directory, reinstalling the client etc. but it did not help.

I went all the way back to early march and found one wallet which can be recognized by the client without the "salvage failed" error.

However, after syncing up, it did not retrieve all the coins I had from Friday. There is a difference of 7K coins lost.

I suspect that I was in a hard fork somewhere and kept mining without realizing the fork. I just don't understand why the 7K coins were accepted by the network just fine. Yet when I sync again, it just disappeared.

Now I started mining again but found out that my hash rate dropped to ~100KH. Many times the miner is disabled automatically.
I suspect that this is caused by the Scrypt-Sleep algorithm but am not sure.
My Leaderboard Posistion is ~100. 100KH is just too slow and I don't know how many days will it take to solve a block.

Can you guys comment on the new Hash rate? Should I accept this hash rate or there is something I need to tweak to improve it.

Try that, that should work!

It seems Rob has updated the gridcoin.us back to 2.1.0.7. I downloaded it and was able to sync.

However, I kept getting "wallet.dat corrupt, salvage failed" errors.

I tried all my backup wallets and all with the same error.

Also tried "gridcoin_qt -salvagewallet -rescan -reindex" with no luck.

Anybody has better idea on how to recover the wallet.

I was running 2.1.0.4 earlier. Could that be a problem?

Does anybody have the 2.1.0.4 version so that I could try whether I can recover the wallet?

Your help will be greatly appreciated.

Have you tried to rebulit the bolck chain?
You can delete the files in "C:\Users\your PC user name\AppData\Roaming\Gridcoin" ,only  leave gridcoin.conf  and wallet.dat.Then run the wallet software  Run as Administrator,the wallet software will restat and update.WHen the update done,it will download the blocks chain.

Hope it works. Smiley
johnatx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
April 20, 2014, 03:55:13 PM
 #2924

I am using the embedded cgminer downloaded along with the Gridcoin client. I used to get 570KHPS. Now it is 90KHPS.
My daily credit is about ~1600 these days. Not that high. My Scrypt sleep level is at only 69% currently.

Are you mining with with guiminer external to Gridcoin, or internal miner?

BenHur and Traderman, thanks for the reply and help.

Yes, I tried rebuilding the blockchain after blowing away the Roaming directory, reinstalling the client etc. but it did not help.

I went all the way back to early march and found one wallet which can be recognized by the client without the "salvage failed" error.

However, after syncing up, it did not retrieve all the coins I had from Friday. There is a difference of 7K coins lost.

I suspect that I was in a hard fork somewhere and kept mining without realizing the fork. I just don't understand why the 7K coins were accepted by the network just fine. Yet when I sync again, it just disappeared.

Now I started mining again but found out that my hash rate dropped to ~100KH. Many times the miner is disabled automatically.
I suspect that this is caused by the Scrypt-Sleep algorithm but am not sure.
My Leaderboard Posistion is ~100. 100KH is just too slow and I don't know how many days will it take to solve a block.

Can you guys comment on the new Hash rate? Should I accept this hash rate or there is something I need to tweak to improve it.

Try that, that should work!

It seems Rob has updated the gridcoin.us back to 2.1.0.7. I downloaded it and was able to sync.

However, I kept getting "wallet.dat corrupt, salvage failed" errors.

I tried all my backup wallets and all with the same error.

Also tried "gridcoin_qt -salvagewallet -rescan -reindex" with no luck.

Anybody has better idea on how to recover the wallet.

I was running 2.1.0.4 earlier. Could that be a problem?

Does anybody have the 2.1.0.4 version so that I could try whether I can recover the wallet?

Your help will be greatly appreciated.

Have you tried to rebulit the bolck chain?
You can delete the files in "C:\Users\your PC user name\AppData\Roaming\Gridcoin" ,only  leave gridcoin.conf  and wallet.dat.Then run the wallet software  Run as Administrator,the wallet software will restat and update.WHen the update done,it will download the blocks chain.

Hope it works. Smiley
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
April 20, 2014, 04:05:36 PM
 #2925

Scrypt sleep is not functional @ the moment. Try an external gui-miner and see what kind of speed you get.

I am using the embedded cgminer downloaded along with the Gridcoin client. I used to get 570KHPS. Now it is 90KHPS.
My daily credit is about ~1600 these days. Not that high. My Scrypt sleep level is at only 69% currently.

Are you mining with with guiminer external to Gridcoin, or internal miner?

BenHur and Traderman, thanks for the reply and help.

Yes, I tried rebuilding the blockchain after blowing away the Roaming directory, reinstalling the client etc. but it did not help.

I went all the way back to early march and found one wallet which can be recognized by the client without the "salvage failed" error.

However, after syncing up, it did not retrieve all the coins I had from Friday. There is a difference of 7K coins lost.

I suspect that I was in a hard fork somewhere and kept mining without realizing the fork. I just don't understand why the 7K coins were accepted by the network just fine. Yet when I sync again, it just disappeared.

Now I started mining again but found out that my hash rate dropped to ~100KH. Many times the miner is disabled automatically.
I suspect that this is caused by the Scrypt-Sleep algorithm but am not sure.
My Leaderboard Posistion is ~100. 100KH is just too slow and I don't know how many days will it take to solve a block.

Can you guys comment on the new Hash rate? Should I accept this hash rate or there is something I need to tweak to improve it.

Try that, that should work!

It seems Rob has updated the gridcoin.us back to 2.1.0.7. I downloaded it and was able to sync.

However, I kept getting "wallet.dat corrupt, salvage failed" errors.

I tried all my backup wallets and all with the same error.

Also tried "gridcoin_qt -salvagewallet -rescan -reindex" with no luck.

Anybody has better idea on how to recover the wallet.

I was running 2.1.0.4 earlier. Could that be a problem?

Does anybody have the 2.1.0.4 version so that I could try whether I can recover the wallet?

Your help will be greatly appreciated.

Have you tried to rebulit the bolck chain?
You can delete the files in "C:\Users\your PC user name\AppData\Roaming\Gridcoin" ,only  leave gridcoin.conf  and wallet.dat.Then run the wallet software  Run as Administrator,the wallet software will restat and update.WHen the update done,it will download the blocks chain.

Hope it works. Smiley
lynn_402
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
April 20, 2014, 07:47:42 PM
 #2926

The testnet folder is no longer on the mirror; so it should not be possible.

Verified.  Upgrade works again.


Fixed by erasing all GRC files except gridcoin.conf and wallet.dat then reinstalling wallet from the official site's .msi (v.2.1.0.0 - someone mentionned using 2.1.0.7, but I can't seem to find it). However, the blockchain download progress has been stuck at 0% with message "synchronizing with network" for about 6 hours now, even though I added all nodes and I have 74 active connections. Anyone else has had and fixed this problem?

andrewp
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 144


View Profile
April 20, 2014, 07:55:50 PM
 #2927

The testnet folder is no longer on the mirror; so it should not be possible.

Verified.  Upgrade works again.


Fixed by erasing all GRC files except gridcoin.conf and wallet.dat then reinstalling wallet from the official site's .msi (v.2.1.0.0 - someone mentionned using 2.1.0.7, but I can't seem to find it). However, the blockchain download progress has been stuck at 0% with message "synchronizing with network" for about 6 hours now, even though I added all nodes and I have 74 active connections. Anyone else has had and fixed this problem?

Hi,

try upgrading from the console. That'll get you to the latest version.

Andrew.

Proud Gridcoiner since 2013!
lynn_402
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
April 20, 2014, 08:04:27 PM
 #2928

Hi,

try upgrading from the console. That'll get you to the latest version.

Andrew.

Well that was simpler than I thought Cheesy
Fixed, thanks!

johnatx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
April 20, 2014, 08:25:11 PM
 #2929

When I use an external cgminer, I only got ~105KHPS.
I thought Scrypt Sleep is already required.
I was getting 570KHPS earlier on Friday. Ever since I re-sync on Gridcoin with a loss of 7K GRCs, I started getting 105KHPS.
So I suspect this must be something related with Gridcoin client monitoring the GPU usage and reduce it accordingly due to BOINC credits.
Other than that, I can not think of any other reasons.

Scrypt sleep is not functional @ the moment. Try an external gui-miner and see what kind of speed you get.

I am using the embedded cgminer downloaded along with the Gridcoin client. I used to get 570KHPS. Now it is 90KHPS.
My daily credit is about ~1600 these days. Not that high. My Scrypt sleep level is at only 69% currently.

Are you mining with with guiminer external to Gridcoin, or internal miner?

BenHur and Traderman, thanks for the reply and help.

Yes, I tried rebuilding the blockchain after blowing away the Roaming directory, reinstalling the client etc. but it did not help.

I went all the way back to early march and found one wallet which can be recognized by the client without the "salvage failed" error.

However, after syncing up, it did not retrieve all the coins I had from Friday. There is a difference of 7K coins lost.

I suspect that I was in a hard fork somewhere and kept mining without realizing the fork. I just don't understand why the 7K coins were accepted by the network just fine. Yet when I sync again, it just disappeared.

Now I started mining again but found out that my hash rate dropped to ~100KH. Many times the miner is disabled automatically.
I suspect that this is caused by the Scrypt-Sleep algorithm but am not sure.
My Leaderboard Posistion is ~100. 100KH is just too slow and I don't know how many days will it take to solve a block.

Can you guys comment on the new Hash rate? Should I accept this hash rate or there is something I need to tweak to improve it.

Try that, that should work!

It seems Rob has updated the gridcoin.us back to 2.1.0.7. I downloaded it and was able to sync.

However, I kept getting "wallet.dat corrupt, salvage failed" errors.

I tried all my backup wallets and all with the same error.

Also tried "gridcoin_qt -salvagewallet -rescan -reindex" with no luck.

Anybody has better idea on how to recover the wallet.

I was running 2.1.0.4 earlier. Could that be a problem?

Does anybody have the 2.1.0.4 version so that I could try whether I can recover the wallet?

Your help will be greatly appreciated.

Have you tried to rebulit the bolck chain?
You can delete the files in "C:\Users\your PC user name\AppData\Roaming\Gridcoin" ,only  leave gridcoin.conf  and wallet.dat.Then run the wallet software  Run as Administrator,the wallet software will restat and update.WHen the update done,it will download the blocks chain.

Hope it works. Smiley
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
April 20, 2014, 08:40:24 PM
 #2930

what kind of gpu do you have and what are your settings? I can mine fine with mine with no decrease in hash speed so it is definitely something on your end.

When I use an external cgminer, I only got ~105KHPS.
I thought Scrypt Sleep is already required.
I was getting 570KHPS earlier on Friday. Ever since I re-sync on Gridcoin with a loss of 7K GRCs, I started getting 105KHPS.
So I suspect this must be something related with Gridcoin client monitoring the GPU usage and reduce it accordingly due to BOINC credits.
Other than that, I can not think of any other reasons.

Scrypt sleep is not functional @ the moment. Try an external gui-miner and see what kind of speed you get.

I am using the embedded cgminer downloaded along with the Gridcoin client. I used to get 570KHPS. Now it is 90KHPS.
My daily credit is about ~1600 these days. Not that high. My Scrypt sleep level is at only 69% currently.

Are you mining with with guiminer external to Gridcoin, or internal miner?

BenHur and Traderman, thanks for the reply and help.

Yes, I tried rebuilding the blockchain after blowing away the Roaming directory, reinstalling the client etc. but it did not help.

I went all the way back to early march and found one wallet which can be recognized by the client without the "salvage failed" error.

However, after syncing up, it did not retrieve all the coins I had from Friday. There is a difference of 7K coins lost.

I suspect that I was in a hard fork somewhere and kept mining without realizing the fork. I just don't understand why the 7K coins were accepted by the network just fine. Yet when I sync again, it just disappeared.

Now I started mining again but found out that my hash rate dropped to ~100KH. Many times the miner is disabled automatically.
I suspect that this is caused by the Scrypt-Sleep algorithm but am not sure.
My Leaderboard Posistion is ~100. 100KH is just too slow and I don't know how many days will it take to solve a block.

Can you guys comment on the new Hash rate? Should I accept this hash rate or there is something I need to tweak to improve it.

Try that, that should work!

It seems Rob has updated the gridcoin.us back to 2.1.0.7. I downloaded it and was able to sync.

However, I kept getting "wallet.dat corrupt, salvage failed" errors.

I tried all my backup wallets and all with the same error.

Also tried "gridcoin_qt -salvagewallet -rescan -reindex" with no luck.

Anybody has better idea on how to recover the wallet.

I was running 2.1.0.4 earlier. Could that be a problem?

Does anybody have the 2.1.0.4 version so that I could try whether I can recover the wallet?

Your help will be greatly appreciated.

Have you tried to rebulit the bolck chain?
You can delete the files in "C:\Users\your PC user name\AppData\Roaming\Gridcoin" ,only  leave gridcoin.conf  and wallet.dat.Then run the wallet software  Run as Administrator,the wallet software will restat and update.WHen the update done,it will download the blocks chain.

Hope it works. Smiley
johnatx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
April 20, 2014, 09:36:57 PM
 #2931

I am using a 7970. Don't think there is anything wrong for my GPU. It used to pump out 570KHPS even on Friday without a  problem and I was not pushing its limit.

I think this has to do with Scrypt Sleep. Because whether the status goes to Sleep on my mining console, my GPU is disabled automatically.
Are you sure Scrypt Sleep is not working yet? Is there a way to turn it off in gridcoin.conf file?

My leaderboard position is lagging. Now at ~108. This is partly due to my changing the wallet to get around the crashing issue. I used to be at ~35 leaderboard position before.

I am going to leave it running for a few days and see if it improves assuming some of GPU will be used for BOINC credits too.

what kind of gpu do you have and wahy are your setting? I can mine fine with mine with no decrease in hash speed so it is definitely something on your end.

When I use an external cgminer, I only got ~105KHPS.
I thought Scrypt Sleep is already required.
I was getting 570KHPS earlier on Friday. Ever since I re-sync on Gridcoin with a loss of 7K GRCs, I started getting 105KHPS.
So I suspect this must be something related with Gridcoin client monitoring the GPU usage and reduce it accordingly due to BOINC credits.
Other than that, I can not think of any other reasons.

Scrypt sleep is not functional @ the moment. Try an external gui-miner and see what kind of speed you get.

I am using the embedded cgminer downloaded along with the Gridcoin client. I used to get 570KHPS. Now it is 90KHPS.
My daily credit is about ~1600 these days. Not that high. My Scrypt sleep level is at only 69% currently.

Are you mining with with guiminer external to Gridcoin, or internal miner?

BenHur and Traderman, thanks for the reply and help.

Yes, I tried rebuilding the blockchain after blowing away the Roaming directory, reinstalling the client etc. but it did not help.

I went all the way back to early march and found one wallet which can be recognized by the client without the "salvage failed" error.

However, after syncing up, it did not retrieve all the coins I had from Friday. There is a difference of 7K coins lost.

I suspect that I was in a hard fork somewhere and kept mining without realizing the fork. I just don't understand why the 7K coins were accepted by the network just fine. Yet when I sync again, it just disappeared.

Now I started mining again but found out that my hash rate dropped to ~100KH. Many times the miner is disabled automatically.
I suspect that this is caused by the Scrypt-Sleep algorithm but am not sure.
My Leaderboard Posistion is ~100. 100KH is just too slow and I don't know how many days will it take to solve a block.

Can you guys comment on the new Hash rate? Should I accept this hash rate or there is something I need to tweak to improve it.

Try that, that should work!

It seems Rob has updated the gridcoin.us back to 2.1.0.7. I downloaded it and was able to sync.

However, I kept getting "wallet.dat corrupt, salvage failed" errors.

I tried all my backup wallets and all with the same error.

Also tried "gridcoin_qt -salvagewallet -rescan -reindex" with no luck.

Anybody has better idea on how to recover the wallet.

I was running 2.1.0.4 earlier. Could that be a problem?

Does anybody have the 2.1.0.4 version so that I could try whether I can recover the wallet?

Your help will be greatly appreciated.

Have you tried to rebulit the bolck chain?
You can delete the files in "C:\Users\your PC user name\AppData\Roaming\Gridcoin" ,only  leave gridcoin.conf  and wallet.dat.Then run the wallet software  Run as Administrator,the wallet software will restat and update.WHen the update done,it will download the blocks chain.

Hope it works. Smiley
BenHur
Member
**
Offline Offline

Activity: 68


View Profile
April 20, 2014, 10:03:16 PM
 #2932

I have 2 r9 280X and 1 7950
I use external cgminer,and it always works fine about three months.

After update the wallet software yesterday,the speed is just like before.
Here is my cgminer.conf,r9 280x got 700~720kh/s,7950 got 520kh/s:


{
"pools" : [
   {
      "url" : "127.0.0.1:9332",
      "user" : "benhur",
      "pass" : "1"
   }
]
,
"intensity" : "13,13,13",
"vectors" : "1,1,1",
"worksize" : "256,256,256",
"kernel" : "scrypt,scrypt,scrypt",
"lookup-gap" : "2,2,2",
"thread-concurrency" : "8192,8192,8192",
"shaders" : "2048,2048,2048",
"gpu-engine" : "0-1050,0-1050,0-960",
"gpu-fan" : "30-55,30-55,30-55",
"gpu-memclock" : "1500,1500,1250",
"gpu-memdiff" : "0,0,0",
"gpu-powertune" : "0,0,0",
"gpu-vddc" : "0.000,0.000,0.000",
"temp-cutoff" : "95,100,100",
"temp-overheat" : "95,100,100",
"temp-target" : "60,60,60",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scantime" : "7",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}
johnatx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
April 21, 2014, 01:23:17 AM
 #2933

Thanks, Benhur.
I used the following cgminer.conf for 7970 and got 230KHPS.
I was using "gpu-threads" : "1", after changing to 2, the performance improved from 110KHPS.
But no matter what I do next, it is capped at 240KHPS. I can not increase the intensity either as the HW error increase dramatically if I change it to 14 or 15.

What is your Scrypt Sleep level?

{
"pools" : [
   {
      "url" : "http://127.0.0.1:9332",
      "user" : "john",
      "pass" : "1"
   }
]
,
"intensity" : "13",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "8192",
"shaders" : "2048",
"gpu-engine" : "1100",
"gpu-fan" : "30-55",
"gpu-memclock" : "1500",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "100",
"temp-overheat" : "100",
"temp-target" : "65",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "1",
"gpu-threads" : "2",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scantime" : "7",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}


I have 2 r9 280X and 1 7950
I use external cgminer,and it always works fine about three months.

After update the wallet software yesterday,the speed is just like before.
Here is my cgminer.conf,r9 280x got 700~720kh/s,7950 got 520kh/s:


{
"pools" : [
   {
      "url" : "127.0.0.1:9332",
      "user" : "benhur",
      "pass" : "1"
   }
]
,
"intensity" : "13,13,13",
"vectors" : "1,1,1",
"worksize" : "256,256,256",
"kernel" : "scrypt,scrypt,scrypt",
"lookup-gap" : "2,2,2",
"thread-concurrency" : "8192,8192,8192",
"shaders" : "2048,2048,2048",
"gpu-engine" : "0-1050,0-1050,0-960",
"gpu-fan" : "30-55,30-55,30-55",
"gpu-memclock" : "1500,1500,1250",
"gpu-memdiff" : "0,0,0",
"gpu-powertune" : "0,0,0",
"gpu-vddc" : "0.000,0.000,0.000",
"temp-cutoff" : "95,100,100",
"temp-overheat" : "95,100,100",
"temp-target" : "60,60,60",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scantime" : "7",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}

traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
April 21, 2014, 02:11:48 AM
 #2934

I had that same error with my 7950 rig, once i added more ram i could increase the intensity and everything was running fine.

Thanks, Benhur.
I used the following cgminer.conf for 7970 and got 230KHPS.
I was using "gpu-threads" : "1", after changing to 2, the performance improved from 110KHPS.
But no matter what I do next, it is capped at 240KHPS. I can not increase the intensity either as the HW error increase dramatically if I change it to 14 or 15.

What is your Scrypt Sleep level?

{
"pools" : [
   {
      "url" : "http://127.0.0.1:9332",
      "user" : "john",
      "pass" : "1"
   }
]
,
"intensity" : "13",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "8192",
"shaders" : "2048",
"gpu-engine" : "1100",
"gpu-fan" : "30-55",
"gpu-memclock" : "1500",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "100",
"temp-overheat" : "100",
"temp-target" : "65",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "1",
"gpu-threads" : "2",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scantime" : "7",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}


I have 2 r9 280X and 1 7950
I use external cgminer,and it always works fine about three months.

After update the wallet software yesterday,the speed is just like before.
Here is my cgminer.conf,r9 280x got 700~720kh/s,7950 got 520kh/s:


{
"pools" : [
   {
      "url" : "127.0.0.1:9332",
      "user" : "benhur",
      "pass" : "1"
   }
]
,
"intensity" : "13,13,13",
"vectors" : "1,1,1",
"worksize" : "256,256,256",
"kernel" : "scrypt,scrypt,scrypt",
"lookup-gap" : "2,2,2",
"thread-concurrency" : "8192,8192,8192",
"shaders" : "2048,2048,2048",
"gpu-engine" : "0-1050,0-1050,0-960",
"gpu-fan" : "30-55,30-55,30-55",
"gpu-memclock" : "1500,1500,1250",
"gpu-memdiff" : "0,0,0",
"gpu-powertune" : "0,0,0",
"gpu-vddc" : "0.000,0.000,0.000",
"temp-cutoff" : "95,100,100",
"temp-overheat" : "95,100,100",
"temp-target" : "60,60,60",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scantime" : "7",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}

BenHur
Member
**
Offline Offline

Activity: 68


View Profile
April 21, 2014, 04:19:00 AM
 #2935

My Scrypt Sleep level is 80.46%,now in 68th.

Sometimes the video drivers got error,and the mining speed can't reach normal speed.
Uninstall the old one with amd cleanup util and reinstall the new video driver may help.
johnatx
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
April 23, 2014, 02:07:56 AM
 #2936

I was wrestling on this in the past couple of days. In the end, it appears I have memory leak or something.
I ended up restarting the computer and surprisingly my hash rate is back to normal.

Much appreciated for the help, BenHur and Traderman.

John

My Scrypt Sleep level is 80.46%,now in 68th.

Sometimes the video drivers got error,and the mining speed can't reach normal speed.
Uninstall the old one with amd cleanup util and reinstall the new video driver may help.
aigeezer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1305


Cryptanalyst castrated by his government, 1952


View Profile
April 23, 2014, 12:39:53 PM
 #2937

I'm getting an "untrusted connection" message from the usual https c-cex link right now. Anyone know what's up?

Edit: it's normal again now and the site has a new look. I guess they were just in the middle of maintenance. Probably heartbleed jitters on my part.


fush
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 48


View Profile
April 24, 2014, 12:09:27 AM
 #2938

downloaded client from grid coin.us
can't sync .....
added nodes from https://cryptocointalk.com/topic/9199-gridcoin-supernodes/

re installed 3times rebuild block chain nothing worked....
google says GRIDCOIN is more likely fail coin... how many forks have there been every 2post is about sync Problems or forks...
can someone please make an FAQ how to instal this wallet or sync it...
Thanks

Donations are welcome.
NXT:7435837148852173402  \/ MCR:1H3jtoHL9D6rotUFaohConPAcBkcw7VS2d // UTC:LkYd45QANNGkFaSpr3ECXB0RwnTcVDyexT
lynn_402
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
April 24, 2014, 12:14:55 AM
 #2939

downloaded client from grid coin.us
can't sync .....
added nodes from https://cryptocointalk.com/topic/9199-gridcoin-supernodes/

re installed 3times rebuild block chain nothing worked....
google says GRIDCOIN is more likely fail coin... how many forks have there been every 2post is about sync Problems or forks...
can someone please make an FAQ how to instal this wallet or sync it...
Thanks

Have you tried upgrading from the console?
Also, that's weird but going in option > network and unchecking the two boxes made it work for me.
Good luck; the client is indeed rough around the edges, but a coin that contributes to science is a unique concept that is worth supporting and has lot of potential.

Gridcoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile WWW
April 24, 2014, 12:34:17 AM
 #2940

The command posted above worked to get my other rig working/mining but I think I may just switch those other two back to potcoin and sell that to buy some GRC Smiley  The mining process is pretty resource intensive and the biggest issue is running the GPUs and the CPU at 100%, cpu at 100% lowers the gpu speed but also draws a TON of power, I have a 1300watt platinum psu in some of these rigs and w/ 3-4 gpus + cpu its just to much.

Seems like its faster to mine something else and just buy the coins from you guys Smiley
Chiz,
Whats the status on your gridcoins?  How many did you mine so far?  Ill chip in a few thousand to help cover the loss.
BTW, I was able to add that command you requested from BlackCoin, but it wont be out until we release CPUminers release, and re-open our code repository with a new checkout-compile system.
So, if you can wait a couple of weeks, you can try resending that tx to the user.

Rob H.

Gridcoin: scientia humana libertas
Pages: « 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 [147] 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 ... 275 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!