Bitcoin Forum
November 22, 2017, 04:42:34 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 ... 275 »
  Print  
Author Topic: Gridcoin (GRC) - first coin utilizing BOINC - Official Thread  (Read 554199 times)
AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 05:47:37 PM
 #2601

Why I can't sync? I have 3 active connections to Gridcoin network, but can't sync. Already two hours and not sync even a block.
I sent my coins to an exchange, with no synchronization, now where are my coins? I've got 0 confirmations.
1511325754
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511325754

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511325754
Reply with quote  #2

1511325754
Report to moderator
1511325754
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511325754

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511325754
Reply with quote  #2

1511325754
Report to moderator
1511325754
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511325754

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511325754
Reply with quote  #2

1511325754
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511325754
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511325754

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511325754
Reply with quote  #2

1511325754
Report to moderator
DreadLord
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
March 12, 2014, 05:52:41 PM
 #2602

Why I can't sync? I have 3 active connections to Gridcoin network, but can't sync. Already two hours and not sync even a block.
I sent my coins to an exchange, with no synchronization, now where are my coins? I've got 0 confirmations.
F*ck, really start heating this coin. And why the hell you combine the miner with the wallet it's inhumanly stupid. I don't want to mine this **** and
don't want the stupid window to pupup every f*ckin second. There is no even an option to disable it, it's so stupid...

If you add this command in .conf file the mining console wont open any more ---> suppressminingconsole=true

As for the syncing problem, try to update to the latest version and you will get sync.
AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 06:03:26 PM
 #2603

Why I can't sync? I have 3 active connections to Gridcoin network, but can't sync. Already two hours and not sync even a block.
I sent my coins to an exchange, with no synchronization, now where are my coins? I've got 0 confirmations.
F*ck, really start heating this coin. And why the hell you combine the miner with the wallet it's inhumanly stupid. I don't want to mine this **** and
don't want the stupid window to pupup every f*ckin second. There is no even an option to disable it, it's so stupid...

If you add this command in .conf file the mining console wont open any more ---> suppressminingconsole=true

As for the syncing problem, try to update to the latest version and you will get sync.

Thanks for the information, I think suppressminingconsole=true should be default.
As for the syncing problem, I downloaded the latest version still no luck, can't sync.
AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 06:31:23 PM
 #2604

Edit: I acted like a fool.
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
March 12, 2014, 06:41:20 PM
 #2605

CPU mining has been suspended for security upgrades. Only pool and solo mining available for now.



The devs are real professionals!  I don't mine this coin, I added suppressminingconsole=true to my conf file.
And instead of using the wallet like a normal user I'm getting dumb error messages, every time a start the wallet!(not only once as the message say)
Yeah, you know what you're doing!
Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
March 12, 2014, 06:54:36 PM
 #2606

If you come in and act like a tool, be thankful that some people will actually treat you with any respect in addressing your posts.



The devs are real professionals!  I don't mine this coin, I added suppressminingconsole=true to my conf file.
And instead of using the wallet like a normal user I'm getting dumb error messages, every time a start the wallet!(not only once as the message say)
Yeah, you know what you're doing!

Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 07:27:10 PM
 #2607

If you come in and act like a tool, be thankful that some people will actually treat you with any respect in addressing your posts.


I know I acted like a fool, just was really angry. Sorry about that!
Ok, could someone please help me solve the syncing issue?

I downloaded the latest version of the wallet.

I added these nodes in my .conf file:

addnode=71.233.139.62:9778
addnode=84.125.196.167:9778
addnode=98.114.181.178
addnode=76.187.184.27:9778
addnode=66.187.94.194:9778
addnode=76.74.177.224:9778
addnode=72.92.48.105:9778

I started the wallet and still can't sync. In this moment I have 0 active connection to Gridcoin network.
asdlolciterquit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
March 12, 2014, 07:33:35 PM
 #2608



The devs are real professionals!  I don't mine this coin, I added suppressminingconsole=true to my conf file.
And instead of using the wallet like a normal user I'm getting dumb error messages, every time a start the wallet!(not only once as the message say)
Yeah, you know what you're doing!


it's NOT a "dumb error messages"

.SPECTRE.                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
DreadLord
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
March 12, 2014, 07:40:00 PM
 #2609

If you come in and act like a tool, be thankful that some people will actually treat you with any respect in addressing your posts.


I know I acted like a fool, just was really angry. Sorry about that!
Ok, could someone please help me solve the syncing issue?

I downloaded the latest version of the wallet.

I added these nodes in my .conf file:

addnode=71.233.139.62:9778
addnode=84.125.196.167:9778
addnode=98.114.181.178
addnode=76.187.184.27:9778
addnode=66.187.94.194:9778
addnode=76.74.177.224:9778
addnode=72.92.48.105:9778

I started the wallet and still can't sync. In this moment I have 0 active connection to Gridcoin network.

What's the client version you are running now?
AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 07:42:31 PM
 #2610

If you come in and act like a tool, be thankful that some people will actually treat you with any respect in addressing your posts.


I know I acted like a fool, just was really angry. Sorry about that!
Ok, could someone please help me solve the syncing issue?

I downloaded the latest version of the wallet.

I added these nodes in my .conf file:

addnode=71.233.139.62:9778
addnode=84.125.196.167:9778
addnode=98.114.181.178
addnode=76.187.184.27:9778
addnode=66.187.94.194:9778
addnode=76.74.177.224:9778
addnode=72.92.48.105:9778

I started the wallet and still can't sync. In this moment I have 0 active connection to Gridcoin network.

What's the client version you are running now?

v1.1.6.7-g71-prod
Yes I downloaded it from the official website- gridcoin.us , I downloaded the portable version if it matters. (i'm answering here because of 360 sec error...)
DreadLord
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
March 12, 2014, 07:44:15 PM
 #2611

If you come in and act like a tool, be thankful that some people will actually treat you with any respect in addressing your posts.


I know I acted like a fool, just was really angry. Sorry about that!
Ok, could someone please help me solve the syncing issue?

I downloaded the latest version of the wallet.

I added these nodes in my .conf file:

addnode=71.233.139.62:9778
addnode=84.125.196.167:9778
addnode=98.114.181.178
addnode=76.187.184.27:9778
addnode=66.187.94.194:9778
addnode=76.74.177.224:9778
addnode=72.92.48.105:9778

I started the wallet and still can't sync. In this moment I have 0 active connection to Gridcoin network.

What's the client version you are running now?

v1.1.6.7-g71-prod

Have you done the download from gridcoin.us?
DreadLord
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
March 12, 2014, 07:49:41 PM
 #2612

If you come in and act like a tool, be thankful that some people will actually treat you with any respect in addressing your posts.


I know I acted like a fool, just was really angry. Sorry about that!
Ok, could someone please help me solve the syncing issue?

I downloaded the latest version of the wallet.

I added these nodes in my .conf file:

addnode=71.233.139.62:9778
addnode=84.125.196.167:9778
addnode=98.114.181.178
addnode=76.187.184.27:9778
addnode=66.187.94.194:9778
addnode=76.74.177.224:9778
addnode=72.92.48.105:9778

I started the wallet and still can't sync. In this moment I have 0 active connection to Gridcoin network.

What's the client version you are running now?

v1.1.6.7-g71-prod

Have you done the download from gridcoin.us?


You need to delete the gridcoin folder at program files in your hard drive before making the new installation.

AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 07:56:48 PM
 #2613

If you come in and act like a tool, be thankful that some people will actually treat you with any respect in addressing your posts.


I know I acted like a fool, just was really angry. Sorry about that!
Ok, could someone please help me solve the syncing issue?

I downloaded the latest version of the wallet.

I added these nodes in my .conf file:

addnode=71.233.139.62:9778
addnode=84.125.196.167:9778
addnode=98.114.181.178
addnode=76.187.184.27:9778
addnode=66.187.94.194:9778
addnode=76.74.177.224:9778
addnode=72.92.48.105:9778

I started the wallet and still can't sync. In this moment I have 0 active connection to Gridcoin network.

What's the client version you are running now?

v1.1.6.7-g71-prod

Have you done the download from gridcoin.us?


You need to delete the gridcoin folder at program files in your hard drive before making the new installation.



Now it's deleted, still 0 active connections...
BTW, I downloaded the portable version. (no installation)
DreadLord
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
March 12, 2014, 08:07:15 PM
 #2614

If you come in and act like a tool, be thankful that some people will actually treat you with any respect in addressing your posts.


I know I acted like a fool, just was really angry. Sorry about that!
Ok, could someone please help me solve the syncing issue?

I downloaded the latest version of the wallet.

I added these nodes in my .conf file:

addnode=71.233.139.62:9778
addnode=84.125.196.167:9778
addnode=98.114.181.178
addnode=76.187.184.27:9778
addnode=66.187.94.194:9778
addnode=76.74.177.224:9778
addnode=72.92.48.105:9778

I started the wallet and still can't sync. In this moment I have 0 active connection to Gridcoin network.

What's the client version you are running now?

v1.1.6.7-g71-prod

Have you done the download from gridcoin.us?


You need to delete the gridcoin folder at program files in your hard drive before making the new installation.



Now it's deleted, still 0 active connections...
BTW, I downloaded the portable version. (no installation)

You can try to upgrade trough debug console of wallet running this command ---> grcrestarter upgrade
AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 08:11:04 PM
 #2615


You can try to upgrade trough debug console of wallet running this command ---> grcrestarter upgrade

Am I missing something?

traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
March 12, 2014, 08:13:38 PM
 #2616

The latest version is 2.0.0.2, http://www.gridcoin.us/download/gridcoin.msi


You can try to upgrade trough debug console of wallet running this command ---> grcrestarter upgrade

Am I missing something?


DreadLord
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
March 12, 2014, 08:15:18 PM
 #2617


You can try to upgrade trough debug console of wallet running this command ---> grcrestarter upgrade

Am I missing something?


I'm sorry, from debug console the command it's only " upgrade "

AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 08:17:18 PM
 #2618

The latest version is 2.0.0.2, http://www.gridcoin.us/download/gridcoin.msi


Yes, apparently the portable version is very old and no one think is important to mention it at the official website.
I already installed 2.0.0.3. And it's syncing. Thanks everyone!
DreadLord
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
March 12, 2014, 08:18:42 PM
 #2619


You can try to upgrade trough debug console of wallet running this command ---> grcrestarter upgrade

Am I missing something?


I'm sorry, from debug console the command it's only " upgrade "



The other command I speak about should be from command line " cmd "
AD_Infinitum
Member
**
Offline Offline

Activity: 74


View Profile
March 12, 2014, 08:22:18 PM
 #2620


You can try to upgrade trough debug console of wallet running this command ---> grcrestarter upgrade

Am I missing something?


I'm sorry, from debug console the command it's only " upgrade "



The other command I speak about should be from command line " cmd "

Yes I'm sure it will work, but as I said I already downloaded the latest version.
Thank you very much for the help!
Pages: « 1 ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 ... 275 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!