Bitcoin Forum
September 25, 2017, 04:44:51 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 269 »
  Print  
Author Topic: Gridcoin (GRC) - first coin utilizing BOINC - Official Thread  (Read 502982 times)
aysyr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
December 13, 2013, 05:41:29 PM
 #561

I occasionally get that. Just delete the blocks and chainstate folder as well as your peers file in \AppData\Roaming\Gridcoin and let it redownload the blockchain. Takes about 5 minutes but it'll be caught up again after that.

Trade at C-Cex, my favorite exchange!          Aysyr Reputation Thread
1506314691
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506314691

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506314691
Reply with quote  #2

1506314691
Report to moderator
1506314691
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506314691

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506314691
Reply with quote  #2

1506314691
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1506314691
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1506314691

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1506314691
Reply with quote  #2

1506314691
Report to moderator
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Autonio token sale starts September 22


View Profile
December 13, 2013, 06:19:43 PM
 #562

Ok my client seems to be stuck on block 30603 while synchronizing ... what do I do now ? (I already tried adding the nodes and also tried upgrade command (which fails) along with restarting the client ....... none seem to work)

In a command prompt type the following:
Code:
1) cd c:\Program Files (x86)\Gridcoin
2) gridcoin-qt -rescan

If that does not work, do the following:
Code:
1) Open file explorer
2) In navbar type: "%appdata%" (no quotes)
3) Open "Gridcoin" folder
4) Delete everything except "wallet.dat" and "gridcoin.conf"
5) re-launch Gridcoin

|
   
 
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░███░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░███████░░░░░░░░░
░░░░░░░░█████████░░░░░░░░
░░░░░░░███████████░░░░░░░
░░░░░░█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░███░░░░░░░░░███░░░░
░░░█████░░░░░░░█████░░░
░░███████░░░░░███████░░
█████████░░░█████████
██████████████████████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
AUTONIO
   
   
 
   
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

WEBSITE / WHITEPAPER
TWITTER / FACEBOOK / ANN

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

|
thenoblebot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
December 13, 2013, 06:32:39 PM
 #563

I occasionally get that. Just delete the blocks and chainstate folder as well as your peers file in \AppData\Roaming\Gridcoin and let it redownload the blockchain. Takes about 5 minutes but it'll be caught up again after that.

Did that but it seems i lost an unconfirmed block that I had mined :-(
thenoblebot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
December 13, 2013, 06:34:16 PM
 #564

Ok my client seems to be stuck on block 30603 while synchronizing ... what do I do now ? (I already tried adding the nodes and also tried upgrade command (which fails) along with restarting the client ....... none seem to work)

In a command prompt type the following:
Code:
1) cd c:\Program Files (x86)\Gridcoin
2) gridcoin-qt -rescan

If that does not work, do the following:
Code:
1) Open file explorer
2) In navbar type: "%appdata%" (no quotes)
3) Open "Gridcoin" folder
4) Delete everything except "wallet.dat" and "gridcoin.conf"
5) re-launch Gridcoin

Thanks will try it next time
aysyr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
December 13, 2013, 06:50:34 PM
 #565

I occasionally get that. Just delete the blocks and chainstate folder as well as your peers file in \AppData\Roaming\Gridcoin and let it redownload the blockchain. Takes about 5 minutes but it'll be caught up again after that.

Did that but it seems i lost an unconfirmed block that I had mined :-(

If you lost it, it means that it hadn't been taken into the chain. Since you got left behind, you may have found that while you were lagging so when you caught back up to the chain, it deleted that block since it wasn't finding it now that you caught up.

Trade at C-Cex, my favorite exchange!          Aysyr Reputation Thread
thenoblebot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
December 13, 2013, 06:55:06 PM
 #566

I occasionally get that. Just delete the blocks and chainstate folder as well as your peers file in \AppData\Roaming\Gridcoin and let it redownload the blockchain. Takes about 5 minutes but it'll be caught up again after that.

Did that but it seems i lost an unconfirmed block that I had mined :-(

If you lost it, it means that it hadn't been taken into the chain. Since you got left behind, you may have found that while you were lagging so when you caught back up to the chain, it deleted that block since it wasn't finding it now that you caught up.

Actually I was synchronized with the blocks when it was unconfirmed and then I restarted the system .. upon restarting there were problems (and then later repairing by deleting blocks,chainstate and peers it worked) ... it was no longer there when I resynchronized.
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Autonio token sale starts September 22


View Profile
December 13, 2013, 07:09:33 PM
 #567

I occasionally get that. Just delete the blocks and chainstate folder as well as your peers file in \AppData\Roaming\Gridcoin and let it redownload the blockchain. Takes about 5 minutes but it'll be caught up again after that.

Did that but it seems i lost an unconfirmed block that I had mined :-(

If you lost it, it means that it hadn't been taken into the chain. Since you got left behind, you may have found that while you were lagging so when you caught back up to the chain, it deleted that block since it wasn't finding it now that you caught up.

Actually I was synchronized with the blocks when it was unconfirmed and then I restarted the system .. upon restarting there were problems (and then later repairing by deleting blocks,chainstate and peers it worked) ... it was no longer there when I resynchronized.

What happens is that at some points the client will get stuck at a block (even though it says that it is correctly synced with the network), since the client thinks it is synced and is not receiving any new blocks your miner continues to mine on the block that it's stuck at until either it solves the block or you restart the client.

If it solves the block your client will say that it is accepted because as far as it is concerned this was the latest block on the network, but when you restart and re-sync properly the transaction will disappear because it was never valid in the first place and was never even a part of the original blockchain to begin with.

The easiest thing that I have found to do is to check in on my miner occasionally and compare the times between the last time a block was detected on the network and the current time - If only a few minutes have passed then everything is probably fine, if it's been 30 minutes or more since the last block, odds are pretty good my client has stalled and needs a re-start (usually with the "-rescan" option).

|
   
 
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░███░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░███████░░░░░░░░░
░░░░░░░░█████████░░░░░░░░
░░░░░░░███████████░░░░░░░
░░░░░░█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░███░░░░░░░░░███░░░░
░░░█████░░░░░░░█████░░░
░░███████░░░░░███████░░
█████████░░░█████████
██████████████████████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
AUTONIO
   
   
 
   
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

WEBSITE / WHITEPAPER
TWITTER / FACEBOOK / ANN

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

|
lmue
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 125


View Profile
December 14, 2013, 12:04:01 AM
 #568

we should really consider going for exchange market now. otherwise we will die slowly.

GRC: GAcm1qG5XAjZGh8FJ7X5jSUFBM49Kom9Et

C-cex, 交易GRC

Coins-e, 其他虚拟货币

<a target="_blank" href="http://shang.qq.com/wpa/qunwpa?idkey=02e66be6eb2de2a31ec26119d488a63ae31ad726787f7ef44a979839fd855232"><img border="0" src="http://pub.idqqimg.com/wpa/images/group.png" alt="Gridcoin交流群 (GRC)" title="Gridcoin交流群 (GRC)"></a>
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
December 14, 2013, 12:16:10 AM
 #569

You mean get Gridcoin on an exchange?

we should really consider going for exchange market now. otherwise we will die slowly.
prins
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
December 14, 2013, 10:59:08 AM
 #570

sigh.. solomining 550kh solo to get my first block and join the pool, first day no luck (1 stale Sad )
Hope theres something in the works to make the pooled mining easier. I like the idea of the coin but it cant be a success if its near impossible to mine solo and to pool mine you need to solo mine first.
airtreb
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217


View Profile
December 14, 2013, 11:34:33 AM
 #571

do we have a buy and sell sheet for this coin?
airtreb
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217


View Profile
December 14, 2013, 11:36:00 AM
 #572

i have 11k GRC anyone interested?
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
December 14, 2013, 01:12:12 PM
 #573

I have 1 box doing 600khas and I am doing 5-10 blocks per day. I don't know what you people are doing.

sigh.. solomining 550kh solo to get my first block and join the pool, first day no luck (1 stale Sad )
Hope theres something in the works to make the pooled mining easier. I like the idea of the coin but it cant be a success if its near impossible to mine solo and to pool mine you need to solo mine first.
thenoblebot
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294


View Profile
December 14, 2013, 01:15:09 PM
 #574

I have 1 box doing 600khas and I am doing 5-10 blocks per day. I don't know what you people are doing.

sigh.. solomining 550kh solo to get my first block and join the pool, first day no luck (1 stale Sad )
Hope theres something in the works to make the pooled mining easier. I like the idea of the coin but it cant be a success if its near impossible to mine solo and to pool mine you need to solo mine first.

Mine is about 550 khps but im just getting about 2 on avg ... guess its quite a non-linear relationship .... hopefully will settle the skew in the longer run.
zulzedd
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
December 14, 2013, 02:20:24 PM
 #575

Hey! Difficulty increased this night from 0.8 to 2.5. More miners are coming to this crypto =)
P.S. Would buy 5k GRC at 0.01 BTC per 1k GRC rate.
P.P.S. I can run again Google Trade Sheet like this, but for GRC\LTC or GRC\BTC.

traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
December 14, 2013, 02:29:42 PM
 #576

I suppose a trade sheet would be good until we get on one of the exchanges.

Hey! Difficulty increased this night from 0.8 to 2.5. More miners are coming to this crypto =)
P.S. Would buy 5k GRC at 0.01 BTC per 1k GRC rate.
P.P.S. I can run again Google Trade Sheet like this, but for GRC\LTC or GRC\BTC.
zulzedd
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364



View Profile
December 14, 2013, 03:25:00 PM
 #577

Welcome! https://bitcointalk.org/index.php?topic=371000.new#new

Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
December 14, 2013, 09:26:27 PM
 #578

I stopped using cudaminer last night just to see how many coins I'd continue to bring it just using the wallet.
No change at all.

So now my video card is free to do other stuff while I bring in gridcoins. Yay Smiley

Probably wasn't finding any big chunks of coins because I only have 106kh.

Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


Autonio token sale starts September 22


View Profile
December 14, 2013, 09:40:56 PM
 #579

I have 1 box doing 600khas and I am doing 5-10 blocks per day. I don't know what you people are doing.

sigh.. solomining 550kh solo to get my first block and join the pool, first day no luck (1 stale Sad )
Hope theres something in the works to make the pooled mining easier. I like the idea of the coin but it cant be a success if its near impossible to mine solo and to pool mine you need to solo mine first.

Yeah, I'm doing ~400 KH/s and getting 4-7 blocks/day here...

|
   
 
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░░███░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░░█████░░░░░░░░░░
░░░░░░░░░███████░░░░░░░░░
░░░░░░░░█████████░░░░░░░░
░░░░░░░███████████░░░░░░░
░░░░░░█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█░░░░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░███░░░░░░░░░███░░░░
░░░█████░░░░░░░█████░░░
░░███████░░░░░███████░░
█████████░░░█████████
██████████████████████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
AUTONIO
   
   
 
   
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

WEBSITE / WHITEPAPER
TWITTER / FACEBOOK / ANN

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

|
Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
December 14, 2013, 10:04:17 PM
 #580

Jeez. I've only found 2 blocks in twelve days and one of those orphaned.

Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... 269 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!