Bitcoin Forum
November 20, 2017, 11:49:23 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 275 »
  Print  
Author Topic: Gridcoin (GRC) - first coin utilizing BOINC - Official Thread  (Read 553414 times)
Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
December 23, 2013, 02:45:49 AM
 #721

I uninstalled then did the fresh install, went into my roaming folder and cleared out the old files except for my conf and wallet.
Now when it tries to sync it gets about 10 days away and then it says something about a block chain snapshot and starts syncing from 9 weeks all over again. It loops this repeatedly.

Any way to stop it?

edit: Is this because my slow internet takes 20 minutes or more to sync and the client thinks it has failed?

Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
aysyr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
December 23, 2013, 02:52:27 AM
 #722

I uninstalled then did the fresh install, went into my roaming folder and cleared out the old files except for my conf and wallet.
Now when it tries to sync it gets about 10 days away and then it says something about a block chain snapshot and starts syncing from 9 weeks all over again. It loops this repeatedly.

Any way to stop it?

edit: Is this because my slow internet takes 20 minutes or more to sync and the client thinks it has failed?

You can try this. Go back to the previous version you were using, let that sync, and then do a fresh install but don't delete the roaming folder files. When I upgraded I kept the old block and chainstate folders and it seems to be doing fine.

Trade at C-Cex, my favorite exchange!          Aysyr Reputation Thread
COINPRADER
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148


View Profile
December 23, 2013, 03:13:31 AM
 #723

Team joined!

Make sure to join Team Gridcoin @ the world community grid. http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=BBNGDQS832

You can join directly from Boinc too.

We have already jumped a few thousand spots with all the recent influx of new people joining. The higher we go the better!

Join Today!

Add some science to your mining!  GRIDCOIN
Multi-coin faucet - no captcha! Qoinpro.com
40+ faucets in one place!  Land of Bitcoin
Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
December 23, 2013, 03:17:38 AM
 #724

I would but I haven't been able to sync with the old versions at all for days. I'll just tough it out until another version comes along.

I uninstalled then did the fresh install, went into my roaming folder and cleared out the old files except for my conf and wallet.
Now when it tries to sync it gets about 10 days away and then it says something about a block chain snapshot and starts syncing from 9 weeks all over again. It loops this repeatedly.

Any way to stop it?

edit: Is this because my slow internet takes 20 minutes or more to sync and the client thinks it has failed?

You can try this. Go back to the previous version you were using, let that sync, and then do a fresh install but don't delete the roaming folder files. When I upgraded I kept the old block and chainstate folders and it seems to be doing fine.

Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
December 23, 2013, 03:22:19 AM
 #725

Great to have you on our team Coinprader. Smiley

Team joined!

Make sure to join Team Gridcoin @ the world community grid. http://www.worldcommunitygrid.org/team/viewTeamInfo.do?teamId=BBNGDQS832

You can join directly from Boinc too.

We have already jumped a few thousand spots with all the recent influx of new people joining. The higher we go the better!

Join Today!
Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
December 23, 2013, 04:53:40 AM
 #726

Yay! After repeated tries and a reboot I finally got sync'd.

I installed the new cudaminer a few minutes ago and it's a huge performance boost. Up to 150 kh/s from 106 kh/s.
Definitely worth grabbing if you haven't already.

Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
heretolearn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129



View Profile
December 23, 2013, 07:00:08 AM
 #727

Hi,

I need help urgently please .... my guiminer just closes after a few minutes !!
This did not happen before.

What should I do ? Please help I have been trying to troubleshoot it for the past 12 hours !!
joeykrug
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55

My COMM: CZ4QHRVDznkZzgosAp46cuHqcQ8HQHrPHX


View Profile
December 23, 2013, 07:44:48 AM
 #728

Hi,

I need help urgently please .... my guiminer just closes after a few minutes !!
This did not happen before.

What should I do ? Please help I have been trying to troubleshoot it for the past 12 hours !!

I've been having this issue as well.  Thought i got it fixed by having miner restart after every 20 min. but nope still does it.  Not sure why, only after latest update has it done it. 

ShareCoin Free and Fair Distribution. SW2h1RDTCwFBg5o8VbqjViyD8pQkh3hdqK
heretolearn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129



View Profile
December 23, 2013, 08:10:12 AM
 #729

Hi,

I need help urgently please .... my guiminer just closes after a few minutes !!
This did not happen before.

What should I do ? Please help I have been trying to troubleshoot it for the past 12 hours !!

I've been having this issue as well.  Thought i got it fixed by having miner restart after every 20 min. but nope still does it.  Not sure why, only after latest update has it done it. 

Yes this required an urgent fix. Makes no sense keeping the computer on for such long periods and eventually ending up doing nothing - which is totally opposite to the idea of Gridcoin itself !!

@joeykrug how do you set it restart automatically ?
heretolearn
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129



View Profile
December 23, 2013, 08:19:52 AM
 #730

Ok so I tried using cgminer from the command line instead of integrated one , now that too got stuck !! even when I type "getmininginfo" in the console it does not accept "Enter" key after that !! same as cgminer running in command prompt !! both are unresponsive ... so this in all probability must be the new version which is causing this !!

Honestly I am just getting fed up of this whole stuff .... I have invested about close to a $1000 in getting new equipment ... and as far as I see it : as of now it is going to waste !!

I soo want this project to succeed but we eventually keep running into mundane issues which are causing major problems in the community !!

Please Rob H., do something about this (maybe hire more people ?) ... I ask you in all earnesty.
phazon307
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140

Don't fear Crypto Exchanges go with honest well kn


View Profile
December 23, 2013, 08:24:16 AM
 #731

DO people not realize that all of these coins are just used to get the makers more btc? Pretty soon there is going to be so many that it's going to crash the internet with millions of blockchains. This is how it goes I make new coin get about 500 million of them get some people to start mining get it up on an exchange sell all my coins for btc and make a nice profit in a few months when I have traded all my coins I will abandon my purpose for making the coin as the purpose will be fulfilled. I understand the reasoning behind new coins because the difficulty has gotten so hi on the ones that are worth anything people are desperately hoping a new coin will give them the chance at what they missed out on that's why I went to Betacoin 11gh doesn't get you much with btc so I thought I would give another one a chance.

Win up $200.00 usd in bitcoins every hour.
asdlolciterquit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
December 23, 2013, 11:58:25 AM
 #732

is there any chance that cryptsy or something like that will add gridcoin on his market?

.SPECTRE.                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
NUFCrichard
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


★Nitrogensports.eu★


View Profile
December 23, 2013, 12:12:47 PM
 #733

DO people not realize that all of these coins are just used to get the makers more btc? Pretty soon there is going to be so many that it's going to crash the internet with millions of blockchains. This is how it goes I make new coin get about 500 million of them get some people to start mining get it up on an exchange sell all my coins for btc and make a nice profit in a few months when I have traded all my coins I will abandon my purpose for making the coin as the purpose will be fulfilled. I understand the reasoning behind new coins because the difficulty has gotten so hi on the ones that are worth anything people are desperately hoping a new coin will give them the chance at what they missed out on that's why I went to Betacoin 11gh doesn't get you much with btc so I thought I would give another one a chance.

We're all guilty, but it is getting crazy.  You even say tht beta coin is worth a go. The post after yours is just after a trade out opportunity too. I guess it's a very capitalist society in the alts forum, it's certainly a long way from the origins of bitcoin.


           █████████████████     ████████
          █████████████████     ████████
         █████████████████     ████████
        █████████████████     ████████
       ████████              ████████
      ████████              ████████
     ████████     ███████  ████████     ████████
    ████████     █████████████████     ████████
   ████████     █████████████████     ████████
  ████████     █████████████████     ████████
 ████████     █████████████████     ████████
████████     ████████  ███████     ████████
            ████████              ████████
           ████████              ████████
          ████████     █████████████████
         ████████     █████████████████
        ████████     █████████████████
       ████████     █████████████████
▄▄
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██     
██
██
▬▬ THE LARGEST & MOST TRUSTED ▬▬
      BITCOIN SPORTSBOOK     
   ▄▄
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██     
██
██
             ▄▄▄▄▀▀▀▀▄
     ▄▄▄▄▀▀▀▀        ▀▄▄▄▄          
▄▀▀▀▀                 █   ▀▀▀▀▀▀▀▄▄
█                    ▀▄          █
 █   ▀▌     ██▄        █          █              
 ▀▄        ▐████▄       █        █
  █        ███████▄     ▀▄       █
   █      ▐████▄█████████████████████▄
   ▀▄     ███████▀                  ▀██
    █      ▀█████    ▄▄        ▄▄    ██
     █       ▀███   ████      ████   ██
     ▀▄        ██    ▀▀        ▀▀    ██
      █        ██        ▄██▄        ██
       █       ██        ▀██▀        ██
       ▀▄      ██    ▄▄        ▄▄    ██
        █      ██   ████      ████   ██
         █▄▄▄▄▀██    ▀▀        ▀▀    ██
               ██▄                  ▄██
                ▀████████████████████▀




  CASINO  ●  DICE  ●  POKER  
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
   24 hour Customer Support   

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
December 23, 2013, 01:36:53 PM
 #734

Wow, Rob comes up with THE single most innovative alt-coin (perhaps even more innovative than Bitcoin itself IMHO) which is using a lot of BRAND NEW code (this is NOT a simple cut+paste clone) and all people can do is complain that there are a few bugs here and there or claim that he is simply trying to make himself some coin by just putting out another clone.

Understand this:

Rome was not built in a day. This coin has been out for just about a month and a half, it's bound to have some issues. At least we have a VERY active and VERY capable dev who is working on the situation.

Until YOU have sat at a command line painstakingly debugging code line by line for weeks at a time, you REALLY shouldn't complain.



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
Bram
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
December 23, 2013, 01:44:52 PM
 #735

Hello,

I installed the Gridcoin QT (5.79) and started, but it is not syncing with the network.
Any idea's?


Let it begin!
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
December 23, 2013, 01:55:19 PM
 #736

Hello,

I installed the Gridcoin QT (5.79) and started, but it is not syncing with the network.
Any idea's?

Have you tried the other things already mentioned in this thread (i.e. forwarding the listening port, using the addnodes in your .conf)...?



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
December 23, 2013, 01:58:07 PM
 #737

For the newest version:

1) Delete "c:\Program Files (x86)\Gridcoin"
2) Rename "%AppData\Roaming\Gridcoin" to "Gridcoin Orig"
3) Download the latest version
4) Install the latest version
5) Copy wallet.dat and gridcoin.conf from "Gridcoin Orig"
6) Run the program, if everything works, you may delete "Gridcoin Orig"

This is EXACTLY what I did to update and it is working just fine for me.

Kudos Rob!



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
aigeezer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1305


Cryptanalyst castrated by his government, 1952


View Profile
December 23, 2013, 02:18:14 PM
 #738

I installed the new version about 12 hours ago and it seems to be working normally. It shows only one active connection to the network now, which seems a bit, um, sparse. It reports 36141 blocks of history and updates regularly.

I am trying to understand the BOINC projects panel in the client display. It seems to come preloaded with the names of five projects, a couple of which I sometimes use but have not been accepting tasks from in recent months. The WCG is not among them, and it happens to be the project I spend all my BOINC time on recently. Anyway, is this list customizable, and if so are there instructions for it somewhere that I have overlooked?

Also - the display shows BOINC utilization 50, thread count 6 (sometimes 7) and average daily credits zero, which I think I understand from reading previous posts here. It also shows BOINC MD5 as MD5Error and BOINC Khps as zero, which I don't understand. After about one day of running, the wallet balances are zero - from other posts I got the impression it might have found a block or three at this early stage. I'm not sure whether to look for errors or just wait a while.

Thanks for any suggestions!
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
December 23, 2013, 02:28:09 PM
 #739

I installed the new version about 12 hours ago and it seems to be working normally. It shows only one active connection to the network now, which seems a bit, um, sparse. It reports 36141 blocks of history and updates regularly.

I am trying to understand the BOINC projects panel in the client display. It seems to come preloaded with the names of five projects, a couple of which I sometimes use but have not been accepting tasks from in recent months. The WCG is not among them, and it happens to be the project I spend all my BOINC time on recently. Anyway, is this list customizable, and if so are there instructions for it somewhere that I have overlooked?

Also - the display shows BOINC utilization 50, thread count 6 (sometimes 7) and average daily credits zero, which I think I understand from reading previous posts here. It also shows BOINC MD5 as MD5Error and BOINC Khps as zero, which I don't understand. After about one day of running, the wallet balances are zero - from other posts I got the impression it might have found a block or three at this early stage. I'm not sure whether to look for errors or just wait a while.

Thanks for any suggestions!

Do you have BOINC installed in the default location...? It sounds like your Gridcoin client is not communicating with the BOINC client.

If you have BOINC installed somewhere other than the default location you need to add the BOINC folder and BOINC data folder locations to your gridcoin.conf file.

I think someone mentioned the flags for that somewhere in the thread...



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
aysyr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
December 23, 2013, 02:33:10 PM
 #740

People having issues with guiminer... do you have guiminer running inside the client or separately? I have it running inside the client's Mining Console and it hasn't given me a problem yet.

So if you're running it outside, do this to run it in the Mining Console. Just make a copy of your guiminer folder, and put it into your AppData\Roaming\Gridcoin folder and make sure its named guiminer.

If you're running it inside the client and it's giving you problems, have you tried executing it separately? I know when Gridcoin starts up, it closes any instances of guiminer already running but I think if you open guiminer while Gridcoin is already running it should be fine.

Trade at C-Cex, my favorite exchange!          Aysyr Reputation Thread
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 275 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!