Bitcoin Forum
November 25, 2017, 04:19:19 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... 275 »
  Print  
Author Topic: Gridcoin (GRC) - first coin utilizing BOINC - Official Thread  (Read 556530 times)
aigeezer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1305


Cryptanalyst castrated by his government, 1952


View Profile
December 24, 2013, 10:23:44 PM
 #781

Apparently we're not going to move past 36775, so I had to create a new version again:
  (This change worked in testnet; but obviously not going to work in prod).


 I changed the checkpoint to block 36810, and now we're going to try something better; discard the orphan if it fails the boinc hash.

Please download the 1.1.4.5 Prod MSI or Upgrade.

Thanks,
Rob H.

Running 1.1.4.5 now. "Up to date" at 36842.

Edit: It didn't last. Got windows message Gridcoin-Qt has stopped working. Display showed "Up to date" at 36786(!).
The forum strives to allow free discussion of any ideas. All policies are built around this principle. This doesn't mean you can post garbage, though: posts should actually contain ideas, and these ideas should be argued reasonably.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511583559
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511583559

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511583559
Reply with quote  #2

1511583559
Report to moderator
1511583559
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511583559

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511583559
Reply with quote  #2

1511583559
Report to moderator
Gridcoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile WWW
December 24, 2013, 11:04:40 PM
 #782

Apparently we're not going to move past 36775, so I had to create a new version again:
  (This change worked in testnet; but obviously not going to work in prod).


 I changed the checkpoint to block 36810, and now we're going to try something better; discard the orphan if it fails the boinc hash.

Please download the 1.1.4.5 Prod MSI or Upgrade.

Thanks,
Rob H.

Running 1.1.4.5 now. "Up to date" at 36842.

Edit: It didn't last. Got windows message Gridcoin-Qt has stopped working. Display showed "Up to date" at 36786(!).


Well after a couple more debug sessions in c++, I had to move it to 36850, and add a couple of preliminary checks to keep qt from crashing... I did make a couple of changes; if you have any problems with a crash; please upgrade to 5.87.

Finally, I see we moved past 36851; lets hope this is the last change.




Please grab the latest.

Rob H.

 

Gridcoin: scientia humana libertas
Gridcoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile WWW
December 24, 2013, 11:44:50 PM
 #783

Web site upgraded:
 
http://www.gridcoin.us
 
Upgraded the block explorer to a new version of IIS.

Gridcoin: scientia humana libertas
aigeezer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1305


Cryptanalyst castrated by his government, 1952


View Profile
December 25, 2013, 01:04:26 AM
 #784

Grabbed the installer (it said 5.88). Ran OK, appears to be mining and "Up to date" showed 36908 on startup, now 36910. It terminated my other (ASIC) cgminer on startup. No problem, I'll restart it.

Edit: Update - after 13 hours it seems very stable and mining seems to be working. "Up to date" count is now 37208. No further interference with my BTC cgminer program that runs concurrently.
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
December 25, 2013, 01:33:50 AM
 #785

The new site design is amazing. Looks really good.

Web site upgraded:
 
http://www.gridcoin.us
 
Upgraded the block explorer to a new version of IIS.
Sp1k4h
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
December 25, 2013, 09:25:46 AM
 #786

I have a problem since yesterday's upgrades: Cgminer keep being shutted down, i had to activate "ensure cgminer stays running unless paused or stopped in cgwatcher" option on CGWatcher to keep mining, but like that i can't finish blocks and my chance to mine succesfully dropped drastically.
Why gridcoin shut my external cgminer?


oh, and btw, merry Christmas mates!
GrahamBen
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56

Gridcoin


View Profile
December 25, 2013, 10:00:38 AM
 #787

For me, The v1.1.4.5-g71-prod solves that problem.
Before that, my cgminer and guiminer kept being shut down.

Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
December 25, 2013, 10:14:09 AM
 #788

I've run into what appear to be some serious issues. The client appeared to have been restarting all night (the systray was still loaded with zombie icons)
I uninstalled, then installed the new version. Starting it, I received a critical error with the wallet regarding the db cursor.
Since the client would no longer start I removed all the files in the roaming directory again and got my backup wallet off my USB stick.

Now when I started the client it said 9 weeks out of date but then skipped synching. So the wallet no longer has an accessible balance.

First attempt indicated it might be forking, so I deleted the block chain and started again. The client appears to skip synching again.

Since I still have my wallet backup I'm not too worried about lost coins. Maybe just a little Tongue

Hopefully this is either an isolated or easily traced event.

Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
December 25, 2013, 10:35:55 AM
 #789

Merry Xmas all Cheesy

Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
December 25, 2013, 02:49:15 PM
 #790

Merry X-mas everyone!

Just wanted to let Rob know I woke up this morning to find my client stalled again with the latest version.

My cgminer shows that it had a rejected block, three new blocks passed after that and then that is where the client stalled at, so it seems to be the same situation that someone else was having earlier.



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
December 25, 2013, 02:52:45 PM
 #791

All my wallet balances and transaction are way off with the new client. It is showing amounts on transactions that I have never done. Also the wallet is not showing anything mined after 12/5/2013. Very odd.

Merry X-mas everyone!

Just wanted to let Rob know I woke up this morning to find my client stalled again with the latest version.

My cgminer shows that it had a rejected block, three new blocks passed after that and then that is where the client stalled at, so it seems to be the same situation that someone else was having earlier.
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
December 25, 2013, 03:00:57 PM
 #792

All my wallet balances and transaction are way off with the new client. It is showing amounts on transactions that I have never done. Also the wallet is not showing anything mined after 12/5/2013. Very odd.

That is pretty weird that it's not showing your mined tx's...

For the tx's you're seeing that you never created, are they perhaps the beacon tx's for cpu mining...?



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
December 25, 2013, 03:29:20 PM
 #793

I tried 2 different wallet files and on both it is showing weird transaction amounts and it is not showing anything that was mined in the last 2 weeks.

All my wallet balances and transaction are way off with the new client. It is showing amounts on transactions that I have never done. Also the wallet is not showing anything mined after 12/5/2013. Very odd.

That is pretty weird that it's not showing your mined tx's...

For the tx's you're seeing that you never created, are they perhaps the beacon tx's for cpu mining...?
tbc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
December 25, 2013, 03:41:32 PM
 #794

When I try to compile the qt-wallet under ubuntu, qmake reports:
Code:
Project MESSAGE: Warning: unknown QT: qaxcontainer

make terminates with following error:
Code:
src/qt/bitcoingui.cpp:9:21: fatal error: QAxObject: No such file or directory
compilation terminated.

Please help me to solve this problem.


I have the same problem in 32 bit 12.04 lts ubuntu  Huh
Sp1k4h
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
December 25, 2013, 06:27:02 PM
 #795

i can't mine anymore... I sincerely don't know what happened. but i get my external cgminer closed after a while and when it goes, i only got 30kh/s instead of my usual kh/s.
zulzedd
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378



View Profile
December 25, 2013, 06:44:06 PM
 #796

After last update everything looks fine from my side. Cgminer not disappearing anymore, blockchain updates correctly. Nice work Gridcoin!
Inrideo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
December 25, 2013, 06:53:43 PM
 #797

Mine doesn't show any previously mined coins and runs on a fork no matter how many times I tell it to rebuild the blockchain, or manually delete. It starts at block 0 and goes from there.


Gridcoin :: GGEijprFRgB8LFVDLbdKQK9CcysFXAXRop
Sp1k4h
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
December 25, 2013, 08:57:54 PM
 #798

Sounds like a problem of mine... now it fixed, except my kh/s doesn't go normal but it's stucked at 30kh/s... someone that might help? :X
aigeezer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1305


Cryptanalyst castrated by his government, 1952


View Profile
December 25, 2013, 09:45:41 PM
 #799

I wonder if we're inadvertently using different versions or if the updates have gotten out of sync, perhaps between Linux and Windows versions.

I got mine from the MSI installer here http://www.gridcoin.us almost 24 hours ago, and it seems to have been running flawlessly ever since, 37381 blocks of transaction history at the moment. My Help window shows v1.1.4.5-g71-prod.

Are we all on the same page, as it were?



Sp1k4h
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
December 25, 2013, 10:34:19 PM
 #800

i've fixed my khs problem, i had to reinstall amd driver. dunno how it could happen Cheesy
btw, cgminer still getting closed automatically. Is there any way to disable or fix this?
i'm using cgwatcher to run cgminer and to monitor everything. But getting cgminer closed once in a while(often tbh) it's troublesome...

here's some infos:

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... 275 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!