Bitcoin Forum
December 15, 2018, 01:17:40 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 [195] 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 ... 259 »
  Print  
Author Topic: 【BOT】 🌟 C.A.T. Cryptocurrency Automatic Trader 5.2 BETA + BINANCE !!! 🌟  (Read 499430 times)
Su100
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 100

Business models change. Its the mindset that stays


View Profile
August 07, 2017, 08:31:26 PM
 #3881

I have been trying to use 5.1.

Almost every hour I get a market turned into red.

How do I solve the issue?

1544836660
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544836660

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544836660
Reply with quote  #2

1544836660
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544836660
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544836660

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544836660
Reply with quote  #2

1544836660
Report to moderator
Su100
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 100

Business models change. Its the mindset that stays


View Profile
August 07, 2017, 08:59:10 PM
 #3882

I will try to re-set all those trades on old 5.0 this night.

Why do you always have to come up with a new version which has more bugs than the old version?
The only thing CAT does really cool is that it will create a buy order once coins gets sold and vice versa.

Babysitting the cat has always been a pain in the ass, but 5.1 with the markets getting zombie would require me to hire a new person to manage that.


Please dont ask whats not working correctly, you know it all.
Orders dont get correctly placed in the orderbook once a pong gets created (it only skip the e.g. 20% and then does not skip the orderbook), limiting the buy pool doesnt work ( i ended up trading with with over 0.1 BTC on a market althoug I have set to reuse 50% and started with 0.01 BTC (5.1), Polo doesnt load the whole orderbook (since ever), etc...

PS: Now, it is true you are always available for support, that is what I can confirm. However, isnt it more relaxing to have a cool product working rather than spend tons of hours solving things in a role of "customer service"? Which in many cases end up "Its not cat fault, its this or that, cat is fine". If such issues occurs in my company, I acknowledge the origins of problem and get a mechanism built to avoid negative interference from the third party to my products. In cat case that would be like delaying API calls etc.

You are like the government:) Invest the minimum effort needed to keep the things somewhat working so people are not bitching too much and pay taxes.

I hope this negative feedback enriches you
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1024



View Profile
August 07, 2017, 09:48:53 PM
 #3883

Quote
Why do you always have to come up with a new version which has more bugs than the old version?

Not true, i always fix problems and add features.

Quote
Please dont ask whats not working correctly, you know it all.

Well no, i don't know.
I know that during the latest month many exchanges got problems in API system because they are not able to manage the increasing call request.

Quote
Orders dont get correctly placed in the orderbook once a pong gets created (it only skip the e.g. 20% and then does not skip the orderbook), limiting the buy pool doesnt work ( i ended up trading with with over 0.1 BTC on a market althoug I have set to reuse 50% and started with 0.01 BTC (5.1), Polo doesnt load the whole orderbook (since ever), etc...

If you have problems you can send me logs and describe me which problem has occured.
As i remember i never received a log from you when there was a problem on CAT side. Usually it was a problem on Exchange side.
Show me a log where the buy/sell pool limit doesn't works, or when an order is not correctly placed.
Give me a list of all the problems and i will check one by one.

Quote
If such issues occurs in my company, I acknowledge the origins of problem and get a mechanism built to avoid negative interference from the third party to my products.

When problems occurs on the other side (Exchange) there are problems that could be managed and some others have zombie status as consequences.

Quote
In cat case that would be like delaying API calls etc.

there's an option to do that.

Quote
I hope this negative feedback enriches you

As i told you, if you have a problem i need logs and explanation about your problem.
Otherwise i won't be able to solve it.
First of all it's important to understand if the problem is :
- A Cat problem
- An exchange problem.
- An error from the user

Actually in my "TODO LIST" there's only 1 Error to FIX. So if you think CAT is full of problems i suggest you to explain me/show me this problems. Otherwise 5.2....5.3...5.X version will always have the problems you are talking about.

One last thing : If CAT doesn't fit your needs or you don't like it more, there's a rule in the Term of service that allows you to sell your copy.
It is your right to do that.

Thanks for your post.

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1024



View Profile
August 07, 2017, 10:57:59 PM
 #3884

@Su100

As i can see from the image you're trading on Yobit.

If you open one zombie log (i mean you open the txt file from CAT_5.2\CATSystem\YoBit\MarketLogs) and search for "****" String you will find all the (Managed) Error that occurs.
Errors written this way
***************
* ERROR            *
***************
Are usually bad errors that comes from an unexpected behaviour from the exchange.

You will probably find that The Order is not more available on the exchange AND no trade is found.

Example :

You place an order SELL 100@X
CAT search for this order every lookup and search for trades over this order every lookup
If a trade is found then a pong is created.
If the sum of trades is = order Qty then the order if full close.

BUT what happens if
- Order is no more on the exchange
AND
- No Trade is found?

this is an anomaly on server side because when exchange works good you will have all the trades related to an order and when the order is no more available it means that a final trade occured.

There's a solution, but it's risky :

- Change the ADVANCED OPTION : Find Trades Using Current Order QTY VS Previous (DEfault on yobit is My Trades Api Call).
This way, CAT will works only using Order Current QTY VS Previous QTY and if this value changes then it will automatically consider a Trade event.

this is risky because when exchanges offer the API call "MyTrades" it should not happens that order is no more active but no trades happens.
So the risk is that no trade occurs on the exchange but you tell cat "consider the fact that order is no more available as a final trade".

This could avoid a lot of zombie status. Especially when exchange api system gives problems like this one.

Let me know if it works.
If you want just send me 2-3 zombie logs and i will verify what happens.

Thanks  Wink

Su100
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 100

Business models change. Its the mindset that stays


View Profile
August 08, 2017, 04:25:06 AM
 #3885

How do I avoid cat getting a zombie status on a market that conducted a trade?





I emailed you the log.
There is a 5.2? I switched to 5.0 from 5.1 as I didnt do anything else but restoring red markets all day long.
Ryker1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250



View Profile
August 08, 2017, 06:59:18 AM
 #3886

Hi may i know whats the current price of this bot?

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1024



View Profile
August 08, 2017, 11:30:06 AM
 #3887

How do I avoid cat getting a zombie status on a market that conducted a trade?





I emailed you the log.
There is a 5.2? I switched to 5.0 from 5.1 as I didnt do anything else but restoring red markets all day long.

firsr try to follow what i wrote here : https://bitcointalk.org/index.php?topic=507103.msg20700013#msg20700013 let's see if it works.

It's important also that you understand what the problem is and why it's correct that CAT returns an error and eventually zombie status.
My solution could solve the problem, but it's risky.

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1024



View Profile
August 08, 2017, 11:31:24 AM
 #3888

Hi may i know whats the current price of this bot?

Hi, pm me with the list of API you wants to activate and i will calculate your final price  Wink

Su100
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 100

Business models change. Its the mindset that stays


View Profile
August 08, 2017, 04:33:07 PM
 #3889

I am lost.
I am getting too many zombies in both versions.

Where do I find the setting in 5.0 and 5.1?

What is the risk?





Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1024



View Profile
August 08, 2017, 04:36:55 PM
 #3890

I am lost.
I am getting too many zombies in both versions.

Where do I find the setting in 5.0 and 5.1?

What is the risk?







yes that is the option, change the check in the first option, set "Currenct order qty vs previous qty"

Risk is (as i explained in my previous post) that there's an error on Exchange System and NO real trade occur (but order is no more returned by the api system, this is the anomaly).
So CAT will create a pong based on a trade that wasn't happens.
This is the risk. But i hope that, when order is not returned by Yobit is because a trade occurs AND the Api Call "MyTrade" is not updated.

whitenz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
August 09, 2017, 10:12:56 PM
 #3891

In which order are Price Limit rules applied? Is it possible to give them a priority?

For example, if the first rules matches than  CAT stops there, otherwise CAT processes the second rule and so on.

For example, I have a situation where I don't want the ping buy price to be lower than X, and also the ping buy price be higher then last pong sell price - x%. I want the first rules to have priority over the second.
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1024



View Profile
August 09, 2017, 10:18:48 PM
 #3892

In which order are Price Limit rules applied? Is it possible to give them a priority?

For example, if the first rules matches than  CAT stops there, otherwise CAT processes the second rule and so on.

For example, I have a situation where I don't want the ping buy price to be lower than X, and also the ping buy price be higher then last pong sell price - x%. I want the first rules to have priority over the second.

Limit conditions are in OR relationship.

Rule1 OR Rule2 OR Rule3......

OR is commutative, so you don't need to set a priority.

mellorbo666
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
August 09, 2017, 11:22:57 PM
 #3893

what would be the current price for hitbtc? and is there a version to try on one of the free api exchanges before purchase?

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1024



View Profile
August 09, 2017, 11:24:31 PM
 #3894

what would be the current price for hitbtc? and is there a version to try on one of the free api exchanges before purchase?

Hi, no trial sorry, but you can resell your copy if you're not satisfied about the product.
PM me and i will calculate your discount price for CAT Core lifetime license+ Hibtct Api  Wink

harrierbc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 08:47:54 AM
 #3895

Hi may i know whats the current price of this bot?

Hi, pm me with the list of API you wants to activate and i will calculate your final price  Wink

Здpaвcтвyйтe. Я xoчy кyпить cat bot кaк мнe этo cдeлaть?
starmman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1018


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
August 10, 2017, 10:38:39 AM
 #3896

yes that is the option, change the check in the first option, set "Currenct order qty vs previous qty"

Risk is (as i explained in my previous post) that there's an error on Exchange System and NO real trade occur (but order is no more returned by the api system, this is the anomaly).
So CAT will create a pong based on a trade that wasn't happens.
This is the risk. But i hope that, when order is not returned by Yobit is because a trade occurs AND the Api Call "MyTrade" is not updated.
I was seeing the same problem with yobit since the latest version as previously mentioned - seems like the link between an order on yobit and CAT gets lost somehow - so I changed that option and all seems to be working better now.

whitenz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 11:14:49 AM
 #3897

In which order are Price Limit rules applied? Is it possible to give them a priority?

For example, if the first rules matches than  CAT stops there, otherwise CAT processes the second rule and so on.

For example, I have a situation where I don't want the ping buy price to be lower than X, and also the ping buy price be higher then last pong sell price - x%. I want the first rules to have priority over the second.

Limit conditions are in OR relationship.

Rule1 OR Rule2 OR Rule3......

OR is commutative, so you don't need to set a priority.


I am not sure I got it. I have the following rules and CAT set the price at 0.00003933. I want it to be above 0.00004027. What I am a doing wrong?

http://i.imgur.com/DWCXKnX.png

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988
Merit: 1024



View Profile
August 10, 2017, 12:30:44 PM
 #3898

In which order are Price Limit rules applied? Is it possible to give them a priority?

For example, if the first rules matches than  CAT stops there, otherwise CAT processes the second rule and so on.

For example, I have a situation where I don't want the ping buy price to be lower than X, and also the ping buy price be higher then last pong sell price - x%. I want the first rules to have priority over the second.

Limit conditions are in OR relationship.

Rule1 OR Rule2 OR Rule3......

OR is commutative, so you don't need to set a priority.


I am not sure I got it. I have the following rules and CAT set the price at 0.00003933. I want it to be above 0.00004027. What I am a doing wrong?





Oh ok, now i understand.
When you have ADEQUATE = TRUE and the rule is applied then new prices is set to limit value and limit routine is quit

In your case your new price was set as LAST PONG SELL PRICE - 5%

There's no priority, so you can try to reverse the order of the rules by delete/reinsert them in the opposite order.....actually there's no other solution that could works....

whitenz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
August 11, 2017, 07:20:37 AM
 #3899

In which order are Price Limit rules applied? Is it possible to give them a priority?

For example, if the first rules matches than  CAT stops there, otherwise CAT processes the second rule and so on.

For example, I have a situation where I don't want the ping buy price to be lower than X, and also the ping buy price be higher then last pong sell price - x%. I want the first rules to have priority over the second.

Limit conditions are in OR relationship.

Rule1 OR Rule2 OR Rule3......

OR is commutative, so you don't need to set a priority.


I am not sure I got it. I have the following rules and CAT set the price at 0.00003933. I want it to be above 0.00004027. What I am a doing wrong?

http://i.imgur.com/DWCXKnX.png



Oh ok, now i understand.
When you have ADEQUATE = TRUE and the rule is applied then new prices is set to limit value and limit routine is quit

In your case your new price was set as LAST PONG SELL PRICE - 5%

There's no priority, so you can try to reverse the order of the rules by delete/reinsert them in the opposite order.....actually there's no other solution that could works....

ok, thank you. I think you should add this feature asap. I think it could be very useful and not particularly difficult to code.
vijayaraj83
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
August 12, 2017, 05:53:12 AM
 #3900

This is a great tool Sampey, thanks for your help.

I noticed one issue,
I think the fee for ping buy trade is not factoring previous pong trade amount so it is taking some additional amount(nearly the fee amount) from BTC or ETH balance.

Is there a way to handle this?
Pages: « 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 [195] 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 ... 259 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!