Bitcoin Forum
November 21, 2018, 01:29:35 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 [193] 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 ... 258 »
  Print  
Author Topic: 【BOT】 🌟 C.A.T. Cryptocurrency Automatic Trader 5.2 BETA + BINANCE !!! 🌟  (Read 499029 times)
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
July 31, 2017, 06:46:38 PM
 #3841

Tomorrow i will launch the AUGUST OFFER
31 Days WITH BIG DISCOUNT Over a CAT Copy purchase  Cheesy

Stay tuned!!!

   Got any August Specials on Exchange API for those who already own the core.



Maybe  Wink

1542806975
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542806975

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542806975
Reply with quote  #2

1542806975
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542806975
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542806975

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542806975
Reply with quote  #2

1542806975
Report to moderator
1542806975
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542806975

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542806975
Reply with quote  #2

1542806975
Report to moderator
tommereith
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
July 31, 2017, 07:41:20 PM
 #3842

Will GDAX be added to exchanges in the future?

GDAX still request documents for layer 1 right?
In other words is there a way to trade on GDAX without send documents?

It does look like you need to upload docs to create an account. Is that a problem for the CAT program?
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
July 31, 2017, 07:44:47 PM
 #3843

Will GDAX be added to exchanges in the future?

GDAX still request documents for layer 1 right?
In other words is there a way to trade on GDAX without send documents?

It does look like you need to upload docs to create an account. Is that a problem for the CAT program?

No it's a problem for me :-)
i don't want to give personal documents to an exchange i don't use and i don't trust (well to be honest i don't trust any exchange  Grin Grin Grin).

tommereith
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
July 31, 2017, 07:48:51 PM
 #3844

Will GDAX be added to exchanges in the future?

GDAX still request documents for layer 1 right?
In other words is there a way to trade on GDAX without send documents?

It does look like you need to upload docs to create an account. Is that a problem for the CAT program?

No it's a problem for me :-)
i don't want to give personal documents to an exchange i don't use and i don't trust (well to be honest i don't trust any exchange  Grin Grin Grin).

Ahhh... I think I understand. You can't implement the api because you don't want to create an account to test it with. Is that correct?
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
July 31, 2017, 07:59:03 PM
 #3845

Will GDAX be added to exchanges in the future?

GDAX still request documents for layer 1 right?
In other words is there a way to trade on GDAX without send documents?

It does look like you need to upload docs to create an account. Is that a problem for the CAT program?

No it's a problem for me :-)
i don't want to give personal documents to an exchange i don't use and i don't trust (well to be honest i don't trust any exchange  Grin Grin Grin).

Ahhh... I think I understand. You can't implement the api because you don't want to create an account to test it with. Is that correct?

this is the main reason, the second reason is that there's no big request about that api.

ewibit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2349
Merit: 1000


"Highest ROI crypto infrastructure"


View Profile
August 01, 2017, 01:51:24 PM
 #3846

Quote
Hey guys,

Hope everyone is ready for the fork.

Bad news regarding BTC-e. Any customers who have BTC-e as a leonArdo market please add another market of your choice for free.
from

leonArdo

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1467939.msg20520058#msg20520058

best practice, exemplary  Smiley


           ▄████████▄           ▄███████▄
          ████████████▄       ▄███████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████                                              █████
          ████████████▀       ▀███████████                                               █████
            ▀██████▀            ▀██████▀                                                     
   ▄▄▄▄▄▄              ▄▄▄▄▄▄             █████████      ███████████    ████▒     █████  █████     ▄█████████▄     ███████████
 ██████████          ██████████          ███████████▒    ████████████    ████     ████   █████    █████████████    ████████████
█████████████       ████████████        ████     ████    ████    ▒████   █████   ████    █████   ▒████     ████▒   ████▒  ░░████
█████████████      ██████████████      ██████████████▒   ████     ████    ████   ████    █████   ████      ▒████   ████▒    ████
█████████████      ██████████████      █████▒▒▒▒▒▒▒▒▒    ████     ████     ████ ████     █████   ████▒     ▒████   ████▒    ████
█████████████       ████████████        ████▒            ████     ████      ███████      █████    ████     ████    ████▒    ████
 ▀█████████▀         ▀████████▀          ███████████     ████     ████      ▒█████       █████     ███████████     ████▒    ████
                                           ▀██████▒      ████     ████       ▒███        █████       ▀█████▀       ████▒    ████
           ▄████████▄          ▄████████▄
          ████████████▄      ▄████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
          ████████████████████████████████
           ██████████▀        ▀██████████ 
            ▀██████▀            ▀██████▀ 
    WORLD'S MOST PROFITABLE STANDARD
  OF SELF-EXPANDING CRYPTO INFRASTRUCTURE
FACEBOOK 】【 TWITTER
        ANN THREAD
TELEGRAM MEDIUM
 
  Join our ICO: 
Dec. 1-31 │ Whitepaper 
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
August 01, 2017, 02:08:32 PM
 #3847

Quote
Hey guys,

Hope everyone is ready for the fork.

Bad news regarding BTC-e. Any customers who have BTC-e as a leonArdo market please add another market of your choice for free.
from

leonArdo

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1467939.msg20520058#msg20520058

best practice, exemplary  Smiley

I'm offering 50% discount over any api purchase to all the users who had a BTCe Api.


starmman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1018


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
August 01, 2017, 08:22:49 PM
 #3848

Hi Sampey,

I'm receiving a NullPointerException during attempted backup of the Yobit api connection settings (both automatic and manual), seems to be only when backing up the ORDERS file if I try all backups individually. Do you know how I can supply more information to you on which field or configuration permutation may be causing the exception.

I've also noticed that Yobit pings/pongs seem to get lost quite often (causing markets to go into zombie state), I'm not sure if that is related to the Exception

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
August 01, 2017, 09:32:20 PM
 #3849

Hi Sampey,

I'm receiving a NullPointerException during attempted backup of the Yobit api connection settings (both automatic and manual), seems to be only when backing up the ORDERS file if I try all backups individually. Do you know how I can supply more information to you on which field or configuration permutation may be causing the exception.

I've also noticed that Yobit pings/pongs seem to get lost quite often (causing markets to go into zombie state), I'm not sure if that is related to the Exception

Hi,
by "Yobit api connection settings" you mean the General Exchange Options?
This is a dedicated file that has no relationship with ORDERS.
Did you start a clean 5.1 CAT version when i sent you the new copy? Or there was an old .xml Configuration file inside the foldeR?

About Zombie orders you can send me a log, but usually these are errors on Exchange side and there's no easy fix on CAT side  Undecided

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
August 02, 2017, 03:57:30 PM
 #3850

For people who asking me "Can i Trade Bitcoin Cash using C.A.T."?

Of course, CAT dynamically loads ALL the markets in real time, so anytime an exchange add a new market you'll be able to trade on it  Wink

Bitcoinmeister
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 500
Merit: 500


"Highest ROI crypto infrastructure"


View Profile
August 02, 2017, 04:21:24 PM
 #3851

Hi sampey,

i get following error when i want to connect to Bittrex:
Error From Exchange Bittrex
CAT.W_API.Support.CJ@6dcf1cc0

can you please help


           ▄████████▄           ▄███████▄
          ████████████▄       ▄███████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████                                              █████
          ████████████▀       ▀███████████                                               █████
            ▀██████▀            ▀██████▀                                                     
   ▄▄▄▄▄▄              ▄▄▄▄▄▄             █████████      ███████████    ████▒     █████  █████     ▄█████████▄     ███████████
 ██████████          ██████████          ███████████▒    ████████████    ████     ████   █████    █████████████    ████████████
█████████████       ████████████        ████     ████    ████    ▒████   █████   ████    █████   ▒████     ████▒   ████▒  ░░████
█████████████      ██████████████      ██████████████▒   ████     ████    ████   ████    █████   ████      ▒████   ████▒    ████
█████████████      ██████████████      █████▒▒▒▒▒▒▒▒▒    ████     ████     ████ ████     █████   ████▒     ▒████   ████▒    ████
█████████████       ████████████        ████▒            ████     ████      ███████      █████    ████     ████    ████▒    ████
 ▀█████████▀         ▀████████▀          ███████████     ████     ████      ▒█████       █████     ███████████     ████▒    ████
                                           ▀██████▒      ████     ████       ▒███        █████       ▀█████▀       ████▒    ████
           ▄████████▄          ▄████████▄
          ████████████▄      ▄████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
          ████████████████████████████████
           ██████████▀        ▀██████████ 
            ▀██████▀            ▀██████▀ 
    WORLD'S MOST PROFITABLE STANDARD
  OF SELF-EXPANDING CRYPTO INFRASTRUCTURE
FACEBOOK 】【 TWITTER
        ANN THREAD
TELEGRAM MEDIUM
 
  Join our ICO: 
Dec. 1-31 │ Whitepaper 
Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
August 02, 2017, 04:30:56 PM
 #3852

Hi sampey,

i get following error when i want to connect to Bittrex:
Error From Exchange Bittrex
CAT.W_API.Support.CJ@6dcf1cc0

can you please help

can you please send me the CAT Console log? you will find it in CAT Log Folders

Bitcoinmeister
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 500
Merit: 500


"Highest ROI crypto infrastructure"


View Profile
August 02, 2017, 04:43:18 PM
 #3853

Hi sampey,

i get following error when i want to connect to Bittrex:
Error From Exchange Bittrex
CAT.W_API.Support.CJ@6dcf1cc0

can you please help

can you please send me the CAT Console log? you will find it in CAT Log Folders

check your PM


           ▄████████▄           ▄███████▄
          ████████████▄       ▄███████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████                                              █████
          ████████████▀       ▀███████████                                               █████
            ▀██████▀            ▀██████▀                                                     
   ▄▄▄▄▄▄              ▄▄▄▄▄▄             █████████      ███████████    ████▒     █████  █████     ▄█████████▄     ███████████
 ██████████          ██████████          ███████████▒    ████████████    ████     ████   █████    █████████████    ████████████
█████████████       ████████████        ████     ████    ████    ▒████   █████   ████    █████   ▒████     ████▒   ████▒  ░░████
█████████████      ██████████████      ██████████████▒   ████     ████    ████   ████    █████   ████      ▒████   ████▒    ████
█████████████      ██████████████      █████▒▒▒▒▒▒▒▒▒    ████     ████     ████ ████     █████   ████▒     ▒████   ████▒    ████
█████████████       ████████████        ████▒            ████     ████      ███████      █████    ████     ████    ████▒    ████
 ▀█████████▀         ▀████████▀          ███████████     ████     ████      ▒█████       █████     ███████████     ████▒    ████
                                           ▀██████▒      ████     ████       ▒███        █████       ▀█████▀       ████▒    ████
           ▄████████▄          ▄████████▄
          ████████████▄      ▄████████████
         ██████████████████████████████████
         ██████████████████████████████████
          ████████████████████████████████
           ██████████▀        ▀██████████ 
            ▀██████▀            ▀██████▀ 
    WORLD'S MOST PROFITABLE STANDARD
  OF SELF-EXPANDING CRYPTO INFRASTRUCTURE
FACEBOOK 】【 TWITTER
        ANN THREAD
TELEGRAM MEDIUM
 
  Join our ICO: 
Dec. 1-31 │ Whitepaper 
starmman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1018


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
August 02, 2017, 05:50:51 PM
 #3854

by "Yobit api connection settings" you mean the General Exchange Options?
Yes, the option 'Execute a Full Automatic Backup every N minutes'

This is a dedicated file that has no relationship with ORDERS.
Did you start a clean 5.1 CAT version when i sent you the new copy? Or there was an old .xml Configuration file inside the foldeR?
In that case, the same issue happens during the full backup and also clicking on File > Save > and having the 'Save Orders' checkbox ticked

I can't remember if I cleared my CAT folders or not - it was a few weeks ago when I upgraded - Yobit was running fine until sometime yesterday, looks like there is some kind of problem saving an object

I started seeing the following errors in the General console
Code:
2017-08-02 18:48:31| Message Type : Error
Error From Market xnm/btc : PPM : Exception in PPAlgoManager Lookup error is : Index: 0, Size: 0
2017-08-02 18:48:38| Message Type : Error
witch/btc Error Lookup Exception : / by zero
java.lang.ArithmeticException: / by zero
at java.math.BigDecimal.divideAndRound(Unknown Source)
at java.math.BigDecimal.divide(Unknown Source)
at java.math.BigDecimal.divide(Unknown Source)
at java.math.BigDecimal.divide(Unknown Source)
at CAT.A_Main.A_Support.MATH.getDivide(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.C_Executor.PPOrderCalculator.PPST_QTY.calculateQuantity(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.C_Executor.PPOrderCalculator.PPOrderBrain.a(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.C_Executor.PPOrderCalculator.PPOrderBrain.calculateNewOrderFromTrade(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.B_Managers.PPTradePoolManager.manageTrade(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.A_MainMarket.PPPingPongAlgo.startLookup(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.B_Managers.PPAlgoManager.b(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.B_Managers.a.run(Unknown Source)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
at java.util.concurrent.FutureTask.runAndReset(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.access$301(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.run(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Code:
2017-08-02 18:49:41| Message Type : Error
etc/btc Error Lookup Exception : null
java.lang.NullPointerException
at CAT.D_Struct.PingPong_Level.PPOrder.isOKForLookup(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.B_Managers.PPOrdersManager.checkAllOrderStructures(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.A_MainMarket.PPPingPongAlgo.startLookup(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.B_Managers.PPAlgoManager.b(Unknown Source)
at CAT.C_Env_Market.B_Managers.a.run(Unknown Source)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
at java.util.concurrent.FutureTask.runAndReset(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.access$301(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.run(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
August 02, 2017, 05:54:28 PM
 #3855

Hum.....this is not an error in XML routine but in algorithm.
Another question : did you restore something from XML File? Like orders? From a 5.0 to 5.1 Version?

starmman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1018


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
August 02, 2017, 06:05:33 PM
 #3856

Hum.....this is not an error in XML routine but in algorithm.
Another question : did you restore something from XML File? Like orders? From a 5.0 to 5.1 Version?
No, I created all the orders from scratch once we moved to 5.1.

I tried deleting the markets in question and I'm still getting the error when saving - so as you say it is most likely not related

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
August 02, 2017, 06:13:25 PM
 #3857

Hum.....this is not an error in XML routine but in algorithm.
Another question : did you restore something from XML File? Like orders? From a 5.0 to 5.1 Version?
No, I created all the orders from scratch once we moved to 5.1.

I tried deleting the markets in question and I'm still getting the error when saving - so as you say it is most likely not related

can you send me a screenshot of the error message? The error message you obtain when you perform FILE -> SAVE (and you choose the file name)

starmman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1018


★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
August 02, 2017, 06:50:06 PM
 #3858

Hum.....this is not an error in XML routine but in algorithm.
Another question : did you restore something from XML File? Like orders? From a 5.0 to 5.1 Version?
No, I created all the orders from scratch once we moved to 5.1.

I tried deleting the markets in question and I'm still getting the error when saving - so as you say it is most likely not related

can you send me a screenshot of the error message? The error message you obtain when you perform FILE -> SAVE (and you choose the file name)
Sure here is the message: -

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
August 02, 2017, 07:01:48 PM
 #3859

Hum.....this is not an error in XML routine but in algorithm.
Another question : did you restore something from XML File? Like orders? From a 5.0 to 5.1 Version?
No, I created all the orders from scratch once we moved to 5.1.

I tried deleting the markets in question and I'm still getting the error when saving - so as you say it is most likely not related

can you send me a screenshot of the error message? The error message you obtain when you perform FILE -> SAVE (and you choose the file name)
Sure here is the message: -


Ok, it seems one attribute of (probably) an order is  missing.
How many markets/orders have you open?
did you notice something strange in the Ping Pong Trades Panel? (Where all your order/trades are listed?) Maybe a STATUS value without any value or null value?

Sampey
Legendary
*
Online Online

Activity: 1974
Merit: 1023



View Profile
August 02, 2017, 07:04:46 PM
 #3860

Can you do me a favour?
Can you please try first to save only parameters. Then add buy/sell pool then trades, then order to restore then orders.
I would like to know WHEN you get the error.  Smiley

Pages: « 1 ... 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 [193] 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 ... 258 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!