Bitcoin Forum
May 25, 2018, 01:56:32 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 »
  Print  
Author Topic: 【BOT】 🌟 C.A.T. Cryptocurrency Automatic Trader 5.2 BETA + BINANCE !!! 🌟  (Read 493416 times)
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
December 13, 2017, 12:41:20 AM
 #4341

CAT 5.2 BETA IS READY
You Can PM ME And Get your BETA COPY


CHANGELOG 5.2 :

- Added Binance Exchange
- Added WEX Exchange (Ex BtcE)
- Drop Bter Exchange (Closed)
- Various GUI/CODE Fixes & Optimizations (Thanks C.A.T. users)
- Added an internal ticker Manager used by Price Limit Market Based Options
- Introduction of "Ping Trade Pool" Concept. Now you can choose how often (Based on Lookup numbers) CAT will manage ping trades
- New Price Limit Panel (Heavy Refactor) : now you can create 3 limit types : Fixed/User Price Based/Market Based(NEW!)
- Added TOOL -> Super Algo Configurator : Now you can create a parameter and update from 1 to X Markets creating a common parameter
- new Algorithm Templace Manager (you can load it from a Button on Ping-Pong Parameter Editor). That new panel will allows you to
  - Load A Template On Current Algo Parameter
  - Load A Template on All Algo Parameter
  - Overwrite/Update a Template
  - Create a new template
  - Delete a Template.
- Improve Lock Algorithm over Structures (User Edit Panel VS Running Algorithm Concurrency) and Fix A Bug In Order/Trades Editor
- Fixed a Bitfinex Api Call that cause problems (switch to V2 Api Version)
- Various Fixes on OKCoin Api Interface (new Markets are available)
- Fixes on Hitbtc on MyOrderApi Call
- Now C.A.T. is Able to find new markets on Bitstamp dinamically
- Change Yobit API Endpoint from .net to .io (it seems more stable)

NEXT TO DO

- I will work with beta tester about any kind of problem that occurs.
Please
- check Error in GENERAL_EXCHANGE_LOG files in <EXCHANGE FOLDER>
And
- CAT_Log_<TIMESTAMP>.txt in CATSystem root folder.

- I Will update the Full Guide According to 5.2 Version.

If no error occurs i will release Official 5.2 Version  Wink

1527213392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213392
Reply with quote  #2

1527213392
Report to moderator
1527213392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213392
Reply with quote  #2

1527213392
Report to moderator
1527213392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213392
Reply with quote  #2

1527213392
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527213392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213392
Reply with quote  #2

1527213392
Report to moderator
1527213392
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527213392

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527213392
Reply with quote  #2

1527213392
Report to moderator
laks777
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 06:11:54 AM
 #4342

Guys, who can help, send settings for LTTs for bitrex, that would correctly create pings and stuff, respond to the PM
Lakedra
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 10:11:49 AM
 #4343

Hello, Sampey. I transfer you btc for CAT, can you PM me please, because i cant write you till next day. TY
Lakedra
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 10:57:49 AM
 #4344

My friend send you api keys.
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
December 13, 2017, 11:00:40 AM
 #4345

perfect, received  Wink

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
December 13, 2017, 01:07:51 PM
 #4346

Hi,
board is very slow today.
Actually i was able to reply to all suspended PM (they figure in my outbox) but if you are waiting for a PM and you didn't receive it, pls pm me again.


albertlow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 02:18:59 PM
 #4347

Hi Sampey,

I can't keep reply you cause system limit me 1 reply / hours. can i send request here ?
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
December 13, 2017, 09:47:36 PM
 #4348

Already more than 10+ beta copies sent.
First of all : Thank you. It's very important to have beta testers because it's impossible for a single person (Even if i'm the creator of any line of code) to test all the workflow related to any code change.

Actually no problem comes in play (Bad Api responses and slowness is related to problem on exchange side).
If everything will be ok i will probably release 5.2 Official in the coming 10 days.

 Smiley

Gi01
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149
Merit: 100


View Profile
December 13, 2017, 10:15:51 PM
 #4349

Hello

I am trying to understand if this bot can do the following operation

Say that there are 4 open orders, 2 buy and 2 sells, on a coin, that are the following

Price 120 sell 9
Price 110 sell 10
Price 90 buy 11
Price 80 buy 12

Ticker is 100

Price goes up to 110, hitting the order. I now want the bot to create 2 more orders: sell 8 @130 and buy 10 @100. And so on

In practice, a sequence of IF THEN orders

Is something feasible with this bot?

Cheers

Sorry guys and Sampey, any chance to get a reply here?
adomlinif
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 10:17:16 PM
 #4350

Hi! What are you experiences with HitBTC (specifically)? Can I safely uncheck both "Subtract Fees" option from Advanced?
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
December 13, 2017, 10:22:34 PM
 #4351

Sorry guys and Sampey, any chance to get a reply here?

That's not possible with current algorithm.
CAT doesn't works this way.

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
December 13, 2017, 10:25:07 PM
 #4352

Hi! What are you experiences with HitBTC (specifically)? Can I safely uncheck both "Subtract Fees" option from Advanced?

uncheck this options means that you will use part of your portfolio balance.

Example :

if you buy 100@X and a 100% TRade Occurs, you won't have 100 Coins, but 99,9 (considering 0.1% FEES) or 100 but 0.1% Fees will be deducted from your primary currency
if you decheck this value, CAT will use 100% of any trade.
It's not a problem, but you must consider to trade with amount lower than 100%.

I usually suggest to let at least 2-5% In your portfolio value because CAT sometime need roundings over values.

Gi01
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 149
Merit: 100


View Profile
December 14, 2017, 10:28:45 AM
 #4353

Sorry guys and Sampey, any chance to get a reply here?

That's not possible with current algorithm.
CAT doesn't works this way.

Thanks for the info, I really love your attitude and I hope i may learn to use your bot in future
adomlinif
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 02:06:19 PM
 #4354

Thank you for your previous reply, Sampey!

How do I make sure all my net profit goes back into the buy pool as well (not just the base amount)? Which option do I need to look out for in this case?

Ex: Buy Pool at beginning: 100USD -> make profit 0.3% -> New Buy Pool total: 100.1USD (net profit is only around 0.1USD or less because of fees - HitBTC 0.1% fees)
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
December 14, 2017, 02:13:21 PM
 #4355

Thank you for your previous reply, Sampey!

How do I make sure all my net profit goes back into the buy pool as well (not just the base amount)? Which option do I need to look out for in this case?

Ex: Buy Pool at beginning: 100USD -> make profit 0.3% -> New Buy Pool total: 100.1USD (net profit is only around 0.1USD or less because of fees)

you mean TOTAL - FEES -> POOL?

adomlinif
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 02:46:52 PM
 #4356

Thank you for your previous reply, Sampey!

How do I make sure all my net profit goes back into the buy pool as well (not just the base amount)? Which option do I need to look out for in this case?

Ex: Buy Pool at beginning: 100USD -> make profit 0.3% -> New Buy Pool total: 100.1USD (net profit is only around 0.1USD or less because of fees)

you mean TOTAL - FEES -> POOL?

Thank for your reply. I mean:

1. Bot buys currency for 100 USD.
2. Bot sells currency for 100.3 USD (0.3% gain set).
3. Add total NET profit when making next buy -> Total Profit: 0.3USD - Fees = 0.1 USD
4. Bot buys currency for 100.1 USD.
And so on.
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1820
Merit: 1016



View Profile
December 14, 2017, 02:51:01 PM
 #4357

Thank you for your previous reply, Sampey!

How do I make sure all my net profit goes back into the buy pool as well (not just the base amount)? Which option do I need to look out for in this case?

Ex: Buy Pool at beginning: 100USD -> make profit 0.3% -> New Buy Pool total: 100.1USD (net profit is only around 0.1USD or less because of fees)

you mean TOTAL - FEES -> POOL?

Thank for your reply. I mean:

1. Bot buys currency for 100 USD.
2. Bot sells currency for 100.3 USD (0.3% gain set).
3. Add total NET profit when making next buy -> Total Profit: 0.3USD - Fees = 0.1 USD
4. Bot buys currency for 100.1 USD.
And so on.

you should change the option "REUSE % INTO POOL" (by default 100% into 99,7%)

100 % - % GAIN You set.

adomlinif
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 03:21:54 PM
 #4358

Thanks Sampey, now I get it!
Capitan0Trueno
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 05:11:02 PM
 #4359

Hi Sanpey, can you please expand a little bit on the new Market Price Limit in 5.2?. What is the difference between:

- Last Market Price -> Is it last buy/last sell? If it is just last second price, % will never be met.
- High 24h Price
- Low 24h Price
- Average 24h Price -> Is it the average? Or the median between both?

Thx.
adomlinif
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 14, 2017, 05:16:10 PM
 #4360

Sampey, in your example (from first page):

"
- % Min Gain have his meaning for each market.
Ex :
LTC/BTC
Best Sell : 0,025
Best Buy : 0,0249
Difference is : 0,0001
% Difference is : 0,4%
 
DOGE/BTC
Best Sell : 0,00000111
Best Buy : 0,00000110
Difference is : 0,00000001
% Difference is : 0,9%

So, choosing 1% for LTC/BTC could be a good idea, choosing 1% For DOGE/BTC could be a bad idea."

Can you please explain this further?

Why 1% for LTC/BTC is good idea when there is only 0.4% difference?
And why 1% for DOGE/BTC is bad idea when there is 0.9% difference?
Pages: « 1 ... 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 [218] 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!