Bitcoin Forum
February 22, 2018, 07:08:20 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 [221] 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 »
  Print  
Author Topic: 【BOT】 🌟 C.A.T. Cryptocurrency Automatic Trader 5.2 BETA + BINANCE !!! 🌟  (Read 488158 times)
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 20, 2017, 01:45:43 AM
 #4401

Quote
A pop-up window says: Some Markets Statistics Could Not Be Calculated.

Could you please add on Which Exchange that is?


It might be at Cryptopia, where the General Console shows:

2017-12-20 08:30:51| Message Type : ApiPrint
API Get Market Trades Error. Trace Is :
Api Response is nulljava.lang.NullPointerException
   at CAT.W_API.Support.CJ.getSubArray(Unknown Source)
   at CAT.W_API.API_Cryptopia.pvtGetMarketTrades(Unknown Source)
   at CAT.W_API.API.getMarketTrades(Unknown Source)
   at CAT.B_Env_Exchange.B_Misc.SMStatistics.<init>(Unknown Source)
   at CAT.B_Env_Exchange.C_GUI.SubMain.JPanelMarketsCurrency.setMercati(Unknown Source)
   at CAT.B_Env_Exchange.C_GUI.SubMain.JPanelMarketsCurrency.b(Unknown Source)
   at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

This could happens when a market list is empty. This is about calculate statistics.
Why do you need the exchange name? It's the exchange where you press Load Markets With Statistics.


Quote
Poloniex shows in General Console:

2017-12-20 08:18:17| Message Type : ApiPrint
{"error":"Nonce must be greater than 1513691269949075. You provided 1513729094469."}

There is a mismatch in the amount of digits. Maybe seconds is not the right unit, maybe milli seconds would fit better.

This is an error that cat is able to manage. You can discard that.




Quote
Popup:
Elmit Error From Exchange C-CEX
C.A.T. is not able to communicate with Exchange

Is there a way to distinguish why?

That error means server api system is not returning any response (http Code NOT 200)

Quote
Changing the skin results in removing the grey of having a balance in the market lists.

Well, don't change the skin if this GUI "glitch" is a problem.
I've added skin changes as bonus, i have no way to manage any single GUI ASpect.


Quote
Suggest Prices
needs to click Buy to fetch data

Price suggestions should only be offered within the Market Limitations.

Reset should be possible for only one line.

Market list can be shown in grey rows where I have a balance. Could you add a column how much I have, so that I don't need to switch to balance?

If there is a need for my attention, can you make the tab flashing or colored?
E.g., if there is insufficient fund, ...

New Changes will be considered for 5.3.


Quote
What is C.A.T. doing after login. E.g. after login at Yo-Bit it takes 1 to 3 minutes till the home directory is examined.

CAT load markets, but Yobit have TONS of markets and you can't make only 1 call.
In 5.2 version it will be a little faster.

1519326500
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519326500

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519326500
Reply with quote  #2

1519326500
Report to moderator
1519326500
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519326500

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519326500
Reply with quote  #2

1519326500
Report to moderator
1519326500
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519326500

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519326500
Reply with quote  #2

1519326500
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519326500
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519326500

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519326500
Reply with quote  #2

1519326500
Report to moderator
1519326500
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519326500

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519326500
Reply with quote  #2

1519326500
Report to moderator
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 20, 2017, 01:49:06 AM
 #4402

Wow, I gained 4.38899664 BTC with one trade - but it's not true!

2017-12-20 09:07:10| Ping-Pong Complete. Summary (Ping-Pong Fees/Net Gain are Proportionally Calculated From Pong Trade Qty) :
                     Ping : SELL 9.60546233@0.00008779 Total In BITCOIN 0.00084326/ Pong : BUY 50000.00000001@0.00000001 Total In BITCOIN 0.00050000
                     Ping-Pong Fees : 0.00000336 (From Ping 0.00000211 + From Pong 0.00000125)
                     Net Gain In BITCOIN : 4.38899664 / Gain in % : 99.989
                     Pong Trade BUY 50000.00000001@0.00000001 Total : 0.00050000 Fees : 0.00000125 Will Be Managed by the SELL Trade Poo

That's very strange.
Send me the full log please because it seems very bad api responses are returning from the exchange.
How it's possible that CAT creates an order at 1 SAT?? BUY 50000.00000001@0.00000001
That means something very bad happens during market data fetch data (best market buy/sell price).
And another problem occur because it seems the exchange let CAT create a 1 SAT Order.......

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 20, 2017, 02:54:44 AM
 #4403

Thanks for the log, i will write here the explanation because it could be useful to anyone.

Problem : you set Gain 600% (maybe a typo?)
And you set Always Create PONG.
And the problems comes here :

2017-12-20 08:59:08| PPC(REC-BUY-PO) : Always Create Pong Order : Ref Price Is 0.00008779 Price Calculated is -0.00043895
2017-12-20 08:59:08| New Order Data Last Check Ok, With Roundings :
                     Warning : Set Price to Min Price : -0.00043895 -> 0.00000001

I don't know why but CAT calculated a negative value (i don't know why, first time i see that problem, but probably something happens in % Calculation with 600% Value).
So CAT set to 1 Satoshi because price was negative.

But even if value is bad that could not be a big problem.

Bit problem comes here :

2017-12-20 09:06:26| PPO : Dynamic-PONG(CAT-ff99/aa950ef6-f6c4-4876-92b7-b0dd90c67b85) BUY 50000.00000001@0.00000001 Current 50000.00000001 Order Synch Call(Attempt 2) - Synch Successful! Order Status Changed from ToSynch To Active

Order was created and synchronized (it means that it was inside the order book)

2017-12-20 09:07:10| PPA : Lookup 13 Start. Update Market Orders,My Orders,My Trades. First Markets Checks Are Ok.
                     Current Personal Last Prices : S:0.00008779 S_PI:0.00008779 S_PO:N/A B:0.00000001 B_PI:N/A B_PO:0.00000001 Best Market Prices : S:0.00008752/B:0.00008741
                     Current Orders/Trades : 0 Ping, 1 Pong, 0 Trades From Ping, 0 Orders To Restore, Pool Values : Buy 0.00000000/Sell 0.00000000
2017-12-20 09:07:10| Dynamic-PONG(CAT-ff99/aa950ef6-f6c4-4876-92b7-b0dd90c67b85) BUY 50000.00000001@0.00000001 Current 50000.00000001 | PPO : A Trade Has Occured : BUY 50000.00000001@0.00000001
2017-12-20 09:07:10| Dynamic-PONG(CAT-ff99/aa950ef6-f6c4-4876-92b7-b0dd90c67b85) BUY 50000.00000001@0.00000001 Current 0.00000000 | PPO : Order Is Full Close (Current Quantity = 0.00000000)
2017-12-20 09:07:10| Dynamic-PONG(CAT-ff99/aa950ef6-f6c4-4876-92b7-b0dd90c67b85) BUY 50000.00000001@0.00000001 Current 0.00000000 Delete Reason : Quantity is 0

And then order disappear from the list (or a Trade structure was returned by MyTrade Api Call).
So it seems a trade really happens OR APi responses returned bad data (bad = not true)

Were where you trading?




Elmit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 733
Merit: 500


BURST got Smart Contracts (AT)


View Profile WWW
December 20, 2017, 03:42:48 AM
 #4404

I was trading on Bittrex.

600% I put on purpose, since I did not figure out how to prevent a trade. I wanted to get rid of that coin!!! Since you say it, I found it in the General tab to untick "Always create Pong orders from Trades"

Ing. Ronald Wiplinger (@ ELMIT)   Blog and pools: http://mininghere.com  CAT info at: https://cat.elmit.com  Tel.: (O) +886 (0)2--2623-3117, (M) +886 (0) 988--70-77-42, Telegram: @RonaldPhone
rossi256
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 07:52:58 AM
 #4405

@Sampey, i would like to confirm your Private Message - can't reply directly cause of those stupid 2 message rule... thx.
rossi256
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 09:32:53 AM
 #4406

@sampey DONE - from xxxx70a6
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 20, 2017, 09:46:31 AM
 #4407

@sampey DONE - from xxxx70a6

i confirm, i will pm you in the coming hours  Wink

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 20, 2017, 12:50:13 PM
 #4408

our friend is back again

http://catcryptorobots.com
and
http://catcoinbot.com/
ARE SCAM SITE. STAY AWAY.


rossi256
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 01:17:18 PM
 #4409

Hey sampey do I also need a new version of beta 5.2? Could you get me one if so? Thx!
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 20, 2017, 01:21:38 PM
 #4410

Hey sampey do I also need a new version of beta 5.2? Could you get me one if so? Thx!

oh yes :-)
can you pm me in the next 6 hours?  Wink

rossi256
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 03:48:06 PM
 #4411

sorry for spamming this with kind of personal messages but i always get this message that i can only send 2 PMs and i should get some bronze membership - i have tried to find a way to get a membership but there seems to be none...
by the way maybe this is broken since i haven't sent you a PM message today and i still can't write you - still same error...
TillKoeln
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 1000


View Profile WWW
December 20, 2017, 05:49:44 PM
 #4412

hello Sampey,
not sure if allright posted.

but i have found a small typo  Cool

Consider 100.000% If Your Real BTC/NANOX Balance


https://i.imgur.com/GAdN6Zr.jpg

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 20, 2017, 06:03:00 PM
 #4413

hello Sampey,
not sure if allright posted.

but i have found a small typo  Cool

Consider 100.000% If Your Real BTC/NANOX Balance


https://i.imgur.com/GAdN6Zr.jpg


Oh thanks i will fix  Grin

hongkongbar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 09:27:04 PM
 #4414

hi sampey,

can you please contact me at twitter. Elmie wrote you, my twitter account. I want to buy CAT.

Thanks

Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 20, 2017, 09:31:47 PM
 #4415

hi sampey,

can you please contact me at twitter. Elmie wrote you, my twitter account. I want to buy CAT.

Thanks



it seems i can't direct message you on twitter.
I have all the info i need, i'm ok with Elmit.
Just tell me if you wants to pay in BTC or ETH and i will send you all the info  Wink

hongkongbar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 09:56:08 PM
 #4416

in BTC...

is the exchange Binance already running?
OWZ1337
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 9

BITCOIN===>THE DISRUPTIVE CYBERCURRENCY


View Profile
December 20, 2017, 10:11:35 PM
 #4417

my cat has a problem ~ XMR ~ it just keeps upping buying no sells!!! :\ whats up with that ~ tia gogoggo monero* >_>

https://poloniex.com/exchange#btc_xmr

I am not a Financial Analyst, Investment Broker, Financial Adviser, Crypto-Guru or any sort of professional that would be deemed trustworthy! Wink weee™
hongkongbar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
December 20, 2017, 10:12:10 PM
 #4418

in BTC...

is the exchange Binance already running?

you have me on 18.12. written, that you can give me a discount as a "christmas promotion"
Can you tell me how much it is?

I already have an API number for binance. but I do not want to openly publicize them here.
Can I send you another way?
albertlow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
December 21, 2017, 11:29:50 AM
 #4419

hello Sampey,

i got 1 simple question.

i always got 1 or 2 order pending few hour or days unmove and i need to manually cancel. maybe this happen because of price goes too high or low. any setting can reset or remove freeze order automatically ?

Thks in advance.
Sampey
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1010



View Profile
December 21, 2017, 01:08:02 PM
 #4420

hello Sampey,

i got 1 simple question.

i always got 1 or 2 order pending few hour or days unmove and i need to manually cancel. maybe this happen because of price goes too high or low. any setting can reset or remove freeze order automatically ?

Thks in advance.

hi, yes stop loss.
Sometimes manual delete/algo restart is not a bad idea. Thinks about an algorithm that never got stuck and trade with success for days inside a crypto market is very hard  Wink

Pages: « 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 [221] 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!