Bitcoin Forum
December 06, 2016, 07:55:58 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: I would purchase mining time with...
BTC - 231 (57.6%)
MTGOXUSD Codes - 31 (7.7%)
Credit Card - 112 (27.9%)
Other e-currency (ie. Dwolla, Paxum) - 27 (6.7%)
Total Voters: 399

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 131 »
  Print  
Author Topic: GPUMAX | The Bitcoin Mining Marketplace  (Read 200209 times)
pirateat40
Avast Ye!
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


"Yes I am a pirate, 200 years too late."


View Profile WWW
February 11, 2012, 09:12:58 PM
 #501

FYI:  Still having DNS issues in Thailand.

Same issue in Australia (I assume).  The site times out immediately.  Never received an invite either Smiley

We have all the invites done up to Feb 1st.

OK. So A1bitcoinpool does not work on gpumax. What about clipse's 115% pool ? goat 115% pool ? Thanks !

If you look at the list, you can tell which pools we don't allow.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481054158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481054158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481054158
Reply with quote  #2

1481054158
Report to moderator
1481054158
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481054158

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481054158
Reply with quote  #2

1481054158
Report to moderator
SAC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
February 11, 2012, 09:15:58 PM
 #502

FYI:  Still having DNS issues in Thailand.

Same issue in Australia (I assume).  The site times out immediately.  Never received an invite either Smiley

We have all the invites done up to Feb 1st.

OK. So A1bitcoinpool does not work on gpumax. What about clipse's 115% pool ? goat 115% pool ? Thanks !

If you look at the list, you can tell which pools we don't allow.

So are you ever going to tell people why they cannot connect anymore or are you going to keep ignoring these connection issues.
simonk83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


View Profile
February 11, 2012, 09:17:00 PM
 #503

FYI:  Still having DNS issues in Thailand.

Same issue in Australia (I assume).  The site times out immediately.  Never received an invite either Smiley

We have all the invites done up to Feb 1st.

Ok, don't know what to tell you.  I never received it (not in junk either).   It's academic at this point as the site doesn't load anyway (perhaps part of the reason why the invite didn't arrive).

pirateat40
Avast Ye!
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


"Yes I am a pirate, 200 years too late."


View Profile WWW
February 11, 2012, 09:17:58 PM
 #504

FYI:  Still having DNS issues in Thailand.

Same issue in Australia (I assume).  The site times out immediately.  Never received an invite either Smiley

We have all the invites done up to Feb 1st.

OK. So A1bitcoinpool does not work on gpumax. What about clipse's 115% pool ? goat 115% pool ? Thanks !

If you look at the list, you can tell which pools we don't allow.

So are you ever going to tell people why they cannot connect anymore or are you going to keep ignoring these connection issues.

DNS has nothing to do with us.  We can't fix something that we cant control.

pirateat40
Avast Ye!
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


"Yes I am a pirate, 200 years too late."


View Profile WWW
February 11, 2012, 09:18:52 PM
 #505

FYI:  Still having DNS issues in Thailand.

Same issue in Australia (I assume).  The site times out immediately.  Never received an invite either Smiley

We have all the invites done up to Feb 1st.

Ok, don't know what to tell you.  I never received it (not in junk either).   It's academic at this point as the site doesn't load anyway (perhaps part of the reason why the invite didn't arrive).



PM me your email and ill check the list.

simonk83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


View Profile
February 11, 2012, 09:28:32 PM
 #506

My bad, I applied on the 5th so they just haven't gotten to it yet.  Fair enough Smiley

pirate is looking into the connection issue I have.
SAC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
February 11, 2012, 09:29:28 PM
 #507

FYI:  Still having DNS issues in Thailand.

Same issue in Australia (I assume).  The site times out immediately.  Never received an invite either Smiley

We have all the invites done up to Feb 1st.

OK. So A1bitcoinpool does not work on gpumax. What about clipse's 115% pool ? goat 115% pool ? Thanks !

If you look at the list, you can tell which pools we don't allow.

So are you ever going to tell people why they cannot connect anymore or are you going to keep ignoring these connection issues.

DNS has nothing to do with us.  We can't fix something that we cant control.

DNS has nothing to do with using the 216.231.138.132 for the IP in a connection string either and when you do that you still get the same connection refused error it means the server is actively blocking your connection to it and that is something you control. Unless that is the wrong IP the least you could do is make a little more effort in giving out the correct IP to use while the DNS is fucked up.
pirateat40
Avast Ye!
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


"Yes I am a pirate, 200 years too late."


View Profile WWW
February 11, 2012, 09:32:45 PM
 #508

FYI:  Still having DNS issues in Thailand.

Same issue in Australia (I assume).  The site times out immediately.  Never received an invite either Smiley

We have all the invites done up to Feb 1st.

OK. So A1bitcoinpool does not work on gpumax. What about clipse's 115% pool ? goat 115% pool ? Thanks !

If you look at the list, you can tell which pools we don't allow.

So are you ever going to tell people why they cannot connect anymore or are you going to keep ignoring these connection issues.

DNS has nothing to do with us.  We can't fix something that we cant control.

DNS has nothing to do with using the 216.231.138.132 for the IP in a connection string either and when you do that you still get the same connection refused error it means the server is actively blocking your connection to it and that is something you control. Unless that is the wrong IP the least you could do is make a little more effort in giving out the correct IP to use while the DNS is fucked up.

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

SAC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
February 11, 2012, 10:01:01 PM
 #509

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

Or you for having not bothered to give out the correct IP to this point... For all the good it does miners still cannot connect with the IP, a web browser will showing no workers to connect to in the account.
pirateat40
Avast Ye!
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


"Yes I am a pirate, 200 years too late."


View Profile WWW
February 11, 2012, 10:10:22 PM
 #510

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

Or you for having not bothered to give out the correct IP to this point... For all the good it does miners still cannot connect with the IP, a web browser will showing no workers to connect to in the account.

I'm not here to train you on how to fix your networking issues.  Our system is load balanced and based on the hostname. So if you don't know how to find the correct IP after a ISP change (which we told everyone about and mentioned it's a stale DNS issue) and setup your hosts file to direct gpumax.com to the correct IP address you probably shouldn't be using our service.

We have a ton of people using the system perfectly fine from all over the world right now.  If it was a big issue with more that .5% of our users... sure i would spend a little more time trying to figure it out, but its not. 

It takes a lot to get on my nerves but you've seemed to find a way to do it.

Frizz23
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644



View Profile
February 11, 2012, 10:25:33 PM
 #511

The beauty of Bitcoin is its decentralized nature. With p2pool there's another level of decentralization added. I like that.

The idea of GPUMAX goes in the opposite direction. In the wrong direction imho.


SAC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
February 11, 2012, 10:38:53 PM
 #512

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

Or you for having not bothered to give out the correct IP to this point... For all the good it does miners still cannot connect with the IP, a web browser will showing no workers to connect to in the account.

I'm not here to train you on how to fix your networking issues.  Our system is load balanced and based on the hostname. So if you don't know how to find the correct IP after a ISP change (which we told everyone about and mentioned it's a stale DNS issue) and setup your hosts file to direct gpumax.com to the correct IP address you probably shouldn't be using our service.

We have a ton of people using the system perfectly fine from all over the world right now.  If it was a big issue with more that .5% of our users... sure i would spend a little more time trying to figure it out, but its not.  

It takes a lot to get on my nerves but you've seemed to find a way to do it.

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..
notme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


View Profile
February 11, 2012, 10:46:24 PM
 #513

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..

Please just shut up and go away.

https://www.bitcoin.org/bitcoin.pdf
While no idea is perfect, some ideas are useful.
12jh3odyAAaR2XedPKZNCR4X4sebuotQzN
imsaguy
General failure and former
VIP
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 574

Don't send me a pm unless you gpg encrypt it.


View Profile WWW
February 11, 2012, 10:47:12 PM
 #514

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..

http://justfuckinggoogleit.com/?q=public+dns

Coming Soon!™ © imsaguy 2011-2013, All rights reserved.

EIEIO:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=60117.0

Shades Minoco Collection Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=65989
Payment Address: http://btc.to/5r6
pirateat40
Avast Ye!
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


"Yes I am a pirate, 200 years too late."


View Profile WWW
February 11, 2012, 10:47:23 PM
 #515

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

Or you for having not bothered to give out the correct IP to this point... For all the good it does miners still cannot connect with the IP, a web browser will showing no workers to connect to in the account.

I'm not here to train you on how to fix your networking issues.  Our system is load balanced and based on the hostname. So if you don't know how to find the correct IP after a ISP change (which we told everyone about and mentioned it's a stale DNS issue) and setup your hosts file to direct gpumax.com to the correct IP address you probably shouldn't be using our service.

We have a ton of people using the system perfectly fine from all over the world right now.  If it was a big issue with more that .5% of our users... sure i would spend a little more time trying to figure it out, but its not.  

It takes a lot to get on my nerves but you've seemed to find a way to do it.

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..

For the 100th time. We are NOT a pool!

slider1978
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 180



View Profile
February 11, 2012, 10:53:24 PM
 #516

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..

Please just shut up and go away.

+1 to this
DiabloD3
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162


DiabloMiner author


View Profile WWW
February 11, 2012, 10:55:26 PM
 #517

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

Or you for having not bothered to give out the correct IP to this point... For all the good it does miners still cannot connect with the IP, a web browser will showing no workers to connect to in the account.

I'm not here to train you on how to fix your networking issues.  Our system is load balanced and based on the hostname. So if you don't know how to find the correct IP after a ISP change (which we told everyone about and mentioned it's a stale DNS issue) and setup your hosts file to direct gpumax.com to the correct IP address you probably shouldn't be using our service.

We have a ton of people using the system perfectly fine from all over the world right now.  If it was a big issue with more that .5% of our users... sure i would spend a little more time trying to figure it out, but its not.  

It takes a lot to get on my nerves but you've seemed to find a way to do it.

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..

Angry bastard neighborhood mod here, cut that out.

Bananington
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 366


Twinkle twinkle motherfucker, twinkle twinkle.


View Profile
February 11, 2012, 10:59:18 PM
 #518

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

Or you for having not bothered to give out the correct IP to this point... For all the good it does miners still cannot connect with the IP, a web browser will showing no workers to connect to in the account.

I'm not here to train you on how to fix your networking issues.  Our system is load balanced and based on the hostname. So if you don't know how to find the correct IP after a ISP change (which we told everyone about and mentioned it's a stale DNS issue) and setup your hosts file to direct gpumax.com to the correct IP address you probably shouldn't be using our service.

We have a ton of people using the system perfectly fine from all over the world right now.  If it was a big issue with more that .5% of our users... sure i would spend a little more time trying to figure it out, but its not.  

It takes a lot to get on my nerves but you've seemed to find a way to do it.

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..

Angry bastard neighborhood mod here, cut that out.
Lol, agreed.
On a lighter note... pirateat40 can you give an ETA on the next round of updates for GPUMax.com? I'm looking forward to testing some of the features the users have requested/suggested in this thread.
SAC
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
February 11, 2012, 11:10:27 PM
 #519

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

Or you for having not bothered to give out the correct IP to this point... For all the good it does miners still cannot connect with the IP, a web browser will showing no workers to connect to in the account.

I'm not here to train you on how to fix your networking issues.  Our system is load balanced and based on the hostname. So if you don't know how to find the correct IP after a ISP change (which we told everyone about and mentioned it's a stale DNS issue) and setup your hosts file to direct gpumax.com to the correct IP address you probably shouldn't be using our service.

We have a ton of people using the system perfectly fine from all over the world right now.  If it was a big issue with more that .5% of our users... sure i would spend a little more time trying to figure it out, but its not.  

It takes a lot to get on my nerves but you've seemed to find a way to do it.

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..

For the 100th time. We are NOT a pool!

No shit sherlock most times they have it together here it is your having DNS issues and you can't even be bothered letting people know the IP of your site so they can connect, it practically has to be dragged out if you. Then when you do there is still no way for them to use it as the system is still so screwed up as I said amateur hour.

If you want to check a site for the correct A record for GPUMAX.com be my guest. We've not had that IP address for at least 4 days now.  Like I said, blame your ISP or router for stale DNS records.

Our correct IP address is 184.173.241.234

Or you for having not bothered to give out the correct IP to this point... For all the good it does miners still cannot connect with the IP, a web browser will showing no workers to connect to in the account.

I'm not here to train you on how to fix your networking issues.  Our system is load balanced and based on the hostname. So if you don't know how to find the correct IP after a ISP change (which we told everyone about and mentioned it's a stale DNS issue) and setup your hosts file to direct gpumax.com to the correct IP address you probably shouldn't be using our service.

We have a ton of people using the system perfectly fine from all over the world right now.  If it was a big issue with more that .5% of our users... sure i would spend a little more time trying to figure it out, but its not. 

It takes a lot to get on my nerves but you've seemed to find a way to do it.

Good enough stick it up your ass with your amateur hour pool..

Angry bastard neighborhood mod here, cut that out.

Oh so you have the decency this time to give me a warning eh?
notme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


View Profile
February 11, 2012, 11:15:54 PM
 #520

Dude, you have been confrontational from the start.  The problem can only be fixed by you.  If you read the replies, you should be able to figure it out.  You are just making noise and demonstrating your immaturity.

https://www.bitcoin.org/bitcoin.pdf
While no idea is perfect, some ideas are useful.
12jh3odyAAaR2XedPKZNCR4X4sebuotQzN
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 131 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!