Bitcoin Forum
December 07, 2016, 10:46:38 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: I would purchase mining time with...
BTC - 231 (57.6%)
MTGOXUSD Codes - 31 (7.7%)
Credit Card - 112 (27.9%)
Other e-currency (ie. Dwolla, Paxum) - 27 (6.7%)
Total Voters: 399

Pages: « 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 131 »
  Print  
Author Topic: GPUMAX | The Bitcoin Mining Marketplace  (Read 200251 times)
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
April 12, 2012, 01:08:02 AM
 #1481

Current purchase price per share is 0.00005116 BTC/share.  BUT, that doesn't include pirate's cut, right?  So if I set my workers to 0.00005115 BTC/share, I wouldn't get work, because the threshold is somewhere below that after the cut?

Correct, you have to subtract ~10%. In this case you should get work (when purchases are running) around .0000046. The price is fluctuating quite a bit though.

So if I set my workers at 0.00004, where does the difference go?  I get what it's set at.  Does the buyer get a discount or does pirate just pirate the difference?

Not hating - just wondering.
goes to pirate

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
1481107598
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481107598

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481107598
Reply with quote  #2

1481107598
Report to moderator
1481107598
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481107598

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481107598
Reply with quote  #2

1481107598
Report to moderator
1481107598
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481107598

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481107598
Reply with quote  #2

1481107598
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
drakahn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
April 12, 2012, 04:02:00 PM
 #1482

anyone else getting a lot of "Warning: work queue empty, miner is idle" and disconnections?

14ga8dJ6NGpiwQkNTXg7KzwozasfaXNfEU
Bigpiggy01
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616



View Profile
April 12, 2012, 04:45:12 PM
 #1483

Quote
So if I set my workers at 0.00004, where does the difference go?  I get what it's set at.  Does the buyer get a discount or does pirate just pirate the difference?

Not hating - just wondering.

You need to set it a lot higher than that so you can meet your obligations.

Brunic
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 633



View Profile
April 12, 2012, 06:11:29 PM
 #1484

Little display bug:

I created a new worker, and when I went to get the username for it, the box at the top-right of the page was missing a couple of characters. The username in the URL is correct, but it seems that the box have a display limit that doesn't show everything.

I'm using Opera 11.62.
rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


1ngldh


View Profile
April 12, 2012, 06:13:13 PM
 #1485

Little display bug:

I created a new worker, and when I went to get the username for it, the box at the top-right of the page was missing a couple of characters. The username in the URL is correct, but it seems that the box have a display limit that doesn't show everything.

I'm using Opera 11.62.
I see the same in firefox.

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
bulanula
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
April 12, 2012, 06:54:14 PM
 #1486

Little display bug:

I created a new worker, and when I went to get the username for it, the box at the top-right of the page was missing a couple of characters. The username in the URL is correct, but it seems that the box have a display limit that doesn't show everything.

I'm using Opera 11.62.
I see the same in firefox.

Same here with Chrome.
Buckwheet
Member
**
Offline Offline

Activity: 108


View Profile
April 12, 2012, 08:27:22 PM
 #1487

anyone else getting a lot of "Warning: work queue empty, miner is idle" and disconnections?

Not those, just lots of not providing work fast enough errors. Eventually this causes the miners to crash out. I haven't figured out why when I have a backup pool specified.
Fred26
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
April 13, 2012, 05:17:17 AM
 #1488

Little display bug:

I created a new worker, and when I went to get the username for it, the box at the top-right of the page was missing a couple of characters. The username in the URL is correct, but it seems that the box have a display limit that doesn't show everything.

I'm using Opera 11.62.
I see the same in firefox.

Same here with Chrome.

Same here, chrome too.
GenTarkin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


View Profile
April 13, 2012, 02:40:35 PM
 #1489

Just curious has anyone been gettin much public work last 2 days? I havent =/ its been very rare to get some. Just wonderin if my ask is too high or other stuff goin on..

GenTarkin's MOD Kncminer Titan custom firmware! v1.0.4! <--- CLICK HERE
Donations: bitcoin- 1Px71mWNQNKW19xuARqrmnbcem1dXqJ3At || litecoin- LYXrLis3ik6TRn8tdvzAyJ264DRvwYVeEw
freshzive
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 447


View Profile
April 13, 2012, 03:54:26 PM
 #1490

Just curious has anyone been gettin much public work last 2 days? I havent =/ its been very rare to get some. Just wonderin if my ask is too high or other stuff goin on..

I've been getting public work, but lots of timeouts while connecting for some reason Sad

pirateat40
Avast Ye!
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


"Yes I am a pirate, 200 years too late."


View Profile WWW
April 13, 2012, 03:59:08 PM
 #1491

Just curious has anyone been gettin much public work last 2 days? I havent =/ its been very rare to get some. Just wonderin if my ask is too high or other stuff goin on..

I've been getting public work, but lots of timeouts while connecting for some reason Sad

Yea, we're having some issues with some network equipment that is causing delays in system.  We should have it fixed later today.

freshzive
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 447


View Profile
April 14, 2012, 05:11:49 AM
 #1492

purchases disabled currently?

DILLIGAF
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168



View Profile
April 14, 2012, 05:17:09 AM
 #1493

purchases disabled currently?
No, just checked and it would allow me to buy if I wanted to.
imsaguy
General failure and former
VIP
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 574

Don't send me a pm unless you gpg encrypt it.


View Profile WWW
April 14, 2012, 06:21:19 AM
 #1494

purchases disabled currently?

They don't start until approved and the guys are sleeping now. 

Coming Soon!™ © imsaguy 2011-2013, All rights reserved.

EIEIO:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=60117.0

Shades Minoco Collection Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=65989
Payment Address: http://btc.to/5r6
yochdog
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666



View Profile
April 15, 2012, 04:33:45 AM
 #1495

watching

I am a trusted trader!  Ask Inaba, Luo Demin, Vanderbleek, Sannyasi, Episking, Miner99er, Isepick, Amazingrando, Cablez, ColdHardMetal, Dextryn, MB300sd, Robocoder, gnar1ta$ and many others!
drakahn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
April 16, 2012, 03:23:07 AM
 #1496

Are the connection problems back?

i have a pretty bad connection as it is lol, so its hard to tell which side is having issues.

14ga8dJ6NGpiwQkNTXg7KzwozasfaXNfEU
QuantumFoam
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
April 16, 2012, 05:32:56 AM
 #1497

Has the purchase price really gone up to .00006362? Shocked
(not that I'm complaining)
imsaguy
General failure and former
VIP
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 574

Don't send me a pm unless you gpg encrypt it.


View Profile WWW
April 16, 2012, 05:38:04 AM
 #1498

Has the purchase price really gone up to .00006362? Shocked
(not that I'm complaining)

no.  my purchase screen says 5519 per

Coming Soon!™ © imsaguy 2011-2013, All rights reserved.

EIEIO:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=60117.0

Shades Minoco Collection Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=65989
Payment Address: http://btc.to/5r6
QuantumFoam
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 130


View Profile
April 16, 2012, 05:53:57 AM
 #1499

Now it's back down to 5545. Maybe it was a glitch, though it was there for several minutes.
kitich
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 48


View Profile
April 16, 2012, 06:12:01 AM
 #1500

Hello.

Quote
Purchase 1 has been created and is pending payment.
about 9 hours ago

~50 network confirmation, when my purchase will be ok? )
Pages: « 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 [75] 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 ... 131 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!