Bitcoin Forum
August 22, 2017, 01:56:48 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: I would purchase mining time with...
BTC - 231 (57.6%)
MTGOXUSD Codes - 31 (7.7%)
Credit Card - 112 (27.9%)
Other e-currency (ie. Dwolla, Paxum) - 27 (6.7%)
Total Voters: 399

Pages: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 ... 131 »
  Print  
Author Topic: GPUMAX | The Bitcoin Mining Marketplace  (Read 210479 times)
Isokivi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924


Items flashing here available at btctrinkets.com


View Profile WWW
March 11, 2012, 05:20:55 PM
 #1041

This issue could be resolved somewhere in this thread but I sure as hell cant find it, I apologize if it's there:

I would like to setup gpumax and my rigs in a fashion where, they work at gpumax whenever public work is available and to work in P2pool when it is not.
I know how to set them up in fashion where the rigs would try mining at gpumax at first and if it fails then swap to P2pool for X shares... after which try back at gpumax (rinse and repeat)
I think (am not sure) that I however am not able to set up a worker at gpumax without specifying a "failover" pool. Is this possible ? If it isnt could you make it possible? (seems like a very small tweak). Is there something im not taking in to account ?

Bitcoin trinkets now on my online store: btc trinkets.com <- Bitcoin Tiepins, cufflinks, lapel pins, keychains, card holders and challenge coins.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1503367008
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503367008

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503367008
Reply with quote  #2

1503367008
Report to moderator
1503367008
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503367008

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503367008
Reply with quote  #2

1503367008
Report to moderator
1503367008
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1503367008

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1503367008
Reply with quote  #2

1503367008
Report to moderator
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1988



View Profile
March 11, 2012, 05:25:26 PM
 #1042

This issue could be resolved somewhere in this thread but I sure as hell cant find it, I apologize if it's there:

I would like to setup gpumax and my rigs in a fashion where, they work at gpumax whenever public work is available and to work in P2pool when it is not.
I know how to set them up in fashion where the rigs would try mining at gpumax at first and if it fails then swap to P2pool for X shares... after which try back at gpumax (rinse and repeat)
I think (am not sure) that I however am not able to set up a worker at gpumax without specifying a "failover" pool. Is this possible ? If it isnt could you make it possible? (seems like a very small tweak). Is there something im not taking in to account ?
You can setup your own VPS with a p2pool node, and set that as your "private pool".

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
Isokivi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924


Items flashing here available at btctrinkets.com


View Profile WWW
March 11, 2012, 05:28:01 PM
 #1043

This issue could be resolved somewhere in this thread but I sure as hell cant find it, I apologize if it's there:

I would like to setup gpumax and my rigs in a fashion where, they work at gpumax whenever public work is available and to work in P2pool when it is not.
I know how to set them up in fashion where the rigs would try mining at gpumax at first and if it fails then swap to P2pool for X shares... after which try back at gpumax (rinse and repeat)
I think (am not sure) that I however am not able to set up a worker at gpumax without specifying a "failover" pool. Is this possible ? If it isnt could you make it possible? (seems like a very small tweak). Is there something im not taking in to account ?
You can setup your own VPS with a p2pool node, and set that as your "private pool".
Wow, thank you.. I guess the first issue in getting this to work is overcoming my dynamic ip address?
[Edit] The second issue I see is the additional latecy coming from submitting work to gpumax and then back to my p2pool instance, would this hurt my shares badly in P2pool ?

Bitcoin trinkets now on my online store: btc trinkets.com <- Bitcoin Tiepins, cufflinks, lapel pins, keychains, card holders and challenge coins.
rjk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


1ngldh


View Profile
March 11, 2012, 05:30:35 PM
 #1044

This issue could be resolved somewhere in this thread but I sure as hell cant find it, I apologize if it's there:

I would like to setup gpumax and my rigs in a fashion where, they work at gpumax whenever public work is available and to work in P2pool when it is not.
I know how to set them up in fashion where the rigs would try mining at gpumax at first and if it fails then swap to P2pool for X shares... after which try back at gpumax (rinse and repeat)
I think (am not sure) that I however am not able to set up a worker at gpumax without specifying a "failover" pool. Is this possible ? If it isnt could you make it possible? (seems like a very small tweak). Is there something im not taking in to account ?
You can setup your own VPS with a p2pool node, and set that as your "private pool".
I'm pretty sure GPUMAX won't work with p2pool, even if the p2pool is the backup or offline pool. Have you gotten it working?

Mining Rig Extraordinaire - the Trenton BPX6806 18-slot PCIe backplane [PICS] Dead project is dead, all hail the coming of the mighty ASIC!
kunibopl
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 184


View Profile
March 11, 2012, 07:13:22 PM
 #1045

can anyone in short give me an example, why buying hashing power could make sense?
if you pay with BTC, I assume, you just have a deficit.
same with other currencies in theory.

I just don't get the point.

NXT: 5231236538923913892
bulanula
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
March 11, 2012, 07:17:53 PM
 #1046

can anyone in short give me an example, why buying hashing power could make sense?
if you pay with BTC, I assume, you just have a deficit.
same with other currencies in theory.

I just don't get the point.

If you don't get it then don't use it.

Simple as that !
notme
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1778


View Profile
March 11, 2012, 07:27:42 PM
 #1047

can anyone in short give me an example, why buying hashing power could make sense?
if you pay with BTC, I assume, you just have a deficit.
same with other currencies in theory.

I just don't get the point.

Testing your mining pool's capacity limits for one.  Additionally, some pools pay out in ways that can earn you more if you luck out with timing.

Plus, dollar purchases are coming... BTC purchases were just easier to get started with.

https://www.bitcoin.org/bitcoin.pdf
While no idea is perfect, some ideas are useful.
12jh3odyAAaR2XedPKZNCR4X4sebuotQzN
flower1024
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064



View Profile
March 11, 2012, 07:41:11 PM
 #1048

This issue could be resolved somewhere in this thread but I sure as hell cant find it, I apologize if it's there:

I would like to setup gpumax and my rigs in a fashion where, they work at gpumax whenever public work is available and to work in P2pool when it is not.
I know how to set them up in fashion where the rigs would try mining at gpumax at first and if it fails then swap to P2pool for X shares... after which try back at gpumax (rinse and repeat)
I think (am not sure) that I however am not able to set up a worker at gpumax without specifying a "failover" pool. Is this possible ? If it isnt could you make it possible? (seems like a very small tweak). Is there something im not taking in to account ?

+1

PatrickHarnett
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile
March 12, 2012, 01:56:21 AM
 #1049

This issue could be resolved somewhere in this thread but I sure as hell cant find it, I apologize if it's there:

I would like to setup gpumax and my rigs in a fashion where, they work at gpumax whenever public work is available and to work in P2pool when it is not.
I know how to set them up in fashion where the rigs would try mining at gpumax at first and if it fails then swap to P2pool for X shares... after which try back at gpumax (rinse and repeat)
I think (am not sure) that I however am not able to set up a worker at gpumax without specifying a "failover" pool. Is this possible ? If it isnt could you make it possible? (seems like a very small tweak). Is there something im not taking in to account ?

+1

By default they do public work then fail over to the default pool and that is influenced by the price you place on workers.  There is an option to do private work only (no GPUmax public shares).  I have not seen an option to request your miners to hash elsewhere for a set number of hashes.  Not sure why you would want a worker that didn't have a private pool as backup.

Presumably your fail-over pool is p2p, so I'm not sure what you're after that isn't what you're already doing.
bitlane
Internet detective
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


I heart thebaron


View Profile
March 12, 2012, 09:08:59 PM
 #1050

Pirate, check payments from the 11th. There may be a slight discrepancy. Not to complain, but I was overpaid.
My totals still do not add up and by my calculations, I still owe you mining shares.

jamesg
VIP
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358


AKA: gigavps


View Profile
March 12, 2012, 09:14:49 PM
 #1051

Pirate, check payments from the 11th. There may be a slight discrepancy. Not to complain, but I was overpaid.
My totals still do not add up and by my calculations, I still owe you mining shares.

+1. I was paid almost DOUBLE what I should make in a day.
Turbor
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008


BitMinter


View Profile WWW
March 12, 2012, 09:22:13 PM
 #1052

booooohhhhhhh i wasn't overpaid  Cry Sad

cablepair
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854


https://btc-republic.com/index.php?ref=cablepair


View Profile WWW
March 12, 2012, 09:40:38 PM
 #1053

-1 i think you guys got paid some of my money - fork it over Tongue

bitlane
Internet detective
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


I heart thebaron


View Profile
March 12, 2012, 09:54:04 PM
 #1054

It seems reasonable to assume that Pirate's 'counters' never reset on the 10th after payments went out, as that additional amount seems to be close to what I was overpaid.

max in montreal
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


View Profile
March 12, 2012, 10:04:13 PM
 #1055

how are you guys keeping track?
bitlane
Internet detective
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


I heart thebaron


View Profile
March 12, 2012, 10:06:28 PM
 #1056

how are you guys keeping track?

Excel-->copy-->paste--->add.worker.totals--->compare.payments....LOL

drakahn
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
March 12, 2012, 11:07:01 PM
 #1057

is anyone having connection issues right now or is it just me?

Edit - nvm, just me

how are you guys keeping track?

google spreadsheets + api

14ga8dJ6NGpiwQkNTXg7KzwozasfaXNfEU
imsaguy
General failure and former
VIP
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 574

Don't send me a pm unless you gpg encrypt it.


View Profile WWW
March 12, 2012, 11:51:21 PM
 #1058

how are you guys keeping track?

Unique payout address.  Sum the amounts on the website and compare.

Coming Soon!™ © imsaguy 2011-2013, All rights reserved.

EIEIO:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=60117.0

Shades Minoco Collection Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=65989
Payment Address: http://btc.to/5r6
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2282


ON VACATION


View Profile WWW
March 12, 2012, 11:52:45 PM
 #1059

how are you guys keeping track?

I blindly trust a pirate.  What could go wrong? 

BITSLER                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
boozer
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 309


View Profile
March 13, 2012, 05:43:00 AM
 #1060

What stale/reject rate should we expect on GPUMAX?
Pages: « 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 ... 131 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!