Bitcoin Forum
August 15, 2018, 03:47:27 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 [1024] 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 ... 1248 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6222956 times)
iRrromka
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 12:25:22 PM
 #20461

Hi, Claymore!

I think, it will be useful to add a scheduler to reboot the rig (exec the reboot.bat), not miner in "-r" option. For example -r -180 - to execute reboot.bat if something wrong with gpus and to restart miner every 180 mins.

Or just to add one another option for calling reboot.bat.
1534348047
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534348047

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534348047
Reply with quote  #2

1534348047
Report to moderator
1534348047
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534348047

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534348047
Reply with quote  #2

1534348047
Report to moderator
There are several different types of Bitcoin clients. The most secure are full nodes like Bitcoin Core, which will follow the rules of the network no matter what miners do. Even if every miner decided to create 1000 bitcoins per block, full nodes would stick to the rules and reject those blocks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
jackbox
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1024



View Profile
February 14, 2018, 12:29:58 PM
 #20462

Hi, Claymore!

I think, it will be useful to add a scheduler to reboot the rig (exec the reboot.bat), not miner in "-r" option. For example -r -180 - to execute reboot.bat if something wrong with gpus and to restart miner every 180 mins.

Or just to add one another option for calling reboot.bat.

I got some usb watchdog dongles from Aliexpress. They have an associated program and watch the miner and the gpus. If the miner, computer or a gpu stops working the dongle will reboot the computer. I have not installed them yet but on a test bench they checked out okay. Just search Aliexpress or eBay for "usb watchdog."

        ▄▄███████████▄▄
     ▄██▀▀           ▀▀██▄
   ▄█▀   ▄▄█████████▄▄   ▀█▄
  █▀  ▄███████▌ █▌ █████▄  ▀█
 █▀  ██  ██         ▀█████  ▀█
▐█  ██▀▀█████   ▄▄▄   █████  █▌
█▌ ▐██▄▄████▌  ████   █████▌ ▐█
█  ███  ████        ▄███████  █
█▌ ▐█▀▀████▌   ▄▄▄  ▀██████▌ ▐█
▐█  █▄▄████   ████   ▐█████  █▌
 █▄  ████           ▄█████  ▄█
  █▄  ▀████  ███  ██████▀  ▄█
   ▀█▄   ▀▀█████████▀▀   ▄█▀
     ▀██▄▄           ▄▄██▀
        ▀▀███████████▀▀
bitcore.
...The Future Is Now...
▄▄▄▄▄▄▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
                 ▄▄██
 ▄██████████████████████▄
█▀         ▄▄██▀▀   ██  ▀█
█▄     ▄▄██▀▀        ██  █
█▀█████████████████████████▄
█                          ▀█
█                           █
█              ▄████▄       █
█             ██▀  ▀██      █
█            ▐█▌    ▐████████
█             ██▄  ▄██      █
█              ▀████▀       █
█                           █
█▄                         ▄█
 ▀█████████████████████████▀
.
iOs
Android

        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███               ███
▐██   ▐█▄   ▄███▄   ██▌
██▌    ███▄██████▀  ▐██
██▌    ▐████████    ▐██
▐██     ▐██████     ██▌
 ███   ▀█████▀     ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███       ▄███    ███
▐██       █████     ██▌
██▌       ███       ▐██
██▌     ███████     ▐██
▐██       ███       ██▌
 ███      ███      ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███         ▄▄█▌  ███
▐██      ▄▄█████    ██▌
██▌   ▄████████     ▐██
██▌  ▐████████      ▐██
▐██    ▀▀████       ██▌
 ███     ▀██       ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀
Website
ANN
Block Explorer
iRrromka
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 12:33:10 PM
 #20463

Hi, Claymore!

I think, it will be useful to add a scheduler to reboot the rig (exec the reboot.bat), not miner in "-r" option. For example -r -180 - to execute reboot.bat if something wrong with gpus and to restart miner every 180 mins.

Or just to add one another option for calling reboot.bat.

I got some usb watchdog dongles from Aliexpress. They have an associated program and watch the miner and the gpus. If the miner, computer or a gpu stops working the dongle will reboot the computer. I have not installed them yet but on a test bench they checked out okay. Just search Aliexpress or eBay for "usb watchdog."

I'm using USB WatchDogs, however I need to reboot the rig even if all it's ok every hour, for example. I believe it would increase my share count.
DJMorgan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 01:08:42 PM
 #20464

Hi, Claymore,

There are plans for the second coin, and the removal is no longer relevant for mining on the GPU? ASIC evil...
RuMiner
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 01:36:21 PM
 #20465

Hi, @Claymore! I'm parsing last log file in reboot.bat and if it was a minspeed reboot, I'm just restarting miner instead of reboot.
So a small bug was found: after restarting miner cannot aquire management port because it is taken by previous miner instance.
It repeats this constantly until next reboot:
server: bind failed with error: 10048 (port for remote management is busy, use different -mport value), next attempt in 20sec...
If old miner instance is closed, OS must close its socket. So probably old miner is still running. Or you use Linux...
I know it must ( but such behaviour only when miner is closed by minspeed. if I close it manually and start again, everything is ok
netstat shows sockets are in CLOSE_WAIT state.


I think, it will be useful to add a scheduler to reboot the rig (exec the reboot.bat), not miner in "-r" option. For example -r -180 - to execute reboot.bat if something wrong with gpus and to restart miner every 180 mins.
rtfm ) -r option already DOES work as you described: -r 180 reboots in case of gpu fail OR in 180 minutes
Mapuo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 906
Merit: 1002



View Profile
February 14, 2018, 01:47:35 PM
 #20466

And btw crackfoo/zpool is well known scamer/scam pool(steal 10% to 30%).

Source?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1951402.0

My experience with zpool shows the same. Depending on the coin and moment, he steal between 10 and 30%.
iRrromka
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 01:50:38 PM
 #20467

I think, it will be useful to add a scheduler to reboot the rig (exec the reboot.bat), not miner in "-r" option. For example -r -180 - to execute reboot.bat if something wrong with gpus and to restart miner every 180 mins.
rtfm ) -r option already DOES work as you described: -r 180 reboots in case of gpu fail OR in 180 minutes
[/quote]

RuMiner means "Russian" miner?

Read this manual more attentively. "Restart miner" not equal "Execute reboot.bat". I need to reboot my rig, not miner, every hour, for example
Nestade
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 111


alias xuNsh1ne


View Profile WWW
February 14, 2018, 02:27:29 PM
 #20468

And btw crackfoo/zpool is well known scamer/scam pool(steal 10% to 30%).

Source?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1951402.0

My experience with zpool shows the same. Depending on the coin and moment, he steal between 10 and 30%.

I think it wouldn't be a bad idea staying away from zPool as there seem to be many scam accusations.

More trustworthy alternatives are:
UniMining: https://pool.unimining.net/site/mining   (some reported it as unstable)
AntMinePool: http://antminepool.com/    (sometimes full, but fees seem to be okay and no rejected shares)

Kent2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 02:39:23 PM
 #20469

i ve been mining in this nlpool.nl for hours it finds a bunch of shares but still have 0 balance... why?
nlpool.nl scam
i mine this pool 12 hours and my balance 0. 30 gh/s
leonix007
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 276


Grow with community


View Profile
February 14, 2018, 02:49:33 PM
 #20470

Quote
I think, it will be useful to add a scheduler to reboot the rig (exec the reboot.bat), not miner in "-r" option. For example -r -180 - to execute reboot.bat if something wrong with gpus and to restart miner every 180 mins.
rtfm ) -r option already DOES work as you described: -r 180 reboots in case of gpu fail OR in 180 minutes

RuMiner means "Russian" miner?

Read this manual more attentively. "Restart miner" not equal "Execute reboot.bat". I need to reboot my rig, not miner, every hour, for example

If you're using windows, use the taskscheduler to run specific batch file or exe file then create scripts that command your Computer to restart.


       █
      ██
     ██
   ██ ██
 █ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
   
       █
      ██
     ██
   ██ ██
 █ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
██ ██ ██
  B

          ▄▄▄▄▄▄
     ▄▄████████████▄▄
   ▄█████▀▀    ▀▀█████▄
  ████▀            ▀████
 ████                ████
▐███                  ███▌
███▌                  ▐███
▐███           ▄▄     ███▌
 ████         ▀███▄  ▐███
  ████▄         ▀███▄███
   ▀█████▄▄     ▄█████▀
     ▀▀████████████▀▀
          ▀▀▀▀▀▀
T 
Better. Quick.

Transparent.






             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀






▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████▀       ████
██████████████      ▄▄▄████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
██████████            ▐████
██████████            █████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
██████████████    ▐████████
▀█████████████    ▐███████▀






                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌
iRrromka
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 03:29:13 PM
 #20471

Quote
I think, it will be useful to add a scheduler to reboot the rig (exec the reboot.bat), not miner in "-r" option. For example -r -180 - to execute reboot.bat if something wrong with gpus and to restart miner every 180 mins.
rtfm ) -r option already DOES work as you described: -r 180 reboots in case of gpu fail OR in 180 minutes

RuMiner means "Russian" miner?

Read this manual more attentively. "Restart miner" not equal "Execute reboot.bat". I need to reboot my rig, not miner, every hour, for example

If you're using windows, use the taskscheduler to run specific batch file or exe file then create scripts that command your Computer to restart.

agree...

after all, I've used "shutdown" command from file "reboot.bat" (there is an example in readme.txt) with 10800 sec. delay in my case. I've inserted this command in my start.bat, which one is in autostart folder.

but option in miner would be more comfortable
sir4o
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 03:49:23 PM
 #20472

Hey guys! I'm super new to the forum, thanks for all the great help!

I just downloaded Claymore V11 and im getting a virus: Win32/CoinMiner!bit  is it a false negative?  I downloaded it from the main page.  Just wanted to check.

Thanks again guys

Happened to me as well.. however I am not new to mining stuff, previous versions of Claymore never showed virus alert  Huh

Me too. Cause AMD Wattman problem and mining rig hangup after boot. Now back to 10.6.

I think all of you lads should make a group, discuss it internally and decide whether to continue with mining.
ganzocrypt
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 97
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 04:03:51 PM
 #20473

Hi,

anyone willing to share which coin they are mining using Keccak, with cards stats and so on?
Thx
mshordja
Member
**
Offline Offline

Activity: 147
Merit: 10


View Profile WWW
February 14, 2018, 04:56:18 PM
 #20474

Hi,

anyone willing to share which coin they are mining using Keccak, with cards stats and so on?
Thx
please share the script used and the pool Smiley and also the hashrate you are getting

heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 106


View Profile
February 14, 2018, 05:01:37 PM
 #20475

Hi,

anyone willing to share which coin they are mining using Keccak, with cards stats and so on?
Thx
please share the script used and the pool Smiley and also the hashrate you are getting

Or perhaps just hand over your wallet address and ask to mine for you
Nestade
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 111


alias xuNsh1ne


View Profile WWW
February 14, 2018, 05:06:59 PM
 #20476

Hi,

anyone willing to share which coin they are mining using Keccak, with cards stats and so on?
Thx

I'm mining Ethereum Classic + SmartCash and my GPU is a 8GB PowerColor Radeon RX 480 Red Devil.

ETC: etc.ethermine.org
SMART: pool-eu.smartcash.cc

My batch-file for ETC+SMART:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1-etc.ethermine.org:4444 -ewal 0x83428c64cF11af81d8a1e70c48bb375172062F69.worker1 -epsw x -dpool stratum+tcp://pool-eu.smartcash.cc:3333 -dwal xuNsh1ne.worker1 -dcoin keccak -dpsw password -dcri 7 -mport 0



ETH: ethermine.org
SMART: pool-eu.smartcash.cc

My batch-file for ETH+SMART:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0x54abE209A969A9f3B0BF07D54647b786F09753b4.worker1 -epsw x -dpool stratum+tcp://pool-eu.smartcash.cc:3333 -dwal xuNsh1ne.worker1 -dcoin keccak -dpsw password -dcri 7 -mport 0



---------------------------------------------------------------------------------------------
-ewal address.worker
-dwal account.worker
-dpsw worker-password (don't use the account-password)

You'll have to find the best -dcri value for yourself.
pool-eu.smartcash.cc requires to register and create workers before mining!

KryptoCH
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 05:13:19 PM
 #20477

I can't download v11. Each dwl tells me there is a trojan backdoor inside the zip.
It did not tell me that for all previous versions.
ganzocrypt
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 97
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 05:17:09 PM
 #20478

Hi,

anyone willing to share which coin they are mining using Keccak, with cards stats and so on?
Thx

I'm mining Ethereum Classic + SmartCash and my GPU is a 8GB PowerColor Radeon RX 480 Red Devil.

ETC: etc.ethermine.org
SMART: pool-eu.smartcash.cc

My batch-file for ETC+SMART:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1-etc.ethermine.org:4444 -ewal 0x83428c64cF11af81d8a1e70c48bb375172062F69.worker1 -epsw x -dpool stratum+tcp://pool-eu.smartcash.cc:3333 -dwal xuNsh1ne.worker1 -dcoin keccak -dpsw password -dcri 7 -mport 0



ETH: ethermine.org
SMART: pool-eu.smartcash.cc

My batch-file for ETH+SMART:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0x54abE209A969A9f3B0BF07D54647b786F09753b4.worker1 -epsw x -dpool stratum+tcp://pool-eu.smartcash.cc:3333 -dwal xuNsh1ne.worker1 -dcoin keccak -dpsw password -dcri 7 -mport 0




You'll have to find the best -dcri value for yourself.
pool-eu.smartcash.cc requires registration!

Will look into the coin, thx! What hashrate are you getting?
About the -dcri, correct, I use -ethi 15 and -dcri 60 for mining XVG and I am on a Sapphire Pulse RX 580 8Gb, getting 30.5 Mh/s and 1800 Mh/s.
Nestade
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 111


alias xuNsh1ne


View Profile WWW
February 14, 2018, 05:21:31 PM
 #20479

Hi,

anyone willing to share which coin they are mining using Keccak, with cards stats and so on?
Thx

I'm mining Ethereum Classic + SmartCash and my GPU is a 8GB PowerColor Radeon RX 480 Red Devil.

ETC: etc.ethermine.org
SMART: pool-eu.smartcash.cc

My batch-file for ETC+SMART:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1-etc.ethermine.org:4444 -ewal 0x83428c64cF11af81d8a1e70c48bb375172062F69.worker1 -epsw x -dpool stratum+tcp://pool-eu.smartcash.cc:3333 -dwal xuNsh1ne.worker1 -dcoin keccak -dpsw password -dcri 7 -mport 0



ETH: ethermine.org
SMART: pool-eu.smartcash.cc

My batch-file for ETH+SMART:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0x54abE209A969A9f3B0BF07D54647b786F09753b4.worker1 -epsw x -dpool stratum+tcp://pool-eu.smartcash.cc:3333 -dwal xuNsh1ne.worker1 -dcoin keccak -dpsw password -dcri 7 -mport 0




You'll have to find the best -dcri value for yourself.
pool-eu.smartcash.cc requires registration!

Will look into the coin, thx! What hashrate are you getting?
About the -dcri, correct, I use -ethi 15 and -dcri 60 for mining XVG and I am on a Sapphire Pulse RX 580 8Gb, getting 30.5 Mh/s and 1800 Mh/s.


Hi,

Well - I'm just mining "for fun" on my gaming computer so I guess my hashrate is not really representative as I'm also working on it during daytime, but:
~ 29 MH/s Ethash
~ 180 MH/s Keccak (using DCRI 6 as it seems to get unstable above)
But like I said - I guess you'll get higher hashrates on mining rigs which are only used for mining.

gorantec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
February 14, 2018, 05:59:59 PM
 #20480

Any good XVG pool ? On calculator i see i can get 8 XVG per hour but with antminepool and unimining theat is science fictionn Smiley i will be lucky to get only 4 (half) Sad
Pages: « 1 ... 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 [1024] 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 ... 1248 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!