Bitcoin Forum
July 18, 2019, 02:22:30 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 [1025] 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 ... 1337 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.7 (Windows/Linux)  (Read 6356767 times)
Tomee
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 05:50:06 PM
 #20481

Has anyone without a 'newbie' status tried NLPOOL? I'm curious what those more experienced verge miners think of the pool.

I switched there all my rigs few days ago, but mined NOTHING, that pool mined only 6 blocks in their whole history, last day. So I switched my rigs again away from them. Probably if they would have 1000x higher overall hashpower, it should be bettter, but I can't say at this moment they are correct or they are stealing shares like unimining.
what pool are you using?

Please read:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg30398663#msg30398663

Again, i am very sorry that some blocks were lost, however this is solved now. I would appreciate it if we could make it up to you ;-)

Also, i would like to say that looking at the miners dashboard is see people mining XVG with the wrong password settings.

-p c=XVG-blake2s  <<< This is incorrect
-p c=XVG,ID=004_RX580_4   << Incorrect
-p x   << Incorrect.

The correct password for verge is c=XVG  nothing more, nothing less ;-)


Are you sure the pool it's fine?

With 50 Gh/s in 30 minutes I don't see anything on the website, 0.00000000 XVG .
** B2S - Total Speed: 9182.692 Mh/s, Total Shares: 294, Rejected: 0 this is for one rig **
For those shares it should be some XVG pending..


Should be in your balance already now .... as immature, but like i said .... It's fine ...... Smiley Smiley
It's perfect, I can see my balance now .
62 XVG in 2 hours and half for arround 50 Ghs.
Not paid yet, but it will be soon I guess.
Thanks & keep it up!

https://imgur.com/a/DuemN . lost XVG? Why?
1563459750
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563459750

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563459750
Reply with quote  #2

1563459750
Report to moderator
1563459750
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563459750

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563459750
Reply with quote  #2

1563459750
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1563459750
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563459750

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563459750
Reply with quote  #2

1563459750
Report to moderator
biggee
Member
**
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 10


View Profile
February 16, 2018, 05:53:12 PM
 #20482


Use Claymore v11 with -allcoins 1. It's completely free with <=2GB cards, so no Dev fee to worry about. Now that ASIC's are out for DCR, you are much better off mining XVG with ~600% better profitability. You can also convert the XVG to HODL DCR if you want to.


Ahh I didn't know that, thanks!

One issue though, 3 of my RX560's are 4GB cards (10 x 2GB , 3 x 4GB), is that going to cause issues as the 4GB cards will try to mine ETH right?
biggee
Member
**
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 10


View Profile
February 16, 2018, 05:55:20 PM
 #20483

Try -lidag 3 as extra option

Thanks bro, trying this now, so far so good, although my hashrate is about 1MH/s per card lower than they should be. -nofee is disabled
Dzeronimo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 532
Merit: 101


View Profile WWW
February 16, 2018, 05:56:11 PM
 #20484

My 7GPU RX570 rig with flashed bios has 30.6MH per card with Claymore 11 under WIN10
30.6 Mh/s is impressive result for RX 570. Can you please tell me your GPU/Mem clock and what is the GPU temperature?
Actually I do not know exactly what the clock parameters are lol
I just flashed my cards with this bios
https://anorak.tech/t/sapphire-rx-570-nitro-oc-4gb-elpida/17038/10
Temperatures are excelent. Even while my rig is very compact so it fits in standard 19" rack.
Rig placed in room temperature around 22degrees C cards are between 63-73, depends on if I leave doors open to the room.
Rig placed in server room with ac, 54-64 degrees C
Lucky you Smiley
Max I can get from my ASUS RX 570 is 29 MH/s and even that is with some GPU errors.

To complicate matters, it all depends on the type of RAM your cards have too, which is luck of the draw when you buy them.
You'll get Hynix (best) 30-31Mh/s, Samsung (ok) 28-29Mh/s, or Micron (sucks) 28-29 Mh/s.
Is that the general expectation these days?
I always thought that if I got Samsung VRAM I was going to be able to do more. Hynix (formerly HYumdai electroNIX) is better?
I know that Elpida (now defunct, but owned by the generally accepted last place Micron), although some cards made 5 years ago have it, or does that brand live on, made by Micron?
I know that much of it is subjective, absent concrete measurements & data. My 6gb (Gigabyte) 1060 with Hynix is not keeping up with what the 3gb generic/HP 1060 which had Samsung memory.
I could OC the Samsung to +280 stable, but the Hynix has to be dialed back to +200 even though it will run with +240.  I prefer to be able to leave my rig running for the week/end as opposed to having to constantly monitor from remote.
My RX 570 (Elpida) is stable up to 1950 MHz for memory and model with Hunyx is stable at around 2010 MHz.
thildp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 05:56:33 PM
 #20485

Has anyone without a 'newbie' status tried NLPOOL? I'm curious what those more experienced verge miners think of the pool.

I switched there all my rigs few days ago, but mined NOTHING, that pool mined only 6 blocks in their whole history, last day. So I switched my rigs again away from them. Probably if they would have 1000x higher overall hashpower, it should be bettter, but I can't say at this moment they are correct or they are stealing shares like unimining.
what pool are you using?

Please read:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg30398663#msg30398663

Again, i am very sorry that some blocks were lost, however this is solved now. I would appreciate it if we could make it up to you ;-)

Also, i would like to say that looking at the miners dashboard is see people mining XVG with the wrong password settings.

-p c=XVG-blake2s  <<< This is incorrect
-p c=XVG,ID=004_RX580_4   << Incorrect
-p x   << Incorrect.

The correct password for verge is c=XVG  nothing more, nothing less ;-)


Are you sure the pool it's fine?

With 50 Gh/s in 30 minutes I don't see anything on the website, 0.00000000 XVG .
** B2S - Total Speed: 9182.692 Mh/s, Total Shares: 294, Rejected: 0 this is for one rig **
For those shares it should be some XVG pending..


Should be in your balance already now .... as immature, but like i said .... It's fine ...... Smiley Smiley
It's perfect, I can see my balance now .
62 XVG in 2 hours and half for arround 50 Ghs.
Not paid yet, but it will be soon I guess.
Thanks & keep it up!

https://imgur.com/a/DuemN . lost XVG? Why?


Same here: https://i.imgur.com/9lghPny.png
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
February 16, 2018, 06:02:53 PM
 #20486


Use Claymore v11 with -allcoins 1. It's completely free with <=2GB cards, so no Dev fee to worry about. Now that ASIC's are out for DCR, you are much better off mining XVG with ~600% better profitability. You can also convert the XVG to HODL DCR if you want to.


Ahh I didn't know that, thanks!

One issue though, 3 of my RX560's are 4GB cards (10 x 2GB , 3 x 4GB), is that going to cause issues as the 4GB cards will try to mine ETH right?

Like it says in the v11 README:

Quote
This miner is free-to-use, however, current developer fee is 1% for Ethereum-only mining mode (-mode 1) and 1.5% for dual mining mode (-mode 0), every hour the miner mines for 36 or 54 seconds for developer.
For 2GB cards (they cannot mine ETH/ETC anymore) devfee is 0%, so on 2GB cards you can mine all ETH forks without devfee, this miner is completely free in this case.
If some cards are 2GB and some >2GB, 2GB cards still mine for you during devfee time, only cards that have more than 2GB memory will be used for devfee mining. Miner displays appropriate messages during startup.

The Dev fee will only be mined with the cards that are >2GB.
TigerProspector
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 06:07:21 PM
 #20487


Is there a way to generate logs showing shares found by gpu?

Apologies as I’m sure this has been asked. I’ve been scouring forums and google with no luck. Cheers.
mine_phun
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 0


View Profile WWW
February 16, 2018, 06:15:24 PM
 #20488

@Tomee & Thildp

Quote
https://imgur.com/a/DuemN . lost XVG? Why?

That's because the mined block went orphan. It happens from time to time. The good news is that you will catch up soon.

You can check here:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=940943.0

http://www.nlpool.nl/site/mining ( Where you can see the red block on your right ).



thildp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 06:34:02 PM
 #20489

@Tomee & Thildp

Quote
https://imgur.com/a/DuemN . lost XVG? Why?

That's because the mined block went orphan. It happens from time to time. The good news is that you will catch up soon.

You can check here:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=940943.0

http://www.nlpool.nl/site/mining ( Where you can see the red block on your right ).





Fine, your pool is honest and is working well by now...everybody should move to it.

But, DONT STEAL US WHEN YOUR POOL GROW UP, Please.

Thanks.
serendipity969
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 06:45:48 PM
 #20490

Hello Guys,

I have one rig with 4x RX580. The primary GPU (GPU0) is conected to monitor. If i disconnect the monitor, and watch with Teamviewer,  Claymore (v11.0)  dont pass to initilize the GPU's .He stop to sequence  POLO/SOLO version and freeze. If i input the monitor cable , he go to the next step , find the GPU and make the dag for each one and finally work fine. I try to change the GPU0 and the same problem is present. Mean time the hrate for the GPU0 is less than the same GPU in not the GPU0.  
ruplikminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 3


View Profile
February 16, 2018, 06:52:13 PM
 #20491

Guys do you think it's better to mine DUAL ETH+XVG maybe? Or just one coin or shitcoin? I have 23x gtx 1070ti
goodbitprofit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 07:13:23 PM
 #20492

Hello Guys,

I have one rig with 4x RX580. The primary GPU (GPU0) is conected to monitor. If i disconnect the monitor, and watch with Teamviewer,  Claymore (v11.0)  dont pass to initilize the GPU's .He stop to sequence  POLO/SOLO version and freeze. If i input the monitor cable , he go to the next step , find the GPU and make the dag for each one and finally work fine. I try to change the GPU0 and the same problem is present. Mean time the hrate for the GPU0 is less than the same GPU in not the GPU0.  

I have same problem on my 6x RX580 with MB Gygabite H110. It jumps from 20-30,5 MH\s
LearningGuy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 07:17:29 PM
 #20493

Dear all,

Let me first say that i am very sorry that it took so long to get our pool NLpool.nl working correctly. When we put it online


You should correct your bat file format to below:

The address for XVG VERGE - Blake2s is:
stratum+tcp://mine.nlpool.nl:5766 -dwal <WALLET_ADDRESS> -dpsw c=XVG

NOT -u or -p

PS: I swapping some rigs to nlpool.. looking good now

Cheers Mike, coming to join
ednet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 07:20:35 PM
 #20494

Hey guys. I have an eth mining rig of 6x RX570 8gb and i run it on Ethos using claymore.

I want to mine ETH and i want to dual-mine smart cash since DCR has asics now and i don't really see a future in XVG ^^.

The problem is that to mine Smart-Cash the alghoritm needs Claymore's version 11 and currently ethos only has v10. Any workaround? I have only found smart-cash pool's that uses claymore only..... If anyone is mining eth + smartcash on ethOS can i get some help please?

Thank you.
Oggami
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 07:22:08 PM
 #20495

It's just me or the version 11 as a virus in it....
ruplikminer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 3


View Profile
February 16, 2018, 07:28:05 PM
 #20496

It's just me or the version 11 as a virus in it....

Shit your are fuked
Kent2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 07:43:55 PM
 #20497

YES - Mine with NLPOOL
KOREPOOL - switch all to NLPOOL.
too much of small pools.

We need 2-5 TH, and then we have 1-2 blocks per hour, which is quite ok.

I just put 40 GH on nlpool. Works fine, i could suggest to start with higher diff - at least 10 or so.
Cause in the beggining there was a flood of shares ;-)

now the diff adjusted and is beetween 35 and 56.

What we need now is more hashpower so we can catch some blocks.

I did swap 2 RIGs on nlpool and I will swap 5 more.
If works decent, I will add 11 more RIGS.

Let's see.
i mining in NLPOOL 12 hours and my balance 0.00000 i think its scam
 and the miners continue to leave NLPOOL
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
February 16, 2018, 07:57:24 PM
 #20498

It's just me or the version 11 as a virus in it....

Most mining software is reported by virus scanners as being a virus. This is a false positive as in the past, and probably still today, mining software was surreptitiously installed on unsuspecting computers so the virus scanner take a cautious view of mining software.
mine_phun
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 208
Merit: 0


View Profile WWW
February 16, 2018, 08:35:36 PM
 #20499

Quote
i mining in NLPOOL 12 hours and my balance 0.00000 i think its scam
 and the miners continue to leave NLPOOL

That is impossible, you are doing something wrong. Contact me @ the e-mail address on the website please and send me your wallet address so i can check.
Oggami
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 08:36:48 PM
 #20500

It's just me or the version 11 as a virus in it....

Most mining software is reported by virus scanners as being a virus. This is a false positive as in the past, and probably still today, mining software was surreptitiously installed on unsuspecting computers so the virus scanner take a cautious view of mining software.

Thanks for the answer m8.

On another topic I'm getting this from NLPOOL

 DCR - Total Speed: 887.002 Mh/s, Total Shares: 10, Rejected: 10
 DCR: GPU0 887.002 Mh/s

Is this normal on the first 10 minutes?Huh  
Pages: « 1 ... 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 [1025] 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 ... 1337 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!