Bitcoin Forum
October 22, 2017, 02:07:02 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
Author Topic: NiceHash EQM Zcash NVIDIA optimized miner [Maxwell/Pascal] + CPU mining v1.0.4c  (Read 218251 times)
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162



View Profile
November 26, 2016, 02:19:25 PM
 #281

You should not use ver a, it was only private alpha, never announced by us and is unstable, has memory leak and eventually crashes.

ver b has no issues, not a single crash report so far, it works superbly stable for everyone. There is no reason to use ver a.
Interesting because I can't use ver b only a. Because it crashes or is unstable. Screen freezes.

It's all a question of balance.
1508681222
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508681222

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508681222
Reply with quote  #2

1508681222
Report to moderator
1508681222
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508681222

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508681222
Reply with quote  #2

1508681222
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508681222
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508681222

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508681222
Reply with quote  #2

1508681222
Report to moderator
1508681222
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508681222

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508681222
Reply with quote  #2

1508681222
Report to moderator
lucasan123
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 220



View Profile
November 26, 2016, 03:34:43 PM
 #282

i have gtx 980 ti and i couldnt use any other miner software ...... others software wont go with my card.

i understand that nicehash has to have profits but i want to mine zcash, zcashclassic , zdash on my own to receive them .  Embarrassed

 Grin lets share it  Roll Eyes Shocked Grin

bensam1231
Legendary
*
Online Online

Activity: 980


View Profile
November 26, 2016, 05:07:50 PM
 #283

If you think you have a great business idea which would improve NiceHash's current model, we are open to suggestions, but make sure to send it to info@nicehash.com
As you can see from this page https://www.nicehash.com/?p=jobs we are rewarding people for their efforts.

However, future of EQM is still uncertain. Maybe we open-source it, maybe we open it up with a fee or maybe we leave it like it's now.

I don't think we were discussing making it open source, rather adding the ability to use it on other pools for a dev fee. I think that's perfectly acceptable. Free to use on Nicehash or 2.5% on other pools... You still get paid. People that'd rather mine on other pools are more then likely not going to use the software anyway.

Open source would be nice too... Perhaps older versions that are outdated?


You can't brainstorm ideas in email. That's what's great about forums. Email is a good way for it to never see the light of day.

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190


View Profile
November 27, 2016, 07:31:42 AM
 #284

Just had bad internet at mining location (ping 500-1000 or so) EQM miner was useless (stale job and reconects, etc), but claymore ETH miner worked with 97% efficiency even with so bad internet
would be nice to update protocol and make it more redundant


... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190


View Profile
November 27, 2016, 07:36:56 AM
 #285

Location server would not help, it was my local internet problem

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1190


View Profile
November 27, 2016, 07:46:15 AM
 #286

It's still hard to believe you had better performance solely because you switched the software.
Bad ping is bad ping and pools would probably reject the shares no matter what software is reporting.

yeah I duno too, but claymore with ethereum worked gr8, same ping, I needed 1h just with team viewer to switch software on 5 rigs, and it was not just for 5min but I keep it like that for ~1h on ethereum, and switched back to EQM when my ISP fixed the ping
still I don`t know how would other miners behave as i can not reproduce bad internet myself Smiley

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
ZenFr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 910


Bitcoin address 1Pjs4aP2LpwcP1nBDUq9ivyFRABQtwZ8z7


View Profile
November 27, 2016, 09:48:14 AM
 #287

Works fne with Ubuntu 16.04/Cuda 8 and :
 GTX1070
 GTX 960
 GTX 750

Thank you :-).

       ▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄
    ▄█▀ ▄▄███████▄▄ ▀█▄
  ▄█▀ ▄█████████████▄ ▀▄▄
 ▄▀ ▄█████    ████████▄ ▀▄
▄█ ███████    ██████████ █▄
█ ▄█████▀▀   █▀    ▄████▄ █
█ ██████▄    ▀   ▄███████ █
█ ▀████         ▄███████▀ █
▀█ █████    █    ▀██████ █▀
 ▀▄ ▀██    ███    ▀███▀ ▄▀
  ▀█▄ ▀█████████████▀ ▄█▀
    ▀█▄ ▀▀███████▀▀ ▄█▀
       ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
kickcity     ▄█▄           ▄█▄
▄███ ███ █████████ ███ ███▄
████▄ ▄█████████▄ ▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████
██                       ██
██      ███ ███ ███ ███  ██
██                       ██
██  ███ ███ ███ ███ ███  ██
██                       ██
██  ███ ███ ███ ███      ██
██                       ██
▀█████████████████████████▀
         ▀   ▀▄  ▄  ▄▀
   ▀    ▄   ▀  ▀▄ ▄▀  ▀
     ▀
█  ▀  ▀▀▄ ▄▀▀▀▀▀▀
  ▀▄  ▀    ▄▀▀▀   ▄   ▀
   ▀ ▀▀  ▀  ▀  ▄
▀▀▀▀  ▀▄  ▀   ▄▀  █ ▀  ▀
   █   ▀▄  ▀ █      ▀
 ▀   █ ▀  █  █  ▀
   ▀
        █
        ▀ 
           
           
           
............WHITEPAPER............
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
facebook   slack   VK   twitter   telegram
.
|
.
|
giagge
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728



View Profile
November 27, 2016, 11:42:32 AM
 #288

eqm FREE for the nvidia people!  Grin .


                ▄▄▄▄▄▄▄
             ▄███████████▄
           ▄███████████████▄
         ▄███████████████████▄
       ▄███████████████████████▄          ▄▄            ▄▄      ▄▄                                           ▄▄
     ▄███████████████████████████▄        ██          █ ██      ██                                           ██
   ▄█████████▀███████████▀█████████▄      ██            ██      ██                                           ██
 ▄█████████▀  ▐█████████▌  ▀█████████▄    ██ ▐██████▄ █████████ ██  ███████ ▄██████████████████▄  ████████████████▌
█████████▀     █████████     ▀█████████   ██    ▄████ █▌██      ██    ▄████▌██       ▐█        █▌▐█▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██
 ▀█████▀       ▐███████▌       ▀█████▀    ██  ▄█▀  ██ █▌██      ██  ▄█▀  ▐█▌██       ▐█        █▌ ▀▀▀▀▀▀▀▀▐█▌██
   ▀█▀          ███████          ▀█▀      ██       ██ █▌██      ██       ▐█▌██       ▐█▌      ▐█▌         ▐█▌██
                ▐█████▌                   █████████▀▀ █▌██      ██████████▀  ▀█████████████████▀ ▀█████████▀ ██
                 █████
                 ▐███▌
                  ███
                   ▀
║█
║█
║█
█║
█║
█║

 
 
       ▄▄▄▄▄▄
    ▄████████
    █████▀▀▀▀
   ▐████
   ▐████
████████████
████████████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
   ▐████

 
 
                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

 
 
 
 
 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀

 
 
             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████   
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162



View Profile
November 28, 2016, 12:47:50 PM
 #289

@JoxNiceHash  Ok I got 1.0.2b working and it's working well on 750ti's..... 970 gtx and 980ti's. Thank you  Smiley

It's all a question of balance.
giagge
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728



View Profile
November 28, 2016, 12:57:40 PM
 #290

I want set a worker on nicehash , pls write me a correct .bat ?

i use this but says address btc not work :

eqm -t 0 -l eu -u address btc.worker -cd 0 1 M=2

Have 2 gtx 1070 .

Thanks .


                ▄▄▄▄▄▄▄
             ▄███████████▄
           ▄███████████████▄
         ▄███████████████████▄
       ▄███████████████████████▄          ▄▄            ▄▄      ▄▄                                           ▄▄
     ▄███████████████████████████▄        ██          █ ██      ██                                           ██
   ▄█████████▀███████████▀█████████▄      ██            ██      ██                                           ██
 ▄█████████▀  ▐█████████▌  ▀█████████▄    ██ ▐██████▄ █████████ ██  ███████ ▄██████████████████▄  ████████████████▌
█████████▀     █████████     ▀█████████   ██    ▄████ █▌██      ██    ▄████▌██       ▐█        █▌▐█▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██
 ▀█████▀       ▐███████▌       ▀█████▀    ██  ▄█▀  ██ █▌██      ██  ▄█▀  ▐█▌██       ▐█        █▌ ▀▀▀▀▀▀▀▀▐█▌██
   ▀█▀          ███████          ▀█▀      ██       ██ █▌██      ██       ▐█▌██       ▐█▌      ▐█▌         ▐█▌██
                ▐█████▌                   █████████▀▀ █▌██      ██████████▀  ▀█████████████████▀ ▀█████████▀ ██
                 █████
                 ▐███▌
                  ███
                   ▀
║█
║█
║█
█║
█║
█║

 
 
       ▄▄▄▄▄▄
    ▄████████
    █████▀▀▀▀
   ▐████
   ▐████
████████████
████████████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
   ▐████

 
 
                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

 
 
 
 
 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀

 
 
             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████   
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162



View Profile
November 28, 2016, 01:04:01 PM
 #291

@JoxNiceHash  I can cpu mine too with 1.0.2b on 4 core but not on a 2 core cpu. I must set -t 0 on my 2 core.

It's all a question of balance.
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162



View Profile
November 28, 2016, 01:09:32 PM
 #292

I want set a worker on nicehash , pls write me a correct .bat ?

i use this but says address btc not work :

eqm -t 0 -l eu -u address btc.worker -cd 0 1 M=2

Have 2 gtx 1070 .

Thanks .
Does this help you? With my 4 core cpu windows 8.1... my bat file for ver 1.0.2b... -w is my worker name or rig.  Smiley

eqm.exe  -l usa  -u mywalletaddress   -t 6   -cd 0 2  -w rig1

If it crashes try -t 0. And worker is not after wallet address but separate.


It's all a question of balance.
krnlx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226


View Profile
November 28, 2016, 02:07:46 PM
 #293

@JoxNiceHash

Will be any perfomance increases on future versions of EQM?

BTC 1DGhgVtTzJqxFvM9yrL8kFBGZdf8Zq6bEr
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162



View Profile
November 28, 2016, 02:43:15 PM
 #294

@JoxNiceHash  I can cpu mine too with 1.0.2b on 4 core but not on a 2 core cpu. I must set -t 0 on my 2 core.

Maybe your CPU is too weak for EQM.
Yes it is and everything is ok as far as gpu mining with that rig. Smiley

It's all a question of balance.
tbearhere
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162



View Profile
November 28, 2016, 02:45:05 PM
 #295

@JoxNiceHash

Will be any performance increases on future versions of EQM?


I believe we can tweak it some more in the future.
That would be nice JoxNiceHash.. because I see profits dropping.  Wink

It's all a question of balance.
giagge
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728



View Profile
November 28, 2016, 02:56:45 PM
 #296

Oh yes Smiley its -w for worker

Have 218 sol with 1 gtx 1070 .



I think gtx 1070 work fine a 300 sol soon .



                ▄▄▄▄▄▄▄
             ▄███████████▄
           ▄███████████████▄
         ▄███████████████████▄
       ▄███████████████████████▄          ▄▄            ▄▄      ▄▄                                           ▄▄
     ▄███████████████████████████▄        ██          █ ██      ██                                           ██
   ▄█████████▀███████████▀█████████▄      ██            ██      ██                                           ██
 ▄█████████▀  ▐█████████▌  ▀█████████▄    ██ ▐██████▄ █████████ ██  ███████ ▄██████████████████▄  ████████████████▌
█████████▀     █████████     ▀█████████   ██    ▄████ █▌██      ██    ▄████▌██       ▐█        █▌▐█▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██
 ▀█████▀       ▐███████▌       ▀█████▀    ██  ▄█▀  ██ █▌██      ██  ▄█▀  ▐█▌██       ▐█        █▌ ▀▀▀▀▀▀▀▀▐█▌██
   ▀█▀          ███████          ▀█▀      ██       ██ █▌██      ██       ▐█▌██       ▐█▌      ▐█▌         ▐█▌██
                ▐█████▌                   █████████▀▀ █▌██      ██████████▀  ▀█████████████████▀ ▀█████████▀ ██
                 █████
                 ▐███▌
                  ███
                   ▀
║█
║█
║█
█║
█║
█║

 
 
       ▄▄▄▄▄▄
    ▄████████
    █████▀▀▀▀
   ▐████
   ▐████
████████████
████████████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
   ▐████

 
 
                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

 
 
 
 
 ▄████████████████████▄
████████████████████████
██████████ ▀████████████
██████████    ▀█████████
██████████    ▄█████████
██████████ ▄████████████
████████████████████████
 ▀████████████████████▀

 
 
             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████   
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀
scryptr
Legendary
*
Online Online

Activity: 1134



View Profile WWW
November 28, 2016, 05:07:50 PM
 #297

Oh yes Smiley its -w for worker

Have 218 sol with 1 gtx 1070 .



I think gtx 1070 work fine a 300 sol soon .



YOU HAVE OVER 400Sols/s--

Read the labels... I/s is "Iterations per second".  The second term is Sols/s, or "Solutions per second".         --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT
          DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
ZenFr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 910


Bitcoin address 1Pjs4aP2LpwcP1nBDUq9ivyFRABQtwZ8z7


View Profile
November 28, 2016, 07:59:15 PM
 #298

Oh yes Smiley its -w for worker

Have 218 sol with 1 gtx 1070 .



I think gtx 1070 work fine a 300 sol soon .



YOU HAVE OVER 400Sols/s--

Read the labels... I/s is "Iterations per second".  The second term is Sols/s, or "Solutions per second".         --scryptr
400 sol/s with only one 1070 would be the highest score never seen...

       ▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄
    ▄█▀ ▄▄███████▄▄ ▀█▄
  ▄█▀ ▄█████████████▄ ▀▄▄
 ▄▀ ▄█████    ████████▄ ▀▄
▄█ ███████    ██████████ █▄
█ ▄█████▀▀   █▀    ▄████▄ █
█ ██████▄    ▀   ▄███████ █
█ ▀████         ▄███████▀ █
▀█ █████    █    ▀██████ █▀
 ▀▄ ▀██    ███    ▀███▀ ▄▀
  ▀█▄ ▀█████████████▀ ▄█▀
    ▀█▄ ▀▀███████▀▀ ▄█▀
       ▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀
kickcity     ▄█▄           ▄█▄
▄███ ███ █████████ ███ ███▄
████▄ ▄█████████▄ ▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████
██                       ██
██      ███ ███ ███ ███  ██
██                       ██
██  ███ ███ ███ ███ ███  ██
██                       ██
██  ███ ███ ███ ███      ██
██                       ██
▀█████████████████████████▀
         ▀   ▀▄  ▄  ▄▀
   ▀    ▄   ▀  ▀▄ ▄▀  ▀
     ▀
█  ▀  ▀▀▄ ▄▀▀▀▀▀▀
  ▀▄  ▀    ▄▀▀▀   ▄   ▀
   ▀ ▀▀  ▀  ▀  ▄
▀▀▀▀  ▀▄  ▀   ▄▀  █ ▀  ▀
   █   ▀▄  ▀ █      ▀
 ▀   █ ▀  █  █  ▀
   ▀
        █
        ▀ 
           
           
           
............WHITEPAPER............
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
facebook   slack   VK   twitter   telegram
.
|
.
|
Kompik
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
November 28, 2016, 08:01:52 PM
 #299

Oh yes Smiley its -w for worker

Have 218 sol with 1 gtx 1070 .


I think gtx 1070 work fine a 300 sol soon .



YOU HAVE OVER 400Sols/s--

Read the labels... I/s is "Iterations per second".  The second term is Sols/s, or "Solutions per second".         --scryptr
400 sol/s with only one 1070 would be the highest score never seen...

Yes but its with two Smiley its a typo look at his previous posts.
Toninho
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 537


View Profile
November 28, 2016, 08:04:25 PM
 #300

Oh yes Smiley its -w for worker

Have 218 sol with 1 gtx 1070 .



I think gtx 1070 work fine a 300 sol soon .



YOU HAVE OVER 400Sols/s--

Read the labels... I/s is "Iterations per second".  The second term is Sols/s, or "Solutions per second".         --scryptr

wtf ?? 400Sols/s ? You use Windows 10?

I Have 240 Sols/s with 1 GtX 1070 use Windows 10
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!