Bitcoin Forum
January 22, 2017, 08:29:13 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
Author Topic: NiceHash EQM Zcash NVIDIA optimized miner [Maxwell/Pascal] + CPU mining v1.0.4c  (Read 114543 times)
bensam1231
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


View Profile
December 06, 2016, 10:09:38 AM
 #461

We had a short glitch on equihash stratum servers around 07:00 UTC. Was fixed at around 07:30 UTC. Please let us know if you still have any issues. Thanks!

Please idle GPUs when there isn't any work being done poolside. This is a silly waste of power and most basic miners have this functionality.

This isn't the first time this has happened. If you look at the hashrate for algos on Nicehash you can see breaks where the stratum goes down and the pool stops working... Your miners still sitting there toiling away though.

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
giagge
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
December 06, 2016, 10:49:07 AM
 #462

Nicehash refund this hole ?



.

ioglnx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168

Fighting mob law and inquisition in this forum


View Profile
December 06, 2016, 11:18:29 AM
 #463

They should compensate due to the fact they consumed energy during that time.
It's the fair thing to fill that gap with the est. earning of your hasing.

This forum is filled with morons able to ignore every netiquette and basic respectful behaviour.
Yes I mean you bensam and you fellow fake accounts.
Amph
Legendary
*
Online Online

Activity: 1400



View Profile
December 06, 2016, 11:25:16 AM
 #464

my earning was always the same, but i see an increase in profitability on whattomine for a short time, which it seems wasn't there on my earning

maxim000
Member
**
Offline Offline

Activity: 96


View Profile
December 06, 2016, 07:13:43 PM
 #465

strongly need to change switch algo - need make trashold to switch to next algo, and make algo profitabilty based on hour and day average
sp_
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924

Ccminer developer


View Profile
December 06, 2016, 08:58:56 PM
 #466

I get bether results poolside when running 2 instances of the miner.  Perhaps add a -g option just like in Sgminer for the next release?

10-20% faster with -g 2 on the highend cards. But more power and gpu usage up from 9x% to 100 %

When code run faster with 2 threads it normally meens that the code is subptimal and optimalizations is possible.

BTC: 3EPZtxQq8dbn53CNAfZpBsHfE9Yavkq5cD
bensam1231
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


View Profile
December 07, 2016, 01:02:22 AM
 #467

I get bether results poolside when running 2 instances of the miner.  Perhaps add a -g option just like in Sgminer for the next release?

10-20% faster with -g 2 on the highend cards. But more power and gpu usage up from 9x% to 100 %

When code run faster with 2 threads it normally meens that the code is subptimal and optimalizations is possible.

I agree with this. Someone mentioned this earlier and I didn't take time to look into it. It adds about 8%. Still plenty of overhead available for the GPU to do something else.

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
Amph
Legendary
*
Online Online

Activity: 1400



View Profile
December 07, 2016, 07:43:18 AM
 #468

so another big downtime on the usa server only or what? i switched to eu and it work now, but my miner were there doing nothing try to reconnect for a lot of time...waste of electricity

nicehash
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 801


NiceHash.com


View Profile WWW
December 07, 2016, 08:05:32 AM
 #469

so another big downtime on the usa server only or what? i switched to eu and it work now, but my miner were there doing nothing try to reconnect for a lot of time...waste of electricity

Yes, unfortunately we had an unexpected issue on USA stratums. Sorry for that and we're also already working on implementing auto-failover option for EQM miner.

BTW: Please follow us on Twitter @NiceHashMining - we're posting regular notices about any maintenance.

bensam1231
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


View Profile
December 07, 2016, 08:39:21 AM
 #470

so another big downtime on the usa server only or what? i switched to eu and it work now, but my miner were there doing nothing try to reconnect for a lot of time...waste of electricity

Yes, unfortunately we had an unexpected issue on USA stratums. Sorry for that and we're also already working on implementing auto-failover option for EQM miner.

BTW: Please follow us on Twitter @NiceHashMining - we're posting regular notices about any maintenance.

Curiously, why can't you redirect connections to working stratums on your end? If the service goes down on your end you should have a backup proxy that shoots them to EU or US until maintenance is done.

I buy private Nvidia miners. Send information and/or inquiries to my PM box.
ioglnx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168

Fighting mob law and inquisition in this forum


View Profile
December 07, 2016, 09:34:53 AM
 #471

The European also was down.. looking into my connections and the graph of this morning shows a gap of 30min again.
Looks like you don't have the servers under control maybe u need better administration and failover policy and implementation.

Thought you are a professional service but it looks like this is not the case at all.

This forum is filled with morons able to ignore every netiquette and basic respectful behaviour.
Yes I mean you bensam and you fellow fake accounts.
Dr_Victor
Member
**
Offline Offline

Activity: 67


View Profile
December 07, 2016, 09:37:37 AM
 #472

We need auto switch between working location indeed!
sp_
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924

Ccminer developer


View Profile
December 07, 2016, 09:43:16 AM
 #473

7.5 MHASH equihash for 1 hour is worth around $1840

http://www.coinwarz.com/cryptocurrency/?sha256hr=9460.00&sha256p=2600.00&sha256pc=0.1000&sha256c=false&scrypthr=110000.00&scryptp=1000.00&scryptpc=0.1000&scryptc=false&x11hr=34400.00&x11p=600.00&x11pc=0.1000&x11c=false&keccakhr=1000.00&keccakp=600.00&keccakpc=0.1000&keccakc=false&quarkhr=20000.00&quarkp=600.00&quarkpc=0.1000&quarkc=false&groestlhr=45.00&groestlp=825.00&groestlpc=0.1000&groestlc=false&blake256hr=11.20&blake256p=600.00&blake256pc=0.1000&blake256c=false&neoscrypthr=400.00&neoscryptp=400.00&neoscryptpc=0.1000&neoscryptc=false&lyra2rev2hr=30.00&lyra2rev2p=600.00&lyra2rev2pc=0.1000&lyra2rev2c=false&cryptonighthr=1950.00&cryptonightp=750.00&cryptonightpc=0.1000&cryptonightc=false&ethashhr=7000.00&ethashp=0.00&ethashpc=0.1000&ethashc=false&equihashhr=312500.00&equihashp=0.00&equihashpc=0.1000&equihashc=true&e=Coinbase


With a closed source miner, we don't really know what's going on behind the scenes.
All of my gpu's where hashing but without any accepted shares. Where did my hash go? And who got the profit?

BTC: 3EPZtxQq8dbn53CNAfZpBsHfE9Yavkq5cD
giagge
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
December 07, 2016, 02:40:03 PM
 #474

Update correct profitability , its stuck on zec 0.063 btc , now up to 0.075 btc:





.


krnlx
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


View Profile
December 07, 2016, 03:54:27 PM
 #475

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1707546.0

250 s/s on stock 1070..

nicehash, your turn ?
giagge
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
December 07, 2016, 08:35:59 PM
 #476

With 1350 sol profit is 6$ on nicehash...

.

Velgelm
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 271



View Profile
December 08, 2016, 05:49:42 AM
 #477

261 S/S with 1070 +400 mem

Singman33
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


View Profile
December 08, 2016, 06:33:17 AM
 #478

With 1350 sol profit is 6$ on nicehash...
And 2% dev fees... Did you forgot that ?
Amph
Legendary
*
Online Online

Activity: 1400



View Profile
December 08, 2016, 06:59:59 AM
 #479

With 1350 sol profit is 6$ on nicehash...
And 2% dev fees... Did you forgot that ?

which is ridiculous low, only $0.12 on $6 profit, but you have more hash and overall better profit, and the same consumption of nicehash

giagge
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462


View Profile
December 09, 2016, 12:25:17 PM
 #480

New eqm more powerful when release ? .

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!