Bitcoin Forum
November 18, 2019, 12:05:17 PM *
News: Help collect the most notable posts made over the last 10 years.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 »
  Print  
Author Topic: GekkoScience 2Pac/Compac BM1384 Stickminer Official Support Thread  (Read 172118 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (1 post by 1 user deleted.)
fridgeroo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 15, 2019, 08:52:15 AM
 #2181

Good Morning

I have set up a solar power rig to run my Gekko's. Does anyone know of a USB hub that can be directly powered with DC input, that will work with these sticks? Thanks.

Warm regards
1574078717
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574078717

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574078717
Reply with quote  #2

1574078717
Report to moderator
1574078717
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574078717

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574078717
Reply with quote  #2

1574078717
Report to moderator
The Bitcoin Forum is turning 10 years old! Join the community in sharing and exploring the notable posts made over the years.
1574078717
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574078717

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574078717
Reply with quote  #2

1574078717
Report to moderator
1574078717
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574078717

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574078717
Reply with quote  #2

1574078717
Report to moderator
1574078717
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574078717

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574078717
Reply with quote  #2

1574078717
Report to moderator
sidehack
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240
Merit: 1505

Curmudgeonly hardware guy


View Profile
August 15, 2019, 12:14:55 PM
 #2182

What's your DC volt range?

Cool, quiet and up to 1TH pod miner, on sale now!
Currently in development - 200+GH USB stick; 6TH volt-adjustable S1/3/5 upgrade kit
Server PSU interface boards and cables. USB and small-scale miners. Hardware hosting, advice and odd-jobs. Supporting the home miner community since 2013 - http://www.gekkoscience.com
fridgeroo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 17, 2019, 12:35:15 PM
 #2183

Hi Sidehack

It's 12v coming out of the charge controller. I drop this to 5v with a DC/DC currently. Thanks.
sidehack
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240
Merit: 1505

Curmudgeonly hardware guy


View Profile
August 19, 2019, 03:56:46 PM
 #2184

I make a USB hub great for running these sticks, and it takes in 12VDC.

Cool, quiet and up to 1TH pod miner, on sale now!
Currently in development - 200+GH USB stick; 6TH volt-adjustable S1/3/5 upgrade kit
Server PSU interface boards and cables. USB and small-scale miners. Hardware hosting, advice and odd-jobs. Supporting the home miner community since 2013 - http://www.gekkoscience.com
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 526


View Profile
August 19, 2019, 06:25:55 PM
 #2185

I make a USB hub great for running these sticks, and it takes in 12VDC.

And its a superb piece of engineering/electronics!!

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
fridgeroo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 29, 2019, 01:30:00 PM
 #2186

I had no idea. Ordered one and it arrived today. Excited to test it out! Thanks Sidehack.
paulus59
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 0


View Profile
September 16, 2019, 07:40:27 AM
 #2187

hmm I have one BM1384 running and it works great no problems yet


but how looks the command line when I put more 2pacs on my powered hub is it still one line or do I have to put another line in my *.bat file

I will soon buy more of these devices, I have good experience with the seller so that is no problem Smiley

looking forward to expanding this
mooch_industries
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
September 23, 2019, 10:14:35 AM
 #2188

Hi All,

I'm new new to this and trying to feel my way through an Rpi 3 b+ set up with two 2pacs on a powered hub to start off with.  Apologies if I have overlooked this on previous posts but is there an easy set up guide for cgminer on rpi for 2pacs?   Any links or pointers appreciated.  Please go ahead and assume that I have no knowledge whatsoever  Smiley

TIA
Something123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 06, 2019, 03:21:23 PM
 #2189

good morning,
I purchased my 4x2pac BM1384 usb miners. I had thought time getting them to work properly. After 3 days i finally got them running perfect fallowing everyone's posts on here (thank you). I am running them at 170 mhz @ approx. 76 gh/s. Yesterday i played with mhz and it was running unstable. Now i placed them back on 170 and i am getting avg 74gh/s. Any idea what might of happend. Hw-0 wu 1040( 100% for most part Wu:95-100 for each). Thank you
To add to the post i was getting .013 of dgb and now iam only getting .009-.01
Thank you
Something123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 06, 2019, 05:03:37 PM
 #2190

good morning,
I purchased my 4x2pac BM1384 usb miners. I had thought time getting them to work properly. After 3 days i finally got them running perfect fallowing everyone's posts on here (thank you). I am running them at 170 mhz @ approx. 76 gh/s. Yesterday i played with mhz and it was running unstable. Now i placed them back on 170 and i am getting avg 74gh/s. Any idea what might of happend. Hw-0 wu 1040( 100% for most part Wu:95-100 for each). Thank you
To add to the post i was getting .013 of dgb and now iam only getting .009-.01
Thank you


Now its saying about hour after 0 chips found on 1 or 2 of them, now i am back to square one lol
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 526


View Profile
October 06, 2019, 05:59:43 PM
 #2191

Have you got a fan cooling them? Did you buy them second hand?

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
Something123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 06, 2019, 09:11:23 PM
 #2192

Have you got a fan cooling them? Did you buy them second hand?
yes, i have 2 artic fans cooling them. I did buy them used and were working properly for previous owner. Currently they been running strong for last 3 hours with out hiccup @ 74.5gh/s(was at approx 76gh/s). but i am still receiving less DGB  .010 -  .011 before i was getting .013
gt_addict
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 526


View Profile
October 06, 2019, 09:49:18 PM
 #2193

Have you touched the voltage pot at all? What settings was the previous owner using?

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa

Join Bitconnect: https://bitconnect.co/?ref=gtaddict
Something123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 06, 2019, 10:41:13 PM
 #2194

Have you touched the voltage pot at all? What settings was the previous owner using?

i have not, he was running them at the same settings i am trying to 150-170.
Something123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 07, 2019, 01:30:03 AM
 #2195

In cgminer that i am using for the 2pac what do these mean

Bm1384:02 175.00 MHZ T:175 P-174 (112:223) : 100% WU:93%

the T, P, () and then the percentages after parenthesis

thank you
Something123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 07, 2019, 12:18:47 PM
 #2196

Since this morning I am down to 74.2 gh/s and down to getting .005 dgb I per stick. I pulled one stick out and plugged it back in and watched it’s hash rate went anywhere from 12ghs to 30ghs in matter of seconds. I will have to pull them all off and adjust mhz on the stick individually to get them more stable. Any idea how to make the CGMiner full screen?

Thank you
sidehack
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240
Merit: 1505

Curmudgeonly hardware guy


View Profile
October 07, 2019, 12:56:26 PM
Merited by xhomerx10 (1)
 #2197

T is Target, or the speed it's trying to run at
P is Plateau or the maximum effective speed cgminer's seen out of it
The percentage is what percent of target speed it's running. 100% is good.

Whatever speed you run it at, cgminer is probably going to round to the nearest 6.25MHz because that's how the internal clock multiplier in the chips works. So 175 gets 175, but 170 would get either 168.75 or 175; I forget if it rounds down or up.

As for hashrate, each stick should level out to MHz*0.11 which means 175 should see 19.25GH per stick and "170" would see about 18.6GH

74.5GH across four sticks averages out to effectively 169.3MHz per stick so if you were shooting for 170 it looks like you got it.

When you first plug in a stick, the exact hashrate is meaningless because it's estimating off the timing of the shares returned, which appear randomly. You want to give it a few minutes to settle into an average.

Cool, quiet and up to 1TH pod miner, on sale now!
Currently in development - 200+GH USB stick; 6TH volt-adjustable S1/3/5 upgrade kit
Server PSU interface boards and cables. USB and small-scale miners. Hardware hosting, advice and odd-jobs. Supporting the home miner community since 2013 - http://www.gekkoscience.com
Something123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 07, 2019, 10:14:43 PM
 #2198

Thank you sidehack for the info.
thank you
CADuke
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
October 14, 2019, 10:10:24 PM
 #2199

Well, I have been away for along time. My account got hacked about a year ago. I no longer had space to run my miners. I could never get 2Pac's to run with Minera without eventually running into rejects/errors or getting zombies after 24 hours. I also never did get them to play well with my Antminer U2's. A few years later I am unemployed with a little bit more free time(not much as a stay at home Dad). So success in getting them to run stable again(April 2017 I had them going 20 days without error.)
If I just made a place to run the two 2Pac's two years ago, I might have mined enough to get a NewPac and hub. Lol
Something123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
October 16, 2019, 01:53:02 AM
 #2200

Well, I have been away for along time. My account got hacked about a year ago. I no longer had space to run my miners. I could never get 2Pac's to run with Minera without eventually running into rejects/errors or getting zombies after 24 hours. I also never did get them to play well with my Antminer U2's. A few years later I am unemployed with a little bit more free time(not much as a stay at home Dad). So success in getting them to run stable again(April 2017 I had them going 20 days without error.)
If I just made a place to run the two 2Pac's two years ago, I might have mined enough to get a NewPac and hub. Lol
i been at it for 3 weeks, 3 days out of 3 weeks they ran perfect. Now they are dying with in hours no chips found. i had all 5 of them go down with in 8 hours and just now 3 within an hour. i started unplugging them and re plugging on get the warlock error. back to square one lol
Pages: « 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!