Bitcoin Forum
August 21, 2018, 10:07:02 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 ... 234 »
  Print  
Author Topic: [ANN][CRW] CROWN (SHA256) | Platform | Governance | Systemnodes | Masternodes |  (Read 286043 times)
urban_idler
Member
**
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 10


View Profile
March 15, 2017, 12:34:23 AM
 #2681

I have reconfigured my mail gateway now.

If anybody was having difficulty signing up to Mattermost, please try again.

https://mm.crownlab.eu/signup_user_complete/?id=na4mo7xw9bbn7rypa7in5q7zeo

thanks stonehedge!
1534846022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534846022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534846022
Reply with quote  #2

1534846022
Report to moderator
1534846022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534846022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534846022
Reply with quote  #2

1534846022
Report to moderator
1534846022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534846022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534846022
Reply with quote  #2

1534846022
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534846022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534846022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534846022
Reply with quote  #2

1534846022
Report to moderator
1534846022
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534846022

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534846022
Reply with quote  #2

1534846022
Report to moderator
rhinomonkey
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 646
Merit: 500

Ni dieu ni maître


View Profile
March 15, 2017, 02:38:21 AM
 #2682

Hey guys,

I'm trying to create a dmg file from the tar.gz for mac. Can someone help me figure out how to do that?

I can get the wallet running by clicking the crown-qt.exe, but want the disk image with pretty crown logo to be what I click to get it running Cheesy

Cheers!

crowncoin_knight
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 619
Merit: 500


View Profile WWW
March 15, 2017, 06:07:33 AM
 #2683


We have reached another milestone, 400 Trons supernodes set up, which means 4 mil Crowns or 160 BTC in locked value.

.. 
▄▄█▀▀▀▀▀▀▀█▄▄
▄█▀▀▀           ▀▀▀█▄
▄█▀▀                   ▀▀█▄
▄█▀                         ▀█▄
█▀                             ▀█
█▀               █               ▀█
█▀              ▄█▀                ▀█
      █▄▄▄  ▄▄█▀   ▀█▄▄  ▄▄▄█      █
       █▄▀▀▀▀         ▀▀▀▀▄█       █
        ▀█               █▀        █
█▄
        ▀█   ▄▄█▀▀█▄▄  █▀        ▄█
█▄
         ▀          ▀▀         ▄█
█▄                             ▄█
▀█▄                         ▄█▀
▀█▄▄
                   ▄▄█▀
▀█▄▄▄           ▄▄▄█▀
▀▀█▄▄▄▄▄▄▄█▀▀
  CROWN█▄
███
███
███
 ▀█
▀▄
▄ ▀
 ▀▄

█▄
███
███
███
 ▀█
█▄
███
███
███
 ▀█
▀▄
▄ ▀
 ▀▄

█▄
███
███
███
 ▀█
  MERGE MINING            THRONES            CORE UPDATES
█████████████████████████████████████████   twitter  ██████████████████████ slack  ██████████████████████ ANN Thread  █████████████████████████████████████████
█▄
███
███
███
 ▀█
▀▄
▄ ▀
 ▀▄

█▄
███
███
███
 ▀█
stonehedge
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1000


Decentralize Everything


View Profile WWW
March 15, 2017, 07:50:30 AM
 #2684

Crown update 14.3.2017

We would like to post a little update so the community knows what is currently going on.

The dev team is has currently started to work on slimming the Crown code and make Trons become the most important aspect of the Crown project as was outlined in the papers. This work is led by urban_idler, chaositec and infernoman. In Dash (as it is now) the capacity of masternodes is really there to mix coins for darksend.  The Crown Platform looks at the compute capacity available on the trons as the "server layer" of a network.  So the idea would ultimately be to be able to do a lot of what one would do with a server, but to be able to do this with what is currently around 400 GB+ of RAM on trons and probably around roughly 8 TB of storage... the trons provide compute capacity to the network. 

This compute capacity is currently "paid for" by block rewards -- but one can imagine using it to offer services which users would pay for and having CRW integrated as the payment method.  The Trons themselves could add capacity to the network if there were demand for it.  So the long term idea is for the Trons to be a sort of "elastic" server layer running open source apps or securing accounts/login and payment for proprietary apps running off network... as well as being the server's for CRW blockchain and providing transaction confirmation services to the blockchain. A series of detailed papers on our architecture will be released in the coming weeks.

Crown Hub

Progress is being made on a complex information site for Tron operators, where it will be possible to check Tron payments, follow and comment Tron voting proposals as well as see the actual profitability of Trons among other functions. This work is being done by luccd88 and his partners.

Tron Monitoring App

Our app dev calnaughtonjnr is finishing with the enhanced V2 version of the mobile Throne monitor for Android and iOS.

The Community is Growing

We have a new community / team member who will be spreading the word on Crown in South East Asia - specifically Malaysia, Indonesia, Vietnam and Burma.

The Dev team together with bigmo is working to add Crown to the Trezor device.

We are excited to see the community grow substantially after our Bittrex listing and are confident we are making important steps toward a larger scale adoption of Crown.

In other recent news:

Crown was added to the Blockfolio Android/iOS app.  http://blockfolio.com/

The Tron income spreadsheet has been updated to have live price updates and a sandbox area for price forecasting.  Current figures show an ROI of just under 60% per annum. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gq-EHNGOQJizETEFgECQfx6zR2dUu2X6j3KHwMnbqyg/edit?usp=sharing

The Crown Android wallet is now available on Google Play



stonehedge
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1000


Decentralize Everything


View Profile WWW
March 15, 2017, 07:57:56 AM
 #2685

Just a quick personal update.  I've been doing some work in isolation from the rest of the dev team. Sometimes it helps me to understand an idea by simply jumping into trying to find a solution and seeing if I can make it work or break it.

In the update above we mention the idea of an elastic server layer on the Tron network.

I have been playing with something that I am currently calling Tron Swarm / Tron Swarm Agent. A Tron Swarm is a what you get when you group a number of coins in single ownership together and give them permission to scale themselves automatically. As it currently stands, this means that I have a special node (the swarm agent) that collects my tron payments and when enough coins have been collected, it spins up a VPS, configures it as a Tron and then starts itself automatically. My intention is that the decision to expand capacity in the swarm will be based on CPU/Memory performance stats. Of course, the Swarm Agent could also reduce capacity if needed (and instructed to do so).

Using the openstack API it could also be coded to scale CPU/RAM/Storage for existing Trons.

Please consider this as extremely experimental.  At this point it is overly complicated, only works with one vps provider, not as secure as I would like it and there are steps missing in the process.

Pretty cool though!
defunctec
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1000



View Profile
March 15, 2017, 02:57:23 PM
 #2686

Crown update 14.3.2017

We would like to post a little update so the community knows what is currently going on.

The dev team is has currently started to work on slimming the Crown code and make Trons become the most important aspect of the Crown project as was outlined in the papers. This work is led by urban_idler, chaositec and infernoman. In Dash (as it is now) the capacity of masternodes is really there to mix coins for darksend.  The Crown Platform looks at the compute capacity available on the trons as the "server layer" of a network.  So the idea would ultimately be to be able to do a lot of what one would do with a server, but to be able to do this with what is currently around 400 GB+ of RAM on trons and probably around roughly 8 TB of storage... the trons provide compute capacity to the network.  

This compute capacity is currently "paid for" by block rewards -- but one can imagine using it to offer services which users would pay for and having CRW integrated as the payment method.  The Trons themselves could add capacity to the network if there were demand for it.  So the long term idea is for the Trons to be a sort of "elastic" server layer running open source apps or securing accounts/login and payment for proprietary apps running off network... as well as being the server's for CRW blockchain and providing transaction confirmation services to the blockchain. A series of detailed papers on our architecture will be released in the coming weeks.

Crown Hub

Progress is being made on a complex information site for Tron operators, where it will be possible to check Tron payments, follow and comment Tron voting proposals as well as see the actual profitability of Trons among other functions. This work is being done by luccd88 and his partners.

Tron Monitoring App

Our app dev calnaughtonjnr is finishing with the enhanced V2 version of the mobile Throne monitor for Android and iOS.

The Community is Growing

We have a new community / team member who will be spreading the word on Crown in South East Asia - specifically Malaysia, Indonesia, Vietnam and Burma.

The Dev team together with bigmo is working to add Crown to the Trezor device.

We are excited to see the community grow substantially after our Bittrex listing and are confident we are making important steps toward a larger scale adoption of Crown.

In other recent news:

Crown was added to the Blockfolio Android/iOS app.  http://blockfolio.com/

The Tron income spreadsheet has been updated to have live price updates and a sandbox area for price forecasting.  Current figures show an ROI of just under 60% per annum. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gq-EHNGOQJizETEFgECQfx6zR2dUu2X6j3KHwMnbqyg/edit?usp=sharing

The Crown Android wallet is now available on Google Play





Awesome update, Just like to add

Lucd88's throne income calc

http://crowncoin.byethost5.com/v0.2/?thrones=1

And bigmos web wallet

https://www.crownwallet.world/



incognitoworker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 736
Merit: 500


View Profile
March 15, 2017, 03:21:13 PM
 #2687

I must have a config error, my node starts like normal, but go missing within one hour or less. This is the only masternode i run with this problem, anyone else experienced the same??

IW

Quotient- Closed loop economy enviroment experiment
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1195335.0
stonehedge
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1000


Decentralize Everything


View Profile WWW
March 15, 2017, 04:08:03 PM
 #2688

I must have a config error, my node starts like normal, but go missing within one hour or less. This is the only masternode i run with this problem, anyone else experienced the same??

IW

Hi

This normally happens when your Throne server isn't contactable.  Are you running it on a VPS?
incognitoworker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 736
Merit: 500


View Profile
March 15, 2017, 04:27:55 PM
 #2689

I must have a config error, my node starts like normal, but go missing within one hour or less. This is the only masternode i run with this problem, anyone else experienced the same??

IW

Hi

This normally happens when your Throne server isn't contactable.  Are you running it on a VPS?
No, its on a local machine where other masternodes also is running.
Since i only run one masternode of crown (for now) should i skip using the throne.conf and only use the "normal" conf??

IW

Quotient- Closed loop economy enviroment experiment
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1195335.0
defunctec
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1000



View Profile
March 15, 2017, 05:09:39 PM
 #2690

I must have a config error, my node starts like normal, but go missing within one hour or less. This is the only masternode i run with this problem, anyone else experienced the same??

IW

Hi

This normally happens when your Throne server isn't contactable.  Are you running it on a VPS?
No, its on a local machine where other masternodes also is running.
Since i only run one masternode of crown (for now) should i skip using the throne.conf and only use the "normal" conf??

IW

You can only host one Throne per IP address, if thats any help
urban_idler
Member
**
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 10


View Profile
March 15, 2017, 05:14:24 PM
 #2691

Just a quick personal update.  I've been doing some work in isolation from the rest of the dev team. Sometimes it helps me to understand an idea by simply jumping into trying to find a solution and seeing if I can make it work or break it.

In the update above we mention the idea of an elastic server layer on the Tron network.

I have been playing with something that I am currently calling Tron Swarm / Tron Swarm Agent. A Tron Swarm is a what you get when you group a number of coins in single ownership together and give them permission to scale themselves automatically. As it currently stands, this means that I have a special node (the swarm agent) that collects my tron payments and when enough coins have been collected, it spins up a VPS, configures it as a Tron and then starts itself automatically. My intention is that the decision to expand capacity in the swarm will be based on CPU/Memory performance stats. Of course, the Swarm Agent could also reduce capacity if needed (and instructed to do so).

Using the openstack API it could also be coded to scale CPU/RAM/Storage for existing Trons.

Please consider this as extremely experimental.  At this point it is overly complicated, only works with one vps provider, not as secure as I would like it and there are steps missing in the process.

Pretty cool though!

stonehedge -- very cool.

as alluded to in the update -- one of the keys to the continued development of the crown network will be to integrate different devops capaibilities into Trons as well as integrating Tron's themselves within devops / orchestration and management tools and cloud apis.  

the key idea here is that crypto reduces transaction costs in the currencies -- yes -- but are there other adjacent technologies which are proven which can be applied from the development of the cloud to simplify the network set-up and operation and to improve security?  

very cool...
incognitoworker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 736
Merit: 500


View Profile
March 15, 2017, 05:14:32 PM
 #2692

I must have a config error, my node starts like normal, but go missing within one hour or less. This is the only masternode i run with this problem, anyone else experienced the same??

IW

Hi

This normally happens when your Throne server isn't contactable.  Are you running it on a VPS?
No, its on a local machine where other masternodes also is running.
Since i only run one masternode of crown (for now) should i skip using the throne.conf and only use the "normal" conf??

IW

You can only host one Throne per IP address, if thats any help
Thnx, but i do only run one on that IP.
It starts up sucsessfully, but i get the "missing" status shortly after.

IW

Quotient- Closed loop economy enviroment experiment
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1195335.0
stonehedge
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1000


Decentralize Everything


View Profile WWW
March 15, 2017, 07:54:08 PM
 #2693

I must have a config error, my node starts like normal, but go missing within one hour or less. This is the only masternode i run with this problem, anyone else experienced the same??

IW

Hi

This normally happens when your Throne server isn't contactable.  Are you running it on a VPS?
No, its on a local machine where other masternodes also is running.
Since i only run one masternode of crown (for now) should i skip using the throne.conf and only use the "normal" conf??

IW

You can only host one Throne per IP address, if thats any help
Thnx, but i do only run one on that IP.
It starts up sucsessfully, but i get the "missing" status shortly after.

IW

Can you check that TCP port 9340 is open on your router? Your throne needs to be contactable on this port.

If your throne is starting ok, then i suspect that your other configs are correct.
rhinomonkey
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 646
Merit: 500

Ni dieu ni maître


View Profile
March 15, 2017, 08:19:42 PM
 #2694

Sorry to be a bother, I don't want my post to get buried though. Anyway someone can help me out with the Mac wallet installation from the tar.gz? Thanks guys!

I am liking the ideas behind the project. Might I ask - what specific DApps will be most successful or useful being run on throne nodes? I'm having a bit of trouble imagining use cases and this is probably due to me being a bit unclear on exactly how it will all work. I haven't gone through all of the posts in the forum in a while so I may very well be missing some stuff. Nice to be around these parts again though. Thanks LucD for awakening me from my long Bitcointalk slumber. lol.

Cheers!

crowncoin_knight
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 619
Merit: 500


View Profile WWW
March 15, 2017, 08:56:24 PM
 #2695

Sorry to be a bother, I don't want my post to get buried though. Anyway someone can help me out with the Mac wallet installation from the tar.gz? Thanks guys!

I am liking the ideas behind the project. Might I ask - what specific DApps will be most successful or useful being run on throne nodes? I'm having a bit of trouble imagining use cases and this is probably due to me being a bit unclear on exactly how it will all work. I haven't gone through all of the posts in the forum in a while so I may very well be missing some stuff. Nice to be around these parts again though. Thanks LucD for awakening me from my long Bitcointalk slumber. lol.

Cheers!

I use the mac wallet fine. Just unzip with with any zip program. Then you get two files, click on Bin file and there you will see the crown-qt, just open it in finder using the Action button and then open. Hope it works  Wink

.. 
▄▄█▀▀▀▀▀▀▀█▄▄
▄█▀▀▀           ▀▀▀█▄
▄█▀▀                   ▀▀█▄
▄█▀                         ▀█▄
█▀                             ▀█
█▀               █               ▀█
█▀              ▄█▀                ▀█
      █▄▄▄  ▄▄█▀   ▀█▄▄  ▄▄▄█      █
       █▄▀▀▀▀         ▀▀▀▀▄█       █
        ▀█               █▀        █
█▄
        ▀█   ▄▄█▀▀█▄▄  █▀        ▄█
█▄
         ▀          ▀▀         ▄█
█▄                             ▄█
▀█▄                         ▄█▀
▀█▄▄
                   ▄▄█▀
▀█▄▄▄           ▄▄▄█▀
▀▀█▄▄▄▄▄▄▄█▀▀
  CROWN█▄
███
███
███
 ▀█
▀▄
▄ ▀
 ▀▄

█▄
███
███
███
 ▀█
█▄
███
███
███
 ▀█
▀▄
▄ ▀
 ▀▄

█▄
███
███
███
 ▀█
  MERGE MINING            THRONES            CORE UPDATES
█████████████████████████████████████████   twitter  ██████████████████████ slack  ██████████████████████ ANN Thread  █████████████████████████████████████████
█▄
███
███
███
 ▀█
▀▄
▄ ▀
 ▀▄

█▄
███
███
███
 ▀█
rhinomonkey
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 646
Merit: 500

Ni dieu ni maître


View Profile
March 15, 2017, 10:23:56 PM
 #2696

Sorry to be a bother, I don't want my post to get buried though. Anyway someone can help me out with the Mac wallet installation from the tar.gz? Thanks guys!

I am liking the ideas behind the project. Might I ask - what specific DApps will be most successful or useful being run on throne nodes? I'm having a bit of trouble imagining use cases and this is probably due to me being a bit unclear on exactly how it will all work. I haven't gone through all of the posts in the forum in a while so I may very well be missing some stuff. Nice to be around these parts again though. Thanks LucD for awakening me from my long Bitcointalk slumber. lol.

Cheers!

I use the mac wallet fine. Just unzip with with any zip program. Then you get two files, click on Bin file and there you will see the crown-qt, just open it in finder using the Action button and then open. Hope it works  Wink

Yea, I got it to work that way. I was wondering if I could somehow get it to work as a dmg file. I'm just being picky lol.

Thanks!

incognitoworker
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 736
Merit: 500


View Profile
March 15, 2017, 10:48:35 PM
 #2697

I must have a config error, my node starts like normal, but go missing within one hour or less. This is the only masternode i run with this problem, anyone else experienced the same??

IW

Hi

This normally happens when your Throne server isn't contactable.  Are you running it on a VPS?
No, its on a local machine where other masternodes also is running.
Since i only run one masternode of crown (for now) should i skip using the throne.conf and only use the "normal" conf??

IW

You can only host one Throne per IP address, if thats any help
Thnx, but i do only run one on that IP.
It starts up sucsessfully, but i get the "missing" status shortly after.

IW

Can you check that TCP port 9340 is open on your router? Your throne needs to be contactable on this port.

If your throne is starting ok, then i suspect that your other configs are correct.
Yes, port is open.
Now it says "Expired"
In crown.conf, should i use:
externalip:
throneadr:
masternodeadr:
??
I have setupt double digits of masternodes of various types, this is the only one arguing with me heh.
Can someone post a example of their working confs as this is frustrating me as it should work like all the others..

IW

Quotient- Closed loop economy enviroment experiment
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1195335.0
infernoman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 964
Merit: 1000



View Profile
March 16, 2017, 01:13:15 AM
 #2698

I must have a config error, my node starts like normal, but go missing within one hour or less. This is the only masternode i run with this problem, anyone else experienced the same??

IW

Hi

This normally happens when your Throne server isn't contactable.  Are you running it on a VPS?
No, its on a local machine where other masternodes also is running.
Since i only run one masternode of crown (for now) should i skip using the throne.conf and only use the "normal" conf??

IW

You can only host one Throne per IP address, if thats any help
Thnx, but i do only run one on that IP.
It starts up sucsessfully, but i get the "missing" status shortly after.

IW

Can you check that TCP port 9340 is open on your router? Your throne needs to be contactable on this port.

If your throne is starting ok, then i suspect that your other configs are correct.
Yes, port is open.
Now it says "Expired"
In crown.conf, should i use:
externalip:
throneadr:
masternodeadr:
??
I have setupt double digits of masternodes of various types, this is the only one arguing with me heh.
Can someone post a example of their working confs as this is frustrating me as it should work like all the others..

IW

https://github.com/Infernoman/Crown/releases/tag/fix-hot-throne

Grab the updated client from here
ignore the throne.conf since your running a local node
add this to your crown.conf
throne=1
throneaddr=(EXTERNAL IP:PORT)
throneprivkey=(crown-cli throne genkey)

(ignore the brackets)
and you should be good to go, if there's any issues just let me know. also with a local node it should startup automatically after the client has connected to the network successfully. you can watch the masternode status with "throne status" in the debug console, or crown-cli
infernoman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 964
Merit: 1000



View Profile
March 16, 2017, 01:14:08 AM
 #2699

Sorry to be a bother, I don't want my post to get buried though. Anyway someone can help me out with the Mac wallet installation from the tar.gz? Thanks guys!

I am liking the ideas behind the project. Might I ask - what specific DApps will be most successful or useful being run on throne nodes? I'm having a bit of trouble imagining use cases and this is probably due to me being a bit unclear on exactly how it will all work. I haven't gone through all of the posts in the forum in a while so I may very well be missing some stuff. Nice to be around these parts again though. Thanks LucD for awakening me from my long Bitcointalk slumber. lol.

Cheers!

I use the mac wallet fine. Just unzip with with any zip program. Then you get two files, click on Bin file and there you will see the crown-qt, just open it in finder using the Action button and then open. Hope it works  Wink

Yea, I got it to work that way. I was wondering if I could somehow get it to work as a dmg file. I'm just being picky lol.

Thanks!

I was looking into it the other night, I know exactly what your looking for just no clue of how to do it yet Tongue i'm going to checkout bitcoin and see if i can find something to point me in the right direction
rhinomonkey
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 646
Merit: 500

Ni dieu ni maître


View Profile
March 16, 2017, 05:12:04 AM
 #2700

Sorry to be a bother, I don't want my post to get buried though. Anyway someone can help me out with the Mac wallet installation from the tar.gz? Thanks guys!

I am liking the ideas behind the project. Might I ask - what specific DApps will be most successful or useful being run on throne nodes? I'm having a bit of trouble imagining use cases and this is probably due to me being a bit unclear on exactly how it will all work. I haven't gone through all of the posts in the forum in a while so I may very well be missing some stuff. Nice to be around these parts again though. Thanks LucD for awakening me from my long Bitcointalk slumber. lol.

Cheers!

I use the mac wallet fine. Just unzip with with any zip program. Then you get two files, click on Bin file and there you will see the crown-qt, just open it in finder using the Action button and then open. Hope it works  Wink

Yea, I got it to work that way. I was wondering if I could somehow get it to work as a dmg file. I'm just being picky lol.

Thanks!

I was looking into it the other night, I know exactly what your looking for just no clue of how to do it yet Tongue i'm going to checkout bitcoin and see if i can find something to point me in the right direction

Cool, thanks! I'm still going to try and figure it out as well. I'll let you know if I find anything! Cheesy

Pages: « 1 ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 ... 234 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!