Bitcoin Forum
September 17, 2019, 11:44:13 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 487 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Sia - Decentralized Storage  (Read 1342539 times)
MinermanNC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030
Merit: 1000



View Profile
September 14, 2015, 04:34:21 PM
 #2021

is this minable with X11???
no

*BTC: 1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
1568720653
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568720653

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568720653
Reply with quote  #2

1568720653
Report to moderator
1568720653
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568720653

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568720653
Reply with quote  #2

1568720653
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1568720653
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1568720653

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1568720653
Reply with quote  #2

1568720653
Report to moderator
Trial
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 666
Merit: 500



View Profile
September 14, 2015, 04:57:13 PM
 #2022

How mining of SIA? Where to take the instruction? There is mining pools for SIA?
Give detailed links.
crackfoo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2058
Merit: 1107



View Profile WWW
September 14, 2015, 06:21:36 PM
 #2023

How mining of SIA? Where to take the instruction? There is mining pools for SIA?
Give detailed links.

If the developer make make a python module for the algorithm I can add it to my pool. 

MinermanNC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030
Merit: 1000



View Profile
September 14, 2015, 06:33:34 PM
 #2024

How mining of SIA? Where to take the instruction? There is mining pools for SIA?
Give detailed links.

If the developer make make a python module for the algorithm I can add it to my pool. 
I know there is plans for a pool, but its on the back burner while other areas of development take priority. Mining is all solo since launch. I have mined on xpool before, all good. I'm sure in time everyone would be glad to see you and others get involved. Stayed tuned in here. Taek is the lead dev for SIA.  Wink

*BTC: 1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
Trial
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 666
Merit: 500



View Profile
September 14, 2015, 08:10:13 PM
 #2025

What is necessary for mining solo? Give the instruction.
Tobo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 763
Merit: 500


View Profile
September 15, 2015, 01:15:53 AM
 #2026

How mining of SIA? Where to take the instruction? There is mining pools for SIA?
Give detailed links.

See the mining Sia section in this article - https://docs.google.com/document/d/1zNpAct53E_5p4KO3_-ZOrg5N9HQw8ACTQ7zAyksSIf8/mobilebasic?pli=1

Mining pool is coming soon. Devs are working on it.
Trial
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 666
Merit: 500



View Profile
September 15, 2015, 08:21:14 AM
 #2027

How mining of SIA? Where to take the instruction? There is mining pools for SIA?
Give detailed links.

See the mining Sia section in this article - https://docs.google.com/document/d/1zNpAct53E_5p4KO3_-ZOrg5N9HQw8ACTQ7zAyksSIf8/mobilebasic?pli=1

Mining pool is coming soon. Devs are working on it.

Thanks.
Information hasn't enough.
Where it is possible to see samples of .bat and .conf of files?
Trillium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
September 15, 2015, 11:23:37 AM
 #2028

I'll bite. Got at least 10 TB laying around unused.

BTC:1AaaAAAAaAAE2L1PXM1x9VDNqvcrfa9He6
Trillium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
September 15, 2015, 11:27:08 AM
 #2029

Ok, to stop siad on W7: NOT USING TASK MANAGER

Using CMD prompt, change directory (cd) to - example command line: cd C:\Users\XXX\Desktop\Sia-UI-v0.4.2-beta-win64\Sia-UI-v0.4.2-beta-win64\resources\app\Sia   (or wherever you have you SIA 4.2 directory) in my case it is on my desktop.

Then type: siac stop

Got the message: Sia daemon stopped

Restarted wallet, unlocked it, all good.

Just not sure if I did not do the above step to close siad, and I do a PC restart will that corrupt file again? I don't feel like testing that lol.... in the event of a power failure, PC shut down etc. that could result in corrupt files again.... we will need a better way to totally close siad in the future so there is NO risk of corruption in any way  Wink

You can shift+right click the SIA folder and open a command prompt with the location already set.

Or just make a batch file.

BTC:1AaaAAAAaAAE2L1PXM1x9VDNqvcrfa9He6
Madmax666
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
September 15, 2015, 11:54:41 AM
 #2030

Can someone who is minning Siacoin contact me via pm?
I would be grateful.
nextgencoin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1000


View Profile
September 15, 2015, 12:54:08 PM
 #2031

when will we have a mac wallet that works so I can announce my HD space without getting an error message?
Schleicher
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 675
Merit: 510



View Profile
September 15, 2015, 02:36:02 PM
 #2032

can someone explain this?
Code:
Loading...
A lock was held for too long, id '29164'. Call stack:
        File: '/home/luke/go/src/github.com/NebulousLabs/Sia/modules/consensus/synchronize.go:74'
        File: '/home/luke/go/src/github.com/NebulousLabs/Sia/modules/consensus/accept.go:231'
A lock was held until deadlock, subsequent call to unlock failed. id '29164'. Call stack:
        File: '/home/luke/go/src/github.com/NebulousLabs/Sia/modules/consensus/synchronize.go:80'
        File: '/home/luke/go/src/github.com/NebulousLabs/Sia/modules/consensus/accept.go:231'
As far as I remember I used "siac stop" before I shut down my computer yesterday. (Windows 10)

Taek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 543
Merit: 500



View Profile
September 15, 2015, 03:06:44 PM
 #2033

Sorry guys I was at the Bitcoin scalability conference (really cool btw) and I missed a lot of things. If there's anything you still need help with, you should post again.

can someone explain this?
Code:
Loading...
A lock was held for too long, id '29164'. Call stack:
        File: '/home/luke/go/src/github.com/NebulousLabs/Sia/modules/consensus/synchronize.go:74'
        File: '/home/luke/go/src/github.com/NebulousLabs/Sia/modules/consensus/accept.go:231'
A lock was held until deadlock, subsequent call to unlock failed. id '29164'. Call stack:
        File: '/home/luke/go/src/github.com/NebulousLabs/Sia/modules/consensus/synchronize.go:80'
        File: '/home/luke/go/src/github.com/NebulousLabs/Sia/modules/consensus/accept.go:231'
As far as I remember I used "siac stop" before I shut down my computer yesterday. (Windows 10)

That happens when you unlock the wallet while a block is being processed. It's unrelated to database corruption. This should be fixed in 0.4.3
Taek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 543
Merit: 500



View Profile
September 15, 2015, 03:11:56 PM
 #2034

Can sia run over the TOR network?

I'm guessing that it cannot, at least not well. But maybe.

For those who have not seen this document yet, a lot of Sia is covered here: https://docs.google.com/document/d/1zNpAct53E_5p4KO3_-ZOrg5N9HQw8ACTQ7zAyksSIf8/edit?pli=1
MinermanNC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030
Merit: 1000



View Profile
September 15, 2015, 04:11:50 PM
 #2035

Ok, to stop siad on W7: NOT USING TASK MANAGER

Using CMD prompt, change directory (cd) to - example command line: cd C:\Users\XXX\Desktop\Sia-UI-v0.4.2-beta-win64\Sia-UI-v0.4.2-beta-win64\resources\app\Sia   (or wherever you have you SIA 4.2 directory) in my case it is on my desktop.

Then type: siac stop

Got the message: Sia daemon stopped

Restarted wallet, unlocked it, all good.

Just not sure if I did not do the above step to close siad, and I do a PC restart will that corrupt file again? I don't feel like testing that lol.... in the event of a power failure, PC shut down etc. that could result in corrupt files again.... we will need a better way to totally close siad in the future so there is NO risk of corruption in any way  Wink

You can shift+right click the SIA folder and open a command prompt with the location already set.

Or just make a batch file.
Hey neat trick!  Wink

Sure is a quicker way to get there, skips the cd part lol

Thanks for that reminder Smiley

*BTC: 1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
Simple858
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
September 15, 2015, 07:08:39 PM
 #2036

Just so:
Have anyone contact bittrex to add Siacoin!? We have volume...


 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
████████████████████████████████
████████████████████████████████
████████████████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
███████████████████████████████
████████████████████████████████
████████████████████▀█▀███████
████████████████████████████████
███████████▀█████▀██████████████
██████████▌████████████████████
███████████████████████████████
████████████▀███████████████████
███████▀████████████████████████
████████████████████████████████
████████████████████████████████
 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀






mishax1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016
Merit: 1002


View Profile
September 15, 2015, 07:18:22 PM
 #2037

Just so:
Have anyone contact bittrex to add Siacoin!? We have volume...

They won't add it, they don't like adding unique coins/assets , that is probably why they didn't add Ether which had and still has massive volume..  or Maidsafe, or w/e..
They mainly add shitcoins and scamcoins which are copy-pasta and easy to operate..
andyatcrux
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000



View Profile
September 15, 2015, 10:57:02 PM
 #2038

Just so:
Have anyone contact bittrex to add Siacoin!? We have volume...

They won't add it, they don't like adding unique coins/assets , that is probably why they didn't add Ether which had and still has massive volume..  or Maidsafe, or w/e..
They mainly add shitcoins and scamcoins which are copy-pasta and easy to operate..

They did eventually add ETH, but yeah I agree with your sentiment. Poloniex will keep even low volume coins that hold a strong place in crypto history. I remember when Bittrex delisted Peercoin but then added Nubits. No rhyme or reason.

Edit: well I guess they did add Peercoin back on Bittrex. I stand corrected. Anyhow, that was not your point. Bittrex does love to add scamcoins as long as they have the 3 BTC to pay.
MinermanNC
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030
Merit: 1000



View Profile
September 16, 2015, 12:47:14 AM
 #2039

Just so:
Have anyone contact bittrex to add Siacoin!? We have volume...

They won't add it, they don't like adding unique coins/assets , that is probably why they didn't add Ether which had and still has massive volume..  or Maidsafe, or w/e..
They mainly add shitcoins and scamcoins which are copy-pasta and easy to operate..

They did eventually add ETH, but yeah I agree with your sentiment. Poloniex will keep even low volume coins that hold a strong place in crypto history. I remember when Bittrex delisted Peercoin but then added Nubits. No rhyme or reason.

Edit: well I guess they did add Peercoin back on Bittrex. I stand corrected. Anyhow, that was not your point. Bittrex does love to add scamcoins as long as they have the 3 BTC to pay.
Ya Bittrex Richie luvs to cash in on the scam coins... watch em pump and dump and make a nice quick buck for sure....  Grin

*BTC: 1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
Simple858
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500



View Profile
September 16, 2015, 05:06:52 AM
 #2040

Just so:
Have anyone contact bittrex to add Siacoin!? We have volume...

They won't add it, they don't like adding unique coins/assets , that is probably why they didn't add Ether which had and still has massive volume..  or Maidsafe, or w/e..
They mainly add shitcoins and scamcoins which are copy-pasta and easy to operate..

They did eventually add ETH, but yeah I agree with your sentiment. Poloniex will keep even low volume coins that hold a strong place in crypto history. I remember when Bittrex delisted Peercoin but then added Nubits. No rhyme or reason.

Edit: well I guess they did add Peercoin back on Bittrex. I stand corrected. Anyhow, that was not your point. Bittrex does love to add scamcoins as long as they have the 3 BTC to pay.
Ya Bittrex Richie luvs to cash in on the scam coins... watch em pump and dump and make a nice quick buck for sure....  Grin

Sorry for asking  Grin
I just think that we have to move SC also to other exchanges to get out of the same sell/buy circle... to increase the recognisability and price.... SC is great... it would be shame to lose the momentum


 ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
████████████████████████████████
████████████████████████████████
████████████████████▄▄▄▄▄▄▄▄▄███
███████████████████████████████
████████████████████████████████
████████████████████▀█▀███████
████████████████████████████████
███████████▀█████▀██████████████
██████████▌████████████████████
███████████████████████████████
████████████▀███████████████████
███████▀████████████████████████
████████████████████████████████
████████████████████████████████
 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀






Pages: « 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 ... 487 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!