Bitcoin Forum
November 19, 2017, 11:01:15 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 139 »
  Print  
Author Topic: Linux mining distro for the Raspberry PI - MinePeon  (Read 681210 times)
BitMinerN8
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 584


Mining since May 2011.


View Profile
July 03, 2013, 10:02:12 PM
 #501

How much donation is minepeon taking automatically?

Is there a posibilit to tell cgminer via the website that it should use loadbalancing with the entered pools?

Not yet, its one of those features that is waiting on the live update (still a work in progress, it is looking good but when it stuffs up it does it with style).

Neil

15 minutes is default on the Settings tab.
1511089275
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511089275

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511089275
Reply with quote  #2

1511089275
Report to moderator
1511089275
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511089275

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511089275
Reply with quote  #2

1511089275
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511089275
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511089275

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511089275
Reply with quote  #2

1511089275
Report to moderator
1511089275
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511089275

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511089275
Reply with quote  #2

1511089275
Report to moderator
1511089275
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511089275

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511089275
Reply with quote  #2

1511089275
Report to moderator
SebastianJu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960


Legendary Escrow Service - Tip Jar in Profile


View Profile WWW
July 03, 2013, 10:24:32 PM
 #502

15minutes per day? That would be 1% i guess. And you mentioned settings. In what range can this be adjusted?

How much donation is minepeon taking automatically?

Is there a posibilit to tell cgminer via the website that it should use loadbalancing with the entered pools?

Not yet, its one of those features that is waiting on the live update (still a work in progress, it is looking good but when it stuffs up it does it with style).

Neil

15 minutes is default on the Settings tab.
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
July 03, 2013, 10:29:54 PM
 #503

How much donation is minepeon taking automatically?

You can set it to zero if you want (it is a donation after all), just don't be surprised if you hear kittens crying Tongue .

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
SebastianJu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960


Legendary Escrow Service - Tip Jar in Profile


View Profile WWW
July 03, 2013, 10:34:41 PM
 #504

How much donation is minepeon taking automatically?

You can set it to zero if you want (it is a donation after all), just don't be surprised if you hear kittens crying Tongue .

Neil

*lol* Dont worry. I only wanted to know what fee this is before i go the minepeon route.
BR0KK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
July 03, 2013, 10:56:15 PM
 #505

How much donation is minepeon taking automatically?

You can set it to zero if you want (it is a donation after all), just don't be surprised if you hear kittens crying Tongue .

Neil

*lol* Dont worry. I only wanted to know what fee this is before i go the minepeon route.

Damn, now i have to try that Cheesy

€:
"Every time yo set donations to zero a kitten dies"
How f** cool is that Tongue

netfun2000
Member
**
Offline Offline

Activity: 65



View Profile
July 04, 2013, 07:22:51 AM
 #506

No "/dev/mmcblk0p3" on SD?
Polyatomic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 241


View Profile
July 04, 2013, 10:03:47 AM
 #507

Will a cairnsmore1 run with minepeon on the pi ?.
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
July 04, 2013, 10:08:19 PM
 #508

No "/dev/mmcblk0p3" on SD?

No, I assume you're trying to get to the development stuff (you did not give a lot of information).  Development stuff has been moved to git, I have updated the documentation.

Here are the git repos for you to play with, everything is there apart from the source to Arch Linux and the miner code (they have their own repos).

https://github.com/MineForeman/MinePeonWebUI

https://github.com/MineForeman/MinePeon

Enjoy!

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
July 04, 2013, 10:10:05 PM
 #509

Will a cairnsmore1 run with minepeon on the pi ?.

In theory yes, I believe they use the ZTEX driver (tested) but as far as I know no one has actually tested a cairnsmore.

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
Polyatomic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 241


View Profile
July 05, 2013, 08:40:19 AM
 #510

Will a cairnsmore1 run with minepeon on the pi ?.

In theory yes, I believe they use the ZTEX driver (tested) but as far as I know no one has actually tested a cairnsmore.

Neil

cheers for the reply Neil , On a different subject , sometimes when there is a power failure , when the pi boots up , it sometimes boots up quicker than my router can connect to the net and then fails to start mining again untill I spot it . Sometimes minepeon just restarts , after a blackout no worries , sometimes not . Any suggestions ? .  
netfun2000
Member
**
Offline Offline

Activity: 65



View Profile
July 06, 2013, 07:42:50 AM
 #511

Raspcontrol:
https://github.com/imjacobclark/Raspcontrol


Raspcontrol is a web control centre written in PHP for Raspberry Pi.


btharper
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 389



View Profile
July 06, 2013, 08:11:48 AM
 #512

Will a cairnsmore1 run with minepeon on the pi ?.

In theory yes, I believe they use the ZTEX driver (tested) but as far as I know no one has actually tested a cairnsmore.

Neil

cheers for the reply Neil , On a different subject , sometimes when there is a power failure , when the pi boots up , it sometimes boots up quicker than my router can connect to the net and then fails to start mining again untill I spot it . Sometimes minepeon just restarts , after a blackout no worries , sometimes not . Any suggestions ? .  
Sounds like it isn't detecting when the network becomes functional. You could do it the quick and dirty way and just create a cron job to restart networking anytime it's not connected.

Making sure everything reboots quickly, automatically, and reliably. Sounds like somewhere I'd like to throw my donation time at  Grin Now if only I can get a raspi to start this all on  Roll Eyes
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
July 06, 2013, 08:34:14 AM
 #513

sometimes when there is a power failure , when the pi boots up , it sometimes boots up quicker than my router can connect to the net and then fails to start mining again untill I spot it . Sometimes minepeon just restarts , after a blackout no worries , sometimes not . Any suggestions ? .  

I am torturing one of my peons at the moment trying to replicate this (repeatedly yanking its network and power) and I am not having much luck yet.  I don't suppose you have a foolproof method of getting it to stuff up?

I did not write the Arch network library but if there is something wrong I will be pushing the fix.

Neil

P.S. you sound like you get a lot of power cuts.

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
Polyatomic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 241


View Profile
July 06, 2013, 09:00:33 AM
 #514

When It rains the power can go off just for a couple minutes here and there  , also I think the wiring at my place is crap , the circuit breakers trip sometimes when I have the heaters flat out . Its super cold in Adelaide now. Its good for the devices though. 

Im not complaining at all Neil , minepeon has been a godsend.
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
July 06, 2013, 09:17:23 AM
 #515

Im not complaining

I did not think you we're complaining, you have found something that it does not recover from correctly.  If you can find me a way to replicate it I will have a shot at fixing it.

When it comes down to it, all the graphs, stats & ease of use are fairly useless if the miner is not up and going 100% of the time Wink .

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
BR0KK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
July 06, 2013, 09:47:19 AM
 #516

When It rains the power can go off just for a couple minutes here and there  , also I think the wiring at my place is crap , the circuit breakers trip sometimes when I have the heaters flat out . Its super cold in Adelaide now. Its good for the devices though. 

Im not complaining at all Neil , minepeon has been a godsend.

I would invest in a quality UPS to cover for that?

EvilMacGuyver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
July 06, 2013, 05:50:25 PM
 #517

Raspcontrol:
https://github.com/imjacobclark/Raspcontrol


Raspcontrol is a web control centre written in PHP for Raspberry Pi.


Now this looks very interesting.
Its About Sharing
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288


Antifragile


View Profile
July 06, 2013, 09:57:39 PM
 #518

I'm experiencing some weird behavior with version 2.1 of Minepeon.

When I got home I noticed my erupter light was on (something wrong).
I couldn't log in using SSH nor connect via the GUI, so I restarted it. All was working fine and I checked things via SSH. I noticed it took a while to connect.

Then using the GUI the status pictures were not displayed. (They showed as little 1/4" "broken" pics.)
I then tried changing the Timezone to Berlin time and it kept resetting it to the first in the drop down list - Africa. It also wiped away the 15 minute donation (So now I have to see the dead kitty message.)
Of note here, I'm in Germany and we are +1 hr, as it says in the Berlin drop down list, but it still has my time off by 1 hour. So I have to select +2 hours to get it to work right (when it was working there.)
I tried resetting the donation time and pressed set but every time it wiped it clean.

Any ideas or log files I can check out?

Appreciated,
IAS

BTC = Black Swan.
BTC = Antifragile - "Some things benefit from shocks; they thrive and grow when exposed to volatility, randomness, disorder, and stressors and love adventure, risk, and uncertainty. Robust is not the opposite of fragile.
BitMinerN8
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 584


Mining since May 2011.


View Profile
July 06, 2013, 10:22:41 PM
 #519

I'm experiencing some weird behavior with version 2.1 of Minepeon.

When I got home I noticed my erupter light was on (something wrong).
I couldn't log in using SSH nor connect via the GUI, so I restarted it. All was working fine and I checked things via SSH. I noticed it took a while to connect.

Then using the GUI the status pictures were not displayed. (They showed as little 1/4" "broken" pics.)
I then tried changing the Timezone to Berlin time and it kept resetting it to the first in the drop down list - Africa. It also wiped away the 15 minute donation (So now I have to see the dead kitty message.)
Of note here, I'm in Germany and we are +1 hr, as it says in the Berlin drop down list, but it still has my time off by 1 hour. So I have to select +2 hours to get it to work right (when it was working there.)
I tried resetting the donation time and pressed set but every time it wiped it clean.

Any ideas or log files I can check out?

Appreciated,
IAS

I don't know if this will work for you but I have 3 Pi's running and one of them started acting very strange, kind of like what you are describing. I re-flashed the image to a different SD and all the problems went away. Might be worth a shot if you have an alternate SD you could try.
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896



View Profile WWW
July 06, 2013, 10:32:00 PM
 #520

I'm experiencing some weird behavior with version 2.1 of Minepeon.
alternate SD you could try.

It happened to me as well, I thought I was going nuts!

Your SD card is going bad, you are not going insane.  If you reflash it might fix it (for now) but next time your in town pick up a new one.

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... 139 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!