Bitcoin Forum
December 17, 2017, 06:25:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »
  Print  
Author Topic: GUIMiner-scrypt: A GUIMiner fork for mining scrypt chains  (Read 983856 times)
420
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756



View Profile
May 04, 2013, 12:11:16 AM
 #321

Integrated the moddeed cudaminer yet?

Donations: 1JVhKjUKSjBd7fPXQJsBs5P3Yphk38AqPr - TIPS
the hacks, the hacks, secure your bits!
1513491941
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513491941

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513491941
Reply with quote  #2

1513491941
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
juice
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56



View Profile
May 04, 2013, 09:08:09 PM
 #322

dont forget to donate some satoshis to tacotime for his work.
he need good brainfood to get it done!

need money for bitches and beer!
please donate some btc: 1GoZxK12QxjhNfuyrdQBHS3YohDaUeLtGW
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
May 04, 2013, 09:09:34 PM
 #323

Integrated the moddeed cudaminer yet?

Still can't pull output from it with python (trust me I've tried)

MC2/netcoin has been keeping me busy

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
paladin281978
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile
May 05, 2013, 05:08:09 AM
 #324

tacotime

how to set up GUIMiner-scrypt on p2pool (p2pool.org:9388 - CNC), that was less than 10% of the rejected share?
I have 50-60%

420
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756



View Profile
May 05, 2013, 09:05:16 AM
 #325

Integrated the moddeed cudaminer yet?

Still can't pull output from it with python (trust me I've tried)

MC2/netcoin has been keeping me busy

is netcoin your own cryptocurrency?

Donations: 1JVhKjUKSjBd7fPXQJsBs5P3Yphk38AqPr - TIPS
the hacks, the hacks, secure your bits!
rikii
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25


View Profile
May 05, 2013, 03:05:52 PM
 #326

The Built in stratum miner with this. the local standalone one. What kind of flags can  i pass in the flag field for that? ive got all my units going through one socket but I want to make sure theres no flags i could be using on stratum proxy that might help with anything. Thanks guys  Cool
BBN
Member
**
Offline Offline

Activity: 77


View Profile
May 06, 2013, 04:40:47 PM
 #327

HI Tacotime,

How can I see what is causing the stales shares - prevhash-stale or something diff (unknown-work, high-hash)?

Thank You

EDIT: using cgminer
FullLife
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
May 06, 2013, 04:42:31 PM
 #328

How do you setup failover pools for cgminer using GUIMiner?
cptmooseinc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 396



View Profile
May 06, 2013, 05:42:02 PM
 #329

^search this thread. Already been covered.

The Moose's Tip Jar: BTC - 1HoTm9ZqrEmD5Tvs5qAdPM311agyN3eHra
LTC - LPg9svS4dcK5Kzy6HUoef8icrnDxED3ZVA
Crystallas
Member
**
Offline Offline

Activity: 106



View Profile
May 07, 2013, 06:38:36 AM
 #330

Update coming (hopefully) soon, code is done but cudaminer isn't reporting to stdout properly.  As soon as this issue is solved with the cudaminer dev 0.04 will be out.  A few bugs were also fixed.

One little request. Different icon, so it's distinguishable between multiple instances that use the same icon in the tray(a lot of different CryptoCurrency proggies are using the same icon.)

 Grin   Whipped this up for you to use however you want, if that helps.



http://ge.tt/49tPFyf/v/0?c  <-already packaged ico download link of the 4 above icons.
BBN
Member
**
Offline Offline

Activity: 77


View Profile
May 07, 2013, 06:09:04 PM
 #331

HI Tacotime,

How can I see what is causing the stales shares - prevhash-stale or something diff (unknown-work, high-hash)?

Thank You

EDIT: using cgminer

EDIT 2: Anyone willing to help?
3Dfilament
Member
**
Offline Offline

Activity: 92



View Profile
May 07, 2013, 06:59:26 PM
 #332

HI Tacotime,

How can I see what is causing the stales shares - prevhash-stale or something diff (unknown-work, high-hash)?

Thank You

EDIT: using cgminer

EDIT 2: Anyone willing to help?

Please, you can post part of your log so we can look at that. I google all the errors and phrases I see in my log, we can discuss them here.
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
May 07, 2013, 08:14:30 PM
 #333

I will release v0.04 with broken cudaminer support today.  Unfortunately, I haven't heard from the programmer about fixing the program, and I have no way to get its output from stdout right now.  You can still start/stop it with guiminer and see if it's getting shares through the proxy.  In addition to this, it writes a .bat file in the cudaminer folder that runs the command line version of the program with the settings you've selected.

A few other bugs have been patched, notably one that fixes the "Starting..." hang when trying to start a miner when your windows username has a space in it.

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
May 08, 2013, 03:41:09 AM
 #334

Version 0.04 alpha is uploaded.  Enjoy, and sorry cudaminer doesn't work perfectly, but it will make batch files automatically.

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
May 08, 2013, 03:46:35 AM
 #335

Update coming (hopefully) soon, code is done but cudaminer isn't reporting to stdout properly.  As soon as this issue is solved with the cudaminer dev 0.04 will be out.  A few bugs were also fixed.

One little request. Different icon, so it's distinguishable between multiple instances that use the same icon in the tray(a lot of different CryptoCurrency proggies are using the same icon.)

 Grin   Whipped this up for you to use however you want, if that helps.



http://ge.tt/49tPFyf/v/0?c  <-already packaged ico download link of the 4 above icons.

Thanks, I have used this for 0.04

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
FullLife
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
May 08, 2013, 03:52:17 AM
 #336

Version 0.04 alpha is uploaded.  Enjoy, and sorry cudaminer doesn't work perfectly, but it will make batch files automatically.


Other than cudaminer, what other changes did you implement?
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
May 08, 2013, 04:12:34 AM
 #337

Version 0.04 alpha is uploaded.  Enjoy, and sorry cudaminer doesn't work perfectly, but it will make batch files automatically.


Other than cudaminer, what other changes did you implement?

see op

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
FullLife
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
May 08, 2013, 05:04:35 AM
 #338

Version 0.04 alpha is uploaded.  Enjoy, and sorry cudaminer doesn't work perfectly, but it will make batch files automatically.


Other than cudaminer, what other changes did you implement?

see op

Probably should have looked there first eh lol.
Crystallas
Member
**
Offline Offline

Activity: 106



View Profile
May 08, 2013, 06:36:02 AM
 #339

So far so good Taco! And thanks for using a unique icon <3  Grin



Quick feedback(my experience, same pool, 15 minute tests for each change, Win7(32), 7850 "OC" 1GB, stock clocks for this one = 900/1200/100% fan), all on cgminer. Catalyst 12.8, APP SDK 2.6   ***All hashrates were confirmed on the mining pool for accuracy***  

0.02
274.0 KH/s

0.04
277.3 KH/s


Now, I don't know if I should say this out or not....

I replaced the cgminer folder with BFGminer 3.0.2 by simply moving all of the files into a folder named cgminer, moving it into the directory, and renaming bfgminer.exe to cgminer.exe . YMMV if you want to try this, and the hashrate is going to show up different in the status bar, but it works fairly well if you just want to use it as the GUI front-end.

0.02
283.2 KH/s

0.04
280.1 KH/s


Now I overclocked the card to 1050 and left the memclock.

stock 0.02 =322.1 KH/s
w/BFGm 0.02 = 332.6 KH/s    

stock 0.04 = 308.4 KH/s
w/BFGm 0.04 = 326.0 KH/s


I should also note, I used the suggested settings for 7850(low), and the GPU threads field autofills with 2, not 1 in 0.04. My card with any miner will barely hash at all with 2 in this box.  I'm not sure if that was just a typo, because 0.02 autofilled the box to 1.

I don't know if it's just me, but simply doing the BFGminer swap with 0.02 gave me the best results, which IMO is kind of odd because this is just a frontend, and I would have expected the same with 0.04.

cdog
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 700



View Profile
May 08, 2013, 06:47:34 AM
 #340

Taco, due to the seemingly never-ending DDOS attacks on give-me-ltc.com and wemineltc.com (two of the best if not the two best pools), would you consider adding failover as an option for GUIMiner-scrypt?

The way I have my pools set up, they all have the same worker names and passwords on each pool, so the only field I would need to complete would be the site address and port for each of the 3 pools I would use.

I dont know how feasible this is, but I think it would be a great addition.

Also I dont know if I have the latest version, but if you havent replaced the Bitcoin icon with a Litecoin icon, consider doing so!

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!