Bitcoin Forum
November 21, 2017, 12:49:44 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 »
  Print  
Author Topic: GUIMiner-scrypt: A GUIMiner fork for mining scrypt chains  (Read 974843 times)
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
December 21, 2013, 12:06:48 AM
 #481

I'm using this software to mine with a Sapphire R9 290, but I'm only getting about 495 khash/s, with thread concurrency 8192, worksize 256, vectors 1, intensity 13, GPU threads 1 and GPU Defaults 7970 (low usage). I'm getting more with my Sapphire 7970 (about 610 with the same settings except GPU threads 2 ). Could someone please help me? I'll gladly make a donation if my hashrate increases.

Do I have to use CGMiner to get any decent hashrate (I have tried it but I get the same kind of pathetic results, as I don't know how to configure it properly).

You could try the same settings I posted few mins ago in this thread. Those settings should imporve your speed noticeably.

The new settings I included should work okay too, you guys should see 850-910 KH/s depending on how you tweak your clocks
Is it the download in your first post or is it somewhere else? Seems to be 0.4 still.

Same compiled version, just with new cgminer/cudaminer versions and configurations file

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
1511268584
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511268584

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511268584
Reply with quote  #2

1511268584
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Philll90
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
December 21, 2013, 04:54:09 PM
 #482

Hi,

I'm using GUIMiner-Scrypt for solo mining.
Frequently I have read that if you add "--scan-time 15 --expiry 30", you will get better results.
My Question now is, where do I have to add this?



Is it right, when I write that into "Extra Flags" in that way "--scan-time 15 --expiry 30"?

My current ratio of shares: 8 accepted, 14 stale/invalid
Is this a good or a bad ratio?

Thanks a lot for answering & help! Smiley
Phil

Can nobody help me? Sad
crazyearner
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722



View Profile
December 27, 2013, 06:25:49 AM
 #483

hi tacko can you tell me best driver to use with the r280s for scrypt mining thx in advance.
Mender
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
December 28, 2013, 02:11:01 PM
 #484

Does someone has a mirror? The download link isn't working.

Edit: nvm, it just took a verry long time for the download to start.
yahma
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
December 29, 2013, 08:31:14 PM
 #485

Just downloaded the source from GitHub and when I run it, it says version 0.2; however, the compiled executable is v0.4

Have you updated the sources?

0% Fee Mining Pools
CSC - DGC - WDC - DOGE - CRC - FRK - http://bigiron.homelinux.com
Marsenault
Member
**
Offline Offline

Activity: 92


View Profile
December 30, 2013, 06:09:56 AM
 #486


I'm having trouble with that as well, I've read about extra flags, and making it check for new blocks at smaller time intervals. I know that is entered into extra flags, but have not seen a single concrete example of exactly what the text ought to be.


Hahaha, people just say: " oh, set your scantime in extra flags to something between 1 and thirty" and expect you know exactly how to do it I guess.

Probably most of those folks used command line miners before gui's, so it's something they learned and take for granted that anyone using any sort of miner must know how.


But I friggin' don't (HINT), and I'm a little sick of getting these stales instead of blocks, so a little help would be kinna sweet.

Here's the addy it puts it in, or else it gets the hose again...
BTC:16kWLsTvdmJL8R7dw6RqqwsRboAK8e1Dfq
or...
BTC Scrypt!  126yRe5jhtGV2UQfNZQDC1saWUtoSntfF8
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
December 30, 2013, 11:19:36 PM
 #487

Just downloaded the source from GitHub and when I run it, it says version 0.2; however, the compiled executable is v0.4

Have you updated the sources?

Oh, my bad, I forgot to commit 0.04 alpha

I'll do that tomorrow

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
hostmaster
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


View Profile WWW
December 31, 2013, 01:00:38 PM
 #488

Impressive miner, the best, i use it as well.
Palmdetroit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 882


PHS 50% PoS - Stop mining start minting


View Profile WWW
December 31, 2013, 06:04:40 PM
 #489

Are newer 13.2 AMD drivers ok to use with this? (cgminer)

Or are 12.8 still ideal?

and if not does cgminer need a build with newest dev sdks?

Symbiont
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
January 05, 2014, 07:39:44 PM
 #490

Hi, I´ve one question. I´m solo mining a new coin with dif. 0,8... I got 1 share to 3 stale at my 3 GPUs in my rig. At the forum they said, that I should use this: --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1 to get less stale.

Is there a possibility to optimize the settings?

My setting are:

GPU: x280
Extra flags: "empty"
Thread concurrency: 8192
Worksize: 64 (put it down from 256)
Vectors: 1
Intensity: 13
GPU threads: 2

Thanks.

SmartCoin - the currency of a SmartWorld2

USDe: GT2XNumfmLgFYSBK1e4DKKngwMFqxG3YJN  |   SMC: SYfhLwcQ42GbSVV7V8VAUrpVmh3tsPVupJ
Unacceptable
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2212



View Profile
January 05, 2014, 10:42:48 PM
 #491

Hi, I´ve one question. I´m solo mining a new coin with dif. 0,8... I got 1 share to 3 stale at my 3 GPUs in my rig. At the forum they said, that I should use this: --queue 0 --scan-time 1 --expiry 1 to get less stale.

Is there a possibility to optimize the settings?

My setting are:

GPU: x280
Extra flags: "empty"
Thread concurrency: 8192
Worksize: 64 (put it down from 256)
Vectors: 1
Intensity: 13
GPU threads: 2

Thanks.

Great program!!! Very easy  Grin  

I pose the same question for my 7970 Cheesy

Back when I used GUIminer for BTC mining the flags to use were -v -w 256.But when I raise the intensity I get less hash.

Will raising the Thread concurrency level instead work Huh & to what level Huh How do you estimate the appropriate level # Huh

"If you run into an asshole in the morning, you ran into an asshole. If you run into assholes all day long, you are the asshole."  -Raylan Givens
Got GOXXED ?? https://www.youtube.com/watch?v=9KiqRpPiJAU&feature=youtu.be
"An ASIC being late is perfectly normal, predictable, and legal..."Hashfast & BFL slogan Smiley
yahma
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46


View Profile
January 07, 2014, 06:32:49 PM
 #492

Just downloaded the source from GitHub and when I run it, it says version 0.2; however, the compiled executable is v0.4

Have you updated the sources?

Oh, my bad, I forgot to commit 0.04 alpha

I'll do that tomorrow

Hey Tacotime,

Can you commit 0.04 alpha?

Thanks!

0% Fee Mining Pools
CSC - DGC - WDC - DOGE - CRC - FRK - http://bigiron.homelinux.com
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
January 09, 2014, 03:11:44 AM
 #493

Just downloaded the source from GitHub and when I run it, it says version 0.2; however, the compiled executable is v0.4

Have you updated the sources?

Oh, my bad, I forgot to commit 0.04 alpha

I'll do that tomorrow

Hey Tacotime,

Can you commit 0.04 alpha?

Thanks!

pushed

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
Scyntech
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 282


View Profile
January 09, 2014, 05:23:08 AM
 #494

Installed the newest version for my 7850

Card settings
GPU  1035
Mem 1350

340 KH/s (older version)

355 KH/s (New version)

same settings

Thread C      -8000
Worksize       -256
Vectors        -1
GPU Threads -2
Intensity      -12

I am also not getting as many stale.
LPCobris
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129


View Profile
January 12, 2014, 06:38:49 AM
 #495

Hi!
Any news on the 0.05 version?

Im getting a wierd problem....

I have a second rig that i have configurated like my main rig...

When i do start, it start hashing but doesnt accept nothing!!! Its stays on ZERO for long as i wait until i press stop...
I have no ideia whats going on, everything is correctly configurated, all the drivers updated, etc...

Sometimes it works, sometimes it won´t...

Can anyone helpme out?

Thanks...

Best Regards,

LPC
gdanbre
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
January 12, 2014, 08:33:54 PM
 #496

Impressive miner, the best, i use it as well.

thanks for the gui taco!
kahir
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050



View Profile
January 12, 2014, 09:45:52 PM
 #497

Need upgrade please for it to support 7790 and 260x
tacotime
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484



View Profile
January 14, 2014, 02:05:07 PM
 #498

Hi!
Any news on the 0.05 version?

Im getting a wierd problem....

I have a second rig that i have configurated like my main rig...

When i do start, it start hashing but doesnt accept nothing!!! Its stays on ZERO for long as i wait until i press stop...
I have no ideia whats going on, everything is correctly configurated, all the drivers updated, etc...

Sometimes it works, sometimes it won´t...

Can anyone helpme out?

Thanks...

Best Regards,

LPC


I need more information.  What does running the .bat file in /cgminer/ look like?

Code:
XMR: 44GBHzv6ZyQdJkjqZje6KLZ3xSyN1hBSFAnLP6EAqJtCRVzMzZmeXTC2AHKDS9aEDTRKmo6a6o9r9j86pYfhCWDkKjbtcns
MONICA89
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
January 15, 2014, 06:14:52 AM
 #499

Hello!

Can I install GUIMiner if I have Windows XP + win32 bits? What archive i need to Download?


DOWNLOAD (win32 binaries for Vista/7/8 v0.04)


 Huh

Thank you and kisses!


LPCobris
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 129


View Profile
January 15, 2014, 06:19:59 AM
 #500

Hi taco!
Im using middlecoin to mine...

It seems that if i use a low concurrency, when i start, the hash number will appear and the mining will begin, but in reality the accepted never appear (stays in zero).
I resolve this situation by raisng the concurrency... Don´t know if its a problem on the middlecoin server or the guiminer side.

Another idea for the new version...

Create some nice interface (or graphical interface has the cgwatcher)
Create the possibility to put a backup mining server in case the primary one fails after X attemps to get blocks.

Also a nice touch would be the possibility to make programed reboot cicles, like a reboot from 3 to 3 hours for exemple (im using startup on the guiminer), and for reboots the software Rebooter.

Maybe i will remember some more features but for now these where one of the most important...

Best Regards,

LPC

PS: Add those features and i will send some Crypto at your way! Smiley
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!