Bitcoin Forum
July 25, 2017, 10:51:21 AM *
News: BIP91 seems stable: there's probably only slightly increased risk of confirmations disappearing. You should still prepare for Aug 1.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »
  Print  
Author Topic: GUIMiner-scrypt: A GUIMiner fork for mining scrypt chains  (Read 952386 times)
#Darren
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 291



View Profile
July 04, 2013, 03:36:33 PM
 #401

When I try to get it to start, it says "no servers could be used!  Exiting"

Any advice welcomed :-)
1500979881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500979881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500979881
Reply with quote  #2

1500979881
Report to moderator
Decentralized search
Search for products or services and get paid for it
Join pre-ICO
25 July. 50% discount
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1500979881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500979881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500979881
Reply with quote  #2

1500979881
Report to moderator
1500979881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500979881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500979881
Reply with quote  #2

1500979881
Report to moderator
litecoin_messiah
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266



View Profile
July 06, 2013, 10:35:12 PM
 #402

This really works like Magic, I couldn't get cgminer working stable even with the commands it executes but it seems to work fine!

What is this sorcery? I know it doesn't show he errors or whatnot but it don't seem to be losing any shares too
#Darren
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 291



View Profile
July 07, 2013, 03:13:58 PM
 #403

This really works like Magic, I couldn't get cgminer working stable even with the commands it executes but it seems to work fine!

What is this sorcery? I know it doesn't show he errors or whatnot but it don't seem to be losing any shares too

I couldn't get this GUIMiner to work, but I have cgminer working really well now. Pulling 600 a card for two 7970's.
z0rr0
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 301

Vires in Numeris


View Profile WWW
July 07, 2013, 06:37:31 PM
 #404

win xp is not supported

Hello Taco!
How can I completely clean my W7x64 registry from guiminerscrypt?
Version 0.03 worked great for a while, but then, or after trying v.0.04, or after too many tabs in program it stopped loading, and nothing helps to get it work again((

I mean, how to complete clean install with deletion of all old settings? Deletion of folders with program seems not enough, settings are saving somewhere (dont know where exactly).

Edit: ahh I've found it, it's in C:\Users\x\AppData\Roaming\poclbm

Viscera
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 181


View Profile
July 10, 2013, 05:29:21 AM
 #405

Mirror 1 appears to be faulty or incomplete. Mirror 2 from is hosted at Mega and seems complete (will be testing and let you know)

Bitcoin is not a DemoCRAZY get over it losers
drumaliens
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
July 10, 2013, 06:25:42 PM
 #406

With "guiminer-scrypt_win32_binaries_v0.04" for windows what SDK comes bundled with it ?? I want to try and get everything up and running on Linux

Also I could run cgminer through the guiminer. If I created a batch file of the commands that were sent to cgminer Windows comes up with a less than useful "Windows has detected an error and will close gui message. Is this related to some security issue ??

Thanks

Paul
glon
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 181


View Profile
July 11, 2013, 09:33:56 AM
 #407

Hi, I just started using your program but I'm getting a "CGMINER.exe has stopped working" crash each time i hit Start. Able to mine BTC just fine using GUIminer vanilla so no idea what might be the issue here?

Any ideas? Many thanks!
Jcw188
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

Carpe Diem


View Profile
July 12, 2013, 12:52:38 PM
 #408

Hi, I just started using your program but I'm getting a "CGMINER.exe has stopped working" crash each time i hit Start. Able to mine BTC just fine using GUIminer vanilla so no idea what might be the issue here?

Any ideas? Many thanks!

I have the exact same problem.  I'm on window XP 32 bit.  I mine BTC fine with GUIminer with AMD 11.4.  I tried 12.8 and the most recent AMD release and I get the blue screen of death when I try to start mining with those.  Thanks for help!
cptmooseinc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 396



View Profile
July 12, 2013, 11:58:54 PM
 #409

Jcw188, the program does not work on WinXP 32bit.

The Moose's Tip Jar: BTC - 1HoTm9ZqrEmD5Tvs5qAdPM311agyN3eHra
LTC - LPg9svS4dcK5Kzy6HUoef8icrnDxED3ZVA
Jcw188
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532

Carpe Diem


View Profile
July 13, 2013, 05:26:23 PM
 #410

Jcw188, the program does not work on WinXP 32bit.

Ok, but I have the same problem just running the cgminer straight up.  Should cgminer be working on xp 32 bit?  When you say program doesn't work, do you mean guiminer scrypt or cgminer?
OmarG
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210



View Profile
July 17, 2013, 01:27:00 PM
 #411

I tried to start GUI Miner and it hang on connecting. Anybody know why this is happening? I left it to connect for hours and it still hung on connecting. Same result after restarting also.

Canadian P2Pools: http://omargpools.ca/
cptmooseinc
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 396



View Profile
July 17, 2013, 07:11:19 PM
 #412

Sneef, that's because some botnets use the mining software and it's since been flagged by virus companies as a virus. It's a false-positive.

The Moose's Tip Jar: BTC - 1HoTm9ZqrEmD5Tvs5qAdPM311agyN3eHra
LTC - LPg9svS4dcK5Kzy6HUoef8icrnDxED3ZVA
Benny1985
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 391


View Profile
July 28, 2013, 05:08:02 AM
 #413

I tried to start GUI Miner and it hang on connecting. Anybody know why this is happening? I left it to connect for hours and it still hung on connecting. Same result after restarting also.

Usually this is because I've installed AMD Catalyst improperly. Easiest way to know is run CGminer by its lonesome (which comes in GUIMiner under the CGMiner folder), and see if it crashes. If it crashes immediately, you likely have some sort of GPU-related problem.
Emm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29


We provide Bitcoins instantly in Australia


View Profile WWW
August 01, 2013, 09:23:33 AM
 #414

Can you mine any Scrypt virtual currency with this miner?

The fastest and easiest way for Australians to buy Bitcoins.
Available 24/7. Pay via internet banking transfer.
BuyBitcoinAustralia.com.au (http://www.BuyBitcoinAustralia.com.au)  -  Instant bitcoins. Anytime.
Stephan21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


Long Live Bitcoin!


View Profile
August 01, 2013, 01:05:32 PM
 #415

Awesome man, I've got this miner on DigitalCoins right now.  Thanks heaps, ill try setting up some other coin types tomorrow.
vuli
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile WWW
August 03, 2013, 09:32:06 PM
 #416

Hey Taco, been using your program smoothly for a while but i've encountered two problems recently when using it. Could you please take a look:
(i'm using different generation gpu, one is 5850(gpu1) and the other is 7970 as gpu2)



2. The second problem : After starting and stopping the hashing couple of times on my gpu1 (i start/stop a lot sometimes to change to another alt coins), somehow my gpu1 will stuck at extremely lower hashing (from 300 khash/s to around 15 khash/s). This only happened with GPU1, never with my GPU2. The GPU1 is only at 12 aggression all the time. Also, it can hash very stable for days around 300 khash/s as long as i don't start/stop for too many times. If i do, the next time i start it, it will suddenly stuck at 15 khash/s but somehow act like it's at 18 agression, the computer become very sluggish. Also, when this happened, using normal guiminer or cgminer scrypt runs perfectly fine like normal. Only the guiminer scrypt is having this symptoms. And there are no remedy for this but to restart the OS and it will come back to normal. But if i do the start/stop couple of times again it will stuck again in no time.

Could you take a look at this taco? especially the problem #2 since i can't find any working solution for it other than restarting right now.
Thanks.

p.s: i'm using ati 13.1 drivers, windows 7 x64 right now.



Exactly the same happen to me. Have 2 gpus 6870 and 5770, gpu1 is 6870 and if I Stop and Start again I get 6khash and awesome LAG. Only restart PC help. Well sometimes it works normaly but really sometimes.
W7 x64, ccc 13.4, sdk 2.8.1?

██   DeepOnion TOR Integrated, No ICO/Crowfund, Free Airdrop

█  ███  →→  ● This is an ultra secure coin with TOR integration   ←←

███   →→  ● GET FREE ONION! Click here & Apply with your bitcointalk.org userid!  ←←


Donate: 1Hjhp11m6n7nzbqC3izE8QqAGMzzPCU41L
for better minning rig
Thion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
August 07, 2013, 08:56:21 AM
 #417

It is important to know that the settings for the 7850 1GB need to be adjusted.

There is a much lower thread concurrency required for efficient use.

The sweet spot appears to be anywhere between 3500 - 4500 TC.

It's fixed for me now, but it would be nice if the settings for a 1GB 7850 could be added to GUIMiner.
GoWings97
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
August 12, 2013, 01:50:01 PM
 #418

Is it possible to run this miner on a Mac? How do I download it? I apologize for asking such silly questions. I am definitely a noob when it comes to cryptocurrencies.
ChiangYay
Member
**
Offline Offline

Activity: 66


View Profile
August 15, 2013, 11:48:44 AM
 #419

Hi,

I have 3 GPUs 7950. but GUI miner is running only 1. how to set it to run all the all the 3 GPUs?

Thanks,

ChiangYay
jmevz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 251


View Profile
August 18, 2013, 08:26:49 AM
 #420

Trying to use GUIMiner-scrypt with my NVIDIA GeForce 550 Ti to mine some Litecoin, having connection issues though. Just updating my drivers to the suggested now, let's hope this changes something.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!