Bitcoin Forum
January 24, 2022, 11:16:29 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 123 »
  Print  
Author Topic: [ANN][GAP] Gapcoin - Prime Gap Search - New Math Algo - CPU / GPU - Zero Premine  (Read 285298 times)
j0nn9
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 153


View Profile WWW
October 21, 2014, 06:11:34 PM
 #41

Source code updated do:

Code:
git pull

if submodule PoWCore doesn't update, try:

Code:
git submodule foreach git pull -u origin master

or:

Code:
git submodule update

Gapcoin - The largest, decentralized prime gap search
1643066189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643066189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643066189
Reply with quote  #2

1643066189
Report to moderator
Remember that Bitcoin is still beta software. Don't put all of your money into BTC!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1643066189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643066189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643066189
Reply with quote  #2

1643066189
Report to moderator
1643066189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643066189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643066189
Reply with quote  #2

1643066189
Report to moderator
1643066189
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1643066189

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1643066189
Reply with quote  #2

1643066189
Report to moderator
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2856
Merit: 1040



View Profile
October 21, 2014, 06:12:13 PM
 #42

lol at the block size, 0.07, no point for early adopter...

no surprise mining is dead
meccoin4me
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


Bitcoin is getting bigcoin


View Profile
October 21, 2014, 06:13:22 PM
 #43

How do I get my windows client to mine this?

help > debug window > console

setgenerate true


Yeah, I finally tried that after trying to set it up in my conf file.  Looks like we'll have to manually set this every time?  Can the client be configured to start mining upon launch?

if manually setting is to much  :
1 : start wallet
2 : set manual
3 : never close wallet

will work

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1155319.0  DELTACREDITS , great coin , great idea behind
tiger5056
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686
Merit: 500



View Profile
October 21, 2014, 06:16:13 PM
 #44

not even 1 per block.

enerbyte
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 556
Merit: 501


View Profile
October 21, 2014, 06:20:07 PM
 #45

lol at the block size, 0.07, no point for early adopter...

no surprise mining is dead

lol
I found a block with 0.009 GAP  Tongue
mightyWombat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
October 21, 2014, 06:21:16 PM
 #46

wow! 0.00393696 gap for me! am i rich now? think i'll buy a corvette... Wink
murders10
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
October 21, 2014, 06:21:31 PM
 #47

Windows wallet works fine already found a block  Grin
j0nn9
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 153


View Profile WWW
October 21, 2014, 06:24:19 PM
 #48

lol at the block size, 0.07, no point for early adopter...

no surprise mining is dead

lol
I found a block with 0.009 GAP  Tongue

Don't worry it will become more, reward is increasing quadratically within the first 1152 blocks.

Gapcoin - The largest, decentralized prime gap search
shojayxt
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1001



View Profile
October 21, 2014, 06:25:06 PM
 #49

lol at the block size, 0.07, no point for early adopter...

no surprise mining is dead

Ha ha

From the OP

Gapcoin was not designed to enrich the early adopters or the coin creators!

They weren't kidding

z38630610
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1051
Merit: 1000



View Profile
October 21, 2014, 06:26:07 PM
 #50

very slower coin ,and less every block
diff 16 start ,hum

▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
.JINBI..

merges gold’s investment
holding value
with
blockchain technology
.
...T H E   G O L D E N   I C O...
.────────     WHITEPAPER     ────────.
▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
▄█▀▄███████████▄▀█▄
▄█▀▄███████████████▄▀█▄
▄█▀▄███████ ██ ████████▄▀█▄
█ ███████▄▄ ▌ ▄▄▄ ▀██████ █
█ █████████ ▌ ████ ██████ █
█ █████████ ▌ ▄▄▄▄ ▀█████ █
█ █████████ ▌ █████ █████ █
█ █████▄▀▀  ▌ ▀▀▀▀ ▄█████ █
▀█▄▀███████ ██ ████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████████▀▄█▀
▀█▄▀███████████▀▄█▀
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
meccoin4me
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


Bitcoin is getting bigcoin


View Profile
October 21, 2014, 06:26:14 PM
 #51

nope , not yet

would feel better if i found at least 1 block

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1155319.0  DELTACREDITS , great coin , great idea behind
drumingspz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250



View Profile
October 21, 2014, 06:32:55 PM
 #52

Trying to get the RPC miner on to my BAMT miner and am getting this when trying the make all:

Code:
src/PoWCore/src/PoWUtils.h:296: warning: integer constant is too large for ‘long’ type
src/Miner.cpp: In static member function ‘static void* Miner::miner(void*)’:
src/Miner.cpp:171: error: ‘SCHED_IDLE’ was not declared in this scope
make: *** [src/Miner.o] Error 1

Any idea how to fix this?




░░░░░░░▄▄█████▄▄▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░▄██████████████▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██████▄▄░░░░░░
░░▄██████████████████▄░░░░░░░░░░░░░░▄████████████▄░░░░
██████████████████████▄░░░░░░░░░░▄████████████████▄░░
▄███████████████████████▄░░░░░░░▄████████████████████
██████████████████████████▄░░░▄███████████████████████
█████████████████████████████████████████████████████▀
█████████████████████████▀░░░░░▀████████████████████▀
██████████████████████▀░░░░░░░░░▀█████████████████▀░░
░░███████████████████▀░░░░░░░░░░░░░░▀████████████▀░░░░
░░░▀███████████████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀██████▀▀░░░░░░
░░░░░░▀█████████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
mira  ▀▀
██
 
██
   
██
   
██
   
██
   
██
▄▄
Cryptocurrencies have never been so easy
▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬
Facebook LinkedIn Twitter White Paper Google+
▀▀
██
 
██
   
██
   
██
   
██
   
██
▄▄
 
[/center]
BanditryAndLoot
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10

Activity: 350


View Profile
October 21, 2014, 06:39:02 PM
 #53

I'm running the qt, and get this in terminal:

Code:
(gapcoin-qt:11481): Gtk-CRITICAL **: IA__gtk_widget_get_direction: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed

What's that mean?

QT seems to run fine, but it gives that

And it's only at the end of fall, that we discover it was naught but the wind that knew when one particular leaf was to fall from one particular tree, only to land in one distinct spot .. to be left for an eternity, and waste its time in a wait sublime. C0A2A1C4
fast2fix
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1617
Merit: 1001


View Profile
October 21, 2014, 06:43:38 PM
 #54

how many blocks have been found till now?(can't check I'm on mobile)
drumingspz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392
Merit: 250



View Profile
October 21, 2014, 06:45:12 PM
 #55

how many blocks have been found till now?(can't check I'm on mobile)
120




░░░░░░░▄▄█████▄▄▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░▄██████████████▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██████▄▄░░░░░░
░░▄██████████████████▄░░░░░░░░░░░░░░▄████████████▄░░░░
██████████████████████▄░░░░░░░░░░▄████████████████▄░░
▄███████████████████████▄░░░░░░░▄████████████████████
██████████████████████████▄░░░▄███████████████████████
█████████████████████████████████████████████████████▀
█████████████████████████▀░░░░░▀████████████████████▀
██████████████████████▀░░░░░░░░░▀█████████████████▀░░
░░███████████████████▀░░░░░░░░░░░░░░▀████████████▀░░░░
░░░▀███████████████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀██████▀▀░░░░░░
░░░░░░▀█████████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
mira  ▀▀
██
 
██
   
██
   
██
   
██
   
██
▄▄
Cryptocurrencies have never been so easy
▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬▬▬▬▬▬ ● ● ● ● ▬
Facebook LinkedIn Twitter White Paper Google+
▀▀
██
 
██
   
██
   
██
   
██
   
██
▄▄
 
[/center]
miningteam23
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 100


View Profile WWW
October 21, 2014, 06:45:25 PM
 #56

The wallet unzips for me but it gives all types of errors. Not sure why this is. Can't start the wallet.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                       Get Your FREE Coins NOW!     
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
j0nn9
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 153


View Profile WWW
October 21, 2014, 06:49:42 PM
 #57

I'm running the qt, and get this in terminal:

Code:
(gapcoin-qt:11481): Gtk-CRITICAL **: IA__gtk_widget_get_direction: assertion 'GTK_IS_WIDGET (widget)' failed

What's that mean?

QT seems to run fine, but it gives that

Could be a GTK bug?
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=924683

Gapcoin - The largest, decentralized prime gap search
luckcolors
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
October 21, 2014, 06:52:51 PM
 #58

first pool?
miningteam23
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 100


View Profile WWW
October 21, 2014, 06:53:24 PM
 #59

This is the error from winrar

windows.7z: Unknown method in windows\32\md5sum.txt
windows.7z: Unknown method in windows\64\md5sum.txt
windows.7z: Unknown method in windows\32\gapcoin-cli.exe
windows.7z: Unknown method in windows\64\gapcoin-cli.exe
windows.7z: Unknown method in windows\32\gapcoin-qt.exe
windows.7z: Unknown method in windows\32\gapcoind.exe
windows.7z: Unknown method in windows\64\gapcoind.exe
windows.7z: Error - operation failed

.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                       Get Your FREE Coins NOW!     
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
dennistlg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
October 21, 2014, 06:54:17 PM
 #60

http://snakefreak.pytalhost.de/gapcoin.png

Iam a rich guy xD
Pages: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... 123 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!