Bitcoin Forum
December 05, 2021, 09:31:49 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 123 »
  Print  
Author Topic: [ANN][GAP] Gapcoin - Prime Gap Search - New Math Algo - CPU / GPU - Zero Premine  (Read 285041 times)
Aleh777
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 352
Merit: 100


View Profile
November 13, 2014, 06:08:08 AM
Last edit: November 13, 2014, 06:30:09 AM by Aleh777
 #721


Yes, ths version doesn't crash. But changing -w to 256, 128, 64, 32 or 4096 changes nothing Sad the gpu load is high but pps are zero...

I have Windows 7 (64), driver VGA 13.11, AMD APP SDK v2.9 my computer - AMD FX 8150 + R9 280X+ HD 7970+R9 270X = pps 700 000-750 000, CPU load in 70%.

What is your system?
CPU load or GPU load?
The one I'm testing on is: Mint 17 (64), catalyst 14.4, SDK 2.9, CPU Athlon, GPU Radeon 6850. GPU load about 70-80% and pps 0 (I'm not using CPU).

CPU load for one computer (35%) and second (55%), GPU load 80-90%. After how to reconfigure bat file removed kernel.bin?
I not use -w

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1638696709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638696709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638696709
Reply with quote  #2

1638696709
Report to moderator
1638696709
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638696709

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638696709
Reply with quote  #2

1638696709
Report to moderator
bsunau7
Member
**
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 10


View Profile
November 13, 2014, 10:36:14 AM
 #722

I like to announce a modified version of the CPU-Miner. It's on average about 1000% faster. Yes, no typo, +1000%.

The trick is to only search for gaps that meet the criteria (pool = is a share, solo = is a block) and quickly discard others. 10g/h and 15g/h are not calculated anymore.


BUGGER!

That was the main trick I was using on my CPU miner!  Guess my run of "cheap" coins is over.

Now you know why I was asking about how many coins the GPU miner was finding, I needed a metric to gauge relative performance.

Good luck, I'll mine for a day or two and see what a difficulty > 23 does to my take home.

Regards,

--
bsunau7
Sy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1003


Bounty Detective


View Profile
November 13, 2014, 11:47:06 AM
 #723

Amazing how many people were already running modified miners...diff +10 incoming xD

BOUNTY DETECTIVE


















Powered by,
AizenSou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000


View Profile
November 13, 2014, 12:41:06 PM
 #724


You are on the right track, but still about 3x slower than optimal. I am averaging about 1.5 blocks an hour on 2 x Intel Core i7-4770K processors. It is nice to see that someone is enhancing the miner.

Oh yeah. Look who we have here to speak. The one who's well-known for lying.
Quote
Trust: -4: -1 / +0(0)

Btw sir, in your log there is one block of mine. Don't spread your stupid FUD about killing the coin here. I bet you can't.
Damadegyptian
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
November 13, 2014, 01:19:26 PM
 #725

WOW the hashing speeds just tripled over night!  looks like the coin is getting some more exposure Cheesy

BTC - 1Awz7HfX37gMvPSVBmpNzpcRmbBcgojgse Cheesy
https://www.facebook.com/therealcryptocurrencynews/
smoothdoger
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
November 13, 2014, 01:22:08 PM
 #726

WOW the hashing speeds just tripled over night!  looks like the coin is getting some more exposure Cheesy

um no, its the new miner
Damadegyptian
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
November 13, 2014, 01:33:45 PM
 #727

WOW the hashing speeds just tripled over night!  looks like the coin is getting some more exposure Cheesy

um no, its the new miner

Oh, damn the new miner is great! but i'm getting a lot of stales with it

BTC - 1Awz7HfX37gMvPSVBmpNzpcRmbBcgojgse Cheesy
https://www.facebook.com/therealcryptocurrencynews/
dcct
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
November 13, 2014, 01:34:57 PM
 #728

Another 250 sent.

Thanks everyone! I got a lot more donations than I expected. Also love to see difficulty >23!
Damadegyptian
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
November 13, 2014, 01:45:21 PM
 #729

how come the Network hashrate is lower, less than half, the Pool hashrate ? is that a error or what ?

BTC - 1Awz7HfX37gMvPSVBmpNzpcRmbBcgojgse Cheesy
https://www.facebook.com/therealcryptocurrencynews/
Damadegyptian
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
November 13, 2014, 01:55:53 PM
 #730

when solo mining

how do you make a rpc username and password ?

gapminer.exe -o 127.0.0.1 -p 31397 -u <rpc user> -x <rpc password> -t 4

BTC - 1Awz7HfX37gMvPSVBmpNzpcRmbBcgojgse Cheesy
https://www.facebook.com/therealcryptocurrencynews/
dcct
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
November 13, 2014, 02:01:49 PM
 #731

when solo mining

how do you make a rpc username and password ?

gapminer.exe -o 127.0.0.1 -p 31397 -u <rpc user> -x <rpc password> -t 4

you put it in your gapcoin.conf:

server=1
rpcuser=<user>
rpcpassword=<password>
(maybe rpcallowip=*)
Damadegyptian
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
November 13, 2014, 02:11:37 PM
 #732

when solo mining

how do you make a rpc username and password ?

gapminer.exe -o 127.0.0.1 -p 31397 -u <rpc user> -x <rpc password> -t 4

you put it in your gapcoin.conf:

server=1
rpcuser=<user>
rpcpassword=<password>
(maybe rpcallowip=*)

I'm quite new to all this stuff and I have no idea where my .config file would be...

BTC - 1Awz7HfX37gMvPSVBmpNzpcRmbBcgojgse Cheesy
https://www.facebook.com/therealcryptocurrencynews/
dcct
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
November 13, 2014, 02:15:35 PM
 #733

when solo mining

how do you make a rpc username and password ?

gapminer.exe -o 127.0.0.1 -p 31397 -u <rpc user> -x <rpc password> -t 4

you put it in your gapcoin.conf:

server=1
rpcuser=<user>
rpcpassword=<password>
(maybe rpcallowip=*)

I'm quite new to all this stuff and I have no idea where my .config file would be...

Windows? in %APPDATA%\gapcoin\

Linux? $HOME/.gapcoin/

Damadegyptian
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
November 13, 2014, 02:30:32 PM
 #734

when solo mining

how do you make a rpc username and password ?

gapminer.exe -o 127.0.0.1 -p 31397 -u <rpc user> -x <rpc password> -t 4

you put it in your gapcoin.conf:

server=1
rpcuser=<user>
rpcpassword=<password>
(maybe rpcallowip=*)

I'm quite new to all this stuff and I have no idea where my .config file would be...

Windows? in %APPDATA%\gapcoin\

Linux? $HOME/.gapcoin/



there is the appdata folder, no .conf file ?

BTC - 1Awz7HfX37gMvPSVBmpNzpcRmbBcgojgse Cheesy
https://www.facebook.com/therealcryptocurrencynews/
gavrilo77
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 819
Merit: 502



View Profile
November 13, 2014, 02:39:51 PM
 #735

110,548,704 PPS. Seriously!?
dcct
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250


View Profile
November 13, 2014, 02:41:04 PM
 #736


there is the appdata folder, no .conf file ?

Go ahead and create it. Its a text-file.
q327K091
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1010


View Profile
November 13, 2014, 02:42:30 PM
 #737

the price is too low,can't earn back power fee.

put wallet in an encrypted USB stick it in a glass jar and burry underground for some time

I have a feeling and image in my mind of bunch of people digging ground to look for jars with bitcoins in em'  Grin

hey! gap looks great network hash accelerated while at the same time still allowing people to get to coins even on lower end CPU's , nice! exellent coin
qqqq
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1596
Merit: 1011


View Profile
November 13, 2014, 02:43:37 PM
 #738

I guess the new cpu miner is not a good idea cause of botnets. It's a two sides of coin again.
q327K091
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1010


View Profile
November 13, 2014, 02:51:54 PM
Last edit: November 13, 2014, 03:06:19 PM by q327K091
 #739

I guess the new cpu miner is not a good idea cause of botnets. It's a two sides of coin again.

making GPU miner work with sieve algorithm will take care of that, mine with CPU while you can

what would be really nice is to attract fpga to encode the algo, now that would be something, for that time has to pass I think, imagine size of primes then.. would scare cryptologists  for sure
Damadegyptian
Member
**
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 10


View Profile
November 13, 2014, 03:24:39 PM
 #740

when solo mining

how do you make a rpc username and password ?

gapminer.exe -o 127.0.0.1 -p 31397 -u <rpc user> -x <rpc password> -t 4

you put it in your gapcoin.conf:

server=1
rpcuser=<user>
rpcpassword=<password>
(maybe rpcallowip=*)

I'm quite new to all this stuff and I have no idea where my .config file would be...

Windows? in %APPDATA%\gapcoin\

Linux? $HOME/.gapcoin/



there is the appdata folder, no .conf file ?

I keep getting a "unable to connect to server" error

the text file should be saved as gapcoin.conf, correct ?

BTC - 1Awz7HfX37gMvPSVBmpNzpcRmbBcgojgse Cheesy
https://www.facebook.com/therealcryptocurrencynews/
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 123 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!