Bitcoin Forum
December 17, 2017, 04:35:18 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
Author Topic: Seuntjie' Dice bot programmers mode discussion.  (Read 52331 times)
seuntjie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1448



View Profile WWW
March 02, 2016, 03:37:13 PM
 #101

yeah, head over to https://bot.seuntjie.com/ and if you have a really small screen, scroll down a bit in the main window....

1513528518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513528518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513528518
Reply with quote  #2

1513528518
Report to moderator
1513528518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513528518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513528518
Reply with quote  #2

1513528518
Report to moderator
1513528518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513528518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513528518
Reply with quote  #2

1513528518
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513528518
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513528518

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513528518
Reply with quote  #2

1513528518
Report to moderator
franklintdv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
March 02, 2016, 11:54:45 PM
 #102

Hi, i need a simple code when if i won the bet i keep the same bet but reduce the chance, something like this, its possible to do?

chance= 98
nextbet = balance*(0.01)

function dobet()
if win then
chance = previouschance(-1)
nextbet = lastbet
else
chance = 98
nextbet = balance*(0.01)
end
end

i really need a help because i dont know how to code
chilly2k
Legendary
*
Online Online

Activity: 968


View Profile
March 03, 2016, 12:26:42 AM
 #103

Hi, i need a simple code when if i won the bet i keep the same bet but reduce the chance, something like this, its possible to do?

chance= 98
nextbet = balance*(0.01)

function dobet()
if win then
chance = previouschance(-1)
nextbet = lastbet
else
chance = 98
nextbet = balance*(0.01)
end
end

i really need a help because i dont know how to code

   Pretty close, Try this

chance= 98
nextbet = balance* .01

function dobet()

  if win then
    chance = chance - 1

--     nextbet = lastbet  Not needed, but you could put nextbet = previousbet

  else
    chance = 98
    nextbet = balance*.01
  end
end

franklintdv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
March 04, 2016, 10:48:26 PM
 #104

Hi, i need a simple code when if i won the bet i keep the same bet but reduce the chance, something like this, its possible to do?

chance= 98
nextbet = balance*(0.01)

function dobet()
if win then
chance = previouschance(-1)
nextbet = lastbet
else
chance = 98
nextbet = balance*(0.01)
end
end

i really need a help because i dont know how to code

   Pretty close, Try this

chance= 98
nextbet = balance* .01

function dobet()

  if win then
    chance = chance - 1

--     nextbet = lastbet  Not needed, but you could put nextbet = previousbet

  else
    chance = 98
    nextbet = balance*.01
  end
end


Thanks, works greate, but its not a good strategy...  Shocked
chilly2k
Legendary
*
Online Online

Activity: 968


View Profile
March 05, 2016, 12:32:00 AM
 #105

Hi, i need a simple code when if i won the bet i keep the same bet but reduce the chance, something like this, its possible to do?

chance= 98
nextbet = balance*(0.01)

function dobet()
if win then
chance = previouschance(-1)
nextbet = lastbet
else
chance = 98
nextbet = balance*(0.01)
end
end

i really need a help because i dont know how to code

   Pretty close, Try this

chance= 98
nextbet = balance* .01

function dobet()

  if win then
    chance = chance - 1

--     nextbet = lastbet  Not needed, but you could put nextbet = previousbet

  else
    chance = 98
    nextbet = balance*.01
  end
end


Thanks, works greate, but its not a good strategy...  Shocked

   You gave it a try.  Now you can start tweaking it, and try other things.  That's the great thing about using the programmer mode.  Hopefully you didn't lose to much.   

achodik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
March 06, 2016, 10:19:48 AM
 #106

I tried writing a new code that would just let the decimals do whatever they want, but update the minimum bet as my balance grew...

Quote from: my lua
chance=49.95
multiplier=0.4
minbet=0.01
divfactor=11763.8342980769


function dobet()
if previousbet*(1-multiplier)<minbet and win then
   minbet=balance/divfactor
   nextbet=minbet
   elseif win then
   nextbet = previousbet*(1-multiplier)
else   
   nextbet = previousbet*(1+multiplier)
end
end

Same deal as before. 15-25 bets and then 999dice cuts my api connection off.

have you tried running this script on another site? It seems that 999dice is doing weird things overall.

It lets me keep playing on safedice.

Thanks
achodik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
March 07, 2016, 09:40:29 PM
 #107

For some reason it does 2 satoshi bets instead of 3

http://puu.sh/nyrIG/1bccc8e36a.png
franklintdv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
March 08, 2016, 01:46:24 PM
 #108

I tried writing a new code that would just let the decimals do whatever they want, but update the minimum bet as my balance grew...

Quote from: my lua
chance=49.95
multiplier=0.4
minbet=0.01
divfactor=11763.8342980769


function dobet()
if previousbet*(1-multiplier)<minbet and win then
   minbet=balance/divfactor
   nextbet=minbet
   elseif win then
   nextbet = previousbet*(1-multiplier)
else   
   nextbet = previousbet*(1+multiplier)
end
end

Same deal as before. 15-25 bets and then 999dice cuts my api connection off.

have you tried running this script on another site? It seems that 999dice is doing weird things overall.

It lets me keep playing on safedice.

Thanks

I'm trying your script at just-dice but after an hour its just stop the bets. 
achodik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
March 09, 2016, 05:44:46 AM
 #109

Quote from: franklintdv
I'm trying your script at just-dice but after an hour its just stop the bets.

Yeah, I found my code didn't even run as intended once I got it to run more than 15 hands  Undecided I quit after a couple hundred to fix it
seuntjie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1448



View Profile WWW
March 09, 2016, 10:40:10 AM
 #110

I tried writing a new code that would just let the decimals do whatever they want, but update the minimum bet as my balance grew...

Quote from: my lua
chance=49.95
multiplier=0.4
minbet=0.01
divfactor=11763.8342980769


function dobet()
if previousbet*(1-multiplier)<minbet and win then
   minbet=balance/divfactor
   nextbet=minbet
   elseif win then
   nextbet = previousbet*(1-multiplier)
else   
   nextbet = previousbet*(1+multiplier)
end
end

Same deal as before. 15-25 bets and then 999dice cuts my api connection off.

have you tried running this script on another site? It seems that 999dice is doing weird things overall.

It lets me keep playing on safedice.

Thanks

I'm trying your script at just-dice but after an hour its just stop the bets. 

Does the script stop the betting or does the bot disconnect?

seuntjie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1448



View Profile WWW
March 09, 2016, 10:41:08 AM
 #111

Quote from: franklintdv
I'm trying your script at just-dice but after an hour its just stop the bets.

Yeah, I found my code didn't even run as intended once I got it to run more than 15 hands  Undecided I quit after a couple hundred to fix it

Code has a tendancy to do what you tell it instead of what you want.

franklintdv
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
March 09, 2016, 02:34:53 PM
 #112

Quote from: franklintdv
I'm trying your script at just-dice but after an hour its just stop the bets.

Yeah, I found my code didn't even run as intended once I got it to run more than 15 hands  Undecided I quit after a couple hundred to fix it

Code has a tendancy to do what you tell it instead of what you want.

I'm enjoying the results of your script so far. But since he is not doing what you want maybe you can explain to anyone who can solve the problem helps you. The bot obeys what you program without flaws , it may be something you did wrong.
debuni
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924



View Profile
March 11, 2016, 11:58:00 PM
 #113

Hi,

I'm having a strange problem with 999dice.

My script stop working after 10-15 bets without any reason and 999dice is unacceptable from the bot till I restart it. Balance is getting to 0.00000000, manual betting is not working, etc - like 999dice are blocking connections from the bot just 2-3 seconds after I ran it.

I'm using the same script in PD and SafeDice for over 100K bets without any fault.

999Dice and SafeDice are those with lower house edge of the supported list?

Any ideas? Thanks.


.
.

ico██ico
ico▒▒ico
ico░░ico
.
.
.

ico░░ico
ico▒▒ico
ico██ico
.
.
ANN
Facebook
.
.

ico██ico
ico▒▒ico
ico░░ico
.
.
achodik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
March 13, 2016, 04:33:04 AM
 #114

Hi,

I'm having a strange problem with 999dice.

My script stop working after 10-15 bets without any reason and 999dice is unacceptable from the bot till I restart it. Balance is getting to 0.00000000, manual betting is not working, etc - like 999dice are blocking connections from the bot just 2-3 seconds after I ran it.

I'm using the same script in PD and SafeDice for over 100K bets without any fault.

999Dice and SafeDice are those with lower house edge of the supported list?

Any ideas? Thanks.

I've encountered the same problem. Hopefully 999dice works with Seunjie to try and fix whatever is going on.
seuntjie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1448



View Profile WWW
March 13, 2016, 07:58:20 AM
 #115

ok I can see that there is a real problem here and something similar happens with fortunejack, so there seems to be a problem with the programmer mode. While i acknowledge that this is a problem, my priority for the next release is to make sure FJ runs stable in the advanced mode and then I want to continue work on version 4 of the bot, where most of the components of the bot will be redesigned and this should help fix the programmer mode.

If I can find anything obvious causing the problem in the programmer mode before the Fj release, I'll try to get it fixed.

achodik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 43


View Profile
March 13, 2016, 08:52:32 AM
 #116

ok I can see that there is a real problem here and something similar happens with fortunejack, so there seems to be a problem with the programmer mode. While i acknowledge that this is a problem, my priority for the next release is to make sure FJ runs stable in the advanced mode and then I want to continue work on version 4 of the bot, where most of the components of the bot will be redesigned and this should help fix the programmer mode.

If I can find anything obvious causing the problem in the programmer mode before the Fj release, I'll try to get it fixed.

Very good. Thanks for the update

Edit: It might be worth noting that after 24~ hours of running advanced mode on 999dice it will crash unless I restart my computer (Different from the API block that seems to be happening in programmer mode, like the program literally crashes). Restarting the program only fixes it for another few hours, a computer restart is required for another day of play. Compared to this I've been running programmer mode without any restarts, crashes, API blocks, or anything, on safedice ever since you suggested I try it a week ago.
debuni
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924



View Profile
March 13, 2016, 09:15:23 PM
 #117

ok I can see that there is a real problem here and something similar happens with fortunejack, so there seems to be a problem with the programmer mode. While i acknowledge that this is a problem, my priority for the next release is to make sure FJ runs stable in the advanced mode and then I want to continue work on version 4 of the bot, where most of the components of the bot will be redesigned and this should help fix the programmer mode.

If I can find anything obvious causing the problem in the programmer mode before the Fj release, I'll try to get it fixed.

Thank you.

I think it could be because of too many bets/sec.
Can I set it in Programming mode bets/sec? As I see there is such setting in Advanced mode. But cannot find variable name in Programming mode.

.
.

ico██ico
ico▒▒ico
ico░░ico
.
.
.

ico░░ico
ico▒▒ico
ico██ico
.
.
ANN
Facebook
.
.

ico██ico
ico▒▒ico
ico░░ico
.
.
seuntjie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1448



View Profile WWW
March 14, 2016, 04:17:31 PM
 #118

The bet speed setting is active as long as it's enabled regardless of the mode you're using.

debuni
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 924



View Profile
March 14, 2016, 04:51:55 PM
 #119

The bet speed setting is active as long as it's enabled regardless of the mode you're using.

Understood. Tested. Just to know, even on just 1Bet/Sec bot is stopping after ~15 bets on 999dice.

.
.

ico██ico
ico▒▒ico
ico░░ico
.
.
.

ico░░ico
ico▒▒ico
ico██ico
.
.
ANN
Facebook
.
.

ico██ico
ico▒▒ico
ico░░ico
.
.
Kavalskiy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
March 16, 2016, 06:19:29 PM
 #120

Hi,
I have some idea but can not implement it.
Maybe somone can help me)
For example, i have some sequences of bets (5 for example), and i want that the bot bettin it sequences randomly
1st sequence:
0.00000001 Low
0.00000002 Low
0.00000004 High
0.00000008 High
2nd
0.00000001 Low
0.00000002 High
0.00000004 High
0.00000008 Low
3rd
0.00000001 High
0.00000002 Low
0.00000004 High
0.00000008 Low
etc...
help please)!
thank you!
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!