Bitcoin Forum
July 22, 2017, 12:45:37 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 288 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Expanse (EXP) - 1st Stable fork of Ethereum  (Read 708773 times)
randywald
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585


View Profile
September 13, 2015, 10:34:30 AM
 #461

Will the main network remains CPU - only , or we will mine with GPU such as ethereum miner , as well ?

GPU. Never heard of a CPU only network.

1500684337
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500684337

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500684337
Reply with quote  #2

1500684337
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1500684337
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500684337

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500684337
Reply with quote  #2

1500684337
Report to moderator
1500684337
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500684337

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500684337
Reply with quote  #2

1500684337
Report to moderator
1500684337
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1500684337

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1500684337
Reply with quote  #2

1500684337
Report to moderator
hoze
Member
**
Offline Offline

Activity: 92


View Profile
September 13, 2015, 11:23:37 AM
 #462

https://drive.google.com/file/d/0B6-zgS8gYXFaRmtfeEpLZTFqZzA/view?usp=sharing

Everyone on windows having problems give this zip a try.

It comes with 64 bit version of gexp and bat files that make the process smooth as possible.

Report back please.


Yeees...now connected and working.


hello help me please?

Just download and follow steps...
Hazcat
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
September 13, 2015, 11:29:38 AM
 #463

https://drive.google.com/file/d/0B6-zgS8gYXFaRmtfeEpLZTFqZzA/view?usp=sharing

Everyone on windows having problems give this zip a try.

It comes with 64 bit version of gexp and bat files that make the process smooth as possible.

Report back please.


Yeees...now connected and working.


hello help me please?

Download this from https://drive.google.com/file/d/0B6-zgS8gYXFaRmtfeEpLZTFqZzA/view?usp=sharing
 and then

Step-1 new account (passwords are invisible, enter password, hit enter, enter password again, hit enter)
Step-2 genesis (just click that) but u have to edit the file and replace geth with gexp then u close it with CTRL+C
Step-3 Start Expanse
Step-4 gpu_mining_solo

Followed this - SO BLOODY EASY!

Thank you!
Hazcat
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
September 13, 2015, 11:32:06 AM
 #464

p.s like thecolours compared to simple white text...simple yet different and make looking at screens all day that tiny bit more interesting
GoldenEye
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 600


View Profile
September 13, 2015, 11:35:20 AM
 #465

Status Ubuntu 14.04 x64; Dual Stack (IPv4/IPv6);  Port 41356 UDP open (both IPv6 and IPv4)

After updating from github no change:
- no peer automatically found
- adding manually f944 successful
admin.addPeer("enode://f944c6702a78a0cbcd6505b76daff069dad2e45ff88896c475da2bef47091c88e5b4042211233e397ad958be998003a2674151e60719c5fdeeff5f8cc2c231a1@74.196.59.103:42786")
- adding peers given in OP failed
admin.addPeer("enode://4055ec69e53df4bfecb95e3b65c28e4f2a1145a3bdc4d85d077b552248cf159951afd649f044783bebf48b902fbc0e96978c76236fd4ab3d5ef7d95d72b84ee5@[::]:42786")

==> it seemed that only peers could be added manually, which contained an IPv4 address
==> peers given by the unspecified IPv6 addresss [::] were not found

So I tested to disable the IPv6 Stack:
bingo:

> admin.peers
[{
    Caps: "exp/60, exp/61",
    ID: "15a6ddec7c2e7fc67686557975b41c6308525a69c8ce56747d6ae9c7e9dc8910a4624443ffc1270 01f72f8f8fca4a67d04906e72d725d7b39dbff4454b8b2b28",
    LocalAddress: "192.168.0.101:41356",
    Name: "Gexp/v1.1.3/windows/go1.4.2",
    RemoteAddress: "68.197.12.14:42786"
}, {
    Caps: "exp/60, exp/61",
    ID: "4055ec69e53df4bfecb95e3b65c28e4f2a1145a3bdc4d85d077b552248cf159951afd649f044783 bebf48b902fbc0e96978c76236fd4ab3d5ef7d95d72b84ee5",
    LocalAddress: "192.168.0.101:60407",
    Name: "Gexp/v1.1.3-df8d5237/linux/go1.4",
    RemoteAddress: "45.55.217.136:42786"
}, {
    Caps: "exp/60, exp/61",
    ID: "f944c6702a78a0cbcd6505b76daff069dad2e45ff88896c475da2bef47091c88e5b4042211233e3 97ad958be998003a2674151e60719c5fdeeff5f8cc2c231a1",
    LocalAddress: "192.168.0.101:57212",
    Name: "Gexp/v1.1.2-74cee8c3/linux/go1.4",
    RemoteAddress: "74.196.59.103:42786"
}]

It seems, if IPv6 stack is enabled, the node tries to find peers using IPv6 only.
This will fail, because no peer is listening on an open IPv6 port.

Strange:
After reenabling the IPv6 Stack all is working well.
Seems that the node is caching known peers (like bitcon (peers.dat)

I cannot check this now, but perhaps this will help:
admin.addPeer("enode://4055ec69e53df4bfecb95e3b65c28e4f2a1145a3bdc4d85d077b552248cf159951afd649f044783bebf48b902fbc0e96978c76236fd4ab3d5ef7d95d72b84ee5@0.0.0.0:42786")


randywald
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585


View Profile
September 13, 2015, 12:06:58 PM
 #466

So, i mined 1000 coins, but they are useless, right?

go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


Get smart !


View Profile
September 13, 2015, 12:10:34 PM
 #467

Okay since we sync the testnet now , by the time of the launch - there will be brand new network to sync on , right ?
randywald
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585


View Profile
September 13, 2015, 12:15:25 PM
 #468

So, i mined 1000 coins, but they are useless, right?

right

But at least i know it works Grin

GoldenEye
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 600


View Profile
September 13, 2015, 12:16:27 PM
 #469

Okay since we sync the testnet now , by the time of the launch - there will be brand new network to sync on , right ?

No, another genesis block only (I think)
go6ooo1212
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120


Get smart !


View Profile
September 13, 2015, 12:17:10 PM
 #470

Okay since we sync the testnet now , by the time of the launch - there will be brand new network to sync on , right ?

No, another genesis block only (I think)

It makes sense, yeah , thanks...
Q_R_V
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 362


Inactivity: 8963


View Profile
September 13, 2015, 12:18:26 PM
 #471

So, i mined 1000 coins, but they are useless, right?
Well, you can send me few coins to test yours and mine wallet >> exp_test: 0xc10a75b703247198bbd7a52fabbc677892161da3

Okay since we sync the testnet now , by the time of the launch - there will be brand new network to sync on , right ?
Yes, we will have to start from a new genesis block.
defaced
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512


Franko is the Future.


View Profile WWW
September 13, 2015, 12:29:00 PM
 #472

90% of the "premine" is owned by the community, and will be stored in a democratic DAO.. again.. ran by the community. They are the communities funds, and the community will vote on how they are spent.

If a "premine" deters you from using this platform, you could use FRK. FRK is a low inflation 0 premine alternative that has been up and running for nearly 3 years. Since FRK embodies your values i'll expect to see you in active in the frk community from now on.

hell yes may i add crypto is about freedom but franko is about family


non nobis solum, sed omnibus my brother.

Fortune favors the brave. - Publius Terence
Fair, Scarce, and Fast. Meet Franko
Franko ★  Expanse To The Moon NewsJoin the Expanse SlackHow to get free bitcoins
randywald
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585


View Profile
September 13, 2015, 12:35:32 PM
 #473

So, i mined 1000 coins, but they are useless, right?
Well, you can send me few coins to test yours and mine wallet >> exp_test: 0xc10a75b703247198bbd7a52fabbc677892161da3

Okay since we sync the testnet now , by the time of the launch - there will be brand new network to sync on , right ?
Yes, we will have to start from a new genesis block.

I have sent 100 coins. Hope it worked.

Q_R_V
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 362


Inactivity: 8963


View Profile
September 13, 2015, 12:54:12 PM
 #474

Yes, it worked! I will send it back when i figure out how to check transactions list  Grin

edit: Just received 2.74 from 0x2a7040cc2b11f472e8db8501085e2d4acfca8f3a
edit2: Just send back to 0x2a7040cc2b11f472e8db8501085e2d4acfca8f3a
defaced
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512


Franko is the Future.


View Profile WWW
September 13, 2015, 01:22:07 PM
 #475

Thank yall for helping.

Fortune favors the brave. - Publius Terence
Fair, Scarce, and Fast. Meet Franko
Franko ★  Expanse To The Moon NewsJoin the Expanse SlackHow to get free bitcoins
shutaru1985
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 36


View Profile
September 13, 2015, 01:22:21 PM
 #476

how to check balance and txs?
hoze
Member
**
Offline Offline

Activity: 92


View Profile
September 13, 2015, 01:22:42 PM
 #477

..hmmm...strange...I hashing with ~25Mhs and no block was found...
tamara163
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 823



View Profile
September 13, 2015, 01:29:54 PM
 #478

1. disabled antivirus
2.disabled the windows firewall
3. unplugged the router
4.connected directly to the network
5.launched wallet
6.added two nodes
got two connections


why not sync?
help me

  ✵ Super FAST block times      ✵ Block Explorer right in the wallet!     ✵ Stealth Addresses     ✵ PoW/PoS hybrid   
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
Ancient Money
for a New World
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
Join the conversation!
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██

                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

TWITTER


Sir_Astral
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


View Profile
September 13, 2015, 01:40:58 PM
 #479

Do I need to run step 2 at final launch? Nodes will be the same?
Q_R_V
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 362


Inactivity: 8963


View Profile
September 13, 2015, 01:45:55 PM
 #480

how to check balance and txs?

Wallet adress: web3.exp.accounts
Balance: "web3.fromWei(exp.getBalance(exp.coinbase))" or "web3.fromWei(exp.getBalance("your_adress"))"
Pending transactions: "exp.pendingTransactions"
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 ... 288 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!