Bitcoin Forum
February 27, 2017, 04:12:49 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 265 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Expanse (EXP) - Blockchain powered immutable cloud computer  (Read 514158 times)
defaced
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386


Franko is the Future.


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:47:30 AM
 #821

I too must agree Expanse start nodes are a MESS!

keep going on wrong work and loosing nodes... it should be from start at least 8 nodes hard coded in europe, usa, asia, etc... now only ppl near main node will get most from the start

thats what sht did, I hard coded like 5 nodes from around the world, ill hardcode some more in the morning.

Fortune favors the brave. - Publius Terence
Fair, Scarce, and Fast. Meet Franko
Franko ★  Expanse To The Moon NewsJoin the Expanse SlackHow to get free bitcoins
1488211969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488211969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488211969
Reply with quote  #2

1488211969
Report to moderator
1488211969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488211969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488211969
Reply with quote  #2

1488211969
Report to moderator
1488211969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488211969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488211969
Reply with quote  #2

1488211969
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1488211969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488211969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488211969
Reply with quote  #2

1488211969
Report to moderator
1488211969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488211969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488211969
Reply with quote  #2

1488211969
Report to moderator
1488211969
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1488211969

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1488211969
Reply with quote  #2

1488211969
Report to moderator
jjjordan
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 244


View Profile
September 14, 2015, 01:47:35 AM
 #822

My miner seems to be stuck on, 'Getting work package'

When I check my exp.log file, I see:

Quote
Cannot start mining without etherbase address: etherbase address must be explicitly specified
I0914 02:28:56.998071   11212 backend.go:483]

Any ideas?
You probably don't have an account created with (windows):

Code:
gexp.exe account new
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
September 14, 2015, 01:48:04 AM
 #823

I too must agree Expanse start nodes are a MESS!

keep going on wrong work and loosing nodes... it should be from start at least 8 nodes hard coded in europe, usa, asia, etc... now only ppl near main node will get most from the start

I went from 4 to null to 2 and now at 3, after putting those nodes in. I hope this helps out and not put me on the wrong chain....

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
NRPatten
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:48:11 AM
 #824

Ok on block 510
 Is it normal

I0913 21:47:44.108493   16916 chain_manager.go:661] imported 1 block(s) (0 queued 0 ignored) including 0 txs in 2.008396ms. #2874 [79ce08c8 / 79ce08c8]

Mining Pool | iMine | MyGitHub | - | GitHubRepo | GitHub
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile
September 14, 2015, 01:48:23 AM
 #825

last 20min I am loosing all new mined, nodes are CRAP!

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
defaced
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386


Franko is the Future.


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:48:44 AM
 #826

I swear those nodes in the OP keep making my blockchain sync fail. Every time I add them, the sync fails seconds after

me too
 then my balance changes, then i get null nodes.  then i get 1 node, then my coin count is reduced. this should have been tested more.

How do you think we should have tested it more?

Fortune favors the brave. - Publius Terence
Fair, Scarce, and Fast. Meet Franko
Franko ★  Expanse To The Moon NewsJoin the Expanse SlackHow to get free bitcoins
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile
September 14, 2015, 01:50:25 AM
 #827

looks like I had to forward TCP and UDP ports! ond not only UDP to get more nodes!

now I have 20 peers and less block -> null!

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
NRPatten
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:50:47 AM
 #828

You guys have to make sure your ports are forwarded

net
{
  listening: true,
  peerCount: 25,
  version: "1",
  addPeer: function(),
  getListening: function(),
  getPeerCount: function(),
  getVersion: function()
}

Mining Pool | iMine | MyGitHub | - | GitHubRepo | GitHub
TheGift73
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 491


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:50:52 AM
 #829

My miner seems to be stuck on, 'Getting work package'

When I check my exp.log file, I see:

Quote
Cannot start mining without etherbase address: etherbase address must be explicitly specified
I0914 02:28:56.998071   11212 backend.go:483]

Any ideas?

./gexp account new

Thank you for the reply, but where do I type that? I tried typing that line into the top window (as shown below, but nothing happens)


defaced
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386


Franko is the Future.


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:51:38 AM
 #830

looks like I had to forward TCP and UDP ports! ond not only UDP to get more nodes!

yup, I could of swore I said that before. Glad you figured it out, now that you have TCP and UDP open, anyone connecting to you will be able to gossip with your node to get more.

Fortune favors the brave. - Publius Terence
Fair, Scarce, and Fast. Meet Franko
Franko ★  Expanse To The Moon NewsJoin the Expanse SlackHow to get free bitcoins
kohonez
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
September 14, 2015, 01:53:30 AM
 #831

My miner seems to be stuck on, 'Getting work package'

When I check my exp.log file, I see:

Quote
Cannot start mining without etherbase address: etherbase address must be explicitly specified
I0914 02:28:56.998071   11212 backend.go:483]

Any ideas?

./gexp account new

Thank you for the reply, but where do I type that? I tried typing that line into the top window (as shown below, but nothing happens)



dude, remove the ./ from the command
defaced
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386


Franko is the Future.


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:55:10 AM
 #832

dude, remove the ./ from the command

good eye man.. Smiley

Fortune favors the brave. - Publius Terence
Fair, Scarce, and Fast. Meet Franko
Franko ★  Expanse To The Moon NewsJoin the Expanse SlackHow to get free bitcoins
defaced
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1386


Franko is the Future.


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:56:19 AM
 #833

Dammit Franko , James  I am out I wasted 2 hrs and  100 bucks on this. ( I went out and bought a video card). sucks I been looking forward to this and it Sux.  Miner won't start

D: I'm sorry to hear that.

Fortune favors the brave. - Publius Terence
Fair, Scarce, and Fast. Meet Franko
Franko ★  Expanse To The Moon NewsJoin the Expanse SlackHow to get free bitcoins
P-Funk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 342

Token


View Profile
September 14, 2015, 01:57:25 AM
 #834

I might be on a fork, can someone do debug.printBlock(2800);

My output starts with this:
"Block(#2800): Size: 513.00 B TD: 6419825011057 {\nMinerHash: 29b462a6576f074b94a2663e902a58330261b39e3862a9a0002aa4fe6315e4f2

Am I in the right spot? Smiley

defaced I assume you're on the prime chain Tongue can you check this for me?

kohonez
Member
**
Offline Offline

Activity: 75


View Profile
September 14, 2015, 01:57:37 AM
 #835

Code:
debug.printBlock(3000);

Block(#3000): Size: 1.03 kB TD: 7303265854897 {\nMinerHash: 69d3e8b2025acc809c8866794d8fb4ca3727de5650bca32b87a35b5320693ced...

anyone with the same hash?
jjjordan
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 244


View Profile
September 14, 2015, 01:58:08 AM
 #836

dude, remove the ./ from the command

good eye man.. Smiley
Not only the ./
This is windows.

You have to open CMD in the wallet folder.
C:\expanse-walet-whatever\>
Then type
gexp.exe account new
P-Funk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 342

Token


View Profile
September 14, 2015, 01:58:46 AM
 #837

Code:
debug.printBlock(3000);

Block(#3000): Size: 1.03 kB TD: 7303265854897 {\nMinerHash: 69d3e8b2025acc809c8866794d8fb4ca3727de5650bca32b87a35b5320693ced...

anyone with the same hash?
"Block(#3000): Size: 1.03 kB TD: 7303265854897 {\nMinerHash: 69d3e8b2025acc809c8866794d8fb4ca3727de5650bca32b87a35b5320693ced

if we're forked we're in this together Smiley

TheGift73
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 491


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:58:56 AM
 #838

dude, remove the ./ from the command

good eye man.. Smiley

Removed the ./ but still no joy?

I read in the git for initial setup instructions, that I needed to run Setup_Step_1_new_account.bat but when ever I tried to run that it wouldn't let me type anything for a passphrase?

Quote
** Initial Setup **
*******************

- Double Click "Setup_Step_1_new_account.bat"
- When the cmd prompt opens, enter in a password, hit enter, retype password hit enter again
- Double Click "Setup_Step_2_genesis.bat"
- Double Click "Start_Expanse.bat"

TADA! You have successfully completed all the steps.

From now on anytime you want to start expanse just double click "start_expanse.bat"


reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile
September 14, 2015, 01:59:20 AM
 #839

Code:
debug.printBlock(3000);

Block(#3000): Size: 1.03 kB TD: 7303265854897 {\nMinerHash: 69d3e8b2025acc809c8866794d8fb4ca3727de5650bca32b87a35b5320693ced...

anyone with the same hash?

yes

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
MakingBubbles
Member
**
Offline Offline

Activity: 86

Tiny BUBBLES


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:59:57 AM
 #840

Dammit Franko , James  I am out I wasted 2 hrs and  100 bucks on this. ( I went out and bought a video card). sucks I been looking forward to this and it Sux.  Miner won't start

D: I'm sorry to hear that.

idk i got past block 0 at least lol miner just crashes and gives me a hex code

 *Link Removed*
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 265 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!