Bitcoin Forum
February 21, 2017, 09:52:57 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.2  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 264 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Expanse (EXP) - Blockchain powered immutable cloud computer  (Read 503024 times)
TheGift73
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 491


View Profile WWW
September 14, 2015, 12:36:16 AM
 #681

I am attempting to solo mine using Windows (x64) and followed the following instructions:

Quote
Update For windows

Download the new binaries

https://github.com/expanse-org/EasyExpanseWin64/archive/master.zip

Doubleclick Setup_Step2_genesis.bat
Doubleclick Start_Expanse.bat

I downloaded the package, and ran them in order. However, the Expanse.bat file when running (green) looks like it is throwing errors.





As you can guess I am not great when it comes to mining, and figured that the instructions sounded a bit too simple to actually work.

If someone can point me in the right direction, that would be appreciated.

Regards,

Richard

1487670777
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487670777

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487670777
Reply with quote  #2

1487670777
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1487670777
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487670777

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487670777
Reply with quote  #2

1487670777
Report to moderator
1487670777
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1487670777

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1487670777
Reply with quote  #2

1487670777
Report to moderator
hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
September 14, 2015, 12:36:29 AM
 #682

im only connected to 2 peers. I added your node but still only says 2
hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
September 14, 2015, 12:37:16 AM
 #683

ETH also used a genesis.json file... which you had to load in yourself.
Hazcat
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
September 14, 2015, 12:37:20 AM
 #684

How to open wallet and check balance? Also how to make sure not on test net?
web3.fromWei(exp.getBalance(exp.coinbase))

I get a red 288 - does that sound right?
litecoin111
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 205


View Profile
September 14, 2015, 12:37:44 AM
 #685

How to open wallet and check balance? Also how to make sure not on test net?
web3.fromWei(exp.getBalance(exp.coinbase))

where do I enter that? on windows
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


View Profile
September 14, 2015, 12:37:49 AM
 #686

im only connected to 2 peers. I added your node but still only says 2


duno, I have forwarded the port Sad

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
September 14, 2015, 12:38:05 AM
 #687

How to open wallet and check balance? Also how to make sure not on test net?
web3.fromWei(exp.getBalance(exp.coinbase))

where do I enter that?

gepx console
NextGenCrypto
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378


View Profile WWW
September 14, 2015, 12:38:10 AM
 #688

Great launch guys, and apologies for my previous snarky comment although I'm still not a fan of the huge premine.

Make it worth our while and we'll all be here to support you and do what we can to help.
Sir_Astral
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


View Profile
September 14, 2015, 12:38:12 AM
 #689

How to open wallet and check balance? Also how to make sure not on test net?
web3.fromWei(exp.getBalance(exp.coinbase))

I get a red 288 - does that sound right?


Congratulations! What hardware do you have?
soulistyce
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 496



View Profile
September 14, 2015, 12:38:59 AM
 #690

WTF? over 300 exp and now 0

186 exp and then 0 again..  Huh

you were on wrong chain just add my node! Smiley
same here coins just disapear

█    █     ██    ███     ███    ████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████     ███     ███    ██     █    █
. BREAKOUT COIN.
  M U L T I C U R R E N C Y   S M A R T   C O N T R A C T S   +   S I D E C H A I N S
  A N N     |     W E B S I T E     |     T W I T T E R     |     G I T H U B    ★  C O I N S A L E   J U N E  13  –  J U L Y  7  ★ 
.
█    █     ██    ███     ███    ████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████     ███     ███    ██     █    █
hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
September 14, 2015, 12:39:14 AM
 #691

We need a block explorer!
Hazcat
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
September 14, 2015, 12:39:42 AM
 #692

How to open wallet and check balance? Also how to make sure not on test net?
web3.fromWei(exp.getBalance(exp.coinbase))

I get a red 288 - does that sound right?


Congratulations! What hardware do you have?

1 x R9 380....

I have another computer im trying to connect to the same account but i cant get it to work
hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
September 14, 2015, 12:39:52 AM
 #693

So what would be the process of allowing part of the premine to be given to someone to make a bock explorer
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
September 14, 2015, 12:40:14 AM
 #694



Just heard from someone that you do not know how generate a hardcoded genesisblock in default_genesis.go, so you are using a json file which should be used in test networks only. Youre a funny guy dev

 lol suck a dick, please say it 10 more times sock puppet, doesnt make it any more true than the first time you said it.

Oh dang, please keep it civil. You are the dev and just brush comments like that off.

On more serious note, I only have 4 peers shown when I check with "admin.peers". Some people are getting 8, I hope I'm not forking to the wrong chain...

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
September 14, 2015, 12:40:37 AM
 #695

I hope my fork wins! I'm really getting a lot of coins. It makes me feel like I'm on the wrong fork.
antonio8
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980


View Profile
September 14, 2015, 12:40:58 AM
 #696

I take it the adding nodes is done from gexp attach?

If you are going to leave your BTC on an exchange please send it to this address instead 1GH3ub3UUHbU5qDJW5u3E9jZ96ZEmzaXtG, I will at least use the money better than someone who steals it from the exchange. Thanks Wink
CryptoBeef
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37


View Profile
September 14, 2015, 12:41:06 AM
 #697

F**ck my internet provider ...
Lost my connection during precious minutes then I had a db blockchain error , i had to restart my box grrrr.


hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
September 14, 2015, 12:41:13 AM
 #698



Just heard from someone that you do not know how generate a hardcoded genesisblock in default_genesis.go, so you are using a json file which should be used in test networks only. Youre a funny guy dev

 lol suck a dick, please say it 10 more times sock puppet, doesnt make it any more true than the first time you said it.

Oh dang, please keep it civil. You are the dev and just brush comments like that off.

On more serious note, I only have 4 peers shown when I check with "admin.peers". Some people are getting 8, I hope I'm not forking to the wrong chain...

I have 4 also. Don't let that other person with 10 win! argh
Xdragon
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 486


View Profile
September 14, 2015, 12:41:33 AM
 #699

How to open wallet and check balance? Also how to make sure not on test net?
web3.fromWei(exp.getBalance(exp.coinbase))

I get a red 288 - does that sound right?


Congratulations! What hardware do you have?

1 x R9 380....

I have another computer im trying to connect to the same account but i cant get it to work
Wow, you were very lucky. I have much greater power, and much less coins....mining from first seconds Cheesy
GoldTiger69
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 436


View Profile WWW
September 14, 2015, 12:41:58 AM
 #700

Im using this to connect to my main computer so i dont have different accounts

is this correct because it wont connect

@echo off
color 0A
"ethminer.exe" -G -F http://192.168.0.34:9656


I'm having the same problem since testnet, but in Linux

I can help you to restore/recover your wallet or password.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1234619.0
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... 264 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!