Bitcoin Forum
May 24, 2017, 04:27:36 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 282 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Expanse (EXP) - Blockchain powered immutable cloud computer  (Read 647362 times)
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
September 14, 2015, 05:03:54 AM
 #941



You prolly was on wrong chain and mined alone.... check block number, also check numbers  peers and port forward

shift coin had ZERO problems!

Shift coin wallet does have issues !   if you have your server ( solo mining) connected directly to your modem you will loose coins !!   big time!  I had to move it behind another router and yes the shift team knows about it.



As for Expanse I only started mining it a couple hours ago etc, will check the tips above ( thanks guys), gets frustrating as power costs are killing me and when you loose your days mining .....
[/quote]

Feel you about the power costs. I live in California, one of the worst price per kwh in the US and most parts of Calfornia have tier pricing. If electricity was 10 cent or less, it wouldn't be too bad. Even a computer at idle waste about 100~250 watts, depending on setup.

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
1495600056
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495600056

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495600056
Reply with quote  #2

1495600056
Report to moderator
POLONIEX TRADING SIGNALS
+50% Profit and more via TELEGRAM
ALTCOINTRADER.CO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495600056
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495600056

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495600056
Reply with quote  #2

1495600056
Report to moderator
1495600056
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495600056

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495600056
Reply with quote  #2

1495600056
Report to moderator
1495600056
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495600056

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495600056
Reply with quote  #2

1495600056
Report to moderator
nhutphan
Member
**
Offline Offline

Activity: 105


View Profile
September 14, 2015, 05:11:17 AM
 #942

25 peers now on Ubuntu

Block 64xx

I had too much problem when I switched to Ubuntu from Windows to mine Ethereum with GTX750ti. Now, I feel very smooth with this coin.

Sell GTX750ti - GTX960 - GTX970 - HD7950 iceq...
Please pm here.
Shame_Game
Member
**
Offline Offline

Activity: 71


View Profile
September 14, 2015, 05:23:11 AM
 #943

Windows with no peers yes have done port forwarding and added nodes manually it dont work. If anyone has fix for windows no peers problem please share  and spare me the lolz get linux suggestions thx.
Xdragon
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489


View Profile
September 14, 2015, 05:35:43 AM
 #944

Windows with no peers yes have done port forwarding and added nodes manually it dont work. If anyone has fix for windows no peers problem please share  and spare me the lolz get linux suggestions thx.
Same here. Lost all nodes during night, I was getting 25 nodes, now null. Have to restart wallet, now 4 nodes. Honestly this is pre alpha coin.
truerue
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
September 14, 2015, 05:36:06 AM
 #945

0 peers on windows

...........  FREE DISTRIBUTION TO BTC HOLDERS                                 NEW CONSENSUS ALGORITHM
● Byteball ●.   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
..........  REGULATORY COMPLIANT ASSETS                                       UNTRACEABLE PAYMENTS
P-Funk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 345

Token


View Profile
September 14, 2015, 05:39:41 AM
 #946

Anyone know the trick to mining from a computer to an EXP client running on another computer? I'm doing "ethminer -F http://192.168.1.x:9656 -G" and its giving me a "libcurl error 7: Could not connect to http://192..."

OzDigger
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
September 14, 2015, 05:46:51 AM
 #947

Anyone know the trick to mining from a computer to an EXP client running on another computer? I'm doing "ethminer -F http://192.168.1.x:9656 -G" and its giving me a "libcurl error 7: Could not connect to http://192..."

for your client ( shift) what is in the bat file?     --rpc  etc etc etc

NRPatten
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163


View Profile WWW
September 14, 2015, 05:48:03 AM
 #948

Anyone know the trick to mining from a computer to an EXP client running on another computer? I'm doing "ethminer -F http://192.168.1.x:9656 -G" and its giving me a "libcurl error 7: Could not connect to http://192..."

Make sure you use --rpc eg: gexp.exe --port "42786" --rpc --rpcaddr "192.168.1.x" --rpcport 9656 --rpccorsdomain "*" console

Mining Pool | iMine | MyGitHub | - | GitHubRepo | GitHub
BitcoinForumator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134



View Profile
September 14, 2015, 05:48:53 AM
 #949

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

exp.blockNumber = 33

Balance = 264 (which is good if I was the only one  Smiley)

NRPatten
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163


View Profile WWW
September 14, 2015, 05:50:26 AM
 #950

> exp.blockNumber
6895

Mining Pool | iMine | MyGitHub | - | GitHubRepo | GitHub
Xdragon
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489


View Profile
September 14, 2015, 05:52:54 AM
 #951

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

This coin is still in pre pre pre alpha stage, so, it is normal  Tongue  I had over 20 nodes, woke up this morning and - null

Edit: We need pools ASAP, so those problems with loosing all the nodes will not happen
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
September 14, 2015, 05:59:13 AM
 #952

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

This coin is still in pre pre pre alpha stage, so, it is normal  Tongue

Ok  Smiley But what could also be an issue if you add about 20 nodes and still get null?

You can try to port forwarding on your router/gateway, but it didn't work for me. Might have to install Linux on my mining rig. I'm getting 3 to 4 peers and still seem to be on the right chain on Windows 10. I guess as long as I'm on the right chain, I shouldn't complain....lol

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
NextGenCrypto
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile WWW
September 14, 2015, 05:59:33 AM
 #953

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

This coin is still in pre pre pre alpha stage, so, it is normal  Tongue  I had over 20 nodes, woke up this morning and - null

Edit: We need pools ASAP, so those problems with loosing all the nodes will not happen

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

exp.blockNumber = 33

Balance = 264 (which is good if I was the only one  Smiley)


Look back a page and you will find the answer to your problem.

Xdragon
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489


View Profile
September 14, 2015, 06:02:29 AM
 #954

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

This coin is still in pre pre pre alpha stage, so, it is normal  Tongue  I had over 20 nodes, woke up this morning and - null

Edit: We need pools ASAP, so those problems with loosing all the nodes will not happen

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

exp.blockNumber = 33

Balance = 264 (which is good if I was the only one  Smiley)


Look back a page and you will find the answer to your problem.
I already said that I forwarded port 42786..., it does not help in a long term(few hours)
truerue
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120



View Profile
September 14, 2015, 06:06:08 AM
 #955

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

This coin is still in pre pre pre alpha stage, so, it is normal  Tongue  I had over 20 nodes, woke up this morning and - null

Edit: We need pools ASAP, so those problems with loosing all the nodes will not happen

Even after adding all the nodes I still get "admin.peers" = null

exp.blockNumber = 33

Balance = 264 (which is good if I was the only one  Smiley)


Look back a page and you will find the answer to your problem.
I already said that I forwarded port 42786...

same problem, 0 peers, port forwarded, nodes added, genesis block generated, haven't got any problems with ethereum and shift

EDIT: got 1 node now, mining, chain at 7110 block now

...........  FREE DISTRIBUTION TO BTC HOLDERS                                 NEW CONSENSUS ALGORITHM
● Byteball ●.   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
..........  REGULATORY COMPLIANT ASSETS                                       UNTRACEABLE PAYMENTS
BChydro
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 482



View Profile WWW
September 14, 2015, 06:17:46 AM
 #956

Why was a block time of 1 min chosen?
hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
September 14, 2015, 06:56:31 AM
 #957

What price should be per 1 EXP?

can't tell yet. mining is amazing. people will dump for cheap. If I had to guess I would say 1/8 of what SHF is going for. so like... 2k satoshi max on bittrex. I wouldn't sell my EXP for this cheap. I would wait a month and see what happens. If difficulty increases a bunch and the block time becomes 1 minute the price should go up to 10k or more.
hankman
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile
September 14, 2015, 06:58:26 AM
 #958

What price should be per 1 EXP?

can't tell yet. mining is amazing. people will dump for cheap. If I had to guess I would say 1/8 of what SHF is going for. so like... 2k satoshi max on bittrex. I wouldn't sell my EXP for this cheap. I would wait a month and see what happens. If difficulty increases a bunch and the block time becomes 1 minute the price should go up to 10k or more.

If the price is 2k on bittrex I will buy a bunch.
ocminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750



View Profile WWW
September 14, 2015, 07:04:12 AM
 #959

I'll pass for now with the pool - too much trouble/problems - even I have big problems getting connected and everything seems quite "hacked"..

I'll add it once everything is settled and working.

suprnova pools - reliable mining pools - #suprnova on freenet
https://www.suprnova.cc - FOLLOW us @ Twitter ! twitter.com/SuprnovaPools
8-bit-Party
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658

8b 16b DEMOSCENE FTW


View Profile WWW
September 14, 2015, 07:09:22 AM
 #960

Were those issues present on testnet?

8-BIT PARTY 16-BIT PARTY DEMOSCENE FTW
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 282 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!