Bitcoin Forum
April 26, 2017, 03:43:07 PM *
News: If the forum does not load normally for you, please send me a traceroute.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 275 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Expanse (EXP) - Blockchain powered immutable cloud computer  (Read 606440 times)
red5standingby
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 173


View Profile
September 14, 2015, 01:15:03 AM
 #761

Had 3 peers at least but now..

> admin.peers
null

 Huh

same here

same here
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1493221387
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493221387

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493221387
Reply with quote  #2

1493221387
Report to moderator
1493221387
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493221387

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493221387
Reply with quote  #2

1493221387
Report to moderator
1493221387
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1493221387

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1493221387
Reply with quote  #2

1493221387
Report to moderator
Xdragon
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489


View Profile
September 14, 2015, 01:15:09 AM
 #762

Had 3 peers at least but now..

> admin.peers
null

 Huh

same here
For me too
Sir_Astral
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


View Profile
September 14, 2015, 01:15:48 AM
 #763

So without peers solo mining is worthless...
Hazcat
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
September 14, 2015, 01:16:18 AM
 #764

We need a pool up so its fair atleast to a point for those noobs like me


ocminer will hopefully have the pool up in 5-7 hours from now at https://exp.suprnova.cc .

If he wants to bring the pool up sooner that would be nice, but it is his pool and up to him. (Although you can pre register and get ready)

Would be awesome if he did. He makes a few from everyone so he gets something from it
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
September 14, 2015, 01:16:39 AM
 #765

Difficulty 2.6 G now. Started at 1.0 G

That's why the blocks are still coming fast.

We need a pool up so its fair atleast to a point for those noobs like me


ocminer will hopefully have the pool up in 5-7 hours from now at https://exp.suprnova.cc .

If he wants to bring the pool up sooner that would be nice, but it is his pool and up to him. (Although you can pre register and get ready)

I could understand from his perspective, he wants the pool to run smooth. Letting the network settle before staring it would minimize the issues.

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
nesic1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 578


View Profile
September 14, 2015, 01:16:56 AM
 #766

I give up i have 1 computer  R9 380 getting like 100 coins i min is now up to over 700
another compurer 2 x R9 290x getting coins slowly and is up to 288
and a 3rd computer R9 270x getting coins same speed as the 2 x 290x

all running the same details so im assuming i have 3 different accounts?

How do i know if im connect to the right chain or blocks or even bloody coin?

Win 10 btw

ho wmuch hashrate you have with 1x R9 380?

[I want to buy]
q2c qubitcoin, pxc Phoenixcoin, LiteBar (LTB), bbq bqc, kdc klondikecoin
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
September 14, 2015, 01:18:30 AM
 #767

So without peers solo mining is worthless...

Without peers, you can not update to the latest block/chain, which in turn you can not solo mine and/or send or receive EXP.

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
TheGift73
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 491


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:18:32 AM
 #768

Are there any clear and concise instruction on how to mine using Windows? (x64) I have tried following the instructions for Windows and it just doesn't work.

In the updated instructions, it starts with:

Quote
Doubleclick Setup_Step2_genesis.bat

Then:

Quote
Doubleclick Start_Expanse.bat

and finally:

Quote
Doubleclick Start_Mining.bat

I do all the above in sequence and nothing happens. If I run any of them as administrator, it just flashed up the cmd window and then disappears.

Also, and this may not have anything to do with it at all, but if I run Setup_Step_1_new_account.bat (which aren't in the instructions) It will allow me to type y/n for the terms etc, but when it asks me to type in a passphrase, it won't let me type anything?

Hazcat
Member
**
Offline Offline

Activity: 107


View Profile
September 14, 2015, 01:18:50 AM
 #769

I give up i have 1 computer  R9 380 getting like 100 coins i min is now up to over 700
another compurer 2 x R9 290x getting coins slowly and is up to 288
and a 3rd computer R9 270x getting coins same speed as the 2 x 290x

all running the same details so im assuming i have 3 different accounts?

How do i know if im connect to the right chain or blocks or even bloody coin?

Win 10 btw

ho wmuch hashrate you have with 1x R9 380?

380 = ~19
270x = ~ 17.9
2 x 290x = ~ 51

From what I'm seeing
andyatcrux
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784



View Profile
September 14, 2015, 01:19:05 AM
 #770

Dang, I missed the launch  Cheesy. Well, mining now.
Xdragon
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 489


View Profile
September 14, 2015, 01:19:10 AM
 #771

So without peers solo mining is worthless...
YES, you get coins, but they are worthless. Many users mining on test net , and think they have a lot of coins. Launch was not so smooth after all, but everything looks smooth Cheesy
reb0rn21
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022


View Profile
September 14, 2015, 01:19:36 AM
 #772

Who lost peer`s just restart expanse

I still have two from the start

pool is not advised in first 12h or more, get used! if fork ppl will just blame pool and everthing

... PLAY SHARE EARN...
.LBRY...
                            __¦¦¦__
                        __¦¦¦¦¦¯¦¦¦¦¦__
                    __¦¦¦¦¦¯¯     ¯¯¦¦¦¦¦__
                __¦¦¦¦¦¯¯             ¯¯¦¦¦¦¦__
            __¦¦¦¦¦¯¯                     ¯¯¦¦¦¦¦__
        __¦¦¦¦¦¯¯                             ¯¯¦¦¦¦¦__
    __¦¦¦¦¦¯¯                                     ¯¯¦¦¦
__¦¦¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦
¦¦¦¯¯                                         __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦__                               __¦¦¦¦¦¯¯
¦¦¦     ¦¦¦¦¦__                       __¦¦¦¦¦¯¯  ________
¦¦¦       ¯¯¦¦¦¦¦__               __¦¦¦¦¦¯¯       ¦¦¦¦¦¦
¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¦¦
  ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯ ¦¦
      ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯¯¦¦¦¦¦¯¯       __¦¦¦¦¦¯¯
          ¯¯¦¦¦¦¦__       ¯       __¦¦¦¦¦¯¯
              ¯¯¦¦¦¦¦__       __¦¦¦¦¦¯¯
                  ¯¯¦¦¦¦¦___¦¦¦¦¦¯¯
                      ¯¯¦¦¦¦¦¯¯
                          ¯
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
September 14, 2015, 01:21:01 AM
 #773

Are there any clear and concise instruction on how to mine using Windows? (x64) I have tried following the instructions for Windows and it just doesn't work.

In the updated instructions, it starts with:

Quote
Doubleclick Setup_Step2_genesis.bat

Then:

Quote
Doubleclick Start_Expanse.bat

and finally:

Quote
Doubleclick Start_Mining.bat

I do all the above in sequence and nothing happens. If I run any of them as administrator, it just flashed up the cmd window and then disappears.

Also, and this may not have anything to do with it at all, but if I run Setup_Step_1_new_account.bat (which aren't in the instructions) It will allow me to type y/n for the terms etc, but when it asks me to type in a passphrase, it won't let me type anything?

You have to make sure to close the genesis bat after you run it. Also, make sure no other instances of the wallet is running.

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
randywald
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 585


View Profile
September 14, 2015, 01:21:16 AM
 #774

So how do i know i'm correctly connected and not mining on my own chain?

Bagdar13
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
September 14, 2015, 01:21:22 AM
 #775

Had 3 peers at least but now..

> admin.peers
null

 Huh

same here

Not sure if this will help but just fire off this command

I took the other user's nodes and put them into the proper format for copypasta

admin.addPeer("enode://261da6789b8720fc61a17c532022f9ac8d25c82680caeaf3f68f67e723deac190000847f276dfa9e4ac503b6d8c13bd77aae724b263479cafc8808ede0f1deb9@18.97.7.22:42786")
admin.addPeer("enode://2444ddb2aa1c34d55f9b28a1e2b57f1d6c381250776574432381db6984996a2a05f560f0a751443d5a5df4c608a8dc6acc0bdb19bea5905edf643d2c9b44d159@85.217.235.15:63117")
admin.addPeer("enode://f3223bf8ea731e569a27318f00f4cc3696ec7d45005604f2731efc21f95028d230671dfc907f44cbed3f7fa0033e1111ffd8f9db1286b3721641d77afd500ade@54.72.197.108:46741")
admin.addPeer("enode://15a6ddec7c2e7fc67686557975b41c6308525a69c8ce56747d6ae9c7e9dc8910a4624443ffc127001f72f8f8fca4a67d04906e72d725d7b39dbff4454b8b2b28@68.197.12.14:42786")
admin.addPeer("enode://25b8304b5a7977e5478057e5f60f3a7f0da32702f0e5d0174c84ab2a9fb270fb37ef73aba2c682d4283d617e073fdc61e082d7f277474ea64fde055e17d86814@71.62.31.72:49568")
admin.addPeer("enode://faaf9570e771b68946b94925f0ded6ed87540470474d815a0f58ea1f426cad8ad4a2f9609fe12cc174dc89a311c1725b28518098e71a998000727db8e7a9f3ea@108.56.186.215:55332")
admin.addPeer("enode://4055ec69e53df4bfecb95e3b65c28e4f2a1145a3bdc4d85d077b552248cf159951afd649f044783bebf48b902fbc0e96978c76236fd4ab3d5ef7d95d72b84ee5@[::]:42786")
admin.addPeer("enode://f944c6702a78a0cbcd6505b76daff069dad2e45ff88896c475da2bef47091c88e5b4042211233e397ad958be998003a2674151e60719c5fdeeff5f8cc2c231a1@74.196.59.103:42786")
SpeedDemon13
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518



View Profile WWW
September 14, 2015, 01:22:23 AM
 #776

I give up i have 1 computer  R9 380 getting like 100 coins i min is now up to over 700
another compurer 2 x R9 290x getting coins slowly and is up to 288
and a 3rd computer R9 270x getting coins same speed as the 2 x 290x

all running the same details so im assuming i have 3 different accounts?

How do i know if im connect to the right chain or blocks or even bloody coin?

Win 10 btw

ho wmuch hashrate you have with 1x R9 380?

380 = ~19
270x = ~ 17.9
2 x 290x = ~ 51

From what I'm seeing


I get ~74 to 76~ off of 3x HD 7970, that's about 24~25 each gpu. 7970 is the same like the 280x

CRYPTSY exchange: https://www.cryptsy.com/users/register?refid=9017 BURST= BURST-TE3W-CFGH-7343-6VM6R BTC=1CNsqGUR9YJNrhydQZnUPbaDv6h4uaYCHv ETH=0x144bc9fe471d3c71d8e09d58060d78661b1d4f32 SHF=0x13a0a2cb0d55eca975cf2d97015f7d580ce52d85 EXP=0xd71921dca837e415a58ca0d6dd2223cc84e0ea2f SC=6bdf9d12a983fed6723abad91a39be4f95d227f9bdb0490de3b8e5d45357f63d564638b1bd71 CLAMS=xGVTdM9EJpNBCYAjHFVxuZGcqvoL22nP6f SOIL=0x8b5c989bc931c0769a50ecaf9ffe490c67cb5911
Sir_Astral
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


View Profile
September 14, 2015, 01:22:33 AM
 #777

Block 2108?
Bagdar13
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
September 14, 2015, 01:23:37 AM
 #778

Block 2108?
Ya or at least now its 2149...50..err 54 err back to 52
Sir_Astral
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


View Profile
September 14, 2015, 01:24:38 AM
 #779

Had 3 peers at least but now..

> admin.peers
null

 Huh

same here

Not sure if this will help but just fire off this command

I took the other user's nodes and put them into the proper format for copypasta

admin.addPeer("enode://261da6789b8720fc61a17c532022f9ac8d25c82680caeaf3f68f67e723deac190000847f276dfa9e4ac503b6d8c13bd77aae724b263479cafc8808ede0f1deb9@18.97.7.22:42786")
admin.addPeer("enode://2444ddb2aa1c34d55f9b28a1e2b57f1d6c381250776574432381db6984996a2a05f560f0a751443d5a5df4c608a8dc6acc0bdb19bea5905edf643d2c9b44d159@85.217.235.15:63117")
admin.addPeer("enode://f3223bf8ea731e569a27318f00f4cc3696ec7d45005604f2731efc21f95028d230671dfc907f44cbed3f7fa0033e1111ffd8f9db1286b3721641d77afd500ade@54.72.197.108:46741")
admin.addPeer("enode://15a6ddec7c2e7fc67686557975b41c6308525a69c8ce56747d6ae9c7e9dc8910a4624443ffc127001f72f8f8fca4a67d04906e72d725d7b39dbff4454b8b2b28@68.197.12.14:42786")
admin.addPeer("enode://25b8304b5a7977e5478057e5f60f3a7f0da32702f0e5d0174c84ab2a9fb270fb37ef73aba2c682d4283d617e073fdc61e082d7f277474ea64fde055e17d86814@71.62.31.72:49568")
admin.addPeer("enode://faaf9570e771b68946b94925f0ded6ed87540470474d815a0f58ea1f426cad8ad4a2f9609fe12cc174dc89a311c1725b28518098e71a998000727db8e7a9f3ea@108.56.186.215:55332")
admin.addPeer("enode://4055ec69e53df4bfecb95e3b65c28e4f2a1145a3bdc4d85d077b552248cf159951afd649f044783bebf48b902fbc0e96978c76236fd4ab3d5ef7d95d72b84ee5@[::]:42786")
admin.addPeer("enode://f944c6702a78a0cbcd6505b76daff069dad2e45ff88896c475da2bef47091c88e5b4042211233e397ad958be998003a2674151e60719c5fdeeff5f8cc2c231a1@74.196.59.103:42786")

Great! 3 peers now  Grin
GoldTiger69
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 468


View Profile WWW
September 14, 2015, 01:24:47 AM
 #780

block 1268?

I'm on block 1797.


Had 3 peers at least but now..

> admin.peers
null

 Huh

same here

I have the same four and seem stable for me, could be wrong.

I'm on block 2040+

I can help you to restore/recover your wallet or password.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1234619.0
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 275 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!