Bitcoin Forum
August 08, 2022, 01:49:56 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 [164] 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 »
  Print  
Author Topic: Vanitygen: Vanity bitcoin address generator/miner [v0.22]  (Read 1150397 times)
ptytrader
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 466
Merit: 253


Imagine a world without banks.......


View Profile WWW
July 23, 2017, 04:03:06 AM
 #3261

How can we modify this to show Komodo (KMD) addresses?

|
   

              ▄
              █
             ▐█
            ▄██
 █▌          ▐█
 ██       █████
 ▐██▌      ████
  █████    ████
▐██████▌   ████
  ██████▌ █████
  █████████████
   ████████████
  ▐████████████
   ▐███████████
   ▐███████████
    ███████████
      █████████
       ████████
         ██████
           ▀███
             ▀▀
 

█▄▄              █▄▄
█████▄▄         ██████▄▄
████████       ████████ █
████████ ██   ████████ ██
████████ ███ ████████ ███
████████ ████ ██████ ████
████████ █████ ████ █████
████████ ▀█████ ██ ██████
████████    ▀▀██  ███████
▀███████         ▀███████
   ▀▀███            ▀▀███
       ▀                ▀
 
in
 

             █▀▀▀▄▄▄██▄
             █     ▀██▀
            █
         ▄▄▄█▄▄▄
 ████▄▄███████████▄▄████
▐██████▀▀███████▀▀██████▌
 ▀████    █████    ████▀
  ████▄  ▄█████▄  ▄████
  ▀███████████████████▀
   ▀████▄▀█████▀▄████▀
     ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
         ▀▀▀▀▀▀▀


             ▄████▄▄   ▄
█▄          ██████████▀▄
███        ███████████▀
▐████▄     ██████████▌
▄▄██████▄▄▄▄█████████▌
▀████████████████████
  ▀█████████████████
  ▄▄███████████████
   ▀█████████████▀
    ▄▄█████████▀
▀▀██████████▀
    ▀▀▀▀▀
 

     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀
 

                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌
 
BTC




█▌
█▌          ▐█
█████       ██
████      ▐██▌
████    █████
████   ▐██████▌
█████ ▐██████
█████████████
████████████
████████████▌
███████████▌
███████████▌
███████████
█████████
████████
██████
███▀
▀▀
1659966596
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1659966596

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1659966596
Reply with quote  #2

1659966596
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
thiec
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 501



View Profile
July 30, 2017, 06:11:29 PM
 #3262

Yes, I know that. But I need unlimited or more then 40 character pattern.
Lol.
Trying to crack the Bitcoin richlist?


Just your bitcoin address  Smiley. Seriously, who has an unlimited version?
Grin Nobody. It's impossible, man.
Guys. I just need the programm. Don't tell me please "possible/impossible". I know that programmers can easily remove this limit. I'll pay a tip  Smiley

LOL.. seem you dont know what you asking for. 40 character... LOL you make my day.

gueorguiev
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 171
Merit: 102



View Profile
August 03, 2017, 02:10:28 AM
Last edit: August 03, 2017, 03:53:13 PM by gueorguiev
 #3263

What line of code is needed to select my GPU, ive tried so many different things but nothing seems to work. If somone could point out what im doing wrong that would be great, thanks.

C:\Users\Jack>C:\Users\Jack\Desktop\dfgdf\oclvanitygen64.exe -v -i 1test
Prefix difficulty:             16506514 1test
Difficulty: 16506514
Available OpenCL platforms:
0: [Intel(R) Corporation] Intel(R) OpenCL
  0: [Intel(R) Corporation] Intel(R) HD Graphics 4600
  1: [Intel(R) Corporation] Intel(R) Core(TM) i5-4570S CPU @ 2.90GHz
1: [Advanced Micro Devices, Inc.] AMD Accelerated Parallel Processing
  0: [Advanced Micro Devices, Inc.] Ellesmere
  1: [GenuineIntel] Intel(R) Core(TM) i5-4570S CPU @ 2.90GHz

Ive tried C:\Users\Jack>C:\Users\Jack\Desktop\dfgdf\oclvanitygen64.exe -v -i 1test -D 1:0 but it just keeps bring me back to the same options.

Edit: ok I got it to work, but now im getting error loading kernel file 'calc_addrs.cl' : no such file or directory
Could not open device '1:0' ignoring.
maxxar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 54
Merit: 0


View Profile
August 03, 2017, 08:04:29 PM
 #3264

Anyone running oclvanitygen with a GTX 1080 Ti?  I've had some stalling/crashing issues with it and am wondering if anyone else has experienced the same.  Regular vanitygen works just fine with my CPU.


Yes, working fine for me, getting some nice ~95 Mhash/s  Smiley
digicoinuser
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2436
Merit: 1071



View Profile
August 04, 2017, 03:25:47 AM
 #3265

Anyone running oclvanitygen with a GTX 1080 Ti?  I've had some stalling/crashing issues with it and am wondering if anyone else has experienced the same.  Regular vanitygen works just fine with my CPU.


Yes, working fine for me, getting some nice ~95 Mhash/s  Smiley

Thanks for the info, I'm getting 102Mkey/s when it runs and I've tried a couple more things although nothing seems to have fixed it completely.

The auto-restart script I've been using will keep it alive if it crashes and at the current moment I'm not too worried.  Smiley

MrPaky
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 2


View Profile
August 04, 2017, 11:25:04 PM
 #3266

Anyone running oclvanitygen with a GTX 1080 Ti?  I've had some stalling/crashing issues with it and am wondering if anyone else has experienced the same.  Regular vanitygen works just fine with my CPU.


Yes, working fine for me, getting some nice ~95 Mhash/s  Smiley

Thanks for the info, I'm getting 102Mkey/s when it runs and I've tried a couple more things although nothing seems to have fixed it completely.

The auto-restart script I've been using will keep it alive if it crashes and at the current moment I'm not too worried.  Smiley

Hello, how did you do it on the GTX 1080 video card? I get an error message:

Error loading kernel file 'calc_addrs.cl': No such file or directory
Available OpenCL platforms:
0: [NVIDIA Corporation] NVIDIA CUDA
0: [NVIDIA Corporation] GeForce GTX 1080


How do I fix it?

Thank You
digicoinuser
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2436
Merit: 1071



View Profile
August 05, 2017, 12:30:30 AM
 #3267

Anyone running oclvanitygen with a GTX 1080 Ti?  I've had some stalling/crashing issues with it and am wondering if anyone else has experienced the same.  Regular vanitygen works just fine with my CPU.


Yes, working fine for me, getting some nice ~95 Mhash/s  Smiley

Thanks for the info, I'm getting 102Mkey/s when it runs and I've tried a couple more things although nothing seems to have fixed it completely.

The auto-restart script I've been using will keep it alive if it crashes and at the current moment I'm not too worried.  Smiley

Hello, how did you do it on the GTX 1080 video card? I get an error message:

Error loading kernel file 'calc_addrs.cl': No such file or directory
Available OpenCL platforms:
0: [NVIDIA Corporation] NVIDIA CUDA
0: [NVIDIA Corporation] GeForce GTX 1080


How do I fix it?

Thank You

calc_addrs.cl should be in the directory where you're running vanitygen, did you compile it with "make oclvanitygen"?

gueorguiev
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 171
Merit: 102



View Profile
August 05, 2017, 06:15:29 AM
 #3268

Anyone running oclvanitygen with a GTX 1080 Ti?  I've had some stalling/crashing issues with it and am wondering if anyone else has experienced the same.  Regular vanitygen works just fine with my CPU.


Yes, working fine for me, getting some nice ~95 Mhash/s  Smiley

Thanks for the info, I'm getting 102Mkey/s when it runs and I've tried a couple more things although nothing seems to have fixed it completely.

The auto-restart script I've been using will keep it alive if it crashes and at the current moment I'm not too worried.  Smiley

Hello, how did you do it on the GTX 1080 video card? I get an error message:

Error loading kernel file 'calc_addrs.cl': No such file or directory
Available OpenCL platforms:
0: [NVIDIA Corporation] NVIDIA CUDA
0: [NVIDIA Corporation] GeForce GTX 1080


How do I fix it?

Thank You

calc_addrs.cl should be in the directory where you're running vanitygen, did you compile it with "make oclvanitygen"?

And how exactly do you compile it, cause its already is in the same directory as oclvanitygen64, so its kind of confusing that it cant find the file, also does using an AMD card make any difference?
digicoinuser
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2436
Merit: 1071



View Profile
August 05, 2017, 07:32:47 AM
 #3269

If you're running it on windows I don't believe I can help in this case as I'm utilizing unix with vanitygen and it's run for me at a command prompt with the command "./oclvanitygen"

I installed packages for OpenCL, CUDA, Nvidia drivers, compiled vanitygen from source and since oclvanitygen wasn't auto-compiled I had to specifically use "make oclvanitygen" to get the oclvanitygen files to work.

Sorry, I wish I could help further.   Smiley

hirish
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
August 07, 2017, 05:59:15 PM
 #3270

Hello,

is it normal after 2 days and 99.5% prob to do not find anything? Or Am I simply unlucky?

xhomerx10
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3192
Merit: 5269



View Profile
August 07, 2017, 06:27:36 PM
 #3271

Hello,

is it normal after 2 days and 99.5% prob to do not find anything? Or Am I simply unlucky?



  Yes and presently yes.
Are you looking for only one prefix or are you using a list?  Lists make better use of your processor time.
hirish
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
August 07, 2017, 09:03:00 PM
 #3272

Hello,

is it normal after 2 days and 99.5% prob to do not find anything? Or Am I simply unlucky?



  Yes and presently yes.
Are you looking for only one prefix or are you using a list?  Lists make better use of your processor time.


I need only 1 specific address that starts with 1+7 chars. 99.7% now :|

29 Mkey/s is a good result for a R9 280x? (Yes it's fucking hot in my room since 2 days.)
xhomerx10
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3192
Merit: 5269



View Profile
August 07, 2017, 10:26:55 PM
 #3273

Hello,

is it normal after 2 days and 99.5% prob to do not find anything? Or Am I simply unlucky?



  Yes and presently yes.
Are you looking for only one prefix or are you using a list?  Lists make better use of your processor time.


I need only 1 specific address that starts with 1+7 chars. 99.7% now :|

29 Mkey/s is a good result for a R9 280x? (Yes it's fucking hot in my room since 2 days.)

 That's pretty good for the R9 280X.  You could probably tweak the voltage downward so it uses a few less watts; it might keep the room a little cooler too.  Hope your luck improves!
 
digicoinuser
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2436
Merit: 1071



View Profile
August 07, 2017, 10:47:29 PM
 #3274

Hello,

is it normal after 2 days and 99.5% prob to do not find anything? Or Am I simply unlucky?



  Yes and presently yes.
Are you looking for only one prefix or are you using a list?  Lists make better use of your processor time.


I need only 1 specific address that starts with 1+7 chars. 99.7% now :|

29 Mkey/s is a good result for a R9 280x? (Yes it's fucking hot in my room since 2 days.)

I'd say you're going to get it soon.  Wink

I've seen mine get to 99.8% but I haven't watched it enough to see it pass that.

hirish
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
August 08, 2017, 04:33:02 PM
 #3275

Hello,

is it normal after 2 days and 99.5% prob to do not find anything? Or Am I simply unlucky?



  Yes and presently yes.
Are you looking for only one prefix or are you using a list?  Lists make better use of your processor time.


I need only 1 specific address that starts with 1+7 chars. 99.7% now :|

29 Mkey/s is a good result for a R9 280x? (Yes it's fucking hot in my room since 2 days.)

I'd say you're going to get it soon.  Wink

I've seen mine get to 99.8% but I haven't watched it enough to see it pass that.

Ok it's enough. I give up. After 99.9% the Prob section disappeared and it's 12 more hours since then without results Sad
xhomerx10
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3192
Merit: 5269



View Profile
August 08, 2017, 04:40:25 PM
 #3276

Hello,

is it normal after 2 days and 99.5% prob to do not find anything? Or Am I simply unlucky?



  Yes and presently yes.
Are you looking for only one prefix or are you using a list?  Lists make better use of your processor time.


I need only 1 specific address that starts with 1+7 chars. 99.7% now :|

29 Mkey/s is a good result for a R9 280x? (Yes it's fucking hot in my room since 2 days.)

I'd say you're going to get it soon.  Wink

I've seen mine get to 99.8% but I haven't watched it enough to see it pass that.

Ok it's enough. I give up. After 99.9% the Prob section disappeared and it's 12 more hours since then without results Sad

 Can we ask what prefix you were looking for?

hirish
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
August 08, 2017, 05:07:12 PM
 #3277

Hello,

is it normal after 2 days and 99.5% prob to do not find anything? Or Am I simply unlucky?



  Yes and presently yes.
Are you looking for only one prefix or are you using a list?  Lists make better use of your processor time.


I need only 1 specific address that starts with 1+7 chars. 99.7% now :|

29 Mkey/s is a good result for a R9 280x? (Yes it's fucking hot in my room since 2 days.)

I'd say you're going to get it soon.  Wink

I've seen mine get to 99.8% but I haven't watched it enough to see it pass that.

Ok it's enough. I give up. After 99.9% the Prob section disappeared and it's 12 more hours since then without results Sad

 Can we ask what prefix you were looking for?



1Sapiens
LoyceV
Legendary
*
Online Online

Activity: 2660
Merit: 11639


Thick-Skinned Gang Leader and Golden Feather


View Profile WWW
August 08, 2017, 05:26:55 PM
 #3278

1Sapiens
I suggest to try again, but with options -i -k. This way, at least you get to see some results during the search.

digicoinuser
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2436
Merit: 1071



View Profile
August 08, 2017, 08:47:59 PM
 #3279

I'd say you're going to get it soon.  Wink

I've seen mine get to 99.8% but I haven't watched it enough to see it pass that.

Ok it's enough. I give up. After 99.9% the Prob section disappeared and it's 12 more hours since then without results Sad

 Can we ask what prefix you were looking for?



1Sapiens

Interesting, have you confirmed it can find an easy address like "1Sap"? 

If you ran up to 99.9% and didn't find it, technically you should find it within 50% of the next try.  It's additive over time and doesn't restart searching through the same addresses it did last time.

hirish
Member
**
Offline Offline

Activity: 118
Merit: 10


View Profile
August 09, 2017, 12:08:39 AM
Last edit: August 09, 2017, 12:40:07 AM by hirish
 #3280

I'd say you're going to get it soon.  Wink

I've seen mine get to 99.8% but I haven't watched it enough to see it pass that.

Ok it's enough. I give up. After 99.9% the Prob section disappeared and it's 12 more hours since then without results Sad

 Can we ask what prefix you were looking for?



1Sapiens

Interesting, have you confirmed it can find an easy address like "1Sap"?  

If you ran up to 99.9% and didn't find it, technically you should find it within 50% of the next try.  It's additive over time and doesn't restart searching through the same addresses it did last time.

Yep I did that check before and It has been successful in 10 seconds.

How can I be sure it will continue the work on restart? Does it save some hash/stuff somewhere? I will try another 50%. I'll let you know

EDIT: Ok i'm a naaab. I did the check with CPU and it was ok. Then with OCL I have a lot of CPU/GPU hash mismatch and I didn't know it's an issue. with -S option it seems running well but with half of Mkey/s.

Ok. I will dig deeper over amd driver problems after my vacation. I've found some threads from 2013, is there some solution for current AMD drivers (Windows 10)?

Pages: « 1 ... 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 [164] 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!