Bitcoin Forum
December 09, 2016, 12:05:44 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 [136] 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
  Print  
Author Topic: Vanitygen: Vanity bitcoin address generator/miner [v0.22]  (Read 809488 times)
defcon23
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008


☯ DefCoins ☯


View Profile
April 23, 2016, 02:08:51 PM
 #2701

How can I login my generated Address?
what do you mean by "login" ?  you mean watching or loading .. ?   Roll Eyes

1481285144
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481285144

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481285144
Reply with quote  #2

1481285144
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481285144
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481285144

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481285144
Reply with quote  #2

1481285144
Report to moderator
Jezreel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


The Boy Who Shattered Time


View Profile
April 23, 2016, 02:11:02 PM
 #2702

How can I login my generated Address?
what do you mean by "login" ?  you mean watching or loading .. ?   Roll Eyes
I forgot my private key Sad can I generate again?

apoorvlathey
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


▓▓ Signature Designer ▓▓


View Profile WWW
April 23, 2016, 02:11:40 PM
 #2703

How can I login my generated Address?
You can use your generated address by using the Private key generated by vanity gen. Open a wallet like electrum or bitcoin core, enter your Private key into it and your address would get imported ! Now you can use this wallet to send and receive bitcoins to this vanity address.

I forgot my private key Sad can I generate again?

You cannot generate the exact same address but can generate another address starting with the same letters.
Eg : If you forgot 1Example........ then you can use vanitygen to generate similar address staring with 1Example.....

If you had some bitcoins in that address then it could not be retrieved.

defcon23
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008


☯ DefCoins ☯


View Profile
April 23, 2016, 02:12:08 PM
 #2704

How can I login my generated Address?
You can use your generated address by using the Private key generated by vanity gen. Open a wallet like electrum or bitcoin core, enter your Private key into it and your address would get imported ! Now you can use this wallet to send and receive bitcoins to this vanity address.
  that's not the asked question.




How can I login my generated Address?
what do you mean by "login" ?  you mean watching or loading .. ?   Roll Eyes
I forgot my private key Sad can I generate again?
no. really impossible to get a coliision ( soooo improbable)

Jezreel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


The Boy Who Shattered Time


View Profile
April 23, 2016, 02:15:23 PM
 #2705

I forgot to copy the private key.

defcon23
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008


☯ DefCoins ☯


View Profile
April 23, 2016, 02:16:20 PM
 #2706

I forgot to copy the private key.
man : already answered one post above: NO you cant.

apoorvlathey
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


▓▓ Signature Designer ▓▓


View Profile WWW
April 23, 2016, 02:38:15 PM
 #2707

I forgot to copy the private key.
To prevent this in future you can use the following code :

Code:
vanitygen64.exe -o file.txt 1Addy

This would save your generated address and private key into "file.txt" in the same folder where vanitygen is.

DaveF
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 418


If you can read this you are too close.


View Profile WWW
April 23, 2016, 02:47:22 PM
 #2708

More info. I added some RAM to the system and it kept going for almost 2 days before crashing.
I'm thinking something in one of the windows updates is causing some kind of memory leak in the program or the driver, but that is a guess at best.

I'll throw in another 4GB stick later in the week and try again.

-Dave

The computer doesn't need more Ram (all the work is being done on the GPU).  Have you updated your GPU's drivers?

OgNasty made a patch, search this thread for "LifeBoat"
That's the one I'm using.
I know system RAM should not matter, but @ 2 GB it will never make more then 18 hours. With 4 it makes it more then double that.

Latest NVIDIA drivers are installed.

-Dave

It's definitely something with system RAM
2 GB = 18 hrs before crash
4 GB = Almost 2 days before crash
8 GB = Over 3 1/2 days and still going....

However, I noticed that according to task manager it's not using that much memory. Very odd.

Also, dose anyone know the reason why it's using 50% CPU when all I have it doing is mining the the graphics card?

-Dave

1800bitcoin.com domain for sale. PM me.
Jezreel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136


The Boy Who Shattered Time


View Profile
April 23, 2016, 02:58:26 PM
 #2709

I forgot to copy the private key.
To prevent this in future you can use the following code :

Code:
vanitygen64.exe -o file.txt 1Addy

This would save your generated address and private key into "file.txt" in the same folder where vanitygen is.
Thank you sir for helping me. Smiley

LoyceV
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 616


hi


View Profile WWW
April 23, 2016, 03:29:04 PM
 #2710

It's definitely something with system RAM
2 GB = 18 hrs before crash
4 GB = Almost 2 days before crash
8 GB = Over 3 1/2 days and still going....

However, I noticed that according to task manager it's not using that much memory. Very odd.
Does anything change if you increase swap-size? Memory leaks may be swapped away.
Alternative: take 2 GB ram and run oclvanitygen a few hours, then restart it. Repeat that and see if it crashes again.

Quote
Also, dose anyone know the reason why it's using 50% CPU when all I have it doing is mining the the graphics card?
Here it uses full CPU while mining on Nvidia. I assume it needs CPU to deal with the keys it finds or something. So the videocard just produces millions of keys per second, the CPU checks if they are the right keys. But I'm just guessing here Smiley

Edit: after reading shorena (see below) I am curious now what the CPU is doing Smiley

                                                                       
    ▄▄███████▄▄                           ▄      ▄
   ██████████████▄                       ███    ███
  ███▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀████                     ███    ███
  █████████████▄ ▀███                    ███    ███   █▄ ▄▄
   ▀████▄  ▄▄███  ▀███                   ███    ███  ▄████
   ▄███████████   ▄███                  ███    ███  ▀▀███▀▀
   ███           ▄███         ▄▄▄▄      ███    ███     █    ▄▄  ▄▄▄▄
  ▄███     ▄▄▄▄█████        ▄█████▄    ▄██▀   ▄██▀    ███   █████████
  ███▄    ████████         ▄███▀▀███   ███    ███    ███▀   █████▀████
   ███     ▀▀█████▄      ▄█████▄ ███   ███    ███    ███    ████   ███
   ███         ▀███▄     ███▀███ ███  ███▀   ███▀    ███    ███▀   ███
   ███           ███▄    ███  ▀▀ ███  ███    ███    ███▀   ▄███    ███
   ▀██▄           ███    ███▄  ▄███   ███    ███    ███    ███    ███▀
    ███           ▀███▄   ████████    ███    ███    ███    ███    ███
    ▀██            ▀████   ▀████▀      ██     ██    ▀██    ▀█▀    ▀█▀


.
.
.
        ▄▄▀                ▀▄▄
     ▄ ▀▀                    ▀▀ ▄
   ▄ ▀▀▀                      ▀▀▀ ▄
  ▄▀▀▀                          ▀▀▀▄
 ▀█▄▄                            ▄▄█▀
▄█  ▄                            ▄  █▄
▀█ █▀                            ▀█ █▀
█▄  ▄                            ▄  ▄█
▀█ █                              █ █▀
█▄   █                          █   ▄█
 ██▄█▀                          ▀█▄██
  ▀▀  ▄█                      █▄  ▀▀
  ▀██▄ ▀  █▄              ▄█  ▀ ▄██▀
    ▀▀▀   ██  █▄      ▄█  ██   ▀▀▀
     ▀███▄▄▀  ███    ███  ▀▄▄███▀
        ▀▀▀▀▄▄▄▄▀    ▀▄▄▄▄▀▀▀▀
          ▀▀█████▀▀▀▀█████▀▀
.
.
Free Bitcoins
Chat Lottery & Games
Level Up System with Rewards
▄████████▄  ▄████████▄
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
 ████████    ████████
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
██      ██  ██      ██
▀████████▀  ▀████████▀
.
shorena
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092


ALL escrow is signed! https://keybase.io/verify


View Profile WWW
April 23, 2016, 08:17:34 PM
 #2711

-snip-
Quote
Also, dose anyone know the reason why it's using 50% CPU when all I have it doing is mining the the graphics card?
Here it uses full CPU while mining on Nvidia. I assume it needs CPU to deal with the keys it finds or something. So the videocard just produces millions of keys per second, the CPU checks if they are the right keys. But I'm just guessing here Smiley

The GPU can check as well. See the comment here[1].

[1] https://github.com/samr7/vanitygen/blob/master/oclengine.c#L1424

K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
April 24, 2016, 01:49:47 PM
 #2712

It's definitely something with system RAM
2 GB = 18 hrs before crash
4 GB = Almost 2 days before crash
8 GB = Over 3 1/2 days and still going....

However, I noticed that according to task manager it's not using that much memory. Very odd.
Does anything change if you increase swap-size? Memory leaks may be swapped away.
Alternative: take 2 GB ram and run oclvanitygen a few hours, then restart it. Repeat that and see if it crashes again.

Quote
Also, dose anyone know the reason why it's using 50% CPU when all I have it doing is mining the the graphics card?
Here it uses full CPU while mining on Nvidia. I assume it needs CPU to deal with the keys it finds or something. So the videocard just produces millions of keys per second, the CPU checks if they are the right keys. But I'm just guessing here Smiley

Edit: after reading shorena (see below) I am curious now what the CPU is doing Smiley
your guessing wrong Wink

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
April 24, 2016, 01:50:20 PM
 #2713

More info. I added some RAM to the system and it kept going for almost 2 days before crashing.
I'm thinking something in one of the windows updates is causing some kind of memory leak in the program or the driver, but that is a guess at best.

I'll throw in another 4GB stick later in the week and try again.

-Dave

The computer doesn't need more Ram (all the work is being done on the GPU).  Have you updated your GPU's drivers?

OgNasty made a patch, search this thread for "LifeBoat"
That's the one I'm using.
I know system RAM should not matter, but @ 2 GB it will never make more then 18 hours. With 4 it makes it more then double that.

Latest NVIDIA drivers are installed.

-Dave

It's definitely something with system RAM
2 GB = 18 hrs before crash
4 GB = Almost 2 days before crash
8 GB = Over 3 1/2 days and still going....

However, I noticed that according to task manager it's not using that much memory. Very odd.

Also, dose anyone know the reason why it's using 50% CPU when all I have it doing is mining the the graphics card?

-Dave
you only need more RAM if your on winblows. their mapping SysRAM with GPURAM.

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
shinep
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392



View Profile
April 25, 2016, 02:38:25 AM
 #2714

Is there a way to lock/password protect the vanity generated priv key?
xhomerx10
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


I've never had an Alt.


View Profile
April 25, 2016, 02:47:11 AM
 #2715

Is there a way to lock/password protect the vanity generated priv key?

 You can use the -e option and be prompted for a password before generation.
Alternatively you can use the -E option and specify the password pre-generation (probably not a good idea for security reasons)

edit: If you don't have keyconv you wont be able to decrypt the encrypted private key.  Get it here and put it in your vanitygen folder.
  Usage: keyconv encrypted_private_key <enter>
  You'll be prompted for the password.


Puțin dai, puțin primești.
Quartx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532



View Profile
April 25, 2016, 02:47:41 AM
 #2716

Is there a way to lock/password protect the vanity generated priv key?

After you import it into a wallet like electum, you can set up the relevant BIP38 pass phrase or simple password from there
smaxz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 257


VeganAcademy


View Profile
April 25, 2016, 02:49:47 AM
 #2717

once, a priv key is shown though, its possible to import it anywhere. even if you have imported it to an encrypted wallet previously.


- 1smaxzfuasGNGGZVVnrUAfxqH3bNB5wxC -
Quartx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532



View Profile
April 25, 2016, 02:52:31 AM
 #2718

once, a priv key is shown though, its possible to import it anywhere. even if you have imported it to an encrypted wallet previously.



Thats why it is suggested to use the passwod option -e or instantly delete priv keys after importing.
OgNasty
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2030


Powered by NastyFans


View Profile WWW
April 26, 2016, 04:21:21 AM
 #2719

Just a heads up...  I upgraded to AMD's 16.4.2 drivers and vanitygen no longer worked.  I had to downgrade in order to get it working again.

BITSLER                 ▄███
               ▄████▀
             ▄████▀
           ▄████▀  ▄██▄
         ▄████▀    ▀████▄
       ▄████▀        ▀████▄
     ▄████▀            ▀████▄
   ▄████▀                ▀████▄
 ▄████▀ ▄████▄      ▄████▄ ▀████▄
█████   ██████      ██████   █████
 ▀████▄ ▀████▀      ▀████▀ ▄████▀
   ▀████▄                ▄████▀
     ▀████▄            ▄████▀
       ▀████▄        ▄████▀
         ▀████▄    ▄████▀
           ▀████▄▄████▀
             ▀██████▀
               ▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄            
▄▄▄▄▀▀▀▀    ▄▄█▄▄ ▀▀▄         
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄      
█  ▀▄▄  ▀█▀▀ ▄      ▀████   ▀▀▄   
█ █▄  ▀▄   ▀████       ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█  ▀▀       ▀▄▄ ▀████      ▄▄▄▀▀▀  █
█            ▄ ▀▄    ▄▄▄▀▀▀   ▄▄  █
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█ ▄▄   ███   ▀██  █           ▀▀  █ 
█ ███  ▀██       █        ▄▄      █ 
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  
▀▄            █        ▀▀      █  
▀▀▄   ███▄  █   ▄▄          █   
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀    
▀▀▄   █   ▀▀▄▄▄▀▀▀         
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀              
              ▄▄▄██████▄▄▄
          ▄▄████████████████▄▄
        ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄
▄     ▄█████▀             ▀█████▄
██▄▄ █████▀                ▀█████
 ████████            ▄██      █████
  ████████▄         ███▀       ████▄
  █████████▀▀     ▄███▀        █████
   █▀▀▀          █████         █████
     ▄▄▄         ████          █████
   █████          ▀▀           ████▀
    █████                     █████
     █████▄                 ▄█████
      ▀█████▄             ▄█████▀
        ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀
          ▀▀████████████████▀▀
              ▀▀▀██████▀▀▀
            ▄▄▄███████▄▄▄
         ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄
       █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█
     █▀▀ ███████████████████ ▀▀█
    █▀ ███████████████████████ ▀█
   █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█
 ▄█▀ ██████████████▀      ▀█████ ▀█▄
███ ███████████▀▀            ▀▀██ ███
███ ███████▀▀                     ███
███ ▀▀▀▀                          ███
▀██▄                             ▄██▀
  ▀█▄                            ▀▀
    █▄       █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
     █▄      ▀█████████▀
      ▀█▄      ▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀█▄▄  ▄▄▄
            ▀▀█████
[]
aarons6
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 868


View Profile
April 26, 2016, 04:41:03 AM
 #2720

Just a heads up...  I upgraded to AMD's 16.4.2 drivers and vanitygen no longer worked.  I had to downgrade in order to get it working again.
i have those drivers and it works, just tested it.


Code:
C:\oclvanitygen>oclvanitygen64.exe -o done.txt -D 0:0 -D 0:1 1test
Difficulty: 264104224
Pattern: 1test
Address: 1testTeRt7D64QuUqHomV3aiXr2yYDSm1
Privkey: 5KXERMsfQ1AetjGpY5fdveEWAWHPevau8ePP7qf33xVRweSSwvh
Pages: « 1 ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 [136] 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!