Bitcoin Forum
December 05, 2016, 10:36:27 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
  Print  
Author Topic: Vanitygen: Vanity bitcoin address generator/miner [v0.22]  (Read 808486 times)
forumaster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140





View Profile WWW
August 07, 2016, 09:21:46 PM
 #2901

How to get it working on linux? I already downloaded the source, but I don't know what I need to do now, sorry for the question but i never used linux... 😂

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480934187
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480934187

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480934187
Reply with quote  #2

1480934187
Report to moderator
1480934187
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480934187

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480934187
Reply with quote  #2

1480934187
Report to moderator
deisik
Legendary
*
Online Online

Activity: 1036



View Profile
August 07, 2016, 09:26:49 PM
 #2902

How to get it working on linux? I already downloaded the source, but I don't know what I need to do now, sorry for the question but i never used linux...

I guess you should compile it. Check if you have gcc installed. If you don't know what is gcc, you may want to switch back to Windows

forumaster
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140





View Profile WWW
August 07, 2016, 10:31:03 PM
 #2903

Quote from: deisik link=topic=25804.msg1585quwlcheg15851257 date=1470605209
How to get it working on linux? I already downloaded the source, but I don't know what I need to do now, sorry for the question but i never used linux...

I guess you should compile it. Check if you have gcc installed. If you don't know what is gcc, you may want to switch back to Windows
My hard disk is broken, I'm with a bootable linux usb flash drive for now 😂, anyway I will search on google how to compile an app thanks for the quick reply! Smiley

altcointalk14
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185


View Profile
August 08, 2016, 04:22:19 PM
 #2904

Since the original ONLY checks uncompressed keys, I was looking for an option to do compressed keys OR both

I have tried both of these forks:
https://github.com/salfter/vanitygen/archive/master.zip
  says only for vanitygen - cpu

and
https://github.com/scintill/vanitygen/archive/compressed_opencl.zip

I ran both of these to find about 20 matches.

I entered the private key into bitaddress.org and EVERY one was the UNcompressed address. 
(bitaddress.org calculates both the UNcompressed and Compressed addresses from a private key.  all the ones found that matched the pattern were the Uncompressed addresses)

Has anyone had any luck finding one that calculates and checks for both compressed & uncompressed keys??
 OR just the compressed keys??

Thanks!
xdrpx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


View Profile
August 08, 2016, 06:04:31 PM
 #2905

I'm on Linux and I can't run ./oclvanityminer -u cause I've run MAKE and installed only vanitygen. Does someone has the instructions on how to have oclvanityminer installed on linux so that I could join the mining pool? I was assuming this way I can run multiple computers in a pool to generate one Bitcoin Address.

altcointalk14
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185


View Profile
August 08, 2016, 06:18:13 PM
 #2906

I'm on Linux and I can't run ./oclvanityminer -u cause I've run MAKE and installed only vanitygen. Does someone has the instructions on how to have oclvanityminer installed on linux so that I could join the mining pool? I was assuming this way I can run multiple computers in a pool to generate one Bitcoin Address.

IF you are on linux, all you need to do is

download master.zip
cd to vanitygen-master  directory

then enter

make oclvanitygen


thats it.  If you have more than one gpu you will need to tell which gpu to use with -D 0:0 -D 0:1   etc  to run FIVE GPU you will need -D 0:0 -D 0:1 -D 0:2 -D 0:3 -D 0:4

Your first GPU is 0

say by bye msft
altcointalk14
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185


View Profile
August 08, 2016, 06:18:50 PM
 #2907

I'm on Linux and I can't run ./oclvanityminer -u cause I've run MAKE and installed only vanitygen. Does someone has the instructions on how to have oclvanityminer installed on linux so that I could join the mining pool? I was assuming this way I can run multiple computers in a pool to generate one Bitcoin Address.

IF you are on linux, all you need to do is

download master.zip
cd to vanitygen-master  directory

then enter

make oclvanityminer


thats it.  If you have more than one gpu you will need to tell which gpu to use with -D 0:0 -D 0:1   etc  to run FIVE GPU you will need -D 0:0 -D 0:1 -D 0:2 -D 0:3 -D 0:4

Your first GPU is 0

say by bye msft
willi9974
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


Treuhandservice


View Profile
August 09, 2016, 07:41:47 PM
 #2908

Hello,

i have a System with 6 AMD 480'er cards inside and will create some adresses with vanitygen.

My System show the card from the claymore miner

Cards available: 6
GPU #0: name: Ellesmere, 8192 MB available, 36 compute units
GPU #1: name: Ellesmere, 8192 MB available, 36 compute units
GPU #2: name: Ellesmere, 8192 MB available, 36 compute units
GPU #3: name: Ellesmere, 8192 MB available, 36 compute units
GPU #4: name: Ellesmere, 8192 MB available, 36 compute units
GPU #5: name: Ellesmere, 8192 MB available, 36 compute units
Total cards: 6

But how can i use this 6 cards to find a BTC Adress like "1WiLLi......." not only with the CPU and 300-400 khash / sec.
i will use my grafikcards to find the adress very fast, but i cant...

Best Regards
Willi

I have two cards and my command line looks something like this:

Code:
C:\>oclvanitygen64.exe -f work.txt -o dump.txt -D 0:0 -D 0:1

So yours *should* look something like:

Code:
C:\>oclvanitygen64.exe -f work.txt -o dump.txt -D 0:0 -D 0:1 -D 0:2 -D 0:3 -D 0:4 -D 0:5

it dos not work

here are my test

C:\_Share\vanitygen-0.22-win>oclvanitygen.exe -f work.txt -o dump.txt -D 0:0 -D 0:1 -D 0:2 -D 0:3 -D 0:4 -D 0:5

Next match difficulty: 78508 (2 prefixes)
Compiling kernel, can take minutes...failure.
clBuildProgram: CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE
Build log:
C:\Users\xxx\AppData\Local\Temp\\OCL616T5.cl:173:19: error: variable in constant address space must be initialized
__constant bignum bn_zero;
                  ^
C:\Users\xxx\AppData\Local\Temp\\OCL616T5.cl:173:19: error: constant address space qualified variables are required to be initialized
2 errors generated.

error: Clang front-end compilation failed!
Frontend phase failed compilation.
Error: Compiling CL to IR
Device: Ellesmere
Vendor: Advanced Micro Devices, Inc. (1002)
Driver: 2079.5 (VM)
Profile: FULL_PROFILE
Version: OpenCL 2.0 AMD-APP (2079.5)
Max compute units: 36
Max workgroup size: 256
Global memory: -1073741824
Max allocation: -1073741824
Could not open device '0:0', ignoring
Compiling kernel, can take minutes...done!
Could not open device '0:2', ignoring
Could not open device '0:3', ignoring
Could not open device '0:4', ignoring
Could not open device '0:5', ignoring
ERROR: could not create thread: 11
ERROR: allocation failure?

Mein Tip / Spenden Konto --> 1LN5rmoZF7RA4Wo3cjvLg3G7iR7PrLuoEg Smiley
My Solo Block 385022, 394940, 394946, 395087, 396941, 399709, 401934
altcointalk14
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185


View Profile
August 09, 2016, 10:35:42 PM
 #2909

WiLLie,

what happens if you enter this:

C:\>oclvanitygen64.exe -f work.txt -o dump.txt

willi9974
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714


Treuhandservice


View Profile
August 10, 2016, 03:00:23 AM
 #2910

In my zip file are no 64 bot verion from the oclvanitygen
I use the version 0.22 from vanitygen

Is that the wrong verion?

Mein Tip / Spenden Konto --> 1LN5rmoZF7RA4Wo3cjvLg3G7iR7PrLuoEg Smiley
My Solo Block 385022, 394940, 394946, 395087, 396941, 399709, 401934
altcointalk14
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185


View Profile
August 10, 2016, 01:14:05 PM
 #2911

Is anyone here familiar enough with the code to understand this issue?
https://github.com/samr7/vanitygen/issues/83

(Not like there are enough private key choices), but:

Can anyone confirm if vanitygen is using the entire private key range of
 0x1 to 0xFFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFE BAAE DCE6 AF48 A03B BFD2 5E8C D036 4140
to choose private keys

OR does vanitygen use a smaller range?

Thanks!
tspacepilot
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


I will write code in exchange for bitcoins.


View Profile
August 10, 2016, 06:29:46 PM
 #2912

Is anyone here familiar enough with the code to understand this issue?
https://github.com/samr7/vanitygen/issues/83

(Not like there are enough private key choices), but:

Can anyone confirm if vanitygen is using the entire private key range of
 0x1 to 0xFFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFE BAAE DCE6 AF48 A03B BFD2 5E8C D036 4140
to choose private keys

OR does vanitygen use a smaller range?

Thanks!

I didn't realize that the key range doesn't go from 0x1 to 0xFFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF.

Not currently actively browsing this forum.  I do still respond to PMs though.
Kangaderoo
Member
**
Offline Offline

Activity: 79


View Profile
August 10, 2016, 07:11:21 PM
 #2913

Is anyone here familiar enough with the code to understand this issue?
https://github.com/samr7/vanitygen/issues/83

(Not like there are enough private key choices), but:

Can anyone confirm if vanitygen is using the entire private key range of
 0x1 to 0xFFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFF FFFE BAAE DCE6 AF48 A03B BFD2 5E8C D036 4140
to choose private keys

OR does vanitygen use a smaller range?

Thanks!
Vanitygen uses the standard openssl libraries, the key's generated are secp256k1.
One of the secp257k1 constants it the mentioned key range, so yes it is using this range.

Slow but steady Android coin mining with NeoNeonMiner
BTC:1NeoArmnGyWHKfbje9JNWqw3tquMY7jHCw
Chris!
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 392


Need an Ubuntu Live USB? http://bit.ly/2abMQPs


View Profile
August 13, 2016, 12:17:28 PM
 #2914

If it says something about nVidia or AMD there is chance you can use oclvanitygen. If its an intel GPU you likely cant.

So basically if you have an Intel GPU you can't use it to search for vanity addresses? Damn. That's all I have in every laptop I own haha. I'm not much of a DIY person when it comes to computers. Maybe way back in the day when we upped our memory in our home computer by 8GB or something. Boy oh boy, that was the day!



I just had a thought. I have an android TV box with an octa-core GPU. I'm sure it could do a damn good job finding vanity addresses but it runs on Android 4.4. I know way back in the day someone made an android version of Vanitygen. Had anyone made an up-to-date version of oclvanitygen for Android? It would make a lot of sense because android isn't just for mobile devices anymore. I've been checking out a dual-boot windows/android ultrabook that would be good for creating vanity addresses too.

Or is there a way to use the computing power from my Android TV box on a Windows laptop? That would work too.

.
.....
.....
.....
.....
.....
.....
..........
.....
.....
.....
.....
.....
.
szachta
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


www.cloakcoin.com


View Profile
August 13, 2016, 03:33:46 PM
 #2915

C:\Users\Piotrek\Desktop\vanitygen-0.22-win>oclvanityminer -u https://vanitypool.appspot.com/ -a 1DE1h8iWGrfjRr34947QoF7cCAR24E2nq9 -t 1
Available OpenCL platforms:
0: [Advanced Micro Devices, Inc.] AMD Accelerated Parallel Processing
  0: [AuthenticAMD] AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
1: [NVIDIA Corporation] NVIDIA CUDA
  0: [NVIDIA Corporation] GeForce GTX 750 Ti

C:\Users\Piotrek\Desktop\vanitygen-0.22-win>

How to chose gpu?
Timelord2067
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 966


Timelord2067.com


View Profile
August 13, 2016, 08:09:52 PM
 #2916

C:\Users\Piotrek\Desktop\vanitygen-0.22-win>oclvanityminer -u https://vanitypool.appspot.com/ -a 1DE1h8iWGrfjRr34947QoF7cCAR24E2nq9 -t 1
Available OpenCL platforms:
0: [Advanced Micro Devices, Inc.] AMD Accelerated Parallel Processing
  0: [AuthenticAMD] AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
1: [NVIDIA Corporation] NVIDIA CUDA
  0: [NVIDIA Corporation] GeForce GTX 750 Ti

C:\Users\Piotrek\Desktop\vanitygen-0.22-win>

How to chose gpu?

c:\blah\oclvanitygen64.exe -f work.txt -o dump.txt -D 0:0 -D 1:0

Try -D 0:0 first then -D 0:1 to get an idea of what your speeds are then try both together.

work.txt is where you searches are, dump.txt is where there data is dumped to.

Get Paid in BitCoin | (NetHack 3.6.0 Hearse V 1.0.6e) | Twitter: @Timelord2067 | Vanity Wallet Generation Service | Wallet Verified | ⚝ BTC💕 ♀ SXC ♂ ➳42 EACTAG ⚝ | (USA) Donate Blood today at One Blood dot ORG | £ $ ₹ € ¥ ¢ BTC ❝I am not an escrow service...‼ ❞ | Stake Your AltCoin Address Here
gt_addict
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


View Profile
August 14, 2016, 08:09:10 PM
 #2917

Can someone point me in the direction of instrustions on how to install and run this on a raspi 3 please?

Thank you.

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa
Dadabong
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56


View Profile
August 15, 2016, 10:11:05 AM
 #2918

Requires only openssl libs (for elliptic curve cryptography). URL: https://github.com/joric/pywallet

Just built up a script etc. pywallet.py 1.0 and allowing export/import private keys in shortened format (mostly as a lightweight alternative to showwallet for those who didn't manage to compile the branch).
gt_addict
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350


View Profile
August 15, 2016, 10:22:54 AM
 #2919

That's gone straight over my head im afraid  Cheesy

I am a lamen in terms on computer programming etc. I just about managed to get cgminer to run on a pi lol

**SUPPORT SIDEHACK** Miner Development Donations to:  1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr

Donations/Tips to:-   1GTADDicTXD1uachKKgW24DZDxDGhSMdRa
Sontoloyo
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
August 16, 2016, 10:35:41 AM
 #2920

Am I missing something or is this a bug? When I find with a text file input with multiple prefixes, the next match difficulty after each match is found stays the same.
Pages: « 1 ... 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 [146] 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!