Bitcoin Forum
November 19, 2017, 05:20:32 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 274 »
  Print  
Author Topic: Gridcoin (GRC) - first coin utilizing BOINC - Official Thread  (Read 551560 times)
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 26, 2014, 07:32:40 PM
 #1641

i had to reistall gridcoin.exe (7.77 version) and to reistall boinc and now my boinc avg daily credit are 0 (zero!!) why???

Did you recently do an OS re-install...? When I re-installed my OS BOINC recognized my computer as a new machine and gave it a new host ID. Log into one of your BOINC project accounts and click "computers on this account" and see if there is a second entry for the same machine. If there is then your machine has a new host ID and that host ID has never done any work for BOINC projects.



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
1511068832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511068832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511068832
Reply with quote  #2

1511068832
Report to moderator
1511068832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511068832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511068832
Reply with quote  #2

1511068832
Report to moderator
1511068832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511068832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511068832
Reply with quote  #2

1511068832
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511068832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511068832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511068832
Reply with quote  #2

1511068832
Report to moderator
1511068832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511068832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511068832
Reply with quote  #2

1511068832
Report to moderator
1511068832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511068832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511068832
Reply with quote  #2

1511068832
Report to moderator
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 26, 2014, 07:34:09 PM
 #1642

Hey TribalBob, can you put a list of all the commands for the gridcoin.conf in your tutorial thread?

every time i launch gridcoin-qt.exe, it close any prompt i have already open. How can i stop it? If i don't wrong, there is a string to add to .conf...isn'it?

closeconhost=false

Good idea, will do that now...



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
Sp1k4h
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
January 26, 2014, 07:55:28 PM
 #1643

I've upgraded both the clients using CRP. now both the client on laptop and my pc are the same versions. i can see the transaction on both of them but the transaction takes no confirms at all...
Just to resume.
i tried it 3 times, with smaller and bigger trades.
Sometimes the transaction doesn't appear at all, sometimes it appears on both the client but receives no confirms.
Nthuse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
January 26, 2014, 08:15:27 PM
 #1644

As I am CPU mining it seems I can't use an encrypted wallet. So if I want to keep my coins safer I'd need to transfer them to an encrypted wallet using a different address. What's the best way to do this on one PC? Run a virtual machine and have two instances open or is there another way?

Thanks
asdlolciterquit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
January 26, 2014, 08:19:12 PM
 #1645

every time i launch gridcoin-qt.exe, it close any prompt i have already open. How can i stop it? If i don't wrong, there is a string to add to .conf...isn'it?

closeconhost=false

thx a lot!

.SPECTRE.                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
asdlolciterquit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
January 26, 2014, 08:20:55 PM
 #1646

i had to reistall gridcoin.exe (7.77 version) and to reistall boinc and now my boinc avg daily credit are 0 (zero!!) why???

Did you recently do an OS re-install...? When I re-installed my OS BOINC recognized my computer as a new machine and gave it a new host ID. Log into one of your BOINC project accounts and click "computers on this account" and see if there is a second entry for the same machine. If there is then your machine has a new host ID and that host ID has never done any work for BOINC projects.

exacly! that's exactly what happened!

i merged the new host id with the old one, but for now gridcoin still say 0 boinc avg daily credits..

.SPECTRE.                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 26, 2014, 08:40:58 PM
 #1647

I've upgraded both the clients using CRP. now both the client on laptop and my pc are the same versions. i can see the transaction on both of them but the transaction takes no confirms at all...
Just to resume.
i tried it 3 times, with smaller and bigger trades.
Sometimes the transaction doesn't appear at all, sometimes it appears on both the client but receives no confirms.

Hmmm, have you tried re-launching both clients with the "-rescan" flag...? Or have you tried "Rebuild Block Chain" on both clients...?



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 26, 2014, 08:42:05 PM
 #1648

every time i launch gridcoin-qt.exe, it close any prompt i have already open. How can i stop it? If i don't wrong, there is a string to add to .conf...isn'it?

closeconhost=false

thx a lot!

No problem m8, happy to help!   Smiley



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 26, 2014, 08:43:54 PM
 #1649

i had to reistall gridcoin.exe (7.77 version) and to reistall boinc and now my boinc avg daily credit are 0 (zero!!) why???

Did you recently do an OS re-install...? When I re-installed my OS BOINC recognized my computer as a new machine and gave it a new host ID. Log into one of your BOINC project accounts and click "computers on this account" and see if there is a second entry for the same machine. If there is then your machine has a new host ID and that host ID has never done any work for BOINC projects.

exacly! that's exactly what happened!

i merged the new host id with the old one, but for now gridcoin still say 0 boinc avg daily credits..

We can merge the host id's!?!?! Sweet, doing that NOW...



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
Sp1k4h
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
January 26, 2014, 08:44:06 PM
 #1650

wuut! i've got 4 confirm at once! °_° seems something was stuck :\
Thanks for the support Smiley
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 26, 2014, 09:25:38 PM
 #1651

Jeez, I'm sending out beacons every 26 minutes but getting nothing back from cpu mining...

***EDIT***
I restarted my client which got rid of some pending tx's that weren't confirming and my beacons also seem to not be going out every 26 minutes anymore, so if there WAS an issue, I think it's fixed...



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
asdlolciterquit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 574



View Profile
January 26, 2014, 10:02:59 PM
 #1652

Jeez, I'm sending out beacons every 26 minutes but getting nothing back from cpu mining...

***EDIT***
I restarted my client which got rid of some pending tx's that weren't confirming and my beacons also seem to not be going out every 26 minutes anymore, so if there WAS an issue, I think it's fixed...

tx stay for?

.SPECTRE.                ▄▄███▄▄
            ▄▄███▀▀▀▀▀███▄▄
▄▄      ▄▄███▀▀ ▄▄███▄▄ ▀▀███▄▄      ▄▄
████▄▄  ▀▀▀ ▄▄███████████▄▄ ▀▀▀  ▄▄████
  ▀▀████▄    ▀▀█████████▀▀    ▄████▀▀
 ██▄▄ ▀██ █▄▄    ▀▀▀▀▀    ▄▄█ ██▀ ▄▄██
 ▀▀███ ██ █████▄       ▄█████ ██ ███▀▀
      ██ ███████▄   ▄███████ ██
       ██ ████████   ████████ ██
       ██▄▄ ▀▀████   ████▀▀ ▄▄██
        ▀▀███▄▄ ▀▀   ▀▀ ▄▄███▀▀
            ▀▀███▄▄▄▄▄███▀▀
                ▀▀███▀▀
             │
     │      ███
     │      ███
    │     ███
███  │     ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███ ███ ███
███ ███     │
███ ███     │
    │
 
▬▬     WHITEPAPER    ▬▬
FACEBOOK     TELEGRAM
TWITTER     SLACK     MEDIUM
.
PRE-SALE.
PUBLIC SALE.
Gridcoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile WWW
January 27, 2014, 12:55:45 AM
 #1653

130M hash rate already. Does this include the processing power from CPU miners? I do not think so or maybe I am wrong.
Hi Lmue,
No, its only the GPU side!  I think maybe we should add the CPUMiner into the getmininginfo reading so the users can see the increased Mh/s.  Now that we have 276 CPUMining projects already!

Grid

Gridcoin: scientia humana libertas
Gridcoin
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336


View Profile WWW
January 27, 2014, 12:58:05 AM
 #1654

@ aysyr & Gridcoin -  thanks for the replies.

This may be a face-palm moment but I don't have any GRC in my wallet. For some reason  I thought the beacon would loop the payment back on itself and so not require a balance. Please can you/someone send me enough GRC to get started  Roll Eyes

GG6XHgjJYmzaSxAeRTeRRhC1g3Smgk1QDh

If this fixes the issue 'll add a post to the 'How to CPU mine' thread as I think the current explanations miss this out.

I have Gridcoin v1.1.5.7-g71-prod

Thanks for your help!

Hi,

I will add it to the tutorial, sorry for the troubles.


Just a quick update for cpu miners...malaria.net are performing some maintenance and you will see a "-1" error in Projects Console. This error means that your wallet address is not equal to the BOINC username. However I think it is due to the maintenance..every machine I CPU mine on shows this error since this morning for this project, it was ok earlier and I didn't do any changes. It shows the creedits correctly for other projects.
So I would suggest for everyone to run atleast 2 projects to have backup in case one goes down temporarily.

Hope this helps,
Andrew.

Great work btw!  

I just realized today all of the GPU users are verifying API credits while only the poolminers are required to do that at this time and we are probably hitting the 5 APIs quite a bit (even though we do stop querying after 1 success, Id like to quiet it down so we don't cause extra traffic).  Ill fix this in the release tonight.


The Linux version is almost ready for beta testing.  It's finally running - all it needs is an installer. 


Grid

Gridcoin: scientia humana libertas
hamiltino
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644


P2P The Planet!


View Profile
January 27, 2014, 07:25:55 AM
 #1655

No wonder its not on an exchange no one can compile it on linux! lol

stacking coin
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 27, 2014, 12:25:56 PM
 #1656

Hmmm...

I decided to join the internal pool but seem to be having a problem.

I set poolmining=true and I found my first pool block (I received ~3.5 GRC) about 4.5 hours ago but I have not received ANY payments since then. If I should be receiving a little bit of each block found by the pool then I should definitely have gotten more than this, right...?

***EDIT***
Do I perhaps need to wait for my found block to fully confirm before being entered into the pool...?



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 27, 2014, 01:20:55 PM
 #1657

How to compile on linux: https://github.com/gridcoin/Gridcoin-master/blob/master/CompilingGridcoinOnLinux.txt

I just tested this method and can confirm it's working. Now going to work on installing BOINC and getting mining to work then will have the linux mining guide posted hopefully later tonight.



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
traderman
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260



View Profile
January 27, 2014, 01:30:49 PM
 #1658

Hey Tribal, can you get in touch with c-cex on skype and help him? He is saying the linux client is not compiling. I have no experience with linux so I can't really do anything. His skype is "cicecx"

How to compile on linux: https://github.com/gridcoin/Gridcoin-master/blob/master/CompilingGridcoinOnLinux.txt

I just tested this method and can confirm it's working. Now going to work on installing BOINC and getting mining to work then will have the linux mining guide posted hopefully later tonight.
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 27, 2014, 02:18:03 PM
 #1659

Rob - For cpumining in linux, do I just set the values manually for "Project1=" and the other projects...?



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
TribalBob
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


View Profile
January 27, 2014, 02:20:00 PM
 #1660

Hey Tribal, can you get in touch with c-cex on skype and help him? He is saying the linux client is not compiling. I have no experience with linux so I can't really do anything. His skype is "cicecx"

Sure thing, hopping on now...



                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄███▀
 ▀███▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█████▀
  ▀██████▄▄█▀                ▄▄███████▀
   ▐█████████▄           ▄▄███████████
     ▀█████████▄▄      ▄█████████████
       ▀██████████    ███████████████
        ▐▀█████████  █████████████▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀██████ ▐███████████▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█████████▀     ▐▌
         █        ▀  ██████         █
         ▐█          ▐█████▄       █▌
          ▀█▄         ▀██████▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█████▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                ▀▀████████▀▀
T
.ANGEL TOKEN.
[]

                                         ▄
                 ▄▄████████▄▄         ▄▄██
 ▄▄           ▄██▀▀        ▀▀██▄    ▄█▀█▀
 ▀█▀█▄▄     ▄█▀                ▀█▄▄█  ▄█▀
  ▀█  ▀▀█▄▄█▀                ▄▄██░   █▀
   ▐▄▄  ░░░▀█▄           ▄▄█▀▀░░░   ▄█
     ▀█▄ ░░░▒▒█▄▄      ▄██▒▒▒▒▒░    █
       ▀▄▄ ░░▒▒▒▓█    ██▒▒▒▒▒▒░   ▄▄█
        ▐▀█▄░░▒▒▓██  █▓▒▒▒▒▒▒░  ▄█▀ ▐▌
        ▐▌ ▀▀█▒▓███░▐█▓▒▒▒▒░░ ▄█▀   ▐▌
        ▐▌      ▀██ ▐█▓▓▒▒▄▄▄█▀     ▐▌
         █        ▀  █▓█▀▀█         █
         ▐█          ▐▄▓░ █▄       █▌
          ▀█▄         ▀█▒░ ▀█▄   ▄█▀
            ▀█▄         ▀█▄▄▄█▌▄█▀
              ▀██▄▄       ▀▄▄██▀
                 ▀▀████████▀▀
Pages: « 1 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 ... 274 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!