Bitcoin Forum
December 07, 2016, 08:23:45 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 [180] 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 ... 326 »
  Print  
Author Topic: [DEAD] DeepBit.net PPS+Prop,instant payouts, we pay for INVALID BLOCKS too  (Read 1453474 times)
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
July 13, 2011, 08:29:43 AM
 #3581

There was a workaround for this, but we had to disable it today.
"we" as in?
Pool admins.
just to clarify, does that include btc guild?
That's not our pool. We are talking about Deepbit.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
1481142225
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481142225

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481142225
Reply with quote  #2

1481142225
Report to moderator
1481142225
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481142225

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481142225
Reply with quote  #2

1481142225
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481142225
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481142225

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481142225
Reply with quote  #2

1481142225
Report to moderator
1481142225
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481142225

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481142225
Reply with quote  #2

1481142225
Report to moderator
hi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 256


View Profile
July 13, 2011, 08:48:36 AM
 #3582

Hi

Why disable cpu miners?  Is cpminer also disabled?

Hi
Eri
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 265


View Profile
July 13, 2011, 09:06:41 AM
 #3583

There was a workaround for this, but we had to disable it today.
"we" as in?
Pool admins.
just to clarify, does that include btc guild?
That's not our pool. We are talking about Deepbit.

thanks Smiley and i know its not your pool, just the timing for both problems was odd and you mentioning 'we' which made me wonder if it was a solution you shared with other pool operators from other pools.
dsky
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 277


View Profile
July 13, 2011, 09:07:24 AM
 #3584

Only Ufasoft Miner is disabled.

Had to switch my CPUs away for now as the other miners do not run as part of a startupscript Sad
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
July 13, 2011, 09:15:25 AM
 #3585

Why disable cpu miners?  Is cpminer also disabled?
Only Ufasoft miner is having troubles now. It's not like we "disabled" it, it's just not compatible with our setup at this moment.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
epdp14
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
July 13, 2011, 12:10:17 PM
 #3586

What CPU miner would you guys suggest? I have been running ufasoft's on some intel xeon's and I am getting around 30-40MHs per server. I tried cgminer but it says opencl is not available... well of course it isn't available I want to CPU mine with these servers, not gpu mine. Any ideas?

Trade BitCoins with TradeHill! 10% off commissions with this link!
My Address: 1PKGvRLM6iWmFbppqWMVpHgp8jxymjxkvg
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
July 13, 2011, 01:59:18 PM
 #3587

What CPU miner would you guys suggest? I have been running ufasoft's on some intel xeon's and I am getting around 30-40MHs per server. I tried cgminer but it says opencl is not available... well of course it isn't available I want to CPU mine with these servers, not gpu mine. Any ideas?
Have you tried jgarzik's cpuminer ?

Sorry for those troubles, but we had to.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
marvinmartian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
July 13, 2011, 03:01:05 PM
 #3588

What CPU miner would you guys suggest? I have been running ufasoft's on some intel xeon's and I am getting around 30-40MHs per server. I tried cgminer but it says opencl is not available... well of course it isn't available I want to CPU mine with these servers, not gpu mine. Any ideas?

I can't see how 30-40Mhs/ per computer pays for electricity.  Then again, maybe you're not paying for electrons in which case I say "Cheers!"

"... and the geeks shall inherit the earth."
epdp14
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
July 13, 2011, 03:29:47 PM
 #3589

What CPU miner would you guys suggest? I have been running ufasoft's on some intel xeon's and I am getting around 30-40MHs per server. I tried cgminer but it says opencl is not available... well of course it isn't available I want to CPU mine with these servers, not gpu mine. Any ideas?

I can't see how 30-40Mhs/ per computer pays for electricity.  Then again, maybe you're not paying for electrons in which case I say "Cheers!"

I'm not paying for electrons. The servers run at full CPU capacity anyways due to the incorrect programming of another application (vendor issue yet to be resolved)... so why not? I wrote a wrapper to handle the process priority so it doesn't actually change the performance of the other application, everyone wins!

Trade BitCoins with TradeHill! 10% off commissions with this link!
My Address: 1PKGvRLM6iWmFbppqWMVpHgp8jxymjxkvg
vborets
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 180


View Profile
July 13, 2011, 05:00:45 PM
 #3590

Anybody else getting a Mail_sending_failed message when trying to change payout address?

Also, how do you 'verify' your email so the red asterisk is removed?  Could this be why I'm getting the Mail_sending_failed message?

I have "Mail_sending_failed!" problem too!
scar
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
July 13, 2011, 05:10:40 PM
 #3591

I can't see how 30-40Mhs/ per computer pays for electricity.  Then again, maybe you're not paying for electrons in which case I say "Cheers!"
that easily pays for electricity here

1P1Y7vVy3wwBUUyBAPdxULTn4KZpttQrfS
burningrave101
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
July 13, 2011, 05:20:00 PM
 #3592

I'm having trouble getting Phoenix 1.50 to connect to Deepbit. I'm using the latest version of GUIMiner and the default OpenCL Poclbm miner connects fine but every time I try to use Phoenix it gives me the error in the console "MSG: wrong login or password". And I've double checked my username and password several times.
Mousepotato
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


Seal Cub Clubbing Club


View Profile
July 13, 2011, 07:00:05 PM
 #3593

I'm having trouble getting Phoenix 1.50 to connect to Deepbit. I'm using the latest version of GUIMiner and the default OpenCL Poclbm miner connects fine but every time I try to use Phoenix it gives me the error in the console "MSG: wrong login or password". And I've double checked my username and password several times.

I've seen that before.  Try creating brand new miners with diff usernames and trivial passwords.

Mousepotato
marvinmartian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
July 13, 2011, 08:40:11 PM
 #3594

My miners are starting to report lots of failure to connect (times are EDT):

[7/13/11 4:37:01 PM] ERROR: Cannot connect to Bitcoin: Connection refused    
[7/13/11 4:37:20 PM] ERROR: Cannot connect to Bitcoin: connect timed out    
[7/13/11 4:37:20 PM] ERROR: Cannot connect to Bitcoin: connect timed out    
[7/13/11 4:37:25 PM] ERROR: Cannot connect to Bitcoin: connect timed out    

Not all of them though.  

Smells like the beginning of another DDoS ... or something.

"... and the geeks shall inherit the earth."
deplicator
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
July 13, 2011, 09:05:31 PM
 #3595

Anybody else getting a Mail_sending_failed message when trying to change payout address?

Also, how do you 'verify' your email so the red asterisk is removed?  Could this be why I'm getting the Mail_sending_failed message?

I have "Mail_sending_failed!" problem too!

I've had this message all day and I change my payout address semi regularly.
der8auer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
July 13, 2011, 09:10:47 PM
 #3596

Tycho I got problems changing my bitcoin adress. If i click on save settings i get:

Mail_sending_failed!
burningrave101
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
July 13, 2011, 09:15:15 PM
 #3597

I'm having trouble getting Phoenix 1.50 to connect to Deepbit. I'm using the latest version of GUIMiner and the default OpenCL Poclbm miner connects fine but every time I try to use Phoenix it gives me the error in the console "MSG: wrong login or password". And I've double checked my username and password several times.

I've seen that before.  Try creating brand new miners with diff usernames and trivial passwords.

Thanks, that worked. It must be an issue on Deepbit with the long passwords I use cause I haven't had a problem with Phoenix on other pools like BTC Guild and Slush.
der8auer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
July 13, 2011, 10:42:13 PM
 #3598

Tycho I got problems changing my bitcoin adress. If i click on save settings i get:

Mail_sending_failed!

never mind it's working again
bacoboy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18



View Profile
July 14, 2011, 03:49:07 AM
 #3599

Tycho I got problems changing my bitcoin adress. If i click on save settings i get:

Mail_sending_failed!

never mind it's working again

Same here.  Seems to be working again.  Thanks tycho & co!
marvinmartian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
July 14, 2011, 01:42:23 PM
 #3600

All my miners are reporting either:

failure to connect
rejected blocks
noonce already completed

Seems like this happens every morning?

"... and the geeks shall inherit the earth."
Pages: « 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 [180] 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 ... 326 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!