Bitcoin Forum
December 08, 2016, 10:17:33 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 [191] 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 ... 326 »
  Print  
Author Topic: [DEAD] DeepBit.net PPS+Prop,instant payouts, we pay for INVALID BLOCKS too  (Read 1453603 times)
telegdyd
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
August 01, 2011, 12:12:34 AM
 #3801

Average in last 24 hours: 1284334 (-31.7%)

Nice  Wink
1481192253
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481192253

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481192253
Reply with quote  #2

1481192253
Report to moderator
1481192253
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481192253

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481192253
Reply with quote  #2

1481192253
Report to moderator
1481192253
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481192253

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481192253
Reply with quote  #2

1481192253
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481192253
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481192253

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481192253
Reply with quote  #2

1481192253
Report to moderator
1481192253
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481192253

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481192253
Reply with quote  #2

1481192253
Report to moderator
hdfxst
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
August 01, 2011, 12:43:19 AM
 #3802

check it again we just finished a 2 hour block,but the luck has been pretty damn good
cowhead2oo3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
August 01, 2011, 01:35:00 AM
 #3803

i have a problem, all of my workers are on proportinal, but shows pps pay...
sorry for my english...
Are you talking about "PPS" in the stats table ?
If you just switched from PPS to Proportional, your change will be visible there only after one hour because of the stats delay.

Yes on the table... Let me be more explicit

18 hours ago(aprox, 2am Venezuela time, UTC(+4.5) =6:30am aprox), I change "PPS" to Proportional, but I am getting paid proportionately for about 5 to 6 hours ... I have even interspersed payments, pps, then proportional, then pps, then proportionately.

see part of my table

31.07 19:28:32   0h 01m     52    76514     0.03296129
31.07 19:27:27   0h 21m     1143    1607489     0.03110659
31.07 19:05:45   0h 18m     963    1413690     PPS
31.07 18:46:51   0h 10m     587    768178     0.01085946
31.07 18:36:31   0h 02m     166    203407     PPS
31.07 18:33:40   0h 51m     2707    3851092     0.00327440
31.07 17:41:58   0h 12m     711    957160     PPS
31.07 17:29:01   0h 18m     936    1337793     PPS


excuse my English.
ancow
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 373


View Profile WWW
August 01, 2011, 06:26:31 AM
 #3804

i have a problem, all of my workers are on proportinal, but shows pps pay...
sorry for my english...
Are you talking about "PPS" in the stats table ?
If you just switched from PPS to Proportional, your change will be visible there only after one hour because of the stats delay.

Yes on the table... Let me be more explicit

18 hours ago(aprox, 2am Venezuela time, UTC(+4.5) =6:30am aprox), I change "PPS" to Proportional, but I am getting paid proportionately for about 5 to 6 hours ... I have even interspersed payments, pps, then proportional, then pps, then proportionately.

see part of my table

31.07 19:28:32   0h 01m     52    76514     0.03296129
31.07 19:27:27   0h 21m     1143    1607489     0.03110659
31.07 19:05:45   0h 18m     963    1413690     PPS
31.07 18:46:51   0h 10m     587    768178     0.01085946
31.07 18:36:31   0h 02m     166    203407     PPS
31.07 18:33:40   0h 51m     2707    3851092     0.00327440
31.07 17:41:58   0h 12m     711    957160     PPS
31.07 17:29:01   0h 18m     936    1337793     PPS


excuse my English.
That is the statistics table, it only contains historical values. The relevant table is https://deepbit.net/account.

BTC: 1GAHTMdBN4Yw3PU66sAmUBKSXy2qaq2SF4
cowhead2oo3
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 40


View Profile
August 01, 2011, 12:49:40 PM
 #3805

i have a problem, all of my workers are on proportinal, but shows pps pay...
sorry for my english...
Are you talking about "PPS" in the stats table ?
If you just switched from PPS to Proportional, your change will be visible there only after one hour because of the stats delay.

Yes on the table... Let me be more explicit

18 hours ago(aprox, 2am Venezuela time, UTC(+4.5) =6:30am aprox), I change "PPS" to Proportional, but I am getting paid proportionately for about 5 to 6 hours ... I have even interspersed payments, pps, then proportional, then pps, then proportionately.

see part of my table

31.07 19:28:32   0h 01m     52    76514     0.03296129
31.07 19:27:27   0h 21m     1143    1607489     0.03110659
31.07 19:05:45   0h 18m     963    1413690     PPS
31.07 18:46:51   0h 10m     587    768178     0.01085946
31.07 18:36:31   0h 02m     166    203407     PPS
31.07 18:33:40   0h 51m     2707    3851092     0.00327440
31.07 17:41:58   0h 12m     711    957160     PPS
31.07 17:29:01   0h 18m     936    1337793     PPS


excuse my English.
That is the statistics table, it only contains historical values. The relevant table is https://deepbit.net/account.

Hi, I have enjoyed the services of deepbit since February, I know which is the function and works the table (not 100% but enough to know that there was an error) if I say that, is because there is an error, I change PPS to proportional ~ 630UTC, 8 Hours later (230pm UTC) I'm still getting paid PPS, or at least it displays the table.

Even after 12 hours I'm still getting paid PPS. then intercalated forms of payment-PPS -> Pro -> PPS-Pro ...when I never made any change..

then 13 hours later, the payment is normalized...
PandaMiner
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 252


I got scammed Jan2014


View Profile WWW
August 01, 2011, 04:26:13 PM
 #3806

Why not create different workers? I have two workers, one Pro, one PPS.

My Litecoin address: Lf9WKM61AhmXchG2Ph2cftHKSQhxHutcdk
My Bitcoin address: 1Hwem4GSQWPCtBTKcSpXg2jYwxF6PtTjZx
--> Have you tried Triplemining.com? <--
d3m0n1q_733rz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378



View Profile WWW
August 01, 2011, 05:29:23 PM
 #3807

Are we looking at a downed server or an attack right now?

Funroll_Loops, the theoretically quicker breakfast cereal!
Check out http://www.facebook.com/JupiterICT for all of your computing needs.  If you need it, we can get it.  We have solutions for your computing conundrums.  BTC accepted!  12HWUSguWXRCQKfkPeJygVR1ex5wbg3hAq
Kermee
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
August 01, 2011, 05:35:35 PM
 #3808

Are we looking at a downed server or an attack right now?

100% fine here.

Cheers,
Kermee

d3m0n1q_733rz
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378



View Profile WWW
August 01, 2011, 05:42:36 PM
 #3809

Odd.  It must be a route change then.  I had deepbit.net suddenly drop out on me all together.  I can't even ping it right now.  Downornot.com says it's up in other countries, but it seems to be down for just me then.   Cry

Funroll_Loops, the theoretically quicker breakfast cereal!
Check out http://www.facebook.com/JupiterICT for all of your computing needs.  If you need it, we can get it.  We have solutions for your computing conundrums.  BTC accepted!  12HWUSguWXRCQKfkPeJygVR1ex5wbg3hAq
Coineer
Member
**
Offline Offline

Activity: 119


NewsBTC Canada


View Profile WWW
August 01, 2011, 05:45:07 PM
 #3810

I've been having connection problems since yesterday. Connects and disconnects, doesn't stay steady like it has before.

Coineer - The World's First Bitcoin Magazine Available in Print and Online is Now NewsBTC Canada!
os2sam
Legendary
*
Online Online

Activity: 1918


Think for yourself


View Profile
August 01, 2011, 05:49:23 PM
 #3811

Odd.  It must be a route change then.  I had deepbit.net suddenly drop out on me all together.  I can't even ping it right now.  Downornot.com says it's up in other countries, but it seems to be down for just me then.   Cry

Nope, not just for you, me too.  But it just seems to have come back up just now.
Sam

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
Yatta99
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


I need an new box...


View Profile
August 01, 2011, 06:41:07 PM
 #3812

There are 9 routers down or diminished in North America right now which could explain the connection problems that people have been seeing for the last 8 hours or so.

http://internettrafficreport.com/namerica.htm

Tips for new box to: 16s14wcsNo5TcdsGLttL7B1XWiCv8E4L6A
pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
August 02, 2011, 04:22:22 AM
 #3813

Trying to login through firefox, giving me
Code:
Please wait
Site is temporarily down for maintenance.

IE works fine. I've read a few posts back, that it is bug, but Tycho PM'd the guy.

Any work around to sign in deepbit using the fox?
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372

Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
August 02, 2011, 04:35:34 AM
 #3814

Can use google chrome & IE tab.
pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
August 02, 2011, 04:43:59 AM
 #3815

Such a little thing could ruin a good thing. I won't touch chrome with a ten foot poll. I'll just go back to Slush's. I tried IE tab for firefox, no go as well. To bad, at 3% at least I should be able to use the my browser of preference. Uh well.

Thanks for suggesting a different browser Undecided.
dishwara
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1372

Truth may get delay, but NEVER fails


View Profile
August 02, 2011, 04:52:15 AM
 #3816

I am using google chrome from its first release version 1 & never had problem. Besides there are free software available that completely block all the data google steals from your system. One example is "Abine"
Or still you fear you can go for SRWare iron or chrome(chrome is original & google chrome came from it) itself or even more trusted & secured one, Comodo Dragon.
All are different variants of Chrome only, like Ubuntu, Debian....in Linux.
[Tycho]
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742



View Profile WWW
August 02, 2011, 12:32:48 PM
 #3817

Firefox issue fixed, you can try again.

Welcome to my bitcoin mining pool: https://deepbit.net - Both payment schemes (including PPS), instant payout, no invalid blocks !
ICBIT Trading platform : USD/BTC futures trading, Bitcoin difficulty futures (NEW!). Third year in bitcoin business.
os2sam
Legendary
*
Online Online

Activity: 1918


Think for yourself


View Profile
August 02, 2011, 06:01:27 PM
 #3818

Firefox issue fixed, you can try again.

What "issue" are you guys talking about??  Firefox is the only browser I use, except for Windoze updates, and I have never had an issue with Deepbit or anything else for that matter.
Sam

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
August 02, 2011, 06:55:16 PM
 #3819

Firefox issue fixed, you can try again.

Thanks Tycho, works very well.

Firefox issue fixed, you can try again.

What "issue" are you guys talking about??  Firefox is the only browser I use, except for Windoze updates, and I have never had an issue with Deepbit or anything else for that matter.
Sam

You probably use a defaulted Firefox.

I use a heavily modified Pale Moon 5 x64. I've got my headers disabled, a bunch of tracking options disabled, to much to list that has been modified in about:config. "heavily modified + lot more" More info & to many other links to list as this thread is about deepbit pool.
os2sam
Legendary
*
Online Online

Activity: 1918


Think for yourself


View Profile
August 02, 2011, 07:13:58 PM
 #3820

Firefox issue fixed, you can try again.

Thanks Tycho, works very well.

Firefox issue fixed, you can try again.

What "issue" are you guys talking about??  Firefox is the only browser I use, except for Windoze updates, and I have never had an issue with Deepbit or anything else for that matter.
Sam

You probably use a defaulted Firefox.

I use a heavily modified Pale Moon 5 x64. I've got my headers disabled, a bunch of tracking options disabled, to much to list that has been modified in about:config. "heavily modified + lot more" More info & to many other links to list as this thread is about deepbit pool.

Ah, I see.  Yep I mostly rely on extension for these types of things.  I thought maybe there was some undisclosed flaw in FF that I hadn't heard about.
Thanks,
Sam

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
Pages: « 1 ... 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 [191] 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 ... 326 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!