Bitcoin Forum
July 18, 2024, 01:47:14 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 »
  Print  
Author Topic: T-Rex 0.26.8 ETHW, ETC (+dual mining) GPU miner  (Read 174776 times)
Rickirs
Member
**
Offline Offline

Activity: 206
Merit: 20


View Profile
October 23, 2021, 07:54:29 PM
 #1861

How do you use "--no-new-block-info" with Hiveos? What value is needed? On, off, 1,0, true,false, enable, disable?  I tried "--no-new-block-info": "1" but that didn't work.
try "true"
trexminer (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 63


View Profile
October 24, 2021, 01:44:25 AM
 #1862

How do you use "--no-new-block-info" with Hiveos? What value is needed? On, off, 1,0, true,false, enable, disable?  I tried "--no-new-block-info": "1" but that didn't work.

"no-new-block-info": true
trexminer (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 63


View Profile
October 24, 2021, 01:44:53 AM
 #1863

Is it possible to set the fans different for different fans on one card?

I have got a card with fan 1 and fan 2.
I want to set fan 1 to 50% and fan 2 to 100%, but I can only select one value so far?

Push.... Is it so hard for the devs to tell me if this is possible or not?!...

It is not possible
socks435
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016
Merit: 1030

Privacy is always important


View Profile
October 24, 2021, 02:00:50 AM
 #1864

Do you still support 4gb cards to mine any coin?
Planning to have few of these cards.

Solving blocks can't be solved without my rigs.
trexminer (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 63


View Profile
October 24, 2021, 06:14:22 AM
Merited by socks435 (1)
 #1865

Do you still support 4gb cards to mine any coin?
Planning to have few of these cards.

I think 4gb cards should be able to mine ERGO and RavencoinLite (0.19.14 version only), but I have no idea what the hashrate is going to be.
trexminer (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 63


View Profile
October 24, 2021, 06:21:50 AM
Last edit: October 24, 2021, 01:37:39 PM by trexminer
Merited by xandry (4)
 #1866

T-Rex 0.24.5

* ("autolykos2") Increase pool-side hashrate by 1-4%.
  The miner now generates the dataset for the next ERGO block before it arrives with a small penalty to reported hashrate, and when the next block does arrive, it immediately starts hashing without losing 1-4 seconds on creating the dataset.
  Memory requirements are doubled in this mode as the GPU has to hold two memory buffers. If there is not enough memory on the GPU for two datasets, the miner will fall back to running in single buffer mode.
  To take the full advantage of this mode it's recommended not to set power limit but instead limit power consumption with "--lock-cclock" - this will allow the miner to draw more power during dataset rebuild and not lose hashrate. If you prefer to keep your power consumption constant, you can still set the power limit, however, in that case you'll notice a slight hashrate drop after each block.
  **Please note** that in both cases the miner should give you higher pool-side hashrate in the long run compared to previous versions. Miner's reported hashrate now fully accounts for dataset creation time.
* ("kawpow", "firopow") Report hashrate to the mining pool
* (WebUI) Add support for displaying multiple rigs (nodes) on the same page; various improvements and fixes
* Add "--devices-info" parameter to list available CUDA devices

Bug fixes:
* ("ethash", "autolykos2") LHR lock detection is triggered by short-term hashrate drops, e.g. when turning on the monitor connected to the GPU.
* Original overclock settings are not restored upon miner shutdown in dual mining mode (only applicable if you overclock GPUs with t-rex)
* (WebUI) Cannot set "--gpu-report-interval" to "0" (disable)
* (WebUI, API) GPUs are sometimes paused with a considerable delay (should be immediate)
1337leet
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1308
Merit: 508



View Profile
October 24, 2021, 04:24:29 PM
Last edit: October 24, 2021, 05:50:30 PM by 1337leet
 #1867

I have 5 RTX 3090s running. 4 of them run perfect constant 120 MHs, but 1 card droppes from 105 to 75 every time I connect a monitor or use Teamviewer to watch the rig.

Any Ideas if this is a hardware issue or if it's miner related?
I have the latest 0.24.5 Updatde, but still the same problem.  



I have no idea why card 1 is so bad. PL is 90%, but it never consumes more than 265 watts.

Is it possible, that this 3090 from Zotac has some kind of LHR or lock from the manufacturer? No matter what I do, I can not get over 105 MHs.
sxemini
Member
**
Online Online

Activity: 1558
Merit: 69


View Profile
October 25, 2021, 11:30:42 AM
 #1868

@trexminer

Any plans for ETC+ZIL or ERG+ZIL?
trexminer (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 63


View Profile
October 25, 2021, 12:59:19 PM
 #1869

@trexminer

Any plans for ETC+ZIL or ERG+ZIL?

Yes, but not in the near future, sorry.
dle378
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 77
Merit: 0


View Profile
October 25, 2021, 06:15:15 PM
 #1870

Are there any future plans to dual mine ETH+Firo?
MeltedSpagetti
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
October 26, 2021, 09:09:10 AM
 #1871

When I try mine Ergo and Etherium on my 3070 Ti, it says


Warn: conn 2: failed to authorise on pool.woolypooly.com:3100: can't parse json:
*Line 1, Column 1
  syntax error: value, object or array expected
Rickirs
Member
**
Offline Offline

Activity: 206
Merit: 20


View Profile
October 28, 2021, 08:16:21 AM
Last edit: October 28, 2021, 08:24:39 AM by mprep
 #1872

When I try mine Ergo and Etherium on my 3070 Ti, it says


Warn: conn 2: failed to authorise on pool.woolypooly.com:3100: can't parse json:
*Line 1, Column 1
  syntax error: value, object or array expected

Looks like you are using config file. Can you confirm what command you are using to start t-rex ?



I have 5 RTX 3090s running. 4 of them run perfect constant 120 MHs, but 1 card droppes from 105 to 75 every time I connect a monitor or use Teamviewer to watch the rig.

Any Ideas if this is a hardware issue or if it's miner related?
I have the latest 0.24.5 Updatde, but still the same problem. 



I have no idea why card 1 is so bad. PL is 90%, but it never consumes more than 265 watts.

Is it possible, that this 3090 from Zotac has some kind of LHR or lock from the manufacturer? No matter what I do, I can not get over 105 MHs.

3090 is not included in LHR cards.
I suggest you to try 3090 alone and see what it gives you.

[moderator's note: consecutive posts merged]
deedeeranged
Member
**
Offline Offline

Activity: 325
Merit: 42


View Profile
October 29, 2021, 10:45:13 AM
 #1873

When I try mine Ergo and Etherium on my 3070 Ti, it says


Warn: conn 2: failed to authorise on pool.woolypooly.com:3100: can't parse json:
*Line 1, Column 1
  syntax error: value, object or array expected

I would say check your settings if they actually correct.
deedeeranged
Member
**
Offline Offline

Activity: 325
Merit: 42


View Profile
October 29, 2021, 11:02:25 AM
 #1874

When I try mine Ergo and Etherium on my 3070 Ti, it says


Warn: conn 2: failed to authorise on pool.woolypooly.com:3100: can't parse json:
*Line 1, Column 1
  syntax error: value, object or array expected

Looks like you are using config file. Can you confirm what command you are using to start t-rex ?



I have 5 RTX 3090s running. 4 of them run perfect constant 120 MHs, but 1 card droppes from 105 to 75 every time I connect a monitor or use Teamviewer to watch the rig.

Any Ideas if this is a hardware issue or if it's miner related?
I have the latest 0.24.5 Updatde, but still the same problem.  



I have no idea why card 1 is so bad. PL is 90%, but it never consumes more than 265 watts.

Is it possible, that this 3090 from Zotac has some kind of LHR or lock from the manufacturer? No matter what I do, I can not get over 105 MHs.

3090 is not included in LHR cards.
I suggest you to try 3090 alone and see what it gives you.

[moderator's note: consecutive posts merged]

A hashrate drop when he connects a monitor (don't know if he connects it to that particular but I guess he does) I take is normal?
For Teamviewer might be an idea to changeover to NoMachine as that might use less resources and seems to run smoother/faster. I did use Teamviewer on 5 systems but have changed completely to NoMachine and sofar I haven't encountered any issues.
dedizonesv2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 152
Merit: 3


View Profile
October 29, 2021, 10:19:44 PM
 #1875

When I try mine Ergo and Etherium on my 3070 Ti, it says


Warn: conn 2: failed to authorise on pool.woolypooly.com:3100: can't parse json:
*Line 1, Column 1
  syntax error: value, object or array expected

Looks like you are using config file. Can you confirm what command you are using to start t-rex ?



I have 5 RTX 3090s running. 4 of them run perfect constant 120 MHs, but 1 card droppes from 105 to 75 every time I connect a monitor or use Teamviewer to watch the rig.

Any Ideas if this is a hardware issue or if it's miner related?
I have the latest 0.24.5 Updatde, but still the same problem.  



I have no idea why card 1 is so bad. PL is 90%, but it never consumes more than 265 watts.

Is it possible, that this 3090 from Zotac has some kind of LHR or lock from the manufacturer? No matter what I do, I can not get over 105 MHs.

3090 is not included in LHR cards.
I suggest you to try 3090 alone and see what it gives you.

[moderator's note: consecutive posts merged]

A hashrate drop when he connects a monitor (don't know if he connects it to that particular but I guess he does) I take is normal?
For Teamviewer might be an idea to changeover to NoMachine as that might use less resources and seems to run smoother/faster. I did use Teamviewer on 5 systems but have changed completely to NoMachine and sofar I haven't encountered any issues.

or use Google https://remotedesktop.google.com/?pli=1
ekiller
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2226
Merit: 1112


LLP Programming & Electronics


View Profile
November 05, 2021, 11:55:15 AM
 #1876

How to stop any GPU in rig during mining?  for exmp...  #GPU4  will stop  but  others  continue to mine
trexminer (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 283
Merit: 63


View Profile
November 05, 2021, 12:26:59 PM
 #1877

How to stop any GPU in rig during mining?  for exmp...  #GPU4  will stop  but  others  continue to mine
https://github.com/trexminer/T-Rex/wiki/FAQ#how-do-i-pause-a-rigminer
MeltedSpagetti
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
November 08, 2021, 06:39:25 AM
Last edit: November 09, 2021, 05:20:35 AM by MeltedSpagetti
 #1878

When I try mine Ergo and Etherium on my 3070 Ti, it says


Warn: conn 2: failed to authorise on pool.woolypooly.com:3100: can't parse json:
*Line 1, Column 1
  syntax error: value, object or array expected

Looks like you are using config file. Can you confirm what command you are using to start t-rex ?

This is what I am using, if there is something wrong with the woolypooly bit, please tell me. The ETH mining worked though, it is just a problem with the ERGO mining.

"C:\Users\mattw\Downloads\Trex Miner\t-rex-0.24.5-win\t-rex.exe" -a ethash --lhr-algo autolykos2 -o stratum+tcp://asia1.ethermine.org:4444 -u 0x2960855210d73bb685a19b45365F7B57b2F589AB -p x -w rig0 --url2 stratum+tcp://pool.woolypooly.com:3100 --user2 0x2960855210d73bb685a19b45365F7B57b2F589AB.rig0 --pass2 x
pause

smc_masters
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 38
Merit: 0


View Profile
November 08, 2021, 06:07:37 PM
 #1879

So im using the latest t-rex version and just downloaded the latest nvidia drivers.
I have a rig with 8 msi suprim 3070' non lhr cards
Worked like a charm so far. The last couple of days suddenly one of the gpus stopped being detected.In windows device manager it appeared with a yellow exclamation mark and would not in neither in atterburner nor in t-rex
I reinstalled drivers using ddu and updated afterburner.
Card is detected in device manager just fine but not in afterburner or the miner.
Any ideas what could be the problem here?
tomey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
November 08, 2021, 09:00:07 PM
 #1880

Hi

Worked like a charm so far  Grin

- Somehow every instance of Trex is suddenly using 11-12% CPU of Ryzen 5. I had to do a Bios reset. Before it was like below 1% CPU usage per instance.
I also changed some system settings because recently I added from stock a GTX 970 would not work in Trex for Ergo, ETC.

 "Can't find nonce with device. Cuda exception. Cuda error not supported."

 It works fine in miniZ miner.

Any Idea about sudden high CPU Usage?
Maxwell still supported? I read it should be.

Best regards
Pages: « 1 ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!